Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - spi

Σελίδες: 1
1
συναδελφοι ευχαριστω για την ανταλλαγη αποψεων,συλλογος δεν εγινε αποβολη δεν δοθηκε αρνηθηκε ο διευθυντης βρισκοντας καποιες δικαιολογιες που ολοκαθαρα εδειξαν οτι ο μαθητης αγνωστος δεν του ηταν.Στην διοικηση δεν πηγα οπως αναφερα εξ αρχης ηταν η πρωτη μου φορα σαν καθηγητρια στις σχολες του οαεδ αρα το συστημα τους δεν το γνωριζα.Φυσικα κ ακομη το θεωρω προσβλητικο κ αντισυναδελφικο απο τον διευθυντη κ τον υπευθ του τμηματος .Με βοηθησε πολυ η προεδρος μας που την ευχαριστω απ εδω  για τις συμβουλες της.Εληξε ετσι κ αλλιως η σχολικη χρονια αρα εχω ενα καλο παθημα για να μου γινει μαθημα ...Εννοειται οτι μελλοντικα θα αντιδρασω αλλιως αν ποτε που δεν το ευχομαι μου ξανασυμβει.
Για ολα οσα γραφετε τωρα για τις μορφες σχολειων που υπαρχουν εχοντας μια θητεια σχεδον 20 χρονων εχω δει οτι παιδια που δεν μπορουσαν ειτε για οικονομικους λογους ειτε λογο μην πολλων δυνατοτητων σε γνωση να προχωρησουν ειτε σε Α.Ε.Ι  ,Α.Τ.Ε.Ι  η σε ενα απλο απολυτηριο τα πτυχια που πηραν καποιοι τα αξιοποιησαν κ ειναι στην ελευθερη αγορα επαγγελματιες η υπαλληλοι πολλοι υπευθυνοι σ αυτο που κανουν κ ολοι εμεις που τους διδαξαμε νιωθουμε πολυ περηφανοι,το θεμα ειναι αν το επαγγελμα που διαλεγεις το αγαπας η οχι.Σαν μορφη σχολειου σαφως προτειμω να υπηρχε στυλ επαλ-πολυκλαδικου που μαθαινεις κ μια εξιδεικευση οχι γενικοτητες θυμαμαι οτι στο εξωτερικο τα σχολεια αυτης της μορφης ειναι.
Σας ευχαριστω ολους κ ολες

2
 πουθενα δεν αναφερα οτι εγινε σε παρελθοντος χρονου δλδ τι θα θυμομουν ενα γεγονος πχ του Νοεμβριου να το συζητησω τον Μαιο?εδω και μια εβδομαδα συμβαινει κ χθες συνεχιστηκε απο τον υπευθυνο του τμηματος του οποιου η σταση ειναι επιεικως απαραδεχτη και αντισυναδελφικη .
Σιγουρα τετοια περιστατικα θα χουν συμβει και σ αλλους ιδη μιλοντας με αρκετες-ους μου το χουν επιβεβαιωσει ,επειδη ολα εχουν ορια γιαυτο ειμαι αποφασισμενη να κανω τις απαραιτητες ενεργειες ειτε πηγαινοντας στην διοικηση ειτε κανοντας καταγγελια στον συλλογο μας η οπουδηποτε αλλου που υπαρχει αρμοδιος.
Φυσικα για τα περισσοτερα ευθυνονται οι οικογενειες των παιδιων κτλ ομως το θαρρος τους το δινουν και καποιοι "συναδελφοι"σαν τον υπευθυνο του συγκεκριμενου τμηματος

3
νιωθω την αναγκη να διευκρινησω κ κατι τελευταιο,η πραξη του μαθητη ηταν αξιοποινη δεν ειχε σχεση με "φασαρια" κατα την διαρκεια ενος μαθηματος ουτε κοντρα μαζι του αντιθετα οι μαθητες τακτικαν υπερ μου ,οι σχεσης μου κ με τις δυο ταξης του συγκεκριμενου επας  ειναι αψογες  ,καταγγελια στην αστυνομια σκεφτηκα να κανω γιατι απειληθηκε η ζωη μου κ  εκτος σχολειου,ιδη την μερα που εγινε το συμβαν εφυγα με συνοδεια των μαθητων της ταξης !!!!! επειδη θα με περιμενε που οντως περιμενε εξω απο το σχολειο,δεν νομιζω οτι κανεις μας πηγαινει στην δουλεια του με σκοπο να δημιουργει διαμαχες η να απειλειται αντιθετα στα σχεδον 18 που διδασκω σχεδον σ ολες τις μορφες των σχολειων δευτεροβαθμιας -μεταδευτεροβαθμιας -τριτοβαθμιας οι σχεσης μου ηταν τις λογικες σας μεταφερω γνωση εχω την διαθεση να σας την διδαξω παρτε την.Αυτο που με εξοργησε κ ζητησα την γνωμη σας -βοηθεια σας ειναι η σταση του υπευθυνου της ταξης κ η απαξιωση μου σαν συναδελφο οι υποδειξεις του στυλ βαλε εναν βαθμο να φυγει,και σκεφτομαι το εξης  μ αυτο τον τροπο δινουμε ενα πολυ ωραιο παραδειγμα για το μελλον,ελατε σπαστε τα απειλειστε κλεψτε καντε οτι θελετε και ενα πτυχιο θα το παρετε...λυπαμαι αφανταστα αν αυτο θα ναι το μελλον υπαρχουν καποιοι αλλοι μαθητες που οντως φοιτουν για να εχουν εφοδια στην ζωη τους κ μ αυτα τα παραδειγματα τα αποστρεφουμε.
Γενικα σας ευχαριστω για ολες τις συμβουλες σας σε γενικες γραμμες σχηματισα εικονα του πως να κινηθω

4
ενεργειες για συλλογο θα κανω αυριο που στο κενο θα πεσουν σιγουρα,η εντυπωση που μου χουν δωσει ειναι να ξεχαστει-μην ξεχνατε ειχαν ευθυνη ελαβε χωρα εντος σχολειου κ δεν ηρθε κανεις να δει τι συμβαινει- ωστε να κλεισει η σχολικη χρονια
εννοουσαμε την αρχικη ερωτηση  που αλλου ποιο πανω απο τον διευθυντη μπορω να απευθυνθω...
να σημειωθει οτι ο μαθητης ειναι ενηλικος 19 ετων  αρα οι γονεις κ που ενημερωθηκαν ουτε καν συγκινηθηκαν.
Σας ευχαριστω για τις ως τωρα συμβουλες σας.
ο συλογος που εχουμε θα μπορουσε να κανει κατι?

5
καλησπερα σας ,
πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ μας.Θα θελα πραγματικα την βοηθεια σας ...δεν ξερω που να απευθυνθω..

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182528
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 14
Επισκέπτες: 566
Σύνολο: 580

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.044 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.