1
Άδειες / Απ: Άδεια άνευ αποδοχών
« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 06:15:35 pm »Γενικά τα "έως" ...... είναι μέχρι να κλείσει τα αντίστοιχα χρόνια. Δηλαδή στην περίπτωσή σου μέχρι να κλείσει τα 8.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.
Σελίδες: 1
1
Άδειες / Απ: Άδεια άνευ αποδοχών« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 06:15:35 pm »Γενικά τα "έως" ...... είναι μέχρι να κλείσει τα αντίστοιχα χρόνια. Δηλαδή στην περίπτωσή σου μέχρι να κλείσει τα 8. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 2
Άδειες / Απ: Άδεια άνευ αποδοχών« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 10:34:39 am »
Γεια σας.
Μήπως γνωρίζετε αν "έως 8 ετών" θεωρείται παιδί που έχει κλείσει τα 8 αλλά δεν έχει κλείσει τα 9; 3
Αγγελίες αμοιβαίων μεταθέσεων ΠΕ06 / Αμοιβαία Μετάθεση ΠΕ06 από Α' Λάρισας για« στις: Ιουλίου 18, 2020, 01:01:06 am »
Πρωτοβάθμια. Αν κάποιος/α ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω προσωπικού μηνύματος. Ευχαριστώ.
Σελίδες: 1
|