1
Ειδική Αγωγή / Αποριες για Τ.Ε. Στο νηπιαγωγείο
« στις: Ιουνίου 16, 2017, 02:11:41 pm »
Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει από πόσα παιδιά και πάνω λειτουργεί τμήμα ενταξης στο νηπιαγωγείο?
Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση. 1
Ειδική Αγωγή / Αποριες για Τ.Ε. Στο νηπιαγωγείο« στις: Ιουνίου 16, 2017, 02:11:41 pm »
Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει από πόσα παιδιά και πάνω λειτουργεί τμήμα ενταξης στο νηπιαγωγείο?
2
Αγγελίες αμοιβαίων μεταθέσεων ΠΕ60 / Απ: ΠΕ 60 απο Κορινθια σε Αχαϊα« στις: Ιουλίου 11, 2014, 07:03:25 pm »
Έχω οργανική στο 1ο Νηπιαγωγείο Ξυλοκάστρου Κορινθίας και ζητάω αμοιβαία μετάθεση για Ν.Αχαίας.
3
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις / Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ« στις: Απριλίου 03, 2013, 10:41:27 pm »
Μήπως ξέρει κάποιος αν θα ανακοινωθούν κάπου τα ονόματα αυτών που είναι επιτυχόντες?Είμαι Κορινθία κ γίνονται μόνο Κόρινθο κ μένω λίγο μακριά κ δε συμφέρει να πηγαίνω μόνη μου.Οι επιλαχόντες πότε θα ξέρουν αν τους πήραν?
4
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις / Απ: Επιμορφωτικά σεμινάρια ΠΕ60« στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 10:53:17 pm »
Γνωρίζετε αν θα πρέπει να πάμε από την Πέμπτη και να παρακολουθήσουμε όλο το συνέδριο για να μπορέσουμε να πάρουμε τη βεβαίωση?
5
Σχολική ζώνη / Μπορούν να μας υποχρεώσουν να παρουμε ΑμεΑ στο σχολείο χωρίς ειδική νηπιαγωγό;« στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 09:55:57 pm »
Καλησπέρα! Στο νηπιαγωγείο έχουμε τμήμα ένταξης στο οποίο είνα γραμμένα 2 παιδάκια.Εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής δεν έχει έρθει ακόμα.Είμαστε 2 τμήματα,ολοήμερο και κλασσικό,με 44 παιδιά σύνολο.24 στο κλασσικό χωρίς τα δύο παιδάκια.Σήμερα μας είπαν από το ΚΕΔΔΥ ότι πρέπει να τα πάρουμε και ας μην έχει έρθει νηπιαγωγός.Μπορεί να γίνει αυτό?Είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε?Καμία από εμάς δεν έχει γνώσεις πάνω στο αντικείμενο ώστε να μποέσουμε να τους προσφέρουμε κάτι και να κρατήσουμε την ομαλή λειτουργία της σχολικής μας ομάδας.
6
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις υπεράριθμων« στις: Μαΐου 08, 2012, 04:43:34 pm »
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.Και αν επιλέξω να πάρω άλλη οργανική θέση θα πρέπει να την υπηρετήσω 2 χρόνια πάλι?Γιατί εμένα με ενδιαφέρει να τελειώσω με τα 2 χρόνια που πρέπει να μείνω μετά τη μετάθεση και να προσπαθήσω έστω με απόσπαση να πάω σε άλλο νομό.
7
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις υπεράριθμων« στις: Μαΐου 05, 2012, 03:28:53 am »
Ήρθα με μετάθεση πέρσι και πήρα οργανική σε νηπιαγωγείο που τελικά ήμουν υπεράριθμη.Τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό κ προχθές είδα ότι το νηπιαγωγείο υποβαθμίστηκε από 2/θέσιο σε 1/θέσιο.Εγώ τι πρέπει να κάνω?
8
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις υπεράριθμων« στις: Μαΐου 03, 2012, 03:24:02 pm »
Πέρσι πήρα οργανική σε νηπιαγωγείο στο οποίο ήμουν υπεράριθμη.Δούλεψα αυτή τη χρονιά σε λειτουργικό κενό και το νηπιαγωγείο στο οποίο έχω οργανική υποβιβάστηκε.Εγώ τώρα τι κάνω που κανονικά δε μπορούσα να αλλάξω οργανική γιατί έπρεπε να την υπηρετήσω 2 χρόνια?
9
Νηπιαγωγείο / Απ: Χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για νηπιαγωγούς« στις: Μαΐου 02, 2012, 09:50:34 pm »
Μήπως έχει κάποιος θεατρικό για μυθολογία?
10
Νηπιαγωγείο / Απ: Χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για νηπιαγωγούς« στις: Απριλίου 09, 2012, 11:45:36 am »
Εμάς μας τα έδωσαν.Πήγε μία κοπέλα και τα πήρε για άλλες 3 αλλά τις τα έδωσαν.
11
Νηπιαγωγείο / Απ: Χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για νηπιαγωγούς« στις: Απριλίου 06, 2012, 12:36:30 am »
Ούτε κ εγω.6.30+11 που έχει το περιοδικό δεν αξίζει.
12
Νηπιαγωγείο / Απ: Χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για νηπιαγωγούς« στις: Απριλίου 05, 2012, 02:46:40 pm »
Δε χρειάζεται να πας ο ίδιος.Στέλνεις το κουπόνι με το ταχυδρομείο και στα στέλνουν με το ταχυδρομείο και με έξοδα αποστολής 6.30 με αντικαταβολη.Επικοινώνησα με το δίπτυχο καο με ενημέρωσαν.Υπάρχει κάποιος που έχει πάρει το περιοδικό να μας πει ποιά βιβλία περιλαμβάνει η προσφορά??
13
Νηπιαγωγείο / Απ: Οι άθλοι του Ηρακλή« στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 03:50:12 pm »
Μήπως έχει κάποιος κάποιο φύλλο εργασίας?
![]() 14
Νηπιαγωγείο / Οι άθλοι του Ηρακλή« στις: Ιανουαρίου 23, 2012, 12:26:23 am »
Επειδή την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να δούμε την παράσταση λέμε αυτή την εβδομάδα να δουλέψουμε το θέμα.Έχετε κάποια ιδέα??Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!
|