1
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ
« στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 09:03:04 pm »Καλησπέρα!!!Μόλις είδα ότι με πήραν στο μεταπτυχιακό αγγλικής στο ΕΑΠ και η αλήθεια είναι οτι σαν να έχω μπερδευτεί λίγο...Άν δηλώσω 2 θεματικές ενότητες πρέπει να καταθέσω μέχρι 20 Ιανουαρίου 1600 ευρω;;; Γιατί στις οδηγίες ανέφερε για 800...και αν κάποιος το έχει παρακολουθήσει τι θα με συμβούλευε για πρώτη χρονιά...2 ενότητες ή 1;Καλησπέρα και συγχαρητήρια!
Οι δύο πρώτες ενότητες είναι οι πιο δύσκολες. Εγώ τις πήρα χωριστά και φέτος έχω τις επόμενες 2 μαζί, που αν και είναι επιλογής, με ζορίζουν αρκετά. Οι δύο πρώτες είναι οι βάσεις για ο,τιδήποτε άλλο πάρεις.
Έχω και φίλη που έχει πάρει τις δύο πρώτες ενότητες μαζί και είναι λιγάκι πανικόβλητη, αλλά δεν αντέχει να τελειώσει το μεταπτυχιακό σε 4 ή 5 χρόνια και αποφάσισε 2-2 και 1 η διπλωματική=3 χρόνια.
Έχω τα άρθρα από τις 2 πρώτες ενότητες. (Πολύ πιθανό να σας στείλουν και νέα άρθρα). Αλλά αν σου τα στείλω, θα καταλάβεις πόσο διάβασμα πρόκειται να κάνεις. Κάθε ενότητα έχει 4 εργασίες, από 1600 έως 2000 λέξεις η καθεμία. Θα χρειαστείς και πολλή βιβλιογραφία, δηλ. άρθρα και βιβλία. Πέμπτη πρωί θα στείλω σε 2 άτομα τα άρθρα. Αν εσύ ή όποιος άλλος της Αγγλικής ενδιαφέρεται, στείλτε email σας σε προσωπικό μήνυμα...και μετά Καλό Διάβασμα!
