Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - dimmu_burger

Σελίδες: 1
1
χρειαζεται και Πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α.
Τι ακριβως ειναι αυτο το πιστοποιητικο?

Το πιστοποιητικό τύπου Α είναι βεβαίωση ότι έχεις ολοκληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Μπορείς να το βγάλεις στα ΚΕΠ μέσα σε λίγες μέρες.

Στην περιπτωση που δεν εχεις ολοκληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις ακομα και μαλιστα υπαρχει αναβολη τι γινεται ?

2
Παιδια γεια σας! Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση...
Εχω επιλεγει απο το ΑΣΕΠ οτι για την περιπτωση μου "συντρεχουν οι νομιμες προυποθεσεις για την υπαγωγη στην διαταξη του άρθ. 11 π.δ. 164/2004"
Για το διορισμο  εκτος απο πιστοποποιητικο υγειας απο Πρωτοβαθμια Υγειονομικη Επιτροπη, χρειαζεται και Πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α.
Τι ακριβως ειναι αυτο το πιστοποιητικο? Εγω βεβαια εχω αναβολη εως 31/12/2007. Τι γινεται με το διορισμο στην περιπτωση που δεν εχει παει καποιος στρατο?

Ευχαριστω!

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 547
Σύνολο: 547

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.044 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.