Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - GregX

Σελίδες: 123 ... 13
1
Ποια πιστοποιητικά Γ2 γλωσσομαθειας Ιταλικών και Βουλγάρικων θα αναγνωρίσει ο ΑΣΕΠ?


Ξέρει κανείς?

Βουλγαρικών θα είναι ελάχιστα όταν είχε πρωτοξεκινήσει το μεταπτυχιακό στη Βουλγαρία ήταν στα βουλγάρικα αλλά μιλάμε για πριν από καμιά δεκαετία ελάχιστοι είχαν κάνει εκείνη την εποχή και μετά από 1 χρόνο εκμάθηση γλώσσας. Το 95% των μεταπτυχιακών από Βουλγαρία είναι αγγλόφωνα και αυτό αναγράφεται και στον τίτλο σπουδών.

Γράφει εδώ ποια αναγνωρίζονται https://www.asep.gr/guide/3K_2018/englishproof.html?fbclid=IwAR0jq98YzL5bxjEd_4uXNd4mCfKwfKEueCJqq0Z2Hw4-PQRB79VHlUWCKgw

2
Σύμφωνα με το νομοσχρδιο κοιτάς εδώ

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://tdp.admin.ntua.gr/kodikopoiidiprosont.pdf&ved=2ahUKEwiVqPajxvnfAhWELewKHeePDBMQFjABegQIARAB&usg=AOvVaw0PqzCpS7OY3m8FVaSUzNWp

Άρθρο 28

Το ίδιο γράφει ουσιαστικά με το άρθρο του ΑΣΕΠ. Οπως το καταλαβαίνω το κομμάτι που αφορά τους μεταπτυχιακούς εξωτερικού είναι μόνο το:

ΕΠΙΣΗΣ η άριστη γνώση της ξένης γλώσσας αποδεικνύεται και με τους εξής τρόπους:

•πτυχίο, προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα ή διδακτορικό δίπλωμα οποιουδήποτε αναγνωρισμένου ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της αλλοδαπής,

Αν δεν το αντιλαμβάνομαι λάθος δηλαδή και τα Αγγλόφωνα της Βουλγαρίας δίνουν άριστη γλώσσα (αγγλικά). Της Ιταλίας 100% (ιταλικά) αφού φαίνονται και πως είναι και στα ιταλικά.


3
Με τις ξένες γλώσσες και τα μεταπτυχιακά από εξωτερικό τι γίνεται τελικά? Πολλές συζητήσεις στα social media και επί της ουσίας οι απόψεις διίστανται. Το έχεις κανείς ψάξει υπεύθυνα? Το σχετικό άρθρο του ΑΣΕΠ είναι το εξής https://www.asep.gr/guide/3K_2018/englishproof.html?fbclid=IwAR0jq98YzL5bxjEd_4uXNd4mCfKwfKEueCJqq0Z2Hw4-PQRB79VHlUWCKgw

4
Σε 5-10 χρόνια που θα πιάνουν όλοι το ταβάνι στα μόρια ποιοςθα περνάει ποιον...

Οσον αφορά στα ακαδημαϊκά δεν είναι και τόσο εύκολο και πραγματικά είναι απλά υπερβολικό. Αν πραγματικά μπορείς να χτυπήσεις ταβάνι εκεί έχεις περισσότερα προσόντα από το 90% των ελλήνων καθηγητών πανεπιστημίων δεν έχασες τίποτα στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια...

Το είχα γράψει και παλιότερα υπολογίσαμε με φίλη πυρηνικό Φυσικό τα ακαδημαϊκά της και φτάνει στο 93.250... (πέραν αυτών που αναγνωρίζονται έχει τρία μεταδιδακτορικά, Μαρί Κιουρί, πάρα πολλές υποτροφίες, ένα κάρο δημοσιεύσεων σε περιοδικά με κριτές και καριέρα στο εξωτερικό τα τελευταία δέκα χρόνια).

Δηλαδή αυτό που λένε πως 50-50 προϋπηρεσία και ακαδημαϊκά/κοινωνικά είναι μέγιστο ψέμα. Η συγκεκριμένη πιάνει με τα τσαρούχια όποια θέση προκηρυχθεί σε πανεπιστήμιο στο αντικείμενο της. Δεν μπορεί να πάει αναπληρώτρια ωστόσο ακόμη και αν ήθελε.

5
ξαναγραφω ...εχουν 2 πράγματα στο μυαλό τους. Το ενα ειναι σκανερ πιστοποιητικά το αλλο αυτο που εγραψα. Δλδ τα χαρτιά στην δθμια επιλογής σου και και ο ασεπ σε εφαρμογή που ηδη υπάρχει . Ετσι και αλλιως η αιτηση στις προκυρηξεις του ασεπ ειναι υπεύθυνη δηλωση. Αυτα έμαθα  αυτα γραφω . Εαν βγει προκυρηξη τον Φεβρουάριο εφαρμοζεται απο φετος. Ολα ειναι έτοιμα  πανω!

https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/ypda-neo-kathestos-gia-proslipseis-meso-asep-allages-se-kinitikotita-amp-adeies/

ε) Δικαιολογητικά διαδικασιών πλήρωσης θέσεων προσωπικού με σειρά προτεραιότητας.

Σε κάθε διαδικασία πλήρωσης θέσεων προσωπικού με σειρά προτεραιότητας, η οποία διενεργείται από το Α.Σ.Ε.Π. ή εποπτεύεται από αυτό, δεν υποβάλλονται δικαιολογητικά με την αίτηση συμμετοχής του υποψηφίου, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης για τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτήν.  Η  κατάταξη των υποψηφίων στους πίνακες προτεραιότητας γίνεται βάσει των στοιχείων που δηλώνουν στην αίτησή τους. Εντός προθεσμίας δέκα (10) εργασίμων ημερών που τάσσεται από το Α.Σ.Ε.Π., προ της ανάρτησης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δικαιολογητικά καλούνται να υποβάλλουν υποψήφιοι που αντιστοιχούν στον αριθμό του συνόλου των θέσεων που προκηρύχθηκαν, προσαυξημένο κατά το ήμισυ (50%). Σε κάθε περίπτωση οι προσωρινοί πίνακες αναρτώνται αφού έχει προηγηθεί ο έλεγχος των αντίστοιχων δικαιολογητικών. Υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια ή τις ιδιότητες που επικαλέσθηκε στην αίτησή του και τα οποία εξετάσθηκαν για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς. Επιπλέον, σε περίπτωση που κατόπιν του ελέγχου των δικαιολογητικών ο αριθμός των υποψηφίων που πρόκειται να συμπεριληφθούν στους προσωρινούς πίνακες δεν επαρκεί για την κάλυψη των προκηρυσσόμενων θέσεων, η προαναφερθείσα διαδικασία επαναλαμβάνεται για τους επόμενους κατά σειρά υποψηφίους και ο αριθμός των υποψηφίων που καλούνται να υποβάλλουν δικαιολογητικά προσδιορίζεται από το Α.Σ.Ε.Π..

6
Τον βαθμο πτυχιου οχι μονο δεν τον ανεβασε οπως φαινεται αλλα στην οραγματικοτητα τον ισοπεδωσε  αφου πλεον και αυτος που εχει 5 θα παιρνει 12,5 μορια. Πραγματικα ειναι απαιχτοι.

Από τη στιγμή που τον μοριοδοτεί δεν μπορούσε να μην το κάνει με αυτό τον τρόπο. Θα έβλεπες το παράλογο το 2ο πτυχίο και τα 2 μεταπτυχιακά να δίνουν μόρια και το βασικό πτυχίο, που ουσιαστικά σου δίνει επαγγελματικά δικαιώματα να μην σου δίνει τίποτα. Βέβαια είχε ακουστεί για μάξιμουμ 30 μορίων από πτυχίο.

7
2o πτυχίο 7 μόρια
Βαθμός πτυχίου επί 2,5 δηλαδή μάξιμουμ 25 μόρια
2 ξένες γλώσσες με 7 μόρια στο άριστα
2 μόρια το σεμινάριο
αναπηρία από 50%

Υπουργός στη Βουλή. Αν τα άκουσα σωστά.

8
Τώρα ξεκινούν τη συζήτηση για το νομοσχέδιο και την τροπολογία που μας αφορά. https://parltv.live.grnet.gr/webtv/

9
Έχει δίκιο όσον αφορά το μυαλό που κουβαλάς, δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφει. Όταν αύριο θα δώσει το μάθημά στους δασκάλους με επιμόρφωση στις ΤΠΕ και θα μείνεις άνεργος θα κλαις και θα λες ότι δεν είναι ικανοί να το διδάξουν, θα μπαίνεις στα φόρουμ και θα γκαρίζεις για την αδικία. Αλλά τι κάθομαι και γράφω κι εγώ... θα καταλάβεις μήπως;

Μάλλον σε κάτι τέτοιο προσανατολίζονται. Δεν έχει λογική να επιμένουν τόσο σε αυτή την τροπολογία με τόσες αντιδράσεις. Εκπαιδευτικούς πολυεργαλεία που θα μπορούν να καλύψουν πολλές θέσεις προκειμένου να μειωθούν οι προσλήψεις. Εχεις ΤΠΕ? Κάνε και λίγες ώρες πληροφορική. Εχεις μεταπτυχιακό ή σεμινάρια ΕΑΕ? Κάνε και λίγες ώρες ένταξη κλπ.

10
Αυριο στη Βουλή το νομοσχέδιο όπως ανακοίνωθηκε στη Βουλή μετά το τέλος της σημερινής ψηφοφορίας.

11
Βρε συνάδελφε, βλεπω στα μνμ τους οτι εκανες και εσυ το μεταπτυχιακο σου στην Ειδικη στη Βουλγαρία.
Καλα κανεις και πας να κανεις το ασπρο μαυρο εδω μεσα-το συμφέρον σου ειναι, μονο ετσι θα εισαι στους τυχερους 4.500.
Πηγαινετε στο ΣΤΕ και πειτε τους τα αυτα τα ωραία που λετε εδώ.
Ενα ενδιαφέρον θα το έχει η αλήθεια είναι  ;D

Δεν είμαι μέσα εγώ είμαι αρκετά πίσω από τα νούμερα που ακούγονται πως θα πάρουν.

Οτι θα προσφύγουμε νομικά εννοείται από εκεί και πέρα ότι ήθελε προκύψει απόλυτα σεβαστές φυσικά οι όποιες αποφάσεις βγουν.

12
Μπορείς σε παρακαλώ να μας αναφέρεις το σύλλογο; (Δεν ειρωνεύομαι)

Λένε πως ήταν ο ΣΑΝ.

13
Βασικά βρε fefyp, θέλεις να σε διορίσει ΠΡΩΤΑ εσένα και ΜΕΤΑ ας μετράει η προυπηρεσία αν έχει κάποιος μεταπτυχιακό!! ;D ;D ;D
Αχχχαχχαχχα-καλά έχουμε πλάκα εδώ μέσα τελικά!

Στο ΣΤΕ τι θα πείτε ? Αφου εσείς λέγατε ότι είναι εξειδικευση  :o για να πεταξετε εξω τους ΠΕ71?!!
Οποτε θα του πειτε:
"Κύριε ΣΤΕ μου, ακούστε να δείτε είναι μεν εξειδικευση η ειδική, συνεπώς δεν πρέπει να προτάσσονται οι ΠΕ71/61 ΑΛΛΑ βασικά, να μωρε...εμείς θέλουμε να ΜΗΝ γίνεται μεταφορά προυπηρεσίας τώρα για κανα χρονο για να διοριστούμε εμείς. Στη συνέχεια κύριε ΣΤΕ μου , αφου μας διορισετε εμάς να τη μεταφέρετε, καντε ότι θέλετε, μακριά από μας να ναι που θα μαστε μονιμοι κι οπου να ναι!!!"

Ελάχιστοι 70.50 είναι μέσα σε διορισμούς. Μιλάμε για 1400-1500 προσλήψεις δασκάλων ειδικής το πολύ η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι ΠΕ71.

Τι θα πει στο ΣΤΕ? Πως ποτέ στο Δημόσιο δεν έχει υπάρξει παρόμοια αναδρομική μεταφορά προϋπηρεσίας. Θα μιλήσει για συνέχεια του κράτους. 
Πως για λόγους δημοσίου συμφέροντος είναι καλύτερα να προσληφθούν σε ειδικά σχολεία και ΚΕΣΥ δάσκαλοι με εξειδίκευση και προϋπηρεσία παρά δάσκαλοι μόνο με εξειδίκευση.

Επίσης για όσους δε γνωρίζουν πρόσφατα ένας σύλλογος προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ζητώντας η προϋπηρεσία της γενικής να μετρά στην ειδική. Η συγκεκριμένη προσφυγή έχει απορριφθεί και είναι σε φάση καθαρογραφής.

Αυτά δε χρειάζεται και κάτι άλλο νομίζω.

14
Εντάξει συναδέλφιδα, δεν αφορά εσένα αυτό, αφορά μονο εμένα  ;D

Μετά από 5 χρόνια σε φροντιστηρια που έπαιρνα ΟΤΑΝ έπαιρνα 6,5 ευρώ την ώρα με ένσημα της πλάκας και ένα εργοδότη να με βρίζει, μαμάδες να μου μιλάνε μεχρι τις 11 το βράδυ, Σαββατα Κυριακές για "διαγωνισματα, ΤΖΑΜΠΑ.

Μετά από σχεδόν 8 χρόνια διδακτορικό και έρευνα που διάβαζα ακαταπαυστα και ουσιαστικά έμενα στο εργαστηριο για να βγάλω δημοσιευσεις σε περιοδικά της ΙΕΕΕ και της ΑCM απο τη ψωροκωσταινα Ελλάδα για  να βγάλει κανα φράγκο ο ΕΛΚΕ , με καθηγητήες να βριζουν να φωνάζουν κλπ

Μετά από σεζόν σε ξενοδοχεια, 3 μηνες ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ  (ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ειμαι η ΗΛΛΙΑΝΑ του νεξτ τοπ μοντελ  ;D ;D] θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή που ειμαι αναπληρωτής και κάνω μάθημα τις ωρες που σε όλες τις παραπανω περιπτωσεις βγάζουν ΔΥΟ μέρες την εβδομάδα?!?! και παιρνω 1000ευρώ, τσεπώνω και ειμαι και χαρουμενος, χωρίς άγχος.

Κανω μια δουλεια που μου ΑΡΕΣΕΙ , τελειώνω ΝΩΡΙΣ και ειμαι και ξεκουραστος. Για την ακριβεια, με τους ρυθμους που έχω συνηθισει, μπορουσα να κάνω αλλες δυο δουλειες το απογευμα. Αυτα αμα δεν έχεις δουλέψει έξω απο τη φουσκα του δημοσιου σχολειου, δεν μπορεις να τα καταλαβεις και βγαινεις στα καναλια και κλαις. Και οι αλλοι που τα ζουν , κρατανε τη κοιλια τους απο τα γελια.

Σε πολλά από όσα γράφεις διαφωνώ ωστόσο στο συγκεκριμένο έχεις απόλυτο δίκιο. Εχουμε αυτή τη στιγμή μια από τις καλύτερες δουλειές. Και εγώ πριν γίνω εκπαιδευτικός πέρασα από τον ιδωτικό τομέα για 7 χρόνια. Τα πρώτα 2 δούλευα 9-5 σε μια δουλειά και 5 με 12-1 το βράδυ σε δεύτερη επί 2 χρόνια, εξαήμερο, με μια εβδομάδα άδειας συνολικά σε αυτή τη διετία. Τα επόμενα 5 δούλευα τουλάχιστον 12ωρο, εξαήμερο, με συνολικά 2 μήνες άδεια σε όλη την 5ετία.

Παρά τις δεδομένες αντιξοότητες εχουμε μια εξαιρετική δουλειά και πρέπει να μάθουμε να την εκτιμούμε.

Σελίδες: 123 ... 13

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28723
  • Τελευταία: Drosia
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 978731
  • Σύνολο θεμάτων: 16940
  • Σε σύνδεση σήμερα: 206
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 5
Επισκέπτες: 188
Σύνολο: 193

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.025 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.