1
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« στις: Μαΐου 19, 2015, 04:01:47 pm »Αυτό είναι και μένα ο μεγάλος μυο φόβος. Γνωρίζω θετικά ότι η κυρίαρχη αντίληψη στην κυβερνητική παράταξη είναι η κατάργηση των ΕΑΕΠ και οι παρατυπίες των μετατάξεων ίσως αποτελέσουν μια καλή αφορμή για τον εξοβελισμό των ειδικοτήτων που ανήκουν στα ΕΑΕΠ. Θα κάνουν και μεγάλη οικονομία σε εκπαιδευτικό προσωπικό έτσι. Κάτι που επίσης πέρασε απαρατήρητο από τις δηλώσεις του υπουργού:
Έπειτα από ερωτήσεις των παρευρισκόμενων για το αν η σύσταση των οργανικών θέσεων είναι θέμα της διαπραγμάτευσης του νόμου περί κινητικότητας με τους θεσμούς, η απάντησή του ήταν κατά λέξη: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό».
Δηλαδή μπορεί να γυρίσουμε πίσω, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συσταθούν οργανικές, γιατί είναι θέμα διαπραγμάτευσης με την Τρόϊκα για να ενταχτούν οι νέες μετατάξεις σε ένα νέο πρόγραμμα κινητικότητας που θα συμφωνηθεί με την Τρόϊκα. Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.
Αν και το έγραψα ποιο πάνω μόνο δυο το έχουν καταλάβει το πρόβλημα.
Άρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
