Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - kostasMath

Σελίδες: 123 ... 99
1
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική διδασκαλία 2018-19
« στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 06:18:28 μμ »
 292 (ΠΕ03) ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 894...
http://www.didepellas.gr/images/stories/documents/article_files/2018/12/Pinakas_S.k.a.e.pdf

4
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική Διδασκαλία 2017-18
« στις: Νοέμβριος 26, 2017, 08:54:28 πμ »
Να ηρεμησουμε λιγο....ειμαστε σε απογνωση χωρις εργασια.
5 χρόνια το ίδιο έργο, ψάξτε αλλού για εργασία, δεν λύνεται το πρόβλημα με το να δουλεύεις ως αναπληρωτής κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Ο Σκουρλέτης προανήγγειλε την προκήρυξη διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ τις επόμενες εβδομάδες, εως 8.800 οι μόνιμοι στην καθαριότητα των δήμων , δεν θα προσληφθούν κατ’ ανάγκη οι σημερινοί συμβασιούχοι, καθώς όπως είπε δεν πρόκειται για έναν φωτογραφικό διαγωνισμό αλλά για ανοιχτό, στον οποίο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να καταθέσει τα χαρτιά του και να διεκδικήσει μια θέση με βάση τη μοριοδότηση.


5
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική Διδασκαλία 2017-18
« στις: Νοέμβριος 08, 2017, 06:42:03 μμ »
Οχι,πέρυσι είχαν μείνει λιγότερα άτομα.Για παράδειγμα στην Θεσσαλονίκη φέτος υπάρχει πρόβλημα ,έχουν μείνει πολλοί.Ιδίως αν ισχύσει πάλι ο περιορίσμος της μίας μόνο διεύθυνσης.
Πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα? Φέτος ο πίνακας κατέβηκε αρκετά χαμηλά μήπως δεν πρόσεξες πως στην τελευταία φάση οι 10 ήταν για Β Θεσσαλονίκης?
Πρώτη φορά  κοντεύει να φτάσει σε τετραψήφιο αριθμό στους μη τρίτεκνους , όποιος θέλει να δουλέψει ας αναζητήσει σπίτι στην Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο ).

6
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική Διδασκαλία 2017-18
« στις: Οκτώβριος 31, 2017, 08:17:11 μμ »
Ως 9/11 πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για την Ενισχυτική ζήτησε το ΥΠΕΠΘ. Φέτος θα λειτουργήσουν σε όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις 550 Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (ΣΚΑΕ) το κάθε ένα από τα οποία θα καλύψει τις ανάγκες των όμορων σχολικών μονάδων. Πέρσι λειτούργησαν 421 ΣΚΑΕ. Στα Κέντρα θα διδάξουν 1.000 εκπαιδευτικοί έναντι 885 πέρσι.
Από Άλφα Βήτα
Και περσι οι αρχικές θέσεις ήταν 993*
http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/ypoyrgeio-paideias/energeies-gia-tin-enarxi-tis-enishytikis-didaskalias
*οι 7 περσι έγιναν ξεχωριστά για Αυλώνα…
Μόνο στα σκαε υπάρχει αύξηση και πιθανόν να φτιαχτούν περισσότερο τμήματα καθώς θα μειωθεί η ταλαιπωρία για ορισμένους μαθητές που ήταν αδύνατον να μετακινηθούν,  η αύξηση σε ορισμένες περιοχές συνοδεύεται από μείωση στον αριθμό των εκπαιδευτικών . (με στοιχεία από  τον αρχικό προγραμματισμό)
https://plinetkast.sch.gr/dide/attachments/article/2646/%CE%A3%CF%85%CE%BD.%202%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%97%20%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%95-%CE%95%CE%9A%CE%A0.%20%202017-2018.docx


7
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ένταξη προσφύγων στην εκπαίδευση
« στις: Σεπτέμβριος 11, 2017, 06:18:43 μμ »
Αυριο και οι προσφυγες στο σχολειο...
Τα περισσότερα προσφυγόπουλα φέτος θα πάνε σε πρωινές τάξεις υποδοχής, οι οποίες ξεκινούν στην πλειοψηφία τους αυτή τη Δευτέρα. ο συνολικός αριθμός των τάξεων υποδοχής θα ξεπεράσει τις 600, πανελλαδικά.
θα λειτουργήσουν και ΔΥΕΠ για τα παιδιά των προσφύγων, τα οποία δεν είχαν ολοκληρώσει κατ' ελάχιστον τρεις μήνες φοίτησης στις δομές αυτές την περσινή σχολική χρονιά, «άρα λογικά παιδαγωγικά υπάρχει ένα κενό ελληνομάθειας». «Δε θα είναι πάνω από το 20-25% των παιδιών πανελλαδικά και κυρίως μιλάμε για παιδιά, τα οποία είχαν έλθει πέρυσι σε πολύ ύστερη φάση της όλης διαδικασίας μετακίνησης των προσφύγων».
Σε ό,τι αφορά τα νηπιαγωγεία τα περισσότερα παιδιά προσφύγων, εφόσον ζουν σε διαμερίσματα, θα γραφτούν στα νηπιαγωγεία της γειτονιάς τους.
Τα νηπιαγωγεία στις ΔΥΕΠ θα λειτουργήσουν περίπου στα μέσα Οκτωβρίου»


8
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική Διδασκαλία 2017-18
« στις: Σεπτέμβριος 10, 2017, 06:51:52 μμ »
Ημερομηνία ανάληψης της πρώτης νομικής δέσμευσης του κύριου υποέργου ορίζεται η 15/09/2017.
Πρόκειται για έργο διάρκειας ενός σχολικού έτους  (Σεπτέμβριος 2017 έως και Ιούνιο 2018). Οι δαπάνες των πρώτων μηνών υλοποίησης της  πράξης θα καλυφθούν από πόρους επιλέξιμους προς συγχρηματοδότηση ενώ οι υπόλοιπες δαπάνες έως το τέλος της σχολικής χρονιάς θα καλυφθούν από μη επιλέξιμους για συγχρηματοδότηση πόρους. Θα εκδοθεί σχετική υπουργική
απόφαση συμπλήρωσης των κατηγοριών μη επιλέξιμων δαπανών που αυξάνουν την εθνική συμμετοχή .
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΑΞΗΣ 8.352.608,69
http://www.edulll.gr/wp-content/uploads/2017/08/ae_5009800_ADA.pdf
https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%9A%CE%A1%CE%A34653%CE%A0%CE%A3-%CE%A3%CE%A88?inline=true

9
Κλάδος ΠΕ03 Μαθηματικών / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ03
« στις: Αύγουστος 28, 2017, 07:06:09 μμ »
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις πληροφορίες  :)
άρα να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κάποιο κολπάκι να σε πάρουν αν πχ επιλέξεις μακρινές περιοχές, μικρά χωριά κλπ.
Είσαι νινί ακόμα,  ::) υπάρχει πτυχιούχος του 1973 που περιμένει...
 μαθηματικός με πτυχίο 2015 και με 4,47 μόρια…  ???

Όπως πάντα οι εκλεκτοί έχουν κατοχυρώσει τις πρώτες 152 θέσεις μέσα σε αυτούς οι 45 έχουν και επιτυχία σε ασεπ
Δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη για το νέο σύστημα αναπληρωτών ωστόσο συνεχίζουν να ξεφυτρώνουν νέοι που αναζητούν ίσες ευκαιρίες, έστω ένα μερίδιο στην εκπαίδευση.

10
συνασελφοι μετα το κουτι ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ  περιοχων  εμφανιζεται οι ΔΥΕΠ?

Είναι οι περιοχές που επέλεξες ως αμω, δεν θα δηλώσουμε ξεχωριστά δυεπ.
Στάλθηκε από: marcella<<  Το "κουτάκι", ε? Μας τελείωσε!!!>>
marcella ευχαριστω για την απαντηση αλλα τι εννοεις? Δηλωνουμε μονο τις 30 περιοχες?
Δηλώνουμε όσες θέλουμε ακω και αμω χωρίς περιορισμό, δεν υπάρχει όριο και δεν χρειάζεται το κουτάκι …

11
Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε  ώστε η σημερινή μέρα να μην μετρήσει, αφού δεν άνοιξε ακόμα το opsyd, και να δοθεί παράταση  στις δηλώσεις περιοχών.
Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα, αν δεν κάνω λάθος φέτος είναι η τελευταία χρονιά που έδωσαν παράταση στην παρατεταμένη μεταβατική περίοδο για τους συγκεκριμένους πίνακες, αρχίζω να ανησυχώ πως κάποιοι δεν θα προλάβουν να διοριστούν  λόγω ηλικίας, με πτυχίο το 1973 (δεσποινίς ετών  66 και βάλε). Για το χειμερινό εξάμηνο του 1969 θέλω να πιστεύω πως είναι λάθος και ισχύει το 27/6/1991
Πως γίνεται μαθηματικός με πτυχίο το 2015 να έχει 4,47 μόρια…( δεν είναι στους πίνακες ειδικής) είναι ωραίο να βλέπεις συναδέλφους με πτυχίο το 1983 να αγωνίζονται για μια θέση αναπληρωτή και να βρίσκονται μερικές εκατοντάδες θέσεις  χαμηλότερα από άτομα που γεννήθηκαν αργότερα.  Η επετηρίδα έχει διαταραχτεί αρκετά και στις θέσεις 800+ , σε εκείνο το σημείο ανεβοκατεβαίνουν δεκαετίες από το 1980 πετάγετε και ένα 2013 παππούς και εγγονός να γίνονται συνάδελφοι και να ανταγωνίζονται για μια θέση εργασίας για ότι περισσεύει ως αμω σε ενισχυτική, αλλοδαπούς κ.α
Έχουμε και ειδικές κατηγορίες που καταλαμβάνουν αξιοκρατικά τις πρώτες 47 θέσεις αφήνοντας πίσω τους ταλαιπωρημένους απολυμένους προφανώς από ιδιωτικά με 260+ μόρια προϋπηρεσίας χωρίς ασεπ, αν κατέβουμε στα 100+ μόρια φτάνουμε στους 152 ( οι 45 έχουν και επιτυχία στους τελευταίους ασεπ …) καλό διορισμό στην αιώνια ζωή

Υγ εγώ έκανα δήλωση κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

12
εμεις προσπαθησαμε αλλα δεν τα καταφεραμε! Οσων αφορα τα δικαστηρια για τις καταπτυστες αναθεσεις που η ΔΟΕ ακομα να παρει θεση γινονται την πεμπτη! Ολο και πιο πολυ ακουγεται το γεγονος οτι οι φιλολογοι επιδιωκουν να κατεβουν στο Δημοτικο!  ε ρε γλεντια που θα εχουμε! Οτνα παιρνει φωτια το σπιτι σου κινδυνευει και του διπλανου ! αυτο δεν καταλαβατε κυριοι!
Να σε κάψω Γιάννη σε αλείψω Versace 19.69 :)
χαχα το δικό μας έχει καεί εδώ και χρόνια, λες κι αν  κατέβουν στην πρωτοβάθμια θα τους πάνε όλα δεξιά…, ο Φιλις ήθελε 8 μήνες για να κάνει γραπτό διαγωνισμό και το ασεπ χρειάζεται 18-24 μήνες, θα τσιμπήσουν τα υποψήφια θύματα και θα τρέξουν να δηλώσουν τα αντίστοιχα τμήματα ΑΕΙ. Πως κάνετε έτσι για 2.000-3.000 θέσεις αναπληρωτών…
Είναι αδύνατον να αγωνίζεσαι μόνος σου να σβήσεις τη φωτιά, θέλει συντονισμένες κινήσεις και φυσικά να σταματήσουν να τις ανάβουν!
Το χειρότερο είναι όταν σβήσει η φωτιά, θα δεις τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη, στην αρχή θα τρέξουν όλοι να σου συμπαρασταθούν και μετά…  κάποιοι θα επωφεληθούν, θα κοιτάξουν να βγάλουν κέρδος από τη ζημία σου, οι αρμόδιοι θα αδιαφορήσουν, θα δώσεις έναν αγώνα να στηθείς ξανά στα πόδια σου και δεν θα ακούσεις ούτε ένα ευχαριστώ, κάποιοι θεωρούν δεδομένη την προσφορά σου, ήθελες και το έκανες, οι παρατρεχάμενοι θα έχουν και προνόμια που δεν σου προσφέρθηκαν ποτέ, θα βρουν τρόπο και οι ΄΄εύκολες΄΄ με τα κουνήματά τους να ξελογιάσουν τον υπεύθυνο για να του αποσπάσουν πρώτες τα επερχόμενα κέρδη.
Το μόνο δύσκολο είναι να πάρεις τη σωστή απόφαση!!! Αν μπορείς φεύγεις με το κεφάλι ψηλά, αφήνοντας πίσω όλα όσα σου δημιουργούν, ζήλια, φθόνο, απέχθεια για αυτό που γίνεται γύρο σου, διαφορετικά αν συνεχίσεις θα υποστείς τις συνέπιες , θα παίζεις με τους δικούς τους όρους μέχρι να σε εξοντώσουν. Η εκμετάλλευση και η αδικία δεν υποφέρονται.
Τώρα που δεν θα του υποστήριζει κανείς να δω τι θα γίνει.
Μέχρι πρόσφατα διεκδικούσα ισες ευκαιρίες, έπαθα και έμαθα  :'(, ελπίζω να μην είναι αργά να αναθεωρήσω και να ζητήσω συγγνώμη, από τους επιτυχόντες ασεπ, από τους έχοντες προϋπηρεσία και από όσους δανείζονται ώρες.

13
Κανείς δεν μπορεί να καταλαβαίνει τα πάντα. Εσύ δεν καταλαβαίνεις την σχέση των μηχανών Τούρινγκ και των θεωρημάτων μη-πληρότητας και της μη-αποφασισιμότητας με τα μαθηματικά του Γυμνασίου και Λυκείου, εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί είναι "άγριο" για κάποιον που έχει διδαχτεί τα παραπάνω να διδάξει μαθηματικά Γυμνασίου και Λυκείου. Καταλαβαίνω, πάραυτα, γιατί είναι άγριο το data entry ή το refactoring σε κώδικα μακαρόνι (αυτό το τελευταίο είναι μια επιλογή που σου διέφυγε, εκ παραδρομής).
Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν νοιάζεται για τις γνώσεις που έχει ο καθένας μας, λίγο όρεξη να έχεις και μπορείς να τα καταφέρεις, άλλωστε υπάρχουν εκατοντάδες άτομα που κάνουν ιδιαίτερα μαθηματικών χωρίς να έχουν πτυχίο μαθηματικού, φυσικού, πληροφορικής, ηλεκτρολόγου .
Το κακό είναι πως δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι το άδικο…
Αρχικά είναι υποτιμητικό για όσους επέλεξαν να σπουδάσουν κάτι διαφορετικό να τους υποχρεώνεις να διδάσκουν μαθηματικά για να καλύψουν τα κενά και να συμπληρώνουν ωράριο. Το σημαντικότερο πρόβλημα που αρνείσαι να καταλάβεις  έχει να κάνει με το ότι ο καθένας πρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες για το αντικείμενο που διορίστηκε. Δεν γίνεται να προσλαμβάνεσαι ως καθαρίστρια και να γίνεσαι γραμματέας… Για το 2018 υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό από όλες τις ειδικότητες μπορούν να προσλαμβάνουν όσους χρειάζονται και για όσες ώρες θα τους αξιοποιήσουν. Σύντομα θα βγουν τα κενά –πλεονάσματα για να δούμε αν αξίζει η β ανάθεση, άλλωστε βλέπουμε  και τις προσλήψεις αναπληρωτών που έχουν γίνει, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε όσους θέλουν να κρυφτούν. Τελικά μόνο στα χαρτιά θα υπάρχει η β ανάθεση, τα κενά για όλους είναι τόσα πολλά που προφανώς δεν περισσεύουν πολλές ώρες για β-γ  ανάθεση.

14
Eλπίζω με την λέξη ακατονόμαστη να μην εννοείς την Διαμαντοπούλου, η οποία λίγο μετά τις εκλογές του 2009 μαζί με την Χριστοφιλοπούλου δήλωσαν ότι θα διορίζονταν   από τότε και εξής μόνο μέσω ΑΣΕΠ. Επίσης, να σου θυμίσω ότι εκείνη έβαλε ένα τέλος στο χάλι της ενισχυτικής και διόρισε άτομα το 2009-2010 με το έτος κτήσης πτυχίου. Εναν τρόπο που έβρισκε τότε αντικειμενικό γιατί δεν είχε και το πλεονέκτημα του χρόνου, αφού είχαν ήδη γίνει αιτήσεις. Αν παρέμενε η Διαμαντοπούλου εγώ ως επιτυχούσα του ΑΣΕΠ 2008  με σειρά 500  στους φιλολόγους και κάτι θα είχα διοριστεί και δεν θα έτρεχα εδώ και δύο χρόνια στα δικαστήρια.
Έτσι εξηγείται που δεν έγινε ποτέ γραπτός διαγωνισμός ,αν ήθελε η ακατανόμαστη είχε χρόνο να διεξάγει διαγωνισμό έστω να βγει η προκήρυξη μέσα στο 2011, το μόνο που έκανε ήταν να παραπλανήσει χιλιάδες υποψήφιους εκπαιδευτικούς και να μας αναστατώσει με όσα προέβλεπε ο ν3848/2010.
Δέκα χρόνια μετά απλά είναι αδύνατο να εφαρμοστεί ο νόμος Διαμαντοπούλου.
Περιμένετε να γίνουν προσλήψεις το 2020 από τους επιτυχόντες του 2006-8 , +16,80 μόρια προϋπηρεσίας και τα γνωστά κριτήρια που τόσα χρόνια βαρεθήκαμε να γράφουμε.
Όλοι οι επιτυχόντες από τους φιλόλογους έχουν διοριστεί , εσύ πως θα διοριζόσουν? Δυο χρόνια στα δικαστήρια, όταν βγει η απόφαση θα πάρουν σειρά οι επόμενοι που δεν πρόλαβαν να δώσουν ασεπ όπως προβλέπεται μέχρι , όσο για τους συλλέκτες προσόντων  υποτίθεται πως κίνητρο ήταν η μόρφωση και η οικογένεια, κρίμα πάντως για όσους εξαπατήθηκαν από την Αννούλα και έσπευσαν να αποκτήσουν δεύτερο πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, παιδί για να έχουν τα έξτρα μόρια. Είναι δύσκολο να σε παραμυθιάζουν να μπαίνεις στη διαδικασία να αποκτήσεις τα προσόντα και τώρα βρισκόμαστε στο 2017 περιμένοντας ένα νέο σύστημα για να το εφαρμόσει μια νέα κυβέρνηση τη σχολική χρονιά 2019-20.

Σελίδες: 123 ... 99

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28711
  • Τελευταία: zlatko
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 978512
  • Σύνολο θεμάτων: 16936
  • Σε σύνδεση σήμερα: 242
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 15
Επισκέπτες: 220
Σύνολο: 235

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.035 δευτερόλεπτα. 28 ερωτήματα.