Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - mvis

Σελίδες: 123 ... 7
1
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Μάρτιος 18, 2023, 12:26:19 μμ »
Καλημέρα! Έχω μια απορία: οι σύμβουλοι δασκάλων και νηπιαγωγών πότε θα ανακοινωθούν;
ΑΔΑ: ΨΘΞ546ΜΤΛΗ-ΞΝΑ από Γ', Δ' ΠΣΕ. βγήκε μέσα Γενάρη. (τροποποίηση 9.3.23, ΑΔΑ:ΡΒ6Γ46ΜΤΛΗ-ΛΛΕ)
ΑΔΑ: 9ΚΖΑ46ΜΤΛΗ-4Ξ2 από Β' ΠΣΕ  βγήκε 7.3
ΑΔΑ: 6ΕΜΒ46ΜΤΛΗ-Μ30 από Ε, ΣΤ ΠΣΕ  -- τοποθέτηση ΑΔΑ: 6ΕΜΒ46ΜΤΛΗ-Μ30

για Β
https://www.minedu.gov.gr/news/54732-07-03-23-apofasi-kyrosis-tou-telikoy-aksiologikoy-pinaka-epilogis-ypopsifion-symvoylon-ekpaidefsis-tou-v-perifereiakoy-symvouliou-epilogis-symvoylon-ekpaidefsis
Το έγγραφο minedu.gov.gr/publications/docs2020/170_Αποτελέσματα_Τοποθετήσεων_Β_ΠΣΕ.xlsx (16.3.2023 βγήκε)

για Α ??
 το Α' ΠΣΕ ανασυγκροτήθηκε μέσα Γενάρη και νομίζω πως στην Αττική αλληλοκοιτάζονται ακόμα οι άνθρωποι
Αν ξέρει κάποιος, ας γράψει.

2
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Μάρτιος 18, 2023, 07:32:00 πμ »
Για την τελευταία σου πρόταση: Γιατί προβληματίζεσαι μην τους πιάσει η ιδεολογία η πιο άραχνη αυτή των ναζιστών; ::) Δεν θα φύγουν ψήφοι από τη νδ να πάνε πιο δεξιά. Έβγαλε παράνομη τη χα και τους "φυλακισμένους" ελληνοπουλαίους, δεν θα χάσει ψήφους από εκεί. Το κόμμα θα συνεχίσει να έχει 90%-95% συσπείρωση, όσων από τα 2.5 εκατομμύρια απέμειναν.

Ποιος ο λόγος όταν τελεί η μονάδα υπό κατάληψη να υπάρχει/να μην υπάρχει απεργία; Τι σχέση έχει; Όλοι οι απεργοί δηλώνονται κανονικά.
Παλιά, αν ήταν υπό κατάληψη, θα έμπαιναν πειθήνια σε τηλεκπαίδευση από το σπίτι τους, τώρα όμως ΔΕΝ χρησιμοποιούν ΚΑΝΕΝΑ σπίτι τους, άρα δεν μπαίνουν. Τηλεκπαίδευση δεν γίνεται χωρίς τον εξοπλισμό της μονάδας.
Γιατί σε ενοχλούν οι συνδικαλιστές σου/σας, και ποιοι είναι αυτοί ; Γιατί δεν κάνεις καταγγελία στον Σύλλογό σου, αφού δεν δηλώθηκαν καν;;;;  Και τι εννοείς ήσασταν 5 απεργοί και ο διευθυντής δεν ήθελε να δηλώσει κανέναν... ; Πού βρίσκεσαι; Στο Μαξίμου; Ο Οικονόμου είναι διευθυντής σας;

Γενικά, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Πανελλαδικά γίνεται χαμός από κινητοποιήσεις.
Σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι, χωρίς λόγο. Ούτε ξαφνικό ήταν, ούτε νεροποντή, ούτε φυσικό, ούτε θεόσταλτο.
Ήταν προδιαγεγραμμένο με τέτοιες συνθήκες και συνέβη.

Μα για αυτό ενοχλούμαι με τους συνδικαλιστές μας - τι να πω μπορεί μόνο η δική μας ΕΛΜΕ να έχει κάφρους - που καλύπτονται πίσω από καταληψίες μαθητές και δεν δηλώνονται ούτε καν αυτοί ως απεργοί!!!! Ποια συμμετοχή στην απεργία;;; Σας λέω ότι ΔΕΝ δηλώθηκαν καν!!! Τόσο κρίμα. Εδώ ήταν πολύ αποδυναμωμένη η απεργία: λίγα σχολεία κυρίως δημοτικά ήταν κλειστά, λίγοι καθηγητές και καθόλου όσοι ήταν σε σχολεία υπό κατάληψη.
Στο δικό μας ήμαστε 5 άτομα μόνο απεργοί. Καταφέραμε να πείσουμε τα παιδιά να μην κλείσουν το σχολείο, γιατί δεν ήταν διατεθειμένος ο διευθυντής να δηλώσει κανέναν…

Αλλά δυστυχώς και όλα αυτά που αναφέρεις συνέβησαν…λίγα παιδιά ήταν στην πορεία. Πρόβατα δεν είναι, αλλά εύκολα χειραγωγούνται. Όχι; Οι δικοί σας μαθητές είναι τόσο πια συνειδητοποιημένοι!! Μακάρι…αλλά αμφιβάλλω.
Αφήστε που η ιδεολογία η πιο άραχνη αυτή των ναζιστών τους ελκύει…ας διαψευστώ! Μακάριιι ξαναλέω…

3
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Μάρτιος 18, 2023, 05:47:25 πμ »
Εδώ ιδιωτικοποιείται δια της πλαγίας το μοναδικό παιδοογκολογικό νοσοκομείο της χώρας, το οποίο η κυβέρνηση το επιστρέφει στον... "δωρητή" του. Μιλάμε δηλαδή για την ύψιστη πολιτική ανηθικότητα, καθώς δεν υπάρχει ούτε μισός γονέας που δεν θα ξεπουλούσε τα πάντα, και το βρακί του ακόμα, για το καρκινοπαθές παιδί του. Και εσείς λέτε για απλές ημερίδες "συνεργασιών"; Ψωμοτύρι είναι αυτά για τη μαφιόζικη φαμίλια!

Πόσο δίκιο έχεις σε κάθε σου πρόταση!

4
.....
Το μόνο που φαίνεται να σε ενόχλησε είναι ότι ζήτησα πίσω τα λεφτά που ξοδέψαμε για να σπουδάσουμε όσους την κοπάνησαν από την χώρα μας. Πήγαινε λοιπόν δώσε τον ΑΣΕΠ σου, βάλε και το βύσμα σου για να τρουπώσεις κάπου στο χουντικό-κοινοβουλευτικό δημόσιο, και άσε με εμένα στην ησυχία μου και στην αυτονομία μου.

Να σε ενημερώσουμε πως τα λεφτά σου-τα κλέβουν άλλοι και όχι οι σπουδές ανθρώπων 18+ που συνήθως με τόσα που φορολογήθηκαν οι γονείς τους τα έχουν καλύψει.
Επίσης, ζήτησε στο δημοτικό σου συμβούλιο για τα τέλη και τα χρήματα που φορολογήσε και άρχισε να διαβάζεις τις κατανομές του ΥΠΕΣ και των άλλων υπουργείων για να καταλάβεις που πάει τι και με κάθε νόμιμο τρόπο, εξέφρασε τις αντιρρήσεις σου για την ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ.

Δεν την κοπανάει κάποιος απο τη χώρα επειδή πήρε πτυχίο. Δεν είναι κλέφτες οι πτυχιούχοι. Άλλοι την κοπανάνε και σε κλέβουν.
Συμμαζέψου. το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδας = ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Σταμάτα να απαιτείς παρανομίες.
ήήηηηη αποδέξου ότι θέλεις ΙΔΙΩΤΙΚΗ παιδεία και ανταποδοτικά οφέλη. Λειτουργείς σαν ΙΕΚ που απαιτεί συγκεκριμένες συμβάσεις με ΝΠΙΔ.
Κάτσε σκέψου τι έχεις τον Τζήμερο. 

Και ακόμα και να μην ήταν συνταγματικό δικαίωμα η δωρεάν παιδεία.
Δεν σου χρωστάει ΚΑΝΕΝΑΣ τίποτα επειδή σπούδασε.
Πώς ζητάς "τα λεφτά σου πίσω", με ποια αναίδεια; Με ποια υποδομή; Με τι σκεπτικό; Μαζί σπουδάσατε; Μαζί πληρώνατε φόρους; Μαζί πήρατε πτυχίο;

Από πού και ως πού τα βάζεις με τους πτυχιούχους που φεύγουν και όχι με τους κυβερνητικούς που διαλάνε το πλαίσιο εργασίας τους και μηδενίζουν αξιοπρέπειες και ευκαιρίες που τυπικά θα έπρεπε να έχουν;;;


2ον: Ενημερωτικά: ο λογικός συλλογισμός καταδεικνύει πως αυτός που δέχεται να εξετασθεί σε διαγωνισμό έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μην έχει βύσμα. Αυτός που έχει βύσμα, δεν έχει καμιά πρόθεση να εξετασθεί σε τίποτα.
Όσοι κάνουν αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για σειρές κατάταξης κτλ με διάφορα *κούκου κριτήρια, μπορεί να έχουν.
Αυτοί που πήγαν να δώσουν στον διαγωνισμό δεν έχουν λόγο να έχουν. Διαφορετικά δεν θα πήγαιναν να εξετασθούν.

3ον: Είσαι κατά των διαγωνισμών κτλ διαδικασιών αξιολόγησης. Δεν σου αρέσει η τωρινή για τους εκπαιδευτικούς. Δεν σου αρέσει και ο γενικός της 4/3 ΑΣΕΠ 2Γ.
Δεν έχω δει στα σχόλιά σου αντιπρόταση για τη διαδικασία ελέγχου για δεξιότητες και γνώσεις που απαιτείται να έχει οποιοσδήποτε Δ.Υ.
Τι προτείνεις;

Βύσμα + διαγωνισμός δεν πάει. Βύσμα σκέτο πάει.
Νιώσε. Έχεις γνωρίσει και ξέρεις μόνο βύσματα γύρω σου μάλλον και έχεις μπερδευτεί.

5

Πες μου ότι ψηφίζεις Τζημερο χωρίς να μου πεις ότι ψηφίζεις Τζήμερο !  :P ::) :-X ;D ;D ;D ;D

Να ΄σαι καλά! Θα τον λέμε Τζήμερο του pde.gr Σε κάθε θέμα, γράφει τις πατάτες του.

6
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Μεταφορά μαθητών - Υπερωρία;
« στις: Οκτώβριος 09, 2022, 04:43:08 μμ »
Αυτό ακριβώς. Γιατί τόσο καιρό δεν έχετε πάρει ένα τηλέφωνο την ΔΕ να μάθετε ακριβώς τις συμβάσεις και τους όρους τους;

Έχει πάρει η διευθύντρια και οι συμβάσεις τους αφορούν άλλα ωράρια και άλλα δρομολόγια λαμβάνοντας υπόψη πως τα προγράμματα και του Γυμνασίου και του Δημοτικού είναι κανονικά. Κι η οδηγός έλεγε πως κάνει χάρη γιατί τυπικά θα ερχόταν πολύ αργότερα και όντως προσπαθούσε να καλύψει όλα τα δρομολόγια που είχε αναλάβει χωρίς να έχουμε θέματα... αλλά είχαμε.

Με τα κενά στις ειδικότητες τα προγράμματα έβγαιναν χωρίς υπερωρίες και είχε γίνει ένα μπέρδεμα για όλους, οδηγούς και εκπαιδευτικούς.
Ήρθαν σε αυτή τη φάση όλοι οι συνάδελφοι, οπότε πιστεύω θα φτιάξει η κατάσταση.

7
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Μεταφορά μαθητών - Υπερωρία;
« στις: Οκτώβριος 09, 2022, 04:38:15 μμ »
Επειδή έχω κάνει τη δουλειά του οδηγού ΤΑΞΙ που κάνει μεταφορές μαθητών, σε περίπτωση που υπήρχε δρομολόγιο που είχε εγκριθεί από την Περιφέρεια (σε συνεργασία με την αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευσης) και προέβλεπε μεταφορά μαθητών με διαφορά ώρας, ήμουν υποχρεωμένος να παραλάβω τον πρώτο μαθητή την ώρα που σχολούσε και να περιμένουμε μαζί στο ΤΑΞΙ μέχρι να παραλάβω τον άλλο και να φύγουμε.
1,5 ώρα καθυστέρησης δεν δικαιολογείται και δεν θα δινόταν έγκριση.
Ίσως να έχει "πάρει" ο μεταφορέας διπλή μεταφορά και επειδή δεν τον συμφέρει να μεταφέρει τον πρώτο μαθητή σπίτι του και να επιστρέψει για τον επόμενο να γίνεται αυτό που περιγράφετε.
Δεν θεωρώ ότι είναι σύμφωνα με τη σύμβασή του. Μια ερώτηση αρχικά στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και μετά στο αρμόδιο γραφείο της Περιφερειακής Διοίκησης θα σας το διευκρίνιζε.

Ξέρουμε πως δεν γίνεται να υπάρξει καθυστέρηση τυπικά πάνω από 1 ώρα. Ξέρουμε πως υπάρχει προσωρινό θέμα επειδή δεν είχαν οργανωθεί τα προγράμματα των σχολείων για να εκτελούνται τα δρομολόγια όπως έχουν συμφωνήσει Περιφέρεια και ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ, αλλά ξέραμε πως δεν γίνεται να αφήσουμε τα παιδιά έξω μόνα τους και κάναμε αλλαγή βάρδιας να είναι μαζί μας στα γραφεία.
Τη Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί το θέμα και είτε θα γραφτούν στο ολοήμερο με πρόωρη αποχώρηση με έγκριση από ΔΙΠΕ, είτε θα αλλάξει δρομολόγιο και θα φεύγουν ξεχωριστά. Μόνο αυτή τη λύση έχουμε.

Στο Γυμνάσιο τα παιδιά είναι με μαθητικό δελτίο και κανονικά τα παίρνει ΚΤΕΛ που βάζει κι άλλους επιβάτες μέσα.

Θα το ξεκαθαρίσουμε το θέμα αύριο.

8
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Μεταφορά μαθητών - Υπερωρία;
« στις: Οκτώβριος 07, 2022, 06:25:20 μμ »
Μιλάμε για καθυστέρηση ή για δρομολόγιο με τελείως άβολη ώρα;
Ποιος είναι υπεύθυνος για τα δρομολόγια; Πώς έχει επιλέγει το εκάστοτε μέσο και ποιος ορίζει την ώρα τους;
Οι γονείς τι λενε; Δεν τους πειρεζει να γυρνάνε τα παιδιά 1,5 ώρα μετά το σχόλασμα;

Είναι ευρύτερο το πρόβλημα, ακόμα και υπερωρία να πλήρωναν, δεν έχει λογική να υπάρχει αναντιστοιχία στην ώρα σχολασματος με την ώρα αναχώρησης των μισθωμένων μεταφορικών μέσων.

Σταθερή καθυστέρηση 1 και παραπάνω ώρας, βγαίνει και εκτός "εργασιακού" δηλαδή.
Τώρα μετά τη β φάση υπολογίζουμε πως Γυμνάσιο και Δημοτικό θα οριστικοποιήσουν διαφορετικά προγράμματα, οπότε αναγκαστικά θα γίνονται διαφορετικά δρομολόγια. Στο μεταξύ ψάχνω πληροφορίες για να βρούμε λύση, φυσικά να προτείνουμε κάτι σε γονείς και οι εκπαιδευτικοί να αναλάβουμε τα νόμιμα για να μην περιμένουμε τι θα συμβαίνει από διαθεσιμότητα δρομολογίων ή μη.

Δυστυχώς, παλιά χρονιά μας έχει τύχει οδηγός να παραλαμβάνει παιδί, να το κρατά σε νετ καφέ και να το πηγαίνει στο σπίτι 1,5 και 2,5 ώρες μετά. Είχε γίνει τότε αναφορά που έφτασε στην Περιφέρεια και σταμάτησε η σύμβαση μεταφοράς. Ταλαιπωρήθηκαν πολύ οι γονείς και τρία παιδιά.

9
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Μεταφορά μαθητών - Υπερωρία;
« στις: Οκτώβριος 07, 2022, 06:19:46 μμ »

Δε νομιζω οτι υπαρχει καπου κατι γραπτο….

Δε νομιζω οτι ο δασκαλος εχει υποχρεωση να καθεται μετα το τελος του ωραριου του σχολειου στο σχολειο (εκτος αν υπαρχει συνεδριαση)….

Σου εχει οριστει ως δουλεια; Σου ειπαν οτι ειναι στα πλαισια των καθηκοντων σου;

Συμβαίνει να τελειώνει πιο μετά Γυμνάσιο με κοινό δρομολόγιο και αργεί να παραλάβει παιδιά - οπότε κάνουμε "απασχόληση".
Προτάθηκε να γραφτούν στο ολοήμερο και να φεύγουν με πρόωρη αποχώρηση [ανάλογα την ώρα], αλλά επειδή λείπουν ειδικότητες και θα αλλάξει το δρομολόγιο δεν έχει γίνει ΣΔ για να βρεθεί τέτοια λύση. Οπότε πάμε εναλλάξ (φυσικά ανεπίσημα) όλοι του πρωινού παιδονόμοι από αρχές της 3ης εβδομάδας που σταθεροποιήθηκε και το ολοήμερο.
Απλά αφού διανύουμε 2ο μήνα, θα πρέπει να βρεθεί λύση οριστική για την χρονιά και να ενημερώσουμε γονείς/κτελ για ό,τι χρειαστεί.
Για αυτό σας ρωτάω...

10
Αναθέσεις/Ωράριο / Μεταφορά μαθητών - Υπερωρία;
« στις: Οκτώβριος 07, 2022, 05:06:00 μμ »
Ζητώ τα φώτα σας συνάδελφοι και συναδέλφισσες στο εξής ερώτημα:
* Πώς ορίζεται και πώς αμείβεται εκπαιδευτικός που κάνει "απασχόληση" μαθητών όταν αναμένουν την άφιξη δρομολογίου για τη μεταφορά τους στο σπίτι τους;

Μπορείτε όσοι γνωρίζετε τη σχετική νομοθεσία για τη διαδικασία καθορισμού αρμόδιου για την "φύλαξη" όσο λεωφορείο/ταξί καθυστερήσει,
να την παραθέσετε για να βρούμε μια λύση. 
Συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς να περιμένουν μαθητές με δάσκαλο για 1.5 ώρα μετά το τέλος μαθημάτων το κάθε δρομολόγιο.
Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; ΠΕΚΕΣ; ΔΙΠΕ; ΠΥΣΠΕ; Αναφορά σε ποιον; Χρεώνονται υπερωρίες; Αλλάζει το πρόγραμμα;

11

ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ???
♟️Σας είπαν στην αρχή ότι ο Γιόκας ναϊντίν προερχεται από παγκολίνους και νυχτερίδες, λες και οι σχιστομάτηδες δεν τρώνε τέτοιες μ@λ@κι€ς εδώ και χρόνια. Δεν πονηρευτήκατε τότε, οκ!
♟️Μετά προσπάθησαν με τόσο ζήλο και με τόση μανία να μπολιάσουν όλο τον πλανήτη. Αν ανατρέξετε στην ιστορία , δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ τέτοια λύσσα σε καμμία πλανδημία. Παλι δεν πονηρευτήκατε, ούτε τότε.
♟️Έδωσαν ένα σκασμό λεφτά στα Μ.Μ.Εξαπάτησης να σας τρομοκρατούν για τον θανατηφόρο Γιόκα ναϊντίν. Οπότε αφού θα νιώθατε φόβο, θα πηγαίνατε μόνοι σας να μπολιαστείτε. Ούτε τότε δεν σας μπήκαν υποψίες.
🤦Δεν νομίζω να ξέχασε κάνεις τον Σπύρο να μας λέει να πλένουμε σχολαστικά τα χεράκια μας, όχι φιλιά και αγκαλιές και να μένουμε σπίτι. Αλήθεια, πόσα πήρε ο Σπύρος για το κήρυγμα??
♟️Σας είπαν ότι αν κάνετε το 1ο θα επιστρέψετε στην κανονικότητα, μετά το ίδιο σας είπαν για το 2ο, το 3ο και τώρα τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν το ίδιο τροπάριο για το 4ο, το 5ο το "επίκαιρο", κάθε χρόνο, όσα θέλουν...
♟️Σας είπαν για το τείχος ανοσίας αν το κάνει μεγάλο ποσοστό. Ειδαμε και τις χώρες που είχαν 90% μπολιασμενων όπως Ισραήλ, Αγγλία και άλλες..
♟️Σας είπαν τη λέξη κρούσμα και ασυμπτωματικός που αν ρωτήσεις έναν πραγματικό επιστήμονα, ίσως ξεκαρδιστεί από τα γέλια
♟️Σας είπαν ότι δεν θα αρρωστήσει αυτός που το έκανε ή αν αρρωστήσει θα το περάσει ελαφρά.
♟️Σας είπαν ότι δεν θα μπαίνουν μπολιασμενοι στις ΜΕΘ
♟️Σας είπαν ότι δεν θα πεθαίνουν .
♟️Σας είπαν ότι ανέβαιναν τα "κρούσματα"
♟️Σας είπαν ότι τα σελφ τεστ,τα ράπιντ τεστ και τα μοριακά, ανιχνεύουν τον Γιόκα και είναι αξιόπιστα...
♟️Σας είπαν ότι οι θάνατοι που καταμετρούσαν από την αρχή της Πλανδημίας ήταν από τον Γιόκα, ενώ οι άνθρωποι είχαν πεθάνει από καρκίνους, εγκεφαλικά ή καρδιά και άλλα υποκείμενα νοσήματα.
♟️Έδωσαν Γκιγκαμπάϊτ στους νέους για να τους πείσουν να το κάνουν και μετά τους έδωσαν και χρήματα. Πάλι όμως δεν σας έβαλε σε σκέψεις η δωροδοκία του Ζαβού.
💣Ούτε όταν ψήφισαν το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ των "ειδικών" ,ούτε τότε δεν υποψιαστήκατε τίποτα..
♟️Μετά, αφού πρώτα είχαν κάνει ήρωες τους υγειονομικούς και τους χειροκρότησαν από τα μπαλκόνια για την προσφορά τους στην αντιμετώπιση της Πλανδημίας,ήρθε ο καιρός των απειλών για να μπολιαστούν όλοι υποχρεωτικά. Αλλιως θα έχαναν την δουλειά τους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
22 χιλιάδες υγειονομικοί περίπου μπήκαν σε αναστολή εν μέσω φονικού Γιόκα...
Ούτε και τότε δεν καταλάβατε...
🤷Διώχνοντας τους υγειονομικούς από τις θέσεις τους, οι άνθρωποι πηγαίνοντας στα νοσοκομεία δεν έβρισκαν γιατρούς και νοσηλευτές για να εξυπηρετηθούν .
🙎Βάζοντας τους σε αναστολή,επιβάρυναν τους υπόλοιπους με περισσότερες εφημερίες,ώσπου κάποιοι γιατροί και διευθυντές τμημάτων να φτάσουν σε σημείο εξάντλησης, μέχρι και παραιτήσεων...
Ούτε και τότε καταλάβατε, γιατί τόσο μίσος για τους υγειονομικούς που δεν μπολιαστηκαν!
♟️Έφτασαν σε σημείο να συλλαμβάνουν υγειονομικούς που διαδήλωναν ειρηνικά στους δρόμους... ούτε τότε αναρωτηθηκατε ...
♟️Όταν μας έδειχναν οι πολιτικοί και κάποιοι επώνυμοι φωτογραφίες και βίντεο από τα μπράτσα τους την ώρα που έκαναν το μπολι, πάλι δεν σας έκανε εντύπωση η διαφήμιση του μπολιασματος...
♟️Ούτε όταν αποφασισε το ΣΤΕ και επίσημα ότι το πρόστιμο στους άνω των 60 δεν είναι αντισυνταγματικό... πάλι δεν μπήκατε σε υποψίες
♟️Ούτε το ότι οι αμπόλιαστοι πήγαιναν στις δουλειές τους με 2 ράπιντ την εβδομάδα και μετά το έκαναν ένα την εβδομάδα, γιατί θα είχαμε τουρίστες.
♟️Ούτε το ότι οι τουρίστες δεν θα μπαίνουν σε υποχρεωτική καραντινα αν νοσούν,εσύ όμως αν νοσείς θα κάθεσαι σπίτι 5 μέρες.
♟️Ούτε σας έχει κάνει εντύπωση ότι οι ιοί το καλοκαίρι εξαφανίζονται με τους τουρίστες και επανέρχονται όταν αυτοί φύγουν.
♟️Ούτε σας έχει κάνει εντύπωση ότι άμα είσαι όρθιος ή καθιστός έχει προτιμήσεις ο Γιόκας
♟️Όπως έχει και με την ώρα που σου απαγόρευαν να κυκλοφορείς.
♟️Όπως έχει και με τις μάσκες,που τις τρέμει ο Γιόκας, ενώ σου έλεγαν βάλε μάσκα-είναι καλή, βγάλε μάσκα αν είσαι υγιής...μας είχαν τρελάνει.. Μέχρι και μάσκες πάπιας σας φόρεσαν και φίλτρα του γαλλικού καφέ...
♟️Ούτε στα σχολεία που ανοιγοκλείναν τα παράθυρα τον χειμώνα, ενώ στα μπουζούκια ο Γιόκας δεν γουστάρει να πάει.
♟️Στα λεωφορεία και στο μετρό όλα οκ, ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά κλείστε τη μουσική που μεταδίδει τον Γιόκα...
♟️ Στα γήπεδα σωριάζονται αθλητές, στα σπίτια βρίσκονται νεκροί σωρηδόν, παντού καταρρέουν άνθρωποι... ούτε η αύξηση του θανατικου σας έχει βάλει σε σκέψεις...
♟️ Αυτοάνοσα, καρκίνοι, αποβολές, μυοκαρδιτιδες κι ένα σωρό άλλες παρενέργειες γύρω σας στους τρυπημενους... όχι, δεν συνδέονται, σας λένε...
Η Κίτρινη Κάρτα καταγραφής παρενεργειών είναι δυσεύρετη...την αποφεύγουν όπως ο δ@@λος το λιβάνι...δεν αναρωτιεστε...

🥊Μετά από όλα αυτά, αφού δεν έχετε ερωτήματα, εγώ ένα θα σας πω: Νίπτω τας χείρας μου
Θα έπρεπε ήδη να τους κυνηγάτε που σας έκαναν τόσο κακό ..ψυχικό και σωματικό.
Που σας έταξαν ελευθερία και σας κοροϊδεύουν ακόμα.
Που έβαλαν τους ειδικούς τηλεμαϊντανους να σας κάνουν τρομολάγνους και να περιμένετε ότι αυτό θα τελειώσει..
Ξέρετε πότε θα τελειώσει??
Όταν επιτέλους καταλάβετε, ότι όλα ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο και όλοι εμείς ένα παγκόσμιο πείραμά τους...
Κομμάτια από Xaris Back


Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γίνονται νομικές κινήσεις. Κάπου αυτή η αυθαιρεσία πρέπει να σταματήσει. Χαρις Μπακ δε ξέρω τι είναι. Όλοι βλέπουν την κοροϊδία να μπαίνει θετικό κρούσμα άνετα με Ν95 και να εξετάζεται μόνο δήθεν "μη ανοσοποιημένος κατά κοβ19" με δική του δαπάνη ανά εβδομάδα ως τον Ιούλιο του 2022, ενώ φυσικά πληρώνει κρατήσεις ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στο θεό.
Όσο όλοι πηγαινοέρχονται με χάχανα δεν στέκει η οδηγία πουθενά.

12
Για την επιστροφή στο σχολείο των επιβεβαιωμένων περιστατικών δεν απαιτείται η διενέργεια νέου εργαστηριακού διαγνωστικού τεστ ούτε η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Σε περίπτωση, όμως, που, παρά τις συστάσεις, πραγματοποιηθεί νέος εργαστηριακός διαγνωστικός έλεγχος και είναι θετικός, τότε το γεγονός αυτό δεν αποτελεί λόγο μη επανόδου στο σχολείο. Αλλά οι υποτελείς "μη κρινόμενοι ανοσοποιημένοι κατά του κοβ"  ακολουθούν τα παρακάτω:

Παράθεση
.... ισοδύναμο πιστοποιητικό ή βεβαίωση τρίτης χώρας, υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εργαστηριακό δι-αγνωστικό έλεγχο μία (1) φορά την εβδομάδα με τη χρή-ση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊoύ COVID (rapid-test) ή με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου (PCR) σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, όπως ορίζονται στο π.δ. 84/2001 (Α’ 70), ή σε ιδιωτικές κλινικές ή σε φαρμα-κεία ή σε ιδιώτη ιατρό, με δική τους δαπάνη, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 111 του ν. 4821/2021 (Α’ 134)
..... Εάν ο διαγνωστικός έλεγχος είναι αρνητικός, τότε εκδίδεται η ανωτέρω βεβαίωση αρνητικού εργα-στηριακού διαγνωστικού ελέγχου και ο/η εκπαιδευτι-κός ή μέλος ΕΕΠ-ΕΒΠ προσέρχεται στην υπηρεσία του για παροχή διδακτικού ή υποστηρικτικού έργου, με την επίδειξη της εν λόγω βεβαίωσης. Εάν το αποτέλεσμα  του εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, ακολουθείται το πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ.

Εκδίδεται από ιδιωτικές κλινικές /φαρμακεία/ιδιώτες γιατρούς αφού πληρώνονται για τον έλεγχο. Αν δεν έχουν λάβει οδηγίες περί βεβαιώσεων, σας δίνουν δικό τους έντυπο. Προσοχή "ΕΠΙΔΕΙΞΗ" κάνετε, δεν παραδίδετε τίποτα στο αρχείο του σχολείου.

13
Αναπληρωτές / Απ: Συμπλήρωση ωραρίου
« στις: Σεπτέμβριος 12, 2022, 03:57:14 μμ »
το ζήτημα με την απαγορευση παροχης διοικητικου εργου ή ενισχυτικης διδασκαλιας από τους αναπληρωτες για συμπληρωση του υποχρεωτικού τους ωραριου, ξεκινησε με το εγγραφο με αρ. πρωτ 4646/9-9-2019 της επιτελικης δομης του εσπα
http://dipe.fok.sch.gr/wp442/syblirosi_orariou_espa
και στη συνεχεια ενσωματωθηκε σε ολους τους οδηγους υλοποιησης προγραμματων εσπα απο το 2020 εως και σήμερα.
Μεχρι αυτη τη στιγμή ο μονος οδηγος υλοποιησης προγραμματος που αναφερει τη συγκεκριμενη απαγορευση και αφορά το ΠΔΕ ειναι με αρ. πρωτ 2678/25-08-2022 "«ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023», με κωδικό ΣΑΕ 2022ΣΕ44520002 στο συγχρηματοδοτούμενο σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων " στη σελ 13 , αλλά είναι προγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και δεν αφορά, αποκλειστικά και μονο, το ΠΔΕ. Ο φετινος κυριος οδηγος υλοποίησης προγραμματος που αφορά αποκλειστικα το ΠΔΕ ειναι αυτος με αρ.πρωτ 2677/25-08-2022 και στον οποίο ομως, δεν αναφερεται η συγκεκριμενη απαγόρευση.
Απο την άλλη πλευρά εχω ακουσει με τα αυτιά μου υπευθυνο διαχειρισης ΠΔΕ να απανταει σε σχετικο ερωτημα προισταμενου δδε οτι απαγορευτεαι ο αναπληρωτης να αναλαμβανει γραμματειακη υποστηριξη. Επιπλεον διαβαζω αναρτησεις συναδέλφων οτι ισχυει και σε αλλες δδε μια παρόμοια απαγορευση. Επομενως και με δεδομενο ότι δεν εμπεριέχεται στο βασικο οδηγο υλοποιησης προγραμματος ΠΔΕμια σχετικη απαγορευση περι γραμματειακης υποστηριξης, εικάζω ότι θα υπάρχει καποιο εσωτερικο εγγραφο προς τις δδε από το υπουργειο που θα απαγορευει τη γραμματ υποστηριξη ή προκειται (το πιο πιθανο κατ εμε) για διασταλτικη (και καταχρηστικη) εφαρμογη από τις δδε προκειμενου να εχουν τα νωτα τους καλυμμενα σε περιπτωση εξωτερικου ελεγχου δηλ ισχυει "καλου κακου ας απαγορευσουμε τη γραμματειακη στους αναπληρωτες ΠΔΕ μη βρουμε κανα μπελά.."...ειναι η γνωστη διοικητικη ευθυνοφοβια των αρμοδιων σε καθε δδε

Ίσως να μην μπορεί ΙΔΟΧ να αναλάβει διοικητικό έργο - καθώς σε ενεργοποίηση ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

14
Β/θμια / Απ: Μόνιμοι και ειδική αγωγή
« στις: Σεπτέμβριος 09, 2022, 10:37:28 μμ »
Δεν μπορεί.

Σελίδες: 123 ... 7

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32213
  • Τελευταία: Spyros_V
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1155422
  • Σύνολο θεμάτων: 19144
  • Σε σύνδεση σήμερα: 418
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 9
Επισκέπτες: 367
Σύνολο: 376

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.109 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.