Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Mirto1987

Σελίδες: 123 ... 9
2
Μαλλον ολα "τύποις" μπαίνουν.

Γ. Ανώτατο όριο διδακτικών ωρών για το εκπαιδευτικό προσωπικό ορίζονται οι είκοσι (20)
διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως συνολικά. Όταν το εκπαιδευτικό προσωπικό έχει τη
δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα ή έχει πλήρη απασχόληση στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο
τομέα, Ν.Π.Δ.Δ., ΔΕΚΟ, Ν.Π.Ι.Δ. (σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις άρθρο 31 του ν.
3528/2007 και τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Διά

3
Ξερει κανεις τι γινεται εαν καποιος ειναι αναπληρωτης πληρους?
Μπορει να πάρει πανω απο 10 ωρες?

4
Καλά, αυτοί είναι εκτός ελέγχου τελείως.
Σαν τις βλέπω πάλι τις προσφυγές:

1) Νέοι πτυχιούχοι που δεν θα προλάβουν

2) Όλοι όσοι χάνουν τα πολύτιμα μοριάκα για του χρόνου τουλάχιστον.
Μισό μόριο=δουλεύεις δίπλα στο σπίτι σου ή παίρνεις 2 καράβια να τρέχεις στη Κάρπαθο!!! / σε παίρνουν Οκτώβριο ή σε παίρνουν Φεβρουάριο/δεν σε παίρνουν καθόλου?!! ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑ

5
Καλησπέρα σας συνάδελφοι.

Αρχικά ας συστηθούμε... Είμαι ο Κωνσταντίνος, είμαι 26 χρονών και με καμάρι δηλώνω Ειδικός Παιδαγωγός. Τελείωσα το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης το 2013 και πριν καν αποφοιτήσω άρχισα να ψάχνω τα συγγράμματα για να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής. Να σας θυμίσω ότι μέχρι τότε δεν είχε περάσει ακόμα η πρόταξη των ΠΕ61/ΠΕ71, οπότε η απόφασή μου ήταν καθαρά συνειδητή.

6
Σε Ευχαριστώ πολυ!
 άρα να κάνω άλλο λογαριασμό από την αρχή?!
Χτες με άφησε και εμπαινα μεσω ΤΑXIS , αλλα δεν μπορούσα να επερξαργαστω τπτ δεν ανοιγανε ουτε καρτέλες ουτε τπτ!
Και παινω οοολη μερα τη τεχνικη στηριξη και δεν απανταει ανθρωπος!!!
ελεος!

7
Ρε παιδιά, εγω προσπαθώ 3 μερες τώρα.
Εσεις μπήκατε με το TAXIS? ή τα γράψατε μονοι σας τα στοιχεια?
Εμένα τώρα δεν με αφήνει ούτε με το TAXIS μου να μπω!!!
Τι θα γίνει?Ληγει σε λίγο!

8
Μάλιστα, δλδ άμα εγώ είμαι ας πούμε από κάνα Μετσόβιο από το ΗΜΜΥ πχ ή αν είμαι από το Μαθηματικό/Φυσικό κ έχω 7 είναι το ίδιο με το 7 της πχ απο Κοινωνιολογίες , Φιλολογίες , Θεολογίες κλπ.
Καλόοο  ;D  ;D  ;D

Πάντως στα εξωτερικά αυτοί οι βλάχοι, μετράνε βαθμό πτυχίου με βάση τους μέσους όρους της σχολής , απότο Fulbright gια υποτροφίες μέχρι προκυρηξεις και για μεταπτυχιακα , αλλά τι να ξέρουνε αυτοί.

Δλδ, εάν στο ΗΜΜΥ του Μετσοβίου ο μέσος όρος ειναι 5,5 και στη Γεωγραφία στη Μυτηληνη είναι 8 , ε δεν γίνεται αυτός που έχει 7 από το Μετσόβιο να μπαίνει κάτω από τη Γεωγραφία της Μυτηλήνης που έχει 9, (την οποία σχολή καθόλου δεν υποτιμώ και μια χαρά σχολή είναι, ως παράδειγμα τη φέρνω).

9

Δουλειά  ;D   ;D   ;D 
300 ευρώ χωρίς ΙΚΑ δεν την λες και δουλειά!!!
Οι μισοί είναι στις καφετέριες οι άλλοι μισοί είλωτες στα φροντιστηρια και σε ιδιαίτερα που τους φεσώνουν νον-στοπ.
Μεγάλο ενδιαφέρον θα είχε η αποχή γιατί έτσι ίσως να συνειδητοποιούσαν όλοι το ζόρι που υπάρχει.
Αυτά έλεγαν και για τους πρόσφυγες, ότι δεν θα πήγαινε κανείς!!!

Πραγματικά, ειδικά σε κάτι ειδικότητες βλέπε φιλολογους, πληροφορική που οι πίνακες έχουν τον ατελείωτο, πολύ θα ήθελα να δω ΤΙ κενά θα μείνουν!!! \

Άντε να ζοριστούν στους δασκάλους που και αυτοί φέτος έτρεχαν μειωμένου στο πρόσφυγες γιατί πολύ απλά οι νέοι πτυχιούχοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑ

10
Εγώ πάλι γιατί δεν καταλαβαίνω ΠΩΣ γίνεται να προσμετράται η προυπ στα φροντιστηρια για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς, αλλά στον πίνακα αναπληρωτών να ΜΗΝ προσμετράται!!!
Ας μου εξηγήσει κάποιος!

11
Μια χαρά στέκει.
Υπάρχει αμέτρητος κόεμος με αυτά τα πτυχία που δουλευει σε γραμματειακές/δικτκες θέσεις και στον ιδιωτικό τομέα.
Εκπαιδευτικός δεν είσαι επειδή εχεις  πτυχιο θεατρολόγου και μαθηματικού.
Υπάρχουν κωδικοί του ΙΚΑ που δίνουν συνάφεια.
Επειδή έγραφες πρωτόκολλο ή έφταχνες το πρόγραμμα ενώ ήσουν πχ αναπληρωτής ΠΕ19 δεν βγαίνει συνάφεια.
Δάσκαλος ήσουνα. Για να κάνεις μάθημα σε πήρανε.

12
Ναι βρε συνάδελφοι, αλλά κ αυτοί κάπως θα πρέπει να προσμετρήσουν την συναφή εμπειρία.
Αλλιώς εδώ που τα λέμε ΠΩΣ θα βγάλει αποτελέσματα αυτη η προκ?!?

13
Δεν θέλω να σας το χαλάσω, αλλά και όλοι οι αναπληρωτές να παραιτηθούν, την επόμενη θα πάνε τρέχοντας χιλιάδες.

Απλά τα πράματα.

Υπάρχει κόσμος που έχει επιτυχίες ΑΣΕΠ, διδακτορικά, μεταπτυχιακά και δουλεύει για 300 ευρώ στα φροντιστήρια.
Δεν συζητώ ΚΑΝ για τους νέους πτυχιούχους που δεν έχουν ΟΥΤΕ τα φροντιστηρια, διακοπές μόνιμες κάνουν τα παιδιά, οπότε μια χαρά θα τους έρθει- σαν εμπειρία θα το δουν-΄όνειρο είναι για αυτούς!!

Οπότε και να γίνουν αυτά που λέτε, με πίνακες που ο καθένας έχει 5-6 χιλιάδες -σε κάποεις ειδικότητες κα παραπάνω- που περιμένουν, δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα είναι μορφή πίεσης αυτό. Μόνο για δασκάλους ίσως.


14
Μάλιστα, δλδ οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι που πληρώνονται από τους φόρους όλων σε μία χώρα που η ανεργία έχει πιάσει ταβάνι έκαναν και αίτηση να μην μπαίνουν στο τέλος του πίνακα αλλά να τρώνε τη δουλειά του άλλου που ψωμολυσσάει.

Οι ίδιοι ΔΥ που μπορεί τα διδακτορικά τους-εάν έχουν- να τα έκανα με εκπαιδευτικές άδειες 3 χρόνων , που μπορεί στο δήμοσιο να μπήκαν με το μπάρμπα από την Κορώνη κλπ.

Οι συνταξιούχοι επίσης, οι οποίοι είναι 5 προς 1 κακομοίρη -εργαζόμενο  οποίος εργαζόμενος ιδιωτικού τομέα  σύνταξη δεν θα πάρει ΠΟΤΕ έκαναν και αυτοί αίτηση?!!!Θέλουν κ αυτοί να δουλεύουν στα ΙΕΚ!?! Αφού είναι ξεκούραστοι όλη μέρα σου λέει βαριέμαι, να βρω μια ασχολία τώρα που παίρνω 1000 ευρώ και κάθομαι όλη μέρα!!! Να τα κανω 1300 ρε παιδί μου!!

Τι να πείς!?

Σελίδες: 123 ... 9

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182834
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 619
Σύνολο: 620

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.045 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.