Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - xriana1

Σελίδες: 123 ... 88
1
Εγω απλα ειπα τι μου ειπαν τηλεφωνικα. Τιποτα αλλο.
Σε ενα website εγραφε πως το θελουν οπως και το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης.
Ο καθενας πραττει οπως θελει!!!
Ακριβώς επειδή ο καθένας πράττει όπως θέλει αποφεύγει τις αναφορές τί είδε και τι άκουσε και τι νομίζει. Διαβάζει την προκήρυξη και κάνει αίτηση αναλαμβάνοντας την ευθύνη της συμπλήρωσης της.

2
Αν κάποιος μου κανει εξουσιοδότηση για να καταθέσω τα δικαιολογητικά του χρειάζομαι και φωτοτυπία της ταυτότητας του εκτός απο την εξουσιοδότηση? Τα προσωπικά στοιχεία του είναι περασμένα στο opsyd
Αρκεί η εξουσιοδότηση (αναγράφει τον αριθμό ταυτότητας) κι έχει υπογραφή.

3
Στην πρόσκληση της ειδικής συμμετέχουν και αρκετοί συνάδελφοι της γενικής που εκτός των επιτυχιών σε ; ΑΣΕΠ και συνεχόμενων αναπληρωσεων είχαν την τύχη θέλετε ή την πρόνοια να αφουγκραστουν τις απαιτήσεις της εποχής και με τον κατάλληλο μτχκο τίτλο να διεκδικούν άμεσα διορισμό παρόλο που δεν υπηρέτησαν ούτε μια ημέρα στην ειδική. Η ισονομία επιτρέπει και το αντίστροφο, ευτυχώς και το δικαίωμα της επιλογής είναι αναφαιρετο. Αυτό περί οχήματος θυμίζει εκείνο που κάποιοι κορόιδευαν περί οργώματος.
Εύχομαι ο καθένας να κάνει την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό του και το δημόσιο σχολείο και τους μαθητές του. Καλή τύχη!

4
lol..έκανες και report τρομάρα σου.

Τέλος πάντων αναγνωρίζω την άκομψη τοποθέτησή μου,ζητώ συγγνώμη και την τροποποιώ. Ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι
η εκτός θέματος άποψη δεν είναι πρόβλημα. Η υποκρισία όμως είναι.
Ξανά++++++++

5
Σαφώς.
Επειδή όμως σε κάθε ποστ αλλάζεις το περιεχόμενο του αρχικού μηνύματος, δεν έχει νόημα να περιμένω απάντηση.
Θα συμφωνήσω ότι η ειδική όπως και η γενική (όπως τις αναφέρεις) θέλουν να διοριστούν. Τελεία.
Αν δίνεται η ευκαιρία σε ποια δομή τότε η επιλογή είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων, πιθανώς διαφορετικών για τον κάθε ένα. 

Είναι το λιγότερο αφελές να περιμένεις από κάποιον/α να "υπηρετήσει τυφλά" την υπηρεσία του, εις βάρος των προσωπικών του αναγκών, όταν μάλιστα του δίνεται
η ευκαιρία να καλύψει και τα δύο.
+++++++

6
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω εργάσθηκε στην ΠΔΣ το 2007 2008 έκτοτε δεν ξαναργασθηκα. Στο οπσυδ έκανα τώρα λογαριασμό φαίνονται στην προϋπηρεσία οι μήνες κ μέρες αλλά όχι τα μορια.  Στην αίτηση την προϋπηρεσία αυτή τα την βάλω στην ΙΙ ή στην ΙΙΙ κατηγορία? Ευχαριστώ πολύ.
Ορισμένοι αρνούνται σθεναρά να κατανοήσουν.
Στην υποενότητα Ι θα μπει

7
Θελω να ρωτήσω το εξής:
Μπαίνοτνας στο σύστημα ΟΠΣΥΔ μου αναφέρει ΠΡΟΣΟΧΗ:Απαιτείται επικαιροποίηση των στοιχείων σας.

Δεν μου επιτρέπει καν να συμπληρώσω στοιχεία όπως τίτλοι σπουδών, μεταπτυχιακά κλπ. Πως θα το κάνω? Δεν εχω ξανακάνει ποτέ στο ΟΠΣΥΔ κάποια αίτηση.
Φαντάζομαι τρολάρεις και αστειεύεσαι.
Στον οπσυδ δεν μπορείς να περάσεις κανένα μεταπτυχιακό και κανένα άλλο προσόν. Αυτό είναι δουλειά των διευθύνσεων.

8
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: 40 plus...
« στις: Ιανουάριος 17, 2020, 07:09:23 μμ »
Καλά δεν έχει καταλάβει κανείς ότι ο τύπος χρήζει ιατρικής παρακολούθησης?
Πονεμένη ιστορία....στα όρια νέου προφίλ.

9
Αν εντάσσεται το πτυχίο στις Καθηγητικές σχολές δεν χρειάζεται να αναφερθεί η παιδαγωγική επάρκεια.
Θα συμφωνήσω. Στο ίδιο πάντως μπορεί να γράψει: πτυχίο/ και στο ιδιότητα: βασικός τίτλος- παιδαγωγική επάρκεια.
Αντίστοιχα αν προέρχεται από μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής

10
Σχολική ζώνη / Απ: Των τριών Ιεραρχών
« στις: Ιανουάριος 14, 2020, 12:59:25 μμ »
Προβληματική απόφαση.

Αν θέλεις να τιμήσεις το οτιδήποτε, είθισται να ορίζεις μέρα που θα είναι αργία προς τιμήν του. Αυτό γίνεται και για τις εθνικές εορτές αλλά και για τις μεγάλες θρησκευτικές εορτές. Η αργία από τις συνήθεις ασχολίες είναι αυτή που πρωτίστως κάνει τη μέρα να διαφέρει από όλες τις άλλες. Όπως έλεγε και ο Δημόκριτος, "βίος ανεόρταστος, μακρά οδός απανδόκευτος".

Σίγουρα, η αργία από μόνη της δεν αρκεί, γιατί αλλιώς η μέρα χάνει το συμβολικό της νόημα και περιορίζεται να έχει μόνο την αξία της θεσμοθετημένης ανάπαυλας. Καλό είναι λοιπόν να προβλέπονται την προηγούμενη μέρα εορταστικές εκδηλώσεις παιδευτικού χαρακτήρα, για να εμπεδώνουν οι μαθητές τι είναι αυτό που γιορτάζουν.
Μάλιστα, στην περίπτωση των Τριών Ιεραρχών, θα έλεγα ότι επιβάλλεται να συμβαίνει, δεδομένου ότι οι περισσότεροι έχουν μαύρα μεσάνυχτα και για την προσφορά των Ιεραρχών στα γράμματα μέσα από την κριτική προσέγγιση της αρχαιοελληνικής γραμματείας (που οι φανατικοί χριστιανοί απέρριπταν στην εποχή τους) και για την κοινωνική προσφορά τους (η Βασιλειάδα του Μ.Βασιλείου ήταν το πρώτο οργανωμένο κοινωφελές ίδρυμα στον κόσμο με δωρεάν νοσοκομειακές και κοινωνικές υπηρεσίες για όλους, γηγενείς, ξένους, φτωχούς). Βέβαια, υπάρχει και το ενδιαφέρον θέμα της σύγκρουσής τους με το πολιτικό και θρησκευτικό κατεστημένο της εποχής, που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να θιγεί. Λ.χ ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος καθαιρούσε επισκόπους που χρηματίζονταν για την τέλεση μυστηρίων, μάλωνε με τους κτηματίες της Κωνσταντινούπολης που θεωρούσαν ότι η ανέγερση λεπροκομείου θα υποτιμούσε την αξία των κτημάτων τους, συγκρούστηκε με την αυτοκράτειρα για την αυθαίρετη κατάσχεση του χωραφιού μιας φτωχής χήρας κλπ, με αποτέλεσμα να εξοριστεί δυο φορές.

Όσο για τον εκκλησιασμό που γινόταν παλαιότερα και θα ξαναγίνεται τη μέρα της γιορτής τους, θα έλεγα ότι είναι μάλλον περιττός στο πλαίσιο των εορτασμών (αν και δεν βλάπτει). Πρώτον, γιατί οι Τρεις Ιεράρχες τιμώνται από τα σχολεία περισσότερο ως προστάτες των γραμμάτων. Και δεύτερον, γιατί ως θρησκευτική εκδήλωση αφορά μόνο τους ορθόδοξους χριστιανούς μαθητές, οι οποίοι, και να θέλουν, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν με την ησυχία τους τη λειτουργία στο πλαίσιο μαζικού εκκλησιασμού. Προσωπικά, ως μαθήτρια, αυτό που θυμάμαι από τον εκκλησιασμό εκείνης της μέρας ήταν μόνο φασαρία. Δεν μαθαίναμε τίποτα ιδιαίτερο για τους Τρεις Ιεράρχες, οπότε ήταν σαν να πήγαινες εκκλησία την Κυριακή, με τη διαφορά ότι δεν έπαιρνες αντίδωρο, αλλά άρτο με ζάχαρη άχνη.

Σημειωτέον ότι και στην Κύπρο ο εκεί αρχιεπίσκοπος έχει προτείνει την κατάργηση πέντε θρησκευτικών αργιών, μεταξύ των οποίων και αυτή της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, με την ίδια αιτιολογία, δηλ. ότι οι εκπαιδευτικοί δεν τις αξιοποιούν για εκκλησιασμό και ότι αν τα σχολεία είναι ανοικτά, τουλάχιστον κάποιοι μαθητές θα πηγαίνουν εκκλησία, ενώ θα αυξηθεί και ο διδακτικός χρόνος. Μέχρι στιγμής όμως οι εκπαιδευτικοί εκεί αντιδρούν και νομίζω πως δεν έχει περάσει η εισήγηση.

Κατά έναν περίεργο τρόπο, η ίδια αιτιολογία, ότι δηλαδή η μέρα δεν αξιοποιείται για εκκλησιασμό, έχει ακουστεί εδώ κατά καιρούς και για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής στα εμπορικά καταστήματα. ::) ???
++++

11
Αρα την καταγράφουμε κανονικά στην υποενότητα 1 ως περασμένη
Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η δημόσια προϋπηρεσία δηλώνεται μονάχα στην υποενότητα Ι, χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών με την ιδιότητα ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΊΑ

12
Μια αιτηση και 1 παραβολο ανα προκηρυξη.

2 αιτησεις και 2 παραβολα μονο αν ο ενας κλαδος ειναι π.χ δασκαλων και ο αλλος π.χ μαθηματικων που ανηκουν σε διαφορετικες προκηρυξεις
Ακριβέστατο, αυτό εννοώ.
Ευχαριστώ για τη συμπλήρωση

13
Αυτά τα βάζω στην υποενότητα ΙΙ αλλά θα περαστούν στον οπσυδ ή πρέπει να τα ξαναγράψω στην υποενότητα ΙΙ για να επικαιροποιηθούν;
Καμιά δημόσια προϋπηρεσία δεν δηλώνεται στην ενότητα ΙΙ.

14
Γνωρίζετε αν όσοι έχουν 2 πτυχία θα υποβάλλουν 2 αιτήσεις στο ΑΣΕΠ;;
Αν θέλεις να διεκδικήσεις διορισμό σε δυο κλάδους

Σελίδες: 123 ... 88

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29349
  • Τελευταία: matallina
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1009294
  • Σύνολο θεμάτων: 17384
  • Σε σύνδεση σήμερα: 261
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 88
Σύνολο: 91

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.082 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.