1
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Αναπληρωτές Διευθυντές πώς ορίζονται;
« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 09:31:00 am »2. τις διατάξεις της παρ. 14 της αριθμ. Δ/5716/15-4-1988 (ΦΕΚ 217
Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.
Σελίδες: 1
1
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Αναπληρωτές Διευθυντές πώς ορίζονται;« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2022, 09:31:00 am »2. τις διατάξεις της παρ. 14 της αριθμ. Δ/5716/15-4-1988 (ΦΕΚ 217 2
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Απ: Λήξη μαθημάτων για το Γυμνάσιο« στις: Μαΐου 12, 2015, 12:42:18 pm »
Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος, αν την ημέρα λήξης μαθημάτων 13/5 επιτρέπεται να γίνονται μαθήματα και ασκήσεις σεισμού; Ευχαριστώ
3
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: Περιοχές προτίμησης διορισμού αναπληρωτών« στις: Μαΐου 14, 2008, 12:13:18 pm »
Χθες που πήραμε τηλεφ στο υπουργείο μας είπαν ακριβώς τα εξής:
Η εγκύκλιος είναι έτοιμη, μένει μόνο η υπογραφή του υπουργού. Αν θεωρείται ψέμματα ή παραπληροφόρηση αυτά που είπε το ίδιοι το υπουργείο είναι φυσικά στην κρίση σας. Αυτά και δεν επανέρχομαι 4
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: Περιοχές προτίμησης διορισμού αναπληρωτών« στις: Μαΐου 14, 2008, 10:37:00 am »
Όπως βλέπετε η πηγή ευτυχώς δεν στέρεψε!
5
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: Περιοχές προτίμησης διορισμού αναπληρωτών« στις: Μαΐου 13, 2008, 10:55:26 am »
Η πηγή είναι από το υπουργείο.
6
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: Περιοχές προτίμησης διορισμού αναπληρωτών« στις: Μαΐου 13, 2008, 09:25:00 am »
Σήμερα θα βγει η εγκύκλιος και θα είναι κανονικά με περιοχές!
7
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: αιτήσεις αναπληρωτών« στις: Απριλίου 30, 2008, 03:01:10 am »
Δεν είναι καθόλου ράδιο αρβύλα. Μας το είπε ο ίδιος ο προϊστάμενος του γραφείου που ανήκει το σχολείο μου.
Έχουν προτείνει στο υπουργείο να δηλώνουν νομούς οι αναπληρωτές και όχι περιοχές νομών όπως μέχρι τώρα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε μάθει τίποτα από το υπουργείο 8
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Πως μπορεί να ξεμπλοκαριστεί ο κλάδος των φιλόλογων;« στις: Απριλίου 24, 2008, 04:35:45 pm »
Με τις ρυθμίσεις που είπε ο υπουργός νομίζω πως θα πέσουν αρκετά οι βάσεις διορισμών σε πε 02 κ πε03. Σύμφωνα με πεα για πε 02 θα είναι 20,6 ενώ για πε 03 17,6
Οι ρυθμίσεις είναι επιπλέον του 60-40. Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να ακούσουμε τα επιπλέον νούμερα από το υπουργείο. Όσο για τις διαφωνίες που έχετε για τα τμήματά σας θα πω την γνώμη μου. Ο καθένας που πέρασε στην σχολή του, πέρασε με την αξία του κ μόνο. Κανείς δεν μας χάρισε τίποτα. Επίσης όταν μπαίνεις σε μια τάξη να διδάξεις,πιστέψτε με δεν παίζει κανένα ρόλο ούτε τι βαθμό είχες στο πτυχίο,ούτε τι γνωρίζεις, ούτε την ποσότητα των γνώσεων που έχεις κ φυσικά καμία σχέση έχουν αυτά που σου λένε οι διάφορες παιδαγωγικές θεωρίες. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό από τα άλλα κ αναλόγως πρέπει να διαμορφώνεις την διδασκαλία σου.Πράγμα που είναι πολύ δύσκολο κ δεν εξαρτάται απο το τμήμα που σπούδασες. 9
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: Περιοχές προτίμησης διορισμού αναπληρωτών« στις: Απριλίου 23, 2008, 01:00:15 pm »
Δεν μας συμφέρει διότι πολλοί από εμάς θα δηλώσουμε περιοχές που έχουν μόνο δυσπρόσιτα (πχ Δ ιωαννίνων, Γ Πειραιά) με σκοπό να πάρουμε διπλάσια μόρια στον πίνακα αναπληρωτών.
Τώρα όμως σε στέλνουν όπου θέλουν στο νομό κ παίρνεις τα μόρια του εκάστοτε σχολείου που θα δουλεύεις 10
Κλάδος ΠΕ03 Μαθηματικών / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ03« στις: Απριλίου 23, 2008, 11:54:34 am »
Καλημέρα. Μπορούμε να βρούμε εκτιμόμενο ενιαίο πίνακα διορισμών (40%) για τον Σεπτέμβριο (2008-2009) για πε03;
11
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: Περιοχές προτίμησης διορισμού αναπληρωτών« στις: Απριλίου 23, 2008, 11:45:45 am »
Καλημέρα. Φέτος οι αναπληρωτές δεν θα δηλώνουν περιοχές προτίμησης αλλά νομούς προτίμησης. Δουλεύω αναπληρωτής κ σε ενημέρωαη που μας έκανε στο σχολείο μου ο σύμβουλος μας είπε αυτό ακριβώς!
Το σκεπτικό τους είναι ότι χρειάζονται τους αναπληρωτές για να καλύπτουν τις ανάγκες όλου του νομού και όχι μόνο μιας περιοχής του νομού. Τους αναπληρωτές δεν τους συμφέρει σε καμμιά περίπτωση αυτή η αλλαγή. Τίποτα οριστικό όμως δεν έχει πει ακόμα το υπουργείο. Ας ελπίσουμε να διατηρηθούν τουλάχιστον για φέτος οι περιοχές προτίμησης.
Σελίδες: 1
|