Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - trofh_gia_skepsh

Σελίδες: 123 ... 11
1
Αυτος που δούλεψε σε ειδικά και κεσυ τότε θέλει 10πλασια μοριοδοτηση
.Δια ζώσης διδασκαλία πραγματοποιείται στα Ειδικά. 

3
Oι μαθητές των μικρών τάξεων Δημοτικών της Αθήνας, με 9 συνεχόμενες εβδομάδες τηλεκπαιδευσης, έχουν κουραστεί απίστευτα.

4
Φέτος  θα κάνουμε Χριστούγεννα στον τόπο που υπηρετούμε; Το έχω δεδομένο και κανένας δε θα πει λέξη. Δυστυχώς οι αναπληρωτές και ειδικά οι νεότεροι, με 2-3 χρόνια υπηρεσίας, ενδιαφέρονται για το πως θα ανέβουν στα μάτια του Διευθυντή, στην προσπάθεια να αποδείξουν την επιστημονική ανωτερότητά τους, έναντι κυρίως του συναδέλφου αναπληρωτή, παρά να ασχοληθούν με τα σοβαρά ζητήματα του κλάδου. Με την αξιολόγηση έχει γίνει χαμός στα σχολεία του χρόνου. Θα πάει το θάψιμο από αναπληρωτή σε αναπληρωτή... Και ο πιο πονηρός, κατ επίφαση κοινωνικός, yes sir θα επιβιώσει. Όχι ο πιο άξιος εκπαιδευτικός. Άσε που μπορεί και  ιδιότροποι μόνιμοι, αν δε σε γουστάρουν, να σου στήσουν και κανένα σκηνικό με γονείς... Χαράς ευαγγέλιο για ανάξιους διευθυντές με ποικίλα προβλήματα θα είναι η αξιολόγηση. Θα πηγαίνει το χώσιμο σε αναπληρωτή σύννεφο.

5
Νωρίς το θυμήθηκαν να βγάλουν την συγκεκριμένη εγκύκλιο. Εν τω μεταξύ είναι τόσο ασαφής που περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει. Χαράς ευαγγέλιο για στριμενους διευθυντές. Τι πάει να πει παραμένει στην διάθεση της διεύθυνσης για διοικητικό και εκπαιδευτικό έργο; Θα πάει η αυθαιρεσία από στριμενους διευθυντές σύννεφο. Ευτυχώς δεν έφυγα, το είδα απόψε και αύριο πρωί πρωί ετοιμαζόμουν να επιστρέψω στον τόπο μόνιμης κατοικίας... Καλά Χριστούγεννα. https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/337719_koronoios-ekpaideytikoi-na-parameinoyn-stis-periohes-poy-ypiretoyn-zita-ypoyrgeio

6
Μπορείς να πας στον τόπο σου και μετά να επιστρέψεις στον τόπο εργασίας σου με τα κατάλληλα δικαιολογητικά, αλλά  μόνο για μία φορά.
Αυτό λέω. Μπορώ να επιστρέψω κάνοντας χρήση του εγγράφου της εφάπαξ μετακίνησης στον τόπο μόνιμης κατοικιας(μια φορά). Το θέμα είναι αν με καλύπτει το σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από την διευθύντρια έγγραφο μετακίνησης από και προς το σχολείο(για μια φορά, σε αυτό υποθέτω αναφέρεσαι), διότι απέχω 500 χιλιόμετρα. Πάντως συνάδελφος από Χαλκίδα για την τηλεκπαιδευση πηγαινοερχεται κάθε μέρα στο σχολείο χωρίς πρόβλημα. Αλλάζει κάθε μέρα νομούς χωρίς πρόβλημα με αυτό το χαρτί. Θα μου πεις άλλο Χαλκίδα άλλο Πτολεμαΐδα.

7
https://www.documentonews.gr/article/ektheth-xana-h-keramews-meta-th-bomba-maria-h-ee-enekrine-kondyli-sthn-portogalia-gia-100000-dwrean-ypologistes-ki-h-ellada-den-aiththhke-kan
.

 Ερώτηση sos:   Με το που έκλεισαν τα σχολεία αποφάσισα να μην φύγω και να μείνω στο μέρος το οποίο εργάζομαι. Βλέπω όμως ότι θα τραβήξει κατά τα φαινόμενα η συγκεκριμένη ιστορία πέρα από τις 30 Νοεμβρίου και αρχίζω να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, κάνοντας χρήση του εγγράφου της εφάπαξ μετακίνησης στον τόπο μόνιμης κατοικίας. Αλλά ένα αλλά με βασανίζει. Εάν θα μπορέσω να επιστρέψω με το χαρτί μετακίνησης από και προς το σχολείο. Τι θέλω να πω. Υποθετικά συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά μας ζητήσουν για Χ, ψ λόγους να επιστρέψουμε στα σχολεία. Τι γίνεται; Το λέω, διότι στο σχολείο που εργάζομαι φέτος είμαι το μοναδικό άτομο από 500 χιλιόμετρα μακριά. Όλοι οι άλλοι κάνουν απόσταση Μοσχάτο, Σεπολια μέχρι τον Κεραμεικό που είναι το σχολείο και δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Και κάτι ακόμη που δεν είναι της παρούσης. Σε Τεράστια κατάρα τελικά εξελίσσεται το να είναι κανείς καθηγητής/τρία και να κατάγεται από Βόρεια Ελλάδα. Ειδικά πρώτη φάση δεν υπάρχουν θέσεις ούτε για δείγμα.

8
Καλό κουράγιο στους συναδέλφους της Πρωτοβαθμιας εκπαίδευσης. Πάντως για να τα λέμε όλα, αν συνέβαινε το αντίθετο, έκλειναν δηλαδή μόνο τα δημοτικά και έμεναν ανοιχτά Γυμνάσια, Λύκεια το τι θα διαβάζαμε και εδώ μέσα δεν περιγράφεται. Στα δημοτικά κολλάει στα γυμνάσια, λύκεια δεν κολλάει; Α ρε μάνα δεν γιατί να γίνω φιλόλογος. Κλπ. Πρωτοβαθμια Δευτεροβάθμια ενωμένη ποτέ νικημένη. Υποθέτω η δοε περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετηθεί.

9
Κάτι σχετικό με την λειτουργία των σχολείων στην εποχή του covid 19. Διάβαζα διπλανό θέμα και μου γεννήθηκε η απορία. Επίσημα υπάρχει εγκύκλιος που να απαγορεύει τις φωτοτυπίες στα σχολεία; Στο γυμνάσιο που εργάζομαι φέτος  όλοι οι συνάδελφοι δίνουν. Μία μόνο συνάδελφος μαθηματικός βάζει τις ασκήσεις του φυλλαδίου να τις λύνουν στο σχολείο και στο σπίτι τις ασκήσεις του βιβλίου. Για πείτε μην βρούμε κανένα μπελά ομαδικώς. Πέρυσι από Μέσα Μαΐου που ανοίξαμε απαγορευόταν.

10
Οκ! Σε ευχαριστώ πολύ! Για τους κύριους πίνακες τα γνώριζα, αλλά δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με επικουρικους.

11
Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω! Φίλη μου με ρώτησε χθες για τους επικουρικους πίνακες. Είχε καταθέσει πέρυσι το σεμινάριο ειδικής(κλάδος ΠΕ03) και με ρώτησε με ποια κριτήρια, σύμφωνα με το νόμο 4589, καθορίζεται η σειρά σε αυτούς τους επικουρικους πίνακες. Αν μετράει δηλαδή ο χρόνος κτίσεως του σεμιναρίου, μόνο η προϋπηρεσία ή όλα κριτήρια που ισχύουν και στους κύριους πίνακες. Αν και εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των επικουρικών και δεν γνώριζα. Ξέρει κανείς τι ισχύει;

12
Κανεις δεν ξερεις. Ο Μπρατης ανεφερε οτι ειναι καθαρα πολιτικη αποφαση. Θα δειξει αν τρεξει την αλλη εβδομαδα
Ναι αλλά  θα πάρουν τώρα στη γενική ανθρώπους με προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό στην ειδική, πολλοί της γενικής που ήταν να δουλέψουν δεν θα δουλέψουν και όταν, την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως, βγούνε οι προσλήψεις παράλληλης θα πάρουν από τον πίνακα ειδικής αγωγής και άρα, θα δουλεύουν στο πίνακα γενικής αναπληρωτές με μεταπτυχιακό ειδικής και στην ειδική αναπληρωτές με σεμινάριο; καταλαβαίνω σωστά;

13
Καταλαβαίνω πάντως ότι οι πε 02 και 03 θα έχουν μεγάλα νούμερα στην κατανομή. Το θεωρώ αδιανόητο να διορίσει κάτω από 700 σε κάθε μία από αυτές.
Σε καλό σου με έκανες και γέλασα. Έλα βρε infinity μεγάλα νούμερα στην κατανομή τα + - 700 άτομα με 12 χρόνια αδιοριστιας. Τραγικά είναι τα νούμερα. Φυσικά καταλαβαίνω πως το εννοείς. Δυστυχώς φαίνεται πόσο έχουμε συμβιβαστεί με τη μιζέρια. Και για τα νούμερα της μιζέριας άλλος τρέχει στα δικαστήρια μήπως και διοριστεί, άλλος κατασκηνωνε έξω από το υπ.  να προτάξει τα δικά του προσόντα μήπως και τσιμπήσει δύο μόρια παραπάνω και άλλοι τσακώνονται στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

14
Αναπληρωτές / Απ: Α φάση αναπληρωτών Β/θμιας 20-21
« στις: Αύγουστος 21, 2020, 11:31:57 πμ »
 Θα πάρουν τώρα στη γενική ανθρώπους με προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό στην ειδική, πολλοί της γενικής που ήταν να δουλέψουν δεν θα δουλέψουν και όταν, την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως, βγούνε οι προσλήψεις παράλληλης θα πάρουν από τον πίνακα ειδικής αγωγής και άρα, θα δουλεύουν στο πίνακα γενικής αναπληρωτές με μεταπτυχιακό ειδικής και στην ειδική αναπληρωτές με σεμινάριο; καταλαβαίνω σωστά;

Σελίδες: 123 ... 11

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30346
  • Τελευταία: Aliki 25
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1060506
  • Σύνολο θεμάτων: 18002
  • Σε σύνδεση σήμερα: 509
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 37
Επισκέπτες: 386
Σύνολο: 423

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.059 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.