Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - manos84

Σελίδες: 123
1
Μιλάς για νομιμοποίηση Leon αλλά ξέρεις,θεωρώ, πως δεν φτάνει μόνο αυτό. Οι άνθρωποι αυτοί και τα παιδιά τους θα χρειαστούν ένταξη, αγκαλιά και αποδοχή. Θα πρέπει να αγαπήσουν τον τόπο, να τον αισθανθούν δικό τους, χωρίς να αναγκαστούν όμως να αρνηθούν την προέλευση τους βίαια. Ποιοι εκπαιδευτικοί θα το κάνουν αυτό; Αυτοί που μιλούν με τόσο μίσος; Που αναφέρονται στο έθνος με όρους αίματος; Τα τελευταία δύο χρόνια το αναπληρωτιλικι με έχει βάλει να διδάσκω σε αρβανιτοχωρια.  Τι όμορφη και ζωντανή απόδειξη των εθνικών συνειδήσεων αλήθεια.

(Δεν βρίσκω τα λόγια του leon προσβλητικά γιατί δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου σε αυτούς. Εσύ συνάδελφισσα;)

2
Αντιγράφω από τη βικιπαιδεια "η θεωρία της μεγάλης αντικατάστασης είναι μια λευκή ακροδεξιά θεωρία συνομωσίας...". Και απλά νιώθω λύπη, λίγο θυμό και ξανά λύπη.

3
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Α Φάση αναπληρωτών 2025-2026
« στις: Σεπτεμβρίου 04, 2025, 07:57:58 pm »
Victor απολογουμαι για τη λέξη. Ήταν στον πανικό της στιγμής για να καταλάβω τι γίνεται. Από κει και πέρα το ύφος σου είναι απαράδεκτο. Ούτε συ μιλάς στους φαντάρους σου και αν τους μιλούσες θα πρεπε μάλλον να τους μιλάς καλύτερα.

4
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Α Φάση αναπληρωτών 2025-2026
« στις: Σεπτεμβρίου 04, 2025, 05:10:29 pm »
Ναι αλλά το περίπτερο τους στη ΔΕθ είναι φοβερό

5
Υποθέτω γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει κοσμικό κράτος και τι θεοκρατικό. Τι κάνει την ορθοδοξία την μόνη πραγματική έκφραση του χριστιανισμού; Τι είναι; Ποσοτικό το ζήτημα; Όχι βέβαια. Οι καθολικοί είναι περισσότεροι. Ποιοτικό; Αυτό είναι υποκειμενικό. Και οι Ταλιμπάν ισχυρίζονται τη μοναδικότητα της πίστης τους, για να φέρω ένα -τραβηγμενο;- παράδειγμα. Η ουσία είναι πως ναι, το κοσμικό κατά όνομα κράτος μας, καταπιέζει και σε αυτό τον τομέα μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Φανατισμός, συντήρηση, ομοφοβία, ανελευθερια, ρατσισμός και σκοταδισμός.

6
Αφού δεν είμαστε με το χιούμορ πάμε πιο σοβαρά. Οι Rotting Christ είναι μια μπάντα με συναυλίες σε κάθε γωνιά της γης. Μερικές φορές τους απαγορεύουν να παίξουν, μέχρι κ έχουν συλληφθεί από κάποιους με παρόμοιες απόψεις με μερικούς εδώ. Αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για την ψυχή μου. Η ελευθερία να πιστεύει κάποιος είναι αδιαπραγματευτη. Ζούμε όμως σε μια χώρα που η πίστη επιβάλλεται. Θρησκευτικά, προσευχές,εκκλησιασμοι, εικόνες. Στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στο δημόσιο λόγο. Τη μια ώρα μαθαίνεις στα παιδιά φυσική και βιολογία κ την άλλη πως μια παρθένα γέννησε άνθρωπο. Δεν του λες η χριστιανική πίστη το πιστεύει. Του λες πως έγινε. Τρέλα. Τα ινδακια στην τάξη μου δεν έχουν καμία θέση σε αυτό. Να μιλήσουν για τους θεούς τους και τις γιορτές τους. Πιστεύω σε ένα κόσμο πολύχρωμο όπου όλοι μπορούμε να ζούμε μαζί, με τα έθιμα μας, τις συνήθειες, τις παραδόσεις μας. Σε αυτή τη ζωή. Trust. Υπάρχει χριστιανικό, white  το λένε, metal. Η ηλεκτρική κιθάρα δεν είναι κρέας για να μη φάει ο βιγκαν. Κ ο θεός δεν υμνείται μόνο από τις υπέροχες βυζαντινές μελωδίες. Υπάρχουν και τα γκόσπελ.

7
Δεν ξέρω αν φταίει το θέμα αυτό αλλά τις τελευταίες δυο μέρες ξανακουσα όλη τη δισκογραφία των Rotting Christ!

8
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2025
« στις: Απριλίου 23, 2025, 03:16:37 pm »
Σεβασμός στον νεοδιοριζομενο θα ήταν για παράδειγμα η καταβολή ενός ποσού για τα έξοδα μετακίνησης κ εγκατάστασης. Ακόμα κ με τη μορφή άτοκου δανείου. Σεβασμός κ φροντίδα στον υπάλληλο που θα δουλέψει για σένα.

9
Λοιπόν, σχεδόν με πείσατε. Είμαστε αμόρφωτοι, έστω ημιμαθείς,  προχειραντζες που τελειώσαμε σχολές της πλάκας στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Γιατί δεν λέτε πως είμαστε και τεμπέληδες που καθόμαστε τόσο καιρό; Οπότε ΑΣΕΠ κ ιδιωτικά πανεπιστήμια θέλουμε. Αν  δεν είναι οργανωμένη ενορχήστρωση για να φτιάχνεται κλίμα τότε είστε βούτυρο στο ψωμί του αφηγήματος τους.

10
Έσπερος: η φιλοσοφική  είχε άθλιο επίπεδο διδασκόντων/ ...δεν ήταν πανεπιστημιακού επιπέδου.
 Trust: (του οποίου τη βοήθεια και τον κόπο χιλιοαναγνωριζω και τον ευχαριστώ) Οι μισοί κ παραπάνω φοβούνται πως δεν θα πιάσουν τη βάση.
Triccaeus: ...φιλόλογος δεν κατάφερε να βρει τη σωστή λέξη επήρεια
Ppil:Όχι πως (το επίπεδο σπουδών) ήταν πολύ υψηλό σε εμάς.
Τέλος να μην ξεχάσω πως οι περισσότεροι δάσκαλοι αγνοούν μαθηματικά και φυσική.


11
Με γελούν τα μάτια μου ή όντως διαβάζω εκπαιδευτικούς να απαξιώνουν τις σπουδές τους; Αν δεν είναι τρολ του υπουργείου, είναι τουλάχιστον άξιο έρευνας.

12
Ποιος σου είπε πως δεν υπάρχει μονιμότητα στο εξωτερικό; Καταλαβαίνω την αφήγηση σε στυλ Πιέρ  για να να καταλήξει κανείς να μιλήσει υπέρ του γραπτού. Όχι όμως κ τόσο χοντροκομμένη παραπληροφόρηση.

13
Αναπληρωτές / Απ: Γ' φάση αναπληρωτών 2024-2025
« στις: Νοεμβρίου 21, 2024, 11:15:05 pm »
Ο mmmm είναι η έγκυρη πηγή.  Αυτός, ο patreas και μερικοί ακόμα, μιλούν όταν πρέπει και ο λόγος τους είναι αξιόπιστος. Ευχαριστούμε.

14
Αναπληρωτές / Απ:
« στις: Σεπτεμβρίου 13, 2024, 02:37:43 pm »
Ζητήθηκαν κενά Ζεπ και για τις δύο βαθμίδες;

Σελίδες: 123

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33124
  • Τελευταία: EiriniNZ
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1194479
  • Σύνολο θεμάτων: 19570
  • Σε σύνδεση σήμερα: 694
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 5
Επισκέπτες: 490
Σύνολο: 495

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.088 δευτερόλεπτα. 31 ερωτήματα.