Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - k_nassia

Σελίδες: 1
1
Σας Ευχαριστώ όλους κι όλες για την άμεση ανταπόκριση ακόμη και για την κακεντρέχεια μερικών. Το ότι κάποιος μπορεί να ζητήσει καλοπροαίρετα το σχέδιο μαθήματος δε σημαίνει ότι δεν έχει κάνει σχέδια μαθήματος. Το να ζητάς βοήθεια μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να σε διαφωτίσουν κάποιοι που το έχουν περάσει και γνωρίζουν τις απαιτήσεις των συμβούλων.Και δεν μπορείτε να κρίνετε έτσι κάποιον άνθρωπο που δεν γνωρίζετε τι έχει κάνει στη ζωή του. Γιατί πάντα θα πρέπει σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε να την λέμε στον άλλον και να τον χαρακτηρίζουμε ανεπαρκή χωρίς καν να τον γνωρίζουμε? Κάποιες φορές αν δεν έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε δε χρειάζεται να γράφουμε. Πάντως ελπίζω στη ζωή σας να τα πηγαίνετε σε όλα καλά και να μην χρειαστείτε ποτέ την βοήθεια κάποιου άλλου.

2
Καλημέρα σε όλους κι όλες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος θα μπορούσε να με κατευθύνει για το τι να γράψω στην αυτοαξιολόγηση και αν κάποιος -α θα είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει ένα παράδειγμα από σχέδιο μαθήματος για να καταλάβω τι θέλουν να δουν οι σύμβουλοι. Ξέρω ότι είναι η προσωπική δουλειά και ο κόπος του καθενός, οπότε όποιος - α δεν έχουν πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182514
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 6
Επισκέπτες: 506
Σύνολο: 512

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.042 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.