Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - abcdef

Σελίδες: 12
1
 Η υλοποίηση της δράσης αφορά σε τάξεις σχολικού έτους 2008-2009. Στόχος είναι η διανομή των μαθητικών υπολογιστών να ξεκινήσει το 2009, αφού προηγηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και εκδηλώσεις ενημέρωσης των γονέων.

 Ήδη μέσα από το πρόγραμμα του ΕΠΕΑΕΚ έχει ξεκινήσει το 1ο πρόγραμμα «Εκπαίδευση εκπαιδευτών» που αφορά 400 εκπαιδευτικούς οι οποίοι αυτή τη στιγμή αρχίζουν να εκπαιδεύονται με στόχο να εκπαιδεύσουν στη συνέχεια 8.000 συναδέλφους τους που θα μπουν στις τάξεις, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά.

[/quote]
Τα συμπεράσματα δικά σας...Το μόνο σίγουρο, είναι πως δεν εννοεί τους ΠΕ 19-20...

2
Αναπληρωτές / Απ: Ερώτηση
« στις: Ιανουάριος 30, 2008, 12:05:30 πμ »
Εμένα πάντως οι υπέυθυνοι στα ολοήμερα μου είπαν σήμερα πως οι ώρες της Πέμπτης θα περαστούν κανονικά.Είναι γνωστό πως μόνο στις επίσημες αργίες δεν περνιούνται οι ώρες και εδώ δεν μιλάμε για αργία αλλά για εντελώς ειδική περίσταση.

3
Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους! Με κάλεσαν πριν περίπου ενάμιση μήνα από τη δευτεροβάθμια της Εύβοιας για 11 ώρες στην Ιστιαία. Αναγκάστηκα να αρνηθώ γιατί είναι πάρα πολύ μακριά από την περιοχή που μένω και γιατί έχω το ολοήμερο. Το συμπέρασμα βέβαια είναι ότι ελλέιψεις υπάρχουν...αλλά αντί να προσλάβουν περισσότερους αναπληρωτές καταφεύγουν ως συνήθως στην εύκολη  και οικονομική.. λύση του ωρομίσθιου..

4
Αναπληρωτές / Απ: Ωρομίσθιοι (varia)
« στις: Οκτώβριος 08, 2007, 11:22:03 μμ »
Γεια σας παιδιά,  είμαι ωρομίσθια σε ολοήμερο  δημοτικό και  σήμερα ο υπεύθυνος μου είπε πως έχει αλλάξει ο νόμος κ πως πρέπει να κάνω κ εγω εφημερίες... Μήπως ξέρετε αν ισχυεί κάτι τέτοιο ή το έχει βγάλει από το μυαλό του , επειδή απλά βαριέται να τις κάνει μόνος του, όπως υποψιάζομαι...; Εννοείται βέβαια πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο , εκτός βέβαια και αν μας πληρώνουν επιπλέον.

5
Γειά σας και απο εμένα,
Σήμερα θα ανακοινωθούν, ύπάρχει σχετική ανακοίνωση στο alfavita, οι αναπληρωτές που θα καλύψουν τα κενά και ταυτόχρονα και οι αποασπάσεις.
Σήμερα λοιπόν αναμένουμε......
Γνωρίζετε ότι όσοι μπήκαν στον πίνακα ωρομησθίων ολοημέρων και κλήθηκαν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τους καλέσουν αναπληρωτές???
Και ο λόγος? εξαιρείται ο αντίστοιχος πίνακας. Άρα όσοι ήδη δουλέυουν ωρομήσθιοι φέτος δεν πρέπει να ελπίζουν για αναπληρωτές. Δεν ξέρω τί ίσχυε πριν αλλά αυτό μου το διαβεβαίωσαν σήμερα απο την δευτερβάθμια.


Γεια σας μόλις μίλησα με το υπ παιδείας και΄μου είπαν πως αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.Με διαβεβαίωσαν πως θα αρχίσουν να καλούν αναπληρωτές κανονικά από την αρχή του πίνακα.

6
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20071001a.phpΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 " Η ταχύτητα της ενημέρωσης γίνεται συνώνυμο με την αποτελεσματικότητα της Εκπαίδευσης και η ταχύτητα συχνά συνδέεται με την προσβασιμότητα στις νέες Τεχνολογίες. Ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα για να πετύχει το σκοπό του, θα πρέπει στις μέρες μας να ενσωματώνει τις σύγχρονες Τεχνολογίες της Πληροφόρησης και των Επικοινωνιών, διότι μόνο έτσι εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και άρα τη φρέσκια πληροφορία. Για τους λόγους αυτούς είναι πρώτη προτεραιότητα για μας η εφαρμογή μιας Εκπαιδευτικής πολιτικής για την Ψηφιακή Σύγκλιση. "
Καλά τα λέει αρχικά ,για να δούμε...

7
Καλημέρα...λέμε τώρα  με αυτά που ζούμε τελευταία, εγώ πέρυσι ήμουνα περίπου 1400 στον πίνακα Γ και πήρα 12ωρο.

8
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία ωρομίσθιων 2006-2007
« στις: Απρίλιος 16, 2007, 07:14:19 μμ »
Γίνεται αυτο? Αφού έχεις υπογράψει σύμβαση με συγκεκριμένη αποζημείωση και χρονικό διάστημα!!!  ??? Μπορεί να μετατραπεί μονομερώς?? :o


Μου είπαν ότι αυτό ήταν το μισθολόγιο  2006  και για το 2007 αλλάζει ,  7,5 € θα  παίρνουν αυτοί που έχουν 5ετή φοίτηση  μόνο...εγώ έχω τετραετή, συνεπώς γίνεται μείωση...Α και μου είπαν να πάω από κει να υπογράψω νέα σύμβαση.Την περίπτωση δηλαδή να κάνουν απλά αύξηση σε αυτούς από το πολυτεχνείο χωρίς να μας μειώσουν εμάς τα λεφτά δεν νόμίζω να την εξέτασαν...Λεφτά -λέμε τώρα- γιατί λεφτά ακούμε και λεφτά δεν βλέπουμε.... από την αρχή της χρονιάς ούτε € όμως!!! Άντε βρε  και έτσι όπως πάνε τα πράγματα από του χρόνου μάλλον θα μας ζητάνε να τους πληρώσουμε κιόλας για να γίνουμε ωρομίσθιοι!!

9
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία ωρομίσθιων 2006-2007
« στις: Απρίλιος 16, 2007, 03:25:32 μμ »
Σήμερα το πρωί με πήραν τηλ από τη πρωτοβάθμια και μου είπαν ότι από 1/1/2007 υπάρχει μείωση…στα λεφτά που παίρνουμε την ώρα από 7,5 € που ήταν  στα 7…Είμαι ΠΕ 20 στην Εύβοια και μέχρι τώρα δεν έχω δει στον λογ/μο μου ούτε €!


10
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« στις: Μάρτιος 27, 2007, 07:58:35 μμ »
Μια ερώτηση θέλω μόνο να κάνω σε όλους αυτούς που μας κατηγορούν ως "άσχετους , ανίδεους, βολεψάκηδες δημοσίους υπαλλήλους" και γενικώς μας στολίζουν με  αυτούς αλλά και πολλούς άλλους "υπέροχους" χαρακτηρισμούς : Ο λόγος που θέλετε να μας πετάξετε απ έξω είναι το αγνό σας ενδιαφέρον... και η "λατρεία"...  για την εκπαίδευση?Όχι για να βολευτείτε....?
Πιστεύετε ότι για να διδάξει κάποιος word,excel ,access  άντε και  αλγόριθμους χρειάζεται να χει τελειώσει  κανα "M. I. T .";Αν ήταν έται το κράτος δεν θα έκρινε πριν μερικα χρόνια πως οι φιλολόγοι, θεολόγοι και διάφοροι άλλοι απίθανοι με 2 σεμινάρια θα μπορούσαν να διδάξουν...Εγω δεν το παίζω ούτε "καθηγητριάρα" ούτε τίποτα, έχω όμως γνωστούς οι οποίοι είναι όντως  γνώστες του αντικειμένου και φυσικά δεν καταδέχονται να ασχοληθούν με διορισμό στο "ταπεινο δημόσιο" και άλλα τέτοια μικροαστικά από τα οποία φυσικα δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω.Συνεπώς όσοι είμαστε αυτή τη στιγμή εδώ μέσα και συζητάμε το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε  όλοι τους ίδιους λόγους...γι αυτο και μερικοί μερικοί τους οποίους η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να κατονομάσω ας ηρεμήσουν λίγο..

11
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία ωρομίσθιων 2006-2007
« στις: Μάρτιος 26, 2007, 12:06:24 πμ »
υπάρχει κανείς που να χει πληρωθεί?ρωτάω συνέχως στην πρωτοβάθμια της περιοχής μου και όλο μου λένε ότι είναι θέμα ημερων...αλλά ακόμα τίποτα...έλεος!!

12
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« στις: Μάρτιος 25, 2007, 09:04:05 μμ »
     καλα τα λες φίλε automation , έχω όμως την εξής ένσταση:αν θέλει να βάλει το υπουργείο πληροφορική στα δημοτικά όπως ακούγεται τότε με τίποτα δεν τους συμφέρει να μας βγάλουν εμάς απέξω γιατι αυτοί που θα μείνουν δεν φτάνουν να κάνουν τη δουλειά-σκέψου πόσα δημοτικά υπάρχουν..αν ακυρωθεί το ΠΔ τότε αυτό σημαίνει πως δεν έχει καμιά τέτοια βλέψη οπότε στα ίδια καταλήγουμε(οι μεν αδιόριστοι δεν θα διοριζόμασταν ποτέ και οι δε διορισμένοι δεν ξέρω αλλά ευελπιστώ πως δεν θα έχετε  κ τόσο μεγαλο πρόβλημα ,θα πρέπει να δοθουν αποζημιώσεις κλπ οι οποίες δεν συμφέρουν..) anyway αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση κ μόνο, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα οργανωθούμε  κ ότι  δεν θα παλέψουμε για το κλύτερο δυνατο αποτέλεσμα
Μάλλον δεν ξέρεις ότι αντιδράνε οι δάσκαλοι στο να δοθεί το μάθημα της πληροφορικής στους πληροφορικούς. Όσον αφορά τις βλέψεις του ΥΠΕΠΘ, τις έδειξε βγάζοντας το Π.Δ.(δεν εννοώ ότι το έκανε με μοναδικό σκοπό να διορίσει κόσμο μόνο στα δημοτικά.  Φυσικά και θέλει ανθρώπους που να γνωρίζουν πληροφορική αλλά δεν είναι στο χέρι του και να το κρατήσει σε ισχύ. Εάν καταργηθεί το Π.Δ. τότε το ΥΠΕΠΘ θα πρέπει να ακολουθήσει την απόφαση
Όλα αυτά που λέμε είναι προσωπικές μας εκτιμήσεις, ο χρόνος θα δείξει...

13
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« στις: Μάρτιος 24, 2007, 11:32:17 μμ »
     καλα τα λες φίλε automation , έχω όμως την εξής ένσταση:αν θέλει να βάλει το υπουργείο πληροφορική στα δημοτικά όπως ακούγεται τότε με τίποτα δεν τους συμφέρει να μας βγάλουν εμάς απέξω γιατι αυτοί που θα μείνουν δεν φτάνουν να κάνουν τη δουλειά-σκέψου πόσα δημοτικά υπάρχουν..αν ακυρωθεί το ΠΔ τότε αυτό σημαίνει πως δεν έχει καμιά τέτοια βλέψη οπότε στα ίδια καταλήγουμε(οι μεν αδιόριστοι δεν θα διοριζόμασταν ποτέ και οι δε διορισμένοι δεν ξέρω αλλά ευελπιστώ πως δεν θα έχετε  κ τόσο μεγαλο πρόβλημα ,θα πρέπει να δοθουν αποζημιώσεις κλπ οι οποίες δεν συμφέρουν..) anyway αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση κ μόνο, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα οργανωθούμε  κ ότι  δεν θα παλέψουμε για το κλύτερο δυνατο αποτέλεσμα

14
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« στις: Μάρτιος 24, 2007, 09:21:15 μμ »
Γεια σας, παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό τις συζητήσεις σας χωρίς να συμμετέχω και ομολογώ ότι νιώθω πολύ απογοητευμένη,όχι  τόσο για την πιθανή κατάργηση του ΠΔ-ανήκω και γω σε μια από τις "λεγόμενες" 11 σχολές, όσο για το ότι διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός  και για το ότι δυστυχώς  ο ένας  προσπαθεί να  βγάλει το μάτι του άλλου. Είμαι φέτος πρώτη χρονιά ωρομίσθια, παράτησα την δουλειά μου  και τρέχω από το ένα σχολείο στο άλλο χωρίς να έχω δει όπως και όλοι ούτε euro μέχρι τώρα. Εκτός του ότι αντιμετωπίζω οικονομικό πρόβλημα, γνωρίζω πολύ καλά πως κατά 99% δεν θα διοριστώ ποτέ, αλλά όμως δεν θα μπορούσα κ να μην πάω ωρομίσθια  γιατί τότε θα είχα μεγαλύτερες τύψεις για το ότι δεν προσπάθησα τουλάχιστον. Το αν είμαι ικανή να διδάξω ή όχι δεν είμαι εγώ σε θέση να το ξέρω , προτιμώ να το κρίνουν οι μαθήτές  μου. Δεν ξέρω αν είμαι αισιόδοξη ή απλά αφελής αλλά πιστευω ότι δεν θα καταργηθεί το ΠΔ όπως  και ότι μέχρι να βγει η τελική απόφαση του δικαστηρίου θα περάσει πολύς καιρός ακόμα,ότι θα πάρει αρκετές αναβολές.  Όμως καταργηθεί ή όχι με τα σημερίνα δεδομένα αυτό δεν μου λέει προσωπικά τίποτα γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε δεν έχουμε ελπίδα  να  διοριστούμε ποτέ! Πιστεύετε λοιπόν πως αυτο είναι που πρέπει να μας απασχολεί καταρχήν ή μήπως το να πιέσουμε  όλοι μαζί σαν μια γροθιά ώστε να μπει η πληροφορική στα δημοτικά ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ  ; Αν αυτό συμβεί θα υπάρξουν θέσεις για όλους  και σκεφτείτε πως όσο πιο γρήγορα συμβει ,όποια κ αν είναι η  τελική απόφαση του δικαστηρίου η οποία μπορεί να βγει κ ύστερα κ απο 2 χρόνια θα είναι αρκετά δύσκολο να μας διώξουν τόσο εύκολα...Δεν θέλω να το παίξω καλή κλπ όμως βλέπω τόση αλαζονία εδω μέσα κ πραγματικά με ενοχλεί πολύ.. Εμένα πραγματικά όσο κ αν θεωρώ ή όχι σωστό το ότι κάνουν τη δουλειά μου αυτή την στιγμή φιλόλογοι , θεολόγοι κλπ ποτέ δεν θα  έλεγα τίποτα εναντίον τους γιατί θεωρώ πως για να τους βάλει το κράτος την συγκεκριμένη στιγμή στην συγκεκριμένη θέση πιστεύω πως πραγματικά τους χρειαζόταν κ ότι θεωρεί ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο έργο τους. Άλλωστε  κ για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, δεν πιστεύω πως υπάρχει κανένας που να πιστεύει πως για  να διδάξεις πληροφορική στα δημοτικά κ γυμνάσια  χρειάζονται τιποτα συγκλονιστικές γνώαεις; Κ ειλικρινα -χωρίς να έχω καμία διάθεση ειρωνείας θέλω να ρωτήσω αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους πραγματικούς γνώστες του αντικειμένου γιατί κάθονται κ ασχολούνται με το δημόσιο;Ξέρετε πόσα λεφτά μπορείτε να βγάλετε έξω σε εταιρίες; Έχω γνωστούς που έχουν τελειώσει Ηλεκ Μηχ & Η/Υ και δουλεύουν σε εταιρίες με πολύ καλά λεφτά ,καμία σχέση με τα ψίχουλα του δημοσίου!Το τελευταίο που θάλω να πω είναι πως το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο-όποιος κ αν είναι αυτός- στις μέρες που ζούμε είναι να χάσει τη δουλειά του...Το σημαντικό είναι να συσπειρωθούμε κ να παλέψουμε ώστε να υπάρξει ψωμί για όλους...

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28533
  • Τελευταία: Karditsa
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 966542
  • Σύνολο θεμάτων: 16837
  • Σε σύνδεση σήμερα: 336
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 33
Επισκέπτες: 257
Σύνολο: 290

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.046 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.