Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Marinio

Σελίδες: 12
1
Παιδιά καλησπερα. Σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος διοριστεος του ΑΣΕΠ 2008 που δεν έχει κάνει προσφυγή ας μου στείλει μηνυμα.

2
xenesglosses.eu/2015/10/aurio-synantisi-ton-anapliroton-ekpa/

3
Ήθελα να σας ενημερώσω ότι κάποιοι σύμβουλοι μου απάντησαν στην επιστολη. Μου είπαν ότι θα συνεννοηθουν μεταξύ τους  για να στειλουν κι αυτοί μια επιστολή  στο υπουργειο. Δεν μου φάνηκαν όμως και πολύ αισιοδοξοι

4
Παιδιά έστειλα την επιστολή στους σχολικούς συμβουλους. Από κάτω έβαλα ως υπογράφοντες όσους μου είχαν στείλει τα ονόματα τους. Εννοείται βέβαια ότι την επιστολή την έστειλα υποτίθεται εκ μέρους όλων των αναπληρωτων. Έχω και μερικά τηλέφωνα σχολικών συμβουλων. Αν θέλει κάποιος το τηλέφωνο του σχολικού συμβούλου της περιοχής του και το έχω του το στέλνω σε μηνυμα. Το βραδάκι ομως. Αγωνιστικά φιλια :-*

5
Σήμερα με τα παιδιά που πήγαν στην ΔΟΕ δεν ήταν κάνεις αγγλικης. Μόνο θεατρολόγοι και δραματικής τεχνης. Για πολλοστή φορα. Μετά μην παραπονιομαστε. Ο κλάδος των θεατρολόγων αξίζει να τους διορισουν γιατί είναι οι πιο δραστήριοι και τρέχουν για όλους μας.

6
Κάλεσμα σε κινητοποίηση από τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων Π.Ε.
Τετάρτη 21/10/15 στις 12:00 στο ΥΠΕΘ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Πλησιάζουμε στα τέλη του Οκτώβρη και τα κενά στα σχολεία παραμένουν ακάλυπτα. Κατά την πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων στο ΥΠΕΘ (2/10/15) και στο πλαίσιο συνάντησης εκπροσώπων μας με τον κ. Κατσαρό (διευθυντή γραφείου υπουργού), ζητήσαμε εξηγήσεις για τις μειωμένες προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων για την κάλυψη των θέσεων εργασίας στα σχολεία ΕΑΕΠ. Η μείωση αυτή αφορά κυρίως τις περιοχές της Αττικής, Νοτίου Αιγαίου και Δυτικής Μακεδονίας, και καθιστά αδύνατη τη λειτουργία των σχολικών μονάδων ΕΑΕΠ στις εν λόγω περιφέρειες. Μας γνωστοποιήθηκε ότι οι τρεις αυτές περιφέρειες θεωρούνται «περιοχές εξόδου» βάσει εισοδηματικών κριτηρίων που ετέθησαν σε μετρήσεις του 2010 και ότι η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ θα σταματήσει (ήδη οι προσλήψεις της Α᾽ φάσης είναι τόσο ισχνές, που έχουν καλύψει μόνο το 20% των κενών σε αυτές τις περιφέρειες, ενώ δεν υπάρχει πρόβλεψη να συμπεριληφθούν στο ΕΣΠΑ οι τρεις περιφέρειες ούτε στο επόμενο πακέτο 2014-2020). Μέχρι και την πρώτη φάση προσλήψεων (1/10/15) δεν είχε γίνει καμία ενέργεια από πλευράς υπουργείου τόσο για την εξεύρεση πόρων προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, όσο και για την έγκαιρη ενημέρωση των ίδιων των εκπαιδευτικών, που υπέβαλαν στη διάρκεια του καλοκαιριού δύο φορές αίτηση, αγνοώντας τα παραπάνω δεδομένα. Αποτέλεσμα της προαναφερόμενης κατάστασης είναι πολλοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, (έχοντας δηλώσει στην αίτηση τους, όπως κάθε χρόνο, τις παραπάνω περιοχές) να παραμένουν μέχρι στιγμής άνεργοι αλλά και όσοι προσελήφθησαν τελικά κατά την πρώτη φάση, να έχουν βρεθεί πολύ μακριά από τις περιοχές των συμφερόντων τους.
Ζητήσαμε άμεση ανάκληση της πρώτης αυτής φάσης προσλήψεων, ώστε να αποκατασταθούν οι αδικίες εις βάρος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και να γίνει δυνατή η εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών σχολείων ΕΑΕΠ, καθώς και τη δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων. Επιμείναμε να μας δοθεί απάντηση στο ερώτημα γιατί το υπουργείο ως αρμόδιος φορέας δεν είχε ενημερώσει την εκπαιδευτική κοινότητα. Η πολιτική ηγεσία δυστυχώς δεν ικανοποίησε κανένα από τα αιτήματα μας, δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις και αρνήθηκε να συναντηθεί με εκπροσώπους μας στις δύο επόμενες προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (5/10/15 και 7/10/15). Επιπλέον, παρόλο που έχει κατατεθεί υπόμνημα και αίτημα συνάντησης στο γραφείο του υπουργού με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο γραφείο του γενικού γραμματέα, δεν έχουμε λάβει έως τώρα καμία απάντηση.
Σε ό, τι αφορά τη δεύτερη φάση προσλήψεων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων ο κ. Κατσαρός μας δήλωσε ότι προγραμματίζεται από το υπουργείο για τις 12/10/15 και ότι θα γίνει προσπάθεια να αναζητηθούν πιστώσεις από το ΠΔΕ προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ. Μέχρι και σήμερα όμως, η δεύτερη φάση προσλήψεων δεν έχει πραγματοποιηθεί και από ενημέρωση που είχαμε από τους εκπροσώπους της ΔΟΕ/ΟΛΜΕ κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 14/10/15, καμία λύση δεν έχει επίσης βρεθεί ως προς τη χρηματοδότηση.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Άμεση υλοποίηση της δεύτερης φάσης προσλήψεων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.
Άμεση κάλυψη όλων των κενών εκπαιδευτικών ειδικοτήτων στα σχολεία ΕΑΕΠ όλης της χώρας μέσω κρατικού προϋπολογισμού.
Σύσταση οργανικών θέσεων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων στην Π.Ε. για τους μεταταχθέντες μόνιμους συναδέλφους και τους αναπληρωτές.
Μαζικούς διορισμούς για όλους τους εκπαιδευτικούς.
Συνάδελφοι, η κατάσταση που βιώνουμε γίνεται ολοένα και πιο δραματική με τις θέσεις εργασίας μας να χάνονται, τις εργασιακές συνθήκες να επιδεινώνονται και το δημόσιο αγαθό της παιδείας να θυσιάζεται στον βωμό της οικονομικής κρίσης. Το νέο σχολείο που θέλησαν να προωθήσουν, που στελεχώνεται από εκπαιδευτικούς διαφορετικών ταχυτήτων, με μισθούς πείνας και πετσοκομμένα εργασιακά δικαιώματα, απέχει πολύ από το σχολείο στο οποίο και για το οποίο θέλουμε να εργαζόμαστε. Διεκδικούμε και παλεύουμε για δημόσια δωρεάν παιδεία, πολύπλευρη μόρφωση όλου του μαθητικού πληθυσμού.
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21/10/15, στις 12:00, στο ΥΠΕΘ
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

7
Αύριο στις 11:00 συνεδριάζει το Δ.Σ της ΔΟΕ.
Θα πάμε να θέσουμε το ζήτημα των ειδικοτήτων.
Οι θεατρολόγοι θα έχουμε εκπροσώπηση.
Όποιος άλλος θεωρεί ότι θέλει να εκπροσωπήσει τον κλάδο του,το ρνβ είναι 10:30, στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α).

(Λαμπρινή :))
Αν θέλει κάποιος ας στείλει μήνυμα στην Λαμπρινη. Ας είναι κάποιος να εκπροσωπήσει τον κλάδο μας. Εγώ πλακωθηκα με τον γραμματέα της ΔΟΕ οπότε μάλλον ζημιά θα κάνω αν παω. Σας παρακαλώ ας πάει καποιος. Χρειαζομαστε εκπροσωπηση. Στη Λαμπρινη όμως το μηνυμα. Εγώ είμαι λίγο χάλια και θα το κλείσω τωρα. Καληνυχτα

8
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους καθηγητές της Αγγλικής γλώσσας (ΠΕ 06)! Μπαίνω και εγώ τον τελευταίο καιρό στο forum και διαβάζω τις εξελίξεις με τις προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών του κλάδου μας και η αλήθεια είναι ότι με έχει πιάσει μεγάλη απογοήτευση.... :( Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ξεκινήσω να γράφω είναι γιατί πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι, να αντιδράσουμε μπροστά στην φετινή αδικία με την προσλήψεις στην ειδικότητα μας, όσο είναι ακόμα καιρός! Έχω την εντύπωση ότι η φωνή μας δεν ακούγεται καθόλου, σε αντίθεση με κάποιες άλλες ειδικότητες....Συμφωνώ απόλυτα με τον/την συνάδελφο πού υπογράφει ως marinio και όποτε μου το ζητήσει είναι στην διάθεση του/της τα στοιχεία μου για συλλογή υπογραφών ή ό,τι άλλο....     
Στείλε μου το ονοματεπώνυμο σου να το βάλω στην επιστολή στους συμβουλους.Είσαι Αθηνα?

9
Αυτή την στιγμή στην ΕΡΤ 1 έχει εκπομπή για την παιδεία με τον Φιλη.Ζητάνε από τον κόσμο να στείλει μηνυματα. Ας στείλουμε να απαιτήσουμε περισσότερους διορισμούς ειδικοτήτων στις περιφέρειες που εξαιρεθηκαν. Να δώσουν πιστωσεις από τα ΠΔΕ(Προγράμματα Δημοσίων Επενδυσεων) ή από τον κρατικό προυπολογισμο. Πρέπει να δούνε πολλά μηνυματα

10
Ναι ειναι δυνατον.   Μονο οσοι προσφυγανε θα διοριστουν. Οι υπολοιποι διοριστεοι θα πρρπει να χρησιμοποιησουν το δεδικασμενο για να διοριστουν νωριτερα απο οτι θαβτους διορισει το υπουργειο.

Καποιοι συναδελφε νομιζανε οτι αλλοι θα βγαλουνε το φιδι απο τηνντρυπα και αυτοι θα επωφεληθουν. Δεν ειναι ετσι. Το δικαστηριο θα υποχρεωσει να διοριστουν ονομαστικα οι προσφυγεντες.
Δεν περιμένω κανέναν να βγάλει το φίδι από την τρυπα. Και μην ξεχνάς ότι όλοι είμαστε διοριστεοι του ΑΣΕΠ. Όλοι δικαιούμαστε διορισμο. Και είναι αδιανόητο να πρέπει να κινηθούμε δικαστικά τη στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες κενά και το κράτος μπορεί και οφείλει να μας διορισει. Δεν του ζητάμε να δημιουργήσει θεσεις. Να προσλάβει σε αυτές που ήδη υπάρχουν ζηταμε

11
Marinio, τσεκαρε δημοσιογραφικα sites τακτικα. ολα αυτα δλδ. που ενημερωνουν για προσληψεις, διορισμους, προκηρυξεις δημοσιου γενικα. δεν υπηρχε περιπτωση να μην ειχες ενημερωθει και νωριτερα ετσι.
btw, ειδα αυτο 
http://www.ipaideia.gr/proslipseis-2-000-monimon-meso-asep-eos-ton-dekemvrio.html
Σε ευχαριστώ πάρα πολυ. Πήρα ήδη τηλέφωνο τον ένα δικηγόρο και θα πάρω και τον αλλο

12
Παιδιά δώστε βάση στο μήνυμα σας παρακαλω. SOS . Σημαντικές πληροφορίες
1 Υπάρχει ένα γκρουπ στο Facebook που λέγεται  " αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ".Από εκεί μαθαίνουμε τα νέα για το ΕΣΠΑ και οργανώνουμε δρασεις. Υπάρχουν όμως ελάχιστοι αναπληρωτές αγγλικής που συμμετέχουν στο γκρουπ. Σας παρακαλώ μπείτε για να οργανωθούμε καλύτερα
2. Έχουμε οργανώσει μια ομάδα που αποτελείται από τις ειδικότητες που θίγονται από το γεγονος ότι κάποιες περιφέρειες βγήκαν φέτος από τα ΕΣΠΑ και του χρόνου θα βγούνε κι αλλες.Η ομάδα έχει μουσικους, θεατρολογους, πληροφορικους, γυμναστες, εικαστικούς και βεβαια αγγλικης. Οι αγγλικης όμως είμαστε ελαχιστοι. Έχουμε ελλειπή εκπροσωπηση. Η ομάδα έχει στείλει επιστολή στο υπουργείο παιδειας, έχει εμφανιστεί στην ΕΡΤ στην τηλεοραση και έχει βγει και στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Μας εκπροσωπούν ολους. Αλλα αν δεν μιλήσουμε εμείς για τον κλάδο μας πως να μιλήσουν τα παιδια? Δεν έχουν στοιχεια. Και πάλι το παλευουν. Οι θέατρολόγοι είναι οι πιο δραστηριοι. Το ίδιο και οι μουσικοί και οι εικαστικοι. Της αγγλικής όμως είμαστε αφαντοι. Ψάχνουν κι άλλους αγγλικης. Μπείτε στο γκρουπ που σας είπα σας παρακαλώ για να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή από τον κλάδο μας.
3. Οργανώνεται μια κινητοποίηση στο υπουργείο την Τεταρτη. Πάλι για το θέμα των προσλήψεων των ειδικοτητων. Πάλι χρειάζονται παιδιά από την αγγλικη. Γενικά χρειάζονται κοσμο. Ενδιαφέρεστε να συμμετασχετε?Πείτε το και σε γνωστούς σας
4. Τα παιδιά της μουσικής μίλησαν ήδη με τους σχολικούς συμβούλους τους και αυτοί με την σειρά τους απευθύνθηκαν στον Φιλη. Έτσι λοιπόν πήρα την ιδέα και τηλεφώνησα στην Μπεχλικουδη να μας βοηθησει. Η γυναίκα μου είπε να γράψω μια επιστολή και να την στείλω σε όλους τους σχολικούς συμβούλους αγγλικών σε αυτές τις τρεις περιφερειες, να τους ενημερώνω για το θέμα και αυτοί μετά θα το τρεξουν. Μου είπε όμως ότι καλό είναι από κάτω να υπογράφουμε αρκετά ατομα. Ποιος θελει να βαλω και το ονομα του από κατω? Ας μου στείλει μήνυμα ή ας απαντήσει εδω.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ 500 ΜΕΡΗ.

13
Έχω μπλέξει τα μπούτια μου. Πρώτα από όλα για ποιον δικηγόρο μιλαμε? Άλλοι λένε Χατζηφωτη άλλοι λένε Παλαιολογλου. Μακάρι να ήξερα ότι μπορώ να διορίστω σε άλλους φορεις

14
Με ηλεκτρονικες υπογραφες δεν γινεται τιποτα. Αυτο θελει πεζοδρομιο εξω απο τοβυπουργειο.
Σαφώς και δεν αρκουν. Είναι όμως μια  πρωτοβουλία ανάμεσα σε πολλές αλλες. Είναι μια κίνηση που ενισχύει τη θέση μας. Πρώτα από όλα για να δοθεί δημοσιότητα πρέπει να ενημερωθούν τα ΜΜΕ. Αν μπεις στη ενότητα των ΠΕ06 θα δεις ότι έχουμε κινηθεί προς αυτή την κατευθυνση. Όλες οι ειδικότητες μαζί εννοειται. Μόνος του ο καθένας δεν κάνει τιποτε

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32931
  • Τελευταία: klevin
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185930
  • Σύνολο θεμάτων: 19497
  • Σε σύνδεση σήμερα: 780
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 4
Επισκέπτες: 689
Σύνολο: 693

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.05 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.