1
Πανελλήνιες / Απ: Εξεταστές/
« στις: Ιουνίου 17, 2023, 12:48:01 am »
Όχι, ήταν πάνω από 12 μονάδες. Τα γραπτά έπρεπε να πάνε για αναβαθμολόγηση.
Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση. 1
Πανελλήνιες / Απ: Εξεταστές/« στις: Ιουνίου 17, 2023, 12:48:01 am »
Όχι, ήταν πάνω από 12 μονάδες. Τα γραπτά έπρεπε να πάνε για αναβαθμολόγηση.
2
Πανελλήνιες / Απ: Εξεταστές/« στις: Ιουνίου 16, 2023, 09:29:00 pm »
Μας έδωσαν οδηγίες. Το πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως στην περίληψη, γιατί εγώ θεώρησα οτι κάποιες ήταν αντιγραφή του κειμένου και τις πήρα λάθος, με αποτέλεσμα να προκύψουν τεράστιες αποκλίσεις..
3
Πανελλήνιες / Απ: Εξεταστές/« στις: Ιουνίου 16, 2023, 08:41:51 pm »
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω για την εμπειρία σας ως βαθμολογητές Πανελλαδικών. Εγώ βαθμολογούσα φέτος Έκθεση για πρώτη φορά. Με πήραν τηλέφωνο όμως από το
4
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Πρόβλημα με το πρόγραμμα« στις: Οκτωβρίου 16, 2020, 07:19:51 pm »
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα ζήτημα που με απασχολεί. Φέτος εργάζομαι με απόσπαση σε λύκειο στη Δ Αθήνας . Από την αρχή θέλησαν να με φορτώσουν με πολλά διδακτικά αντικείμενα. Επίσης, έχω αναλάβει έκθεση και λογοτεχνία σε δύο τμήματα της τρίτης και σε ένα της πρώτης, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν ήθελαν να τα αναλάβουν οι μόνιμοι. Επιπλέον, με βάζουν συνέχεια να κάνω εφημερίες και πάλι δεν αντέδρασα. Όμως, η κατάσταση έχει ξεφύγει γιατί σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πρέπει να διδάσκω λογοτεχνία και έκθεση γ λυκείου τις 2 τελευταίες ώρες! Όπως καταλαβαίνετε, και τα παιδιά είναι κουρασμένα αλλά και εγώ. Τα μαθήματα αυτά απαιτούν καθαρό μυαλό για να μπορέσεις να συγκεντρωθεις και να αποδώσεις. Γενικα, υπάρχουν θέματα με το πρόγραμμα. Μάλιστα, στην αρχή υπήρχε μέρα που είχα 6 διδακτικές ώρες! Όσες φορές έχω κάνει τα παράπονά μου στο προγραμματιστή μου λέει ότι το πρόγραμμα είναι προσωρινό και ότι προηγούνται τα μαθήματα κατεύθυνσης. Δε δυσανασχετω, έχω πολλή διάθεση και όρεξη για τη δουλειά μου, αλλά νιώθω ότι με εκμεταλλεύονται. Θα μπορούσα να απευθυνθώ κάπου για να βρω το δίκιο μου; Στο σχολικό σύμβουλο ενδεχομένως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
5
Αγγελίες αμοιβαίων μεταθέσεων ΠΕ02 / ΠΕ 02 Αμοιβαία Μετάθεση από Κεφαλονιά σε Αθήνα, Αττική και Ά Πειραιά« στις: Μαΐου 05, 2020, 04:24:14 pm »
Ζητώ αμοιβαία μετάθεση από Κεφαλονιά, όπου έχω οργανική στο 1ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, σε Ά,΄
7
Μεταθέσεις / Μεταθέσεις« στις: Μαΐου 04, 2020, 03:12:03 pm »
Καλησπέρα! Γνωρίζετε εάν όσοι διοριστήκαμε πέρυσι έχουμε δικαίωμα να υποβάλουμε αίτηση για αμοιβαία μετάθεση; Ευχαριστώ!
8
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2020« στις: Απριλίου 30, 2020, 07:57:31 pm »
Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις απαοσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ: Το αρχείο με τα δικαιολογητικά που θέλω να μεταφορτώσω είναι πάνω από 10 Μ.
9
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών ωρομισθίων 2016-2017« στις: Ιουνίου 26, 2016, 03:06:10 pm »
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το site του O.Π.ΣΥ.Δ, μήπως το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος γιατί έχω πραγματικά πελαγώσει! Εδώ και τρεις ημέρες ενώ συνδέομαι κανονικά δεν μπορώ να μπω στο φάκελό μου, αλλά ούτε και στο προφίλ μου. Μπορώ να μπω μόνο στην αρχική σελίδα. Δείχνει ότι η σελίδα φορτώνει, αλλά δε με μεταφέρει εκεί. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα; Έστειλα e-mail στο opsydhelp@ minedu.gov.gr για τεχνική υποστήριξη, αλλά δε μου έχουν απαντήσει ακόμη. Πού αλλού μπορώ να απευθυνθώ; Ευχαριστώ!
10
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική Διδασκαλία 2015-16« στις: Μαΐου 23, 2016, 03:27:15 pm »
Παιδιά, πληρώθηκε κανείς για Απρίλιο-Μάιο; Πότε λέτε να μπουν;;
11
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική Διδασκαλία 2015-16« στις: Απριλίου 21, 2016, 10:35:50 pm »
Στη
12
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική Διδασκαλία 2015-16« στις: Μαρτίου 01, 2016, 01:33:48 pm » |