Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - χρυσος

Σελίδες: 1
1
Τεχνική εκπαίδευση / Απ: ΑΣΕΠ 2008 - ΠΕ18.02
« στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 05:06:33 pm »
Καλησπερα,(αν καποιος διαβαζει το θεμα αυτο ακομα)..

Παιρνω το θαρρος να σε ρωτησω ενα δυο πραματακια..
οπως ειχα ξαναπει,Εχω τελειωσει ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και εχω κανει μεταπτυχιακο στην αγγλια MSc Financial and business economics, το οποιο εχει και αναγνωριση ισοτιμιας ως προς ελληνικα ΑΕΙ,οπως γραφει πανω το χαρτι του δοαταπ. Αποτι ξερω εμεις μπορουμε να δωσουμε για να διδαξουμε σε τεε και επαλ.

2
Τεχνική εκπαίδευση / Απ: ΑΣΕΠ 2008 - ΠΕ18.02
« στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 04:57:30 pm »
Οι θεσεις ειναι 6 σε συνολο -συνηθως- ποσων?
Οταν λες τεχνικες ειδικοτητες τι εννοεις?Που διδασκεις μετα (τεε,εννιαιο λυκειο κλπ) και τι διαφορα υπαρχει μεταξυ ημων και των οικονομολογων?
Ειμαι λιγο ασχετος με τα θεματα γενικως, μηπως  ξερετε κανενα link με αναλυτικες πληροφοριες?

Ευχαριστω

3
Τεχνική εκπαίδευση / Απ: ΑΣΕΠ 2008 - ΠΕ18.02
« στις: Σεπτεμβρίου 25, 2008, 02:51:12 pm »
Καληπσερα σε ολους,

Ειμαι καινουριος στο φορουμ.
Εχω τελειωσει Τει Αθηνας Οργανωση και Διοικηση Επιχειρησεων και μολις τελειωσα μεταπτυχιακο (ενας θεος ξερει το πως με το κωλοτμημα που ημουν) στην Αγγλια στα οικονομικα (Msc Financial and business economics-Uni of Essex).

Εχω τις εξης ερωτησεις:

Μπορω να παρω μερος σε διαγωνισμο ασεπ για οικονομολογους?Υπαρχει συναφεια του πρωτου πτυχιου με το μεταπτυχιακο?
Καθε ποσο καιρο προκηρυσσονται διαγωνισμοι χοντρικα και τι παιζει με την αναλογια που δινουν/παιρνουν?
Σε ενα αλλο τοπικ μου ειπαν κατι για 6(!) θεσεις για εμας απο τει.Ισχυει?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

4
Καληπσερα σε ολους,

Ειμαι καινουριος στο φορουμ, κλασικα.

Εχω τελειωσει Τει Αθηνας Οργανωση και Διοικηση Επιχειρησεων και μολις τελειωσα μεταπτυχιακο (ενας θεος ξερει το πως με το κωλοτμημα που ημουν) στην Αγγλια στα οικονομικα (Msc Financial and business economics-Uni of Essex).

Εχω τις εξης ερωτησεις:

Μπορω να παρω μερος σε διαγωνισμο ασεπ για οικονομολογους?Υπαρχει δηλαδη συναφεια του πρωτου πτυχιου με το μεταπτυχιακο?
Καθε ποσο καιρο προκηρυσσονται διαγωνισμοι χοντρικα?

Σας ευχαριστω εκ των προταιρων

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 537
Σύνολο: 539

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.052 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.