Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - JURE

Σελίδες: 123 ... 69
1
Ε, καλά.. Εκπαιδευτικοί είμαστε. Μας συμφέρει να γεννούν οι άνθρωποι. Αλλιώς δεν θα είμαστε για πολύ.
Για αυτό δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ μα ποτέ Φινλανδία!!! Εδώ το κριτήριο του αν είσαι καλό εκπαιδευτικός είναι οικονομικό (να αγοράζεις πτυχία) και βιολογικό (να γεννοβολάς παιδιά)...Καμία σχέση αυτά με εκπαίδευση...καμία...
Θέλουμε τους αξιότερους, ούτε τους πιο γόνιμους ούτε τους πιο πλούσιους...αρκετά με τις χαζομάρες των πολιτικών!! Αλλού να κάνουν την κοινωνική τους πολιτική...

ΚΑΙ το φοβερό τους υπερασπίζεστε!!!!

2
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 27, 2022, 02:00:31 μμ »
Όποιος τα λέει αυτά περί ξεκούρασης, ή δεν έκανε ποτέ webex, ή απλώς έβαζε ταινίες και κοιμόταν σαν τους μαθητές. Δεν είναι ξεκούραση αυτό το πράγμα. Καμία τηλεργασία δεν είναι ξεκούραστη (δεν είναι πιο ξεκούραστη από τη δια ζώσης δηλαδή), ιδίως για όποιον έχει παιδιά, και ακόμα χειρότερα για τους εκπαιδευτικούς.

Κατά τ' άλλα, αυτό το κατά τυχη κλείσιμο των πάντων ήταν μια καλή ευκαιρία για μείωση κρουσμάτων κι ελπίζω να φανεί ο αντίκτυπος.
Μα η πλειοψηφία, σύμφωνα με την ολμε, δεν είχε ιδέα από νέες τεχνολογίες. Μα πόσο πια άλλο να μας εκθέσει αυτή η ΟΛΜΕ!!! Επίτηδες το κάνει...μας έχει παρουσιάσει σαν άχρηστους τεμπέληδες, αχαΐρευτους αχάριστους και μετά μας φταίνε τα ΜΜΕ...αυτοί οι ίδιοι οι συνδικαλιστές μας μας βρίζουν κάθε λίγο και λιγάκι και οι σανόφαγοι νομίζουν ότι μας υπερασπίζονται...βουουου

Είμαστε σε λοκντάουν πραγματικά...είναι τόσο κουραστικό και απαράδεκτο!!! Γελούν και οι πέτρες...

3
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 27, 2022, 10:29:01 πμ »
Μα τι λες; Τηλεργασια σημαίνει ότι οποία δουλειά γίνεται με τον ίδιο τρόπο από το σπίτι, γίνεται από το σπίτι. Η εξυπηρέτηση του κοινού είναι ειδική περίπτωση, προφανώς οι υπηρεσίες πρέπει να έχουν προσωπικό ασφαλείας για όποιον πολίτη δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ηλεκτρονικά, αλλιώς να γίνονται οι συναλλαγές με το κοινό εξαποστασεως. Η δια ζώσης εξυπηρέτηση αν απαιτείται τηλεργασια λόγω πανδημίας ή αποφυγής μετακίνησης, είναι επικίνδυνη εξάλλου. Τηλεργασια δεν σημάνει λούφα. Κι επιπλέον, καλό θα ήταν να ψηφιοποιηθούν κ περισσότερες υπηρεσίες έτσι ώστε ο πολίτης να μην χρειαχεται να τις κάνει δια ζώσης ούτως ή άλλως.

Όσο για εμάς, προφανώς κ η δουλειά μας δεν γίνεται ισοδύναμα εξαποστασεως για προφανείς λόγους. Είναι μια έκτακτη λύση που είναι αναγκαία σε συνθήκες όπως πέρσι που δεν υπήρχαν εμβόλια κ που όλα ήταν κλειστά. Όταν όμως λέμε τηλεργασθα κ για μας, εννοουμε τηλεργασθα. Από το σπίτι δηλαδή. Όχι κλειστό σχολείο για μαθητες με τους εκπαιδευτικούς εκεί, όταν ο σκοπός είναι να περιορίζονται οι μετακινήσεις και οι συναναστροφές.

Οι συνδικαλιστές πέρσι την τηλεκπαίδευση, για την οποία κοπιασαμε εμείς και πολύ μεγάλο μέρος των μαθητών μας, ουσιαστικά την ακύρωναν. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Διαμαρτύρονταν που γινόταν, διαμαρτύρονταν που τα σχολεία ήταν κλειστά (σε γενικό λοκνταουν!!!!!!!), ουσιαστικά τη θεωρούσαν μη μάθημα. Αυτό ήταν τεράστια προσβολή και για εμάς και για τις οικογένειες που ταλαιπωρήθηκαν για να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Κανένας τους πέρσι, που ήταν αναγκαιότερο το κλείσιμο των σχολείων (σε όλες τις χώρες), και που προστάτευε και τη δική μας υγεία αυτό, δεν αναγνώρισε τους δικούς μας κόπους. Κι έρχονται φέτος, που έχουμε καταλάβει ότι συστηματική τηλεκπαίδευση δεν θα υπάρχει, να κάνουν τον τζάμπα μάγκα; Να θυμηθούν ότι πέρσι κοπιασαμε και στηρίξαμε μόνοι μας την τηλεκπαίδευση; Ακριβώς. Μόνοι μας. Γιατί εκείνοι πέρσι το παρουσίαζαν σαν την εκπαιδευτική συντέλεια του κόσμου. Και φέτος πάνε να χειραγωγήσουν την αγανάκτηση μας απέναντι στην υπουργό, επειδή δεν έχουν τα κότσια να πουν για τους μισθούς, το ωράριο, τους διορισμούς…. και πιάνουν ένα ησσονος σημασίας ζήτημα, που πέρσι παραδόξως δεν υπήρχε στα μάτια τους, και το κάνουν σημαία με συνθήματα επιπέδου 15μελους. Με ένα σωρό ανοησίες που δεν διευκολύνουν κανέναν παρα μόνο δημιουργούν πρόβλημα. Δεν ντρέπονται λίγο.
Να ένας λογικός άνθρωπος εδώ μέσα!!!! Ακριβώς...αυτό λέμε τόσο καιρό, αλλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν...ο μόνος λόγος;;; Έχουν βολευτεί!!! Καταλήψεις; Όχι μάθημα, άραγμα με μισθό...Κακοκαιρία;; Όχι μάθημα...άραγμα με μισθό...Και μεταξύ μας οκ ας παραπονιόμαστε...αλλά όχι να είναι στο δημόσιο λόγο μας... ντροπή πραγματικά!!!!

4
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 25, 2022, 07:16:52 μμ »
Αυτό που λες φταίει σίγουρα (χαχα) που δεν έχουμε το σύστημα της Φινλανδίας κι όχι τα παρακάτω που γράφω - τα οποία κάνουν το συγκεκριμένο σύστημα να είναι ένα από τα κορυφαία -: στη συγκεκριμένη χώρα, οι μαθητές προετοιμάζονται για τη ζωή κι όχι για τις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (γι'αυτό και δεν υπάρχουν διαγωνίσματα ούτε εξετάσεις μέχρι την τελευταία τάξη του Λυκείου), δεν υπάρχουν βαθμολογίες μέχρι την 3η Δημοτικού και στη συνέχεια οι βαθμοί είναι ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΙ και μόνο οι μαθητές κι οι γονείς τους τούς γνωρίζουν, το σχολικό περιβάλλον εκεί είναι ζεστό, ασφαλές κι υποστηρικτικό, δίνεται έμφαση στα μαθήματα ζωγραφικής, μουσικής, ραπτικής, ξυλουργικής κλπ., οι μαθητές δεν αντιμετωπίζονται σαν ένα "κοπάδι", αλλά σαν ένα ανθρώπινο σύνολο, που μπορεί να συνεργαστεί και να αλληλεπιδράσει, τα σχολεία εκεί είναι μικρά, ώστε οι εκπαιδευτικοί να γνωρίζουν καλά τους μαθητές τους και μάλιστα, οι εκπαιδευτικοί έχουν για αρκετά συνεχόμενα χρόνια τα ίδια παιδιά, ώστε να δημιουργούν μαζί τους ισχυρές βάσεις, η διαφορά μεταξύ "καλών" και "κακών" μαθητών είναι η μικρότερη στον κόσμο, οι Φινλανδοί συνάδελφοι δαπανούν λιγότερες ώρες στο σχολείο καθημερινά, γιατί χρησιμοποιούν τον υπόλοιπο χρόνο στο να γνωρίσουν καλύτερα τους μαθητές τους & να τους αξιολογήσουν πιο σωστά, δεν υπάρχει ούτε βιασύνη, ούτε πίεση, καθώς εκεί κυριαρχεί η άποψη ότι "τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα, όταν είναι έτοιμα", οι εργασίες των μαθητών για το σπίτι είναι ελάχιστες, τα διαλείμματα στο σχολείο είναι μεγαλύτερα, παρέχεται δωρεάν φαγητό, συχνά τα μαθήματα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους, σε ειδικά παγκάκια, τοποθετημένα αμφιθεατρικά, οι εκπαιδευτικοί παίρνουν μισθό 3.000 ευρώ (που είναι ένας μέσος μισθός), επίσης, 3 χρόνια άδεια μητρότητας και 150 ευρώ το μήνα για κάθε δικό τους παιδί, μέχρι την ηλικία τωμν 17 ετών, όσοι ασχολούνται με τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις χρηματοδοτήσεις κλπ. δεν είναι πολιτικοί, αλλά εκπαιδευτικοί, που έχουν τους ίδιους κοινούς στόχους με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, υπάρχει σταθερότητα στα εκπαιδευτικά πράγματα ανεξαρτήτως κυβερνητικών ή υπουργικών αλλάγών και πολλά άλλα.
Για όλα αυτά που δεν έχει το ελληνικό δημόσιο σχολείο, δε φταίω ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι Έλληνες συνάδελφοι, αλλά όσοι Έλληνες πολιτικοί τόσα χρόνια απαξιώνουν εμάς & το έργο μας. Αν εσύ νιώθεις καλά να κατηγορείς εμένα κι όχι τους πραγματικά υπεύθυνους, κάντο, αδιαφορώ για τη γνώμη σου. Διάβασε όλα όσα έγραψα, σκέψου κι άσκησε κριτική σ'εκείνους που πρέπει...
Είδες τι εννοώ;;; Καμία αναφορά στα πρόσθετα προσόντα των καθηγητών, τις συνεχείς επιμορφώσεις και αναβαθμίσεις των πτυχίων τους, καθώς και το σκληρό σύστημα επιλογής τους.

Η παιδεία εκεί είναι προτεραιότητα για όλους, πρώτα για τους πολίτες!!! Στις δημοκρατίες οι πολίτες έχουν αυξημένες ευθύνες... αυτοί δεν επέλεξεαν έναν Μητσοτάκη, έναν Τσίπρα, έναν Πατούλη, έναν Ψωμιάδη...και ο κατάλογος είναι μακρύς.

Επειδή δεν μπορούν οι ανίκανοι πολιτικοί, που ο λαός επέλεξε, να κάνουν τίποτα σωστά μοιράζουν αργίες και λεφτουδάκια (άραγε ποιος πληρώνει τελικά;;; Ποιων τις ευθύνες θέλουν να σκεπάσουν;;;) !!! Και ο λαουτζίκος χαίρεται...

5
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 25, 2022, 10:49:56 πμ »
Και συνάδελφοι εδώ μέσα δεν μπορούν να πιστέψουν τη "σημερινή"συμφορά της αργίας, να είσαι σίγουρη!

Από ρεύμα, εμείς μια χαρά, αλλά δε μένω Αττική...
Μα το έχεις αποδείξει και εσύ και άλλοι εδώ μέσα πάμπολλες φορές, ότι η μοναδική σας έγνοια είναι η πληρωμένη αργία... μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουμε το σύστημα της Φινλανδίας!!! Πρώτα - πρώτα γιατί δεν έχουμε το εκπαιδευτικό σώμα της Φινλανδίας... καλό είναι η κριτική να ξεκινά ΠΑΝΤΑ από τον εαυτό μας.

6
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 23, 2022, 06:07:32 μμ »
@schoolikui συμφωνώ απόλυτα. εγω θέλω να κάνω μάθημα γιατί δεν μ αρέσει να χάνω ώρες. αν λείπουν βέβαια πολλοί, δεν θα προχωρήσω πολύ. μ ενοχλώ να χαθεί ο προγραμματισμός μου αλλά δεν μ αρέσει η λογική ότι πρέπει να δικαιολογούμε τον μισθό μας.
Στους άλλους εργαζόμενους όμως τη δέχεσαι αυτή τη λογική! Ο καθένας τελικά, όπως βολεύεται. Γενικότερα, είσαι ειλικρινές άτομο. Να δεχθείς προτείνω ότι είσαι εργαζόμενη σε έναν δημόσιο φορέα από τους πλέον νευραλγικούς. Και ακολουθείς όπως όλοι τις οδηγίες και συμμορφωνόμαστε. Αν κάποιος δεν μπορεί, παίρνει άδεια.

7
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 22, 2022, 10:17:54 πμ »
Δεν έκλεισε τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα που υπήρχε τόση πίεση από παντού για να τα κλείσει και επικράτησε το πείσμα της και θεωρεί κάνεις οτι θα τα κλείσει τον Μάρτιο- Απρίλιο που εδώ και δύο χρόνια πανδημιας τα άνοιγε τότε κατά κανόνα? Αποκλείεται. Το Voucher το δίνει για τηλεκπαιδευση σε περιόδους καταλήψεων και κακων καιρικών συνθηκών. Δεν ξανακλεινουν τα σχολεία λόγω covid. Το ξεκαθάρισε με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις γιορτές  που οδηγει σε αυτό το αλαλούμ που βλέπουμε και στο να κολλήσουν τόσοι εκπαιδευτικοί (και εγώ προσωπικά) και μαθητές.
Υπερασπιστείτε την αξία του σχολείου, μην βλέπετε τον εαυτό σας σαν παρκαδώρο, γιατί κανένας άλλος δεν θα το κάνει για εσάς!!!
Οι ολμίτες αρκετά μας έχουν εκθέσει όλο αυτό το διάστημα...αρκετά!! Μην εκτιθέμεθα και από μόνοι μας. Τα σχολεία είναι σημαντικά, είναι κύτταρα της κοινωνίας, είναι ζωτικής σημασίας και το γνωρίζουν σε όλη την Ευρώπη εκτός από τη χώρα μας που λογίζεται ως μήτηρ του πολιτισμού...τρομάρα μας!!! Ένα μάτσο βολεμένοι... τίποτα άλλο...εννοείται ότι αξίζει να κολλήσω στο σχολείο παρά σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητά μου. Εννοείται πως δεν αποτελεί θυσία, αλλά απόρροια του σπουδαίου λειτουργήματός μου. Και ως τέτοιο το τιμώ και το υπερασπίζομαι...και μέχρι θανάτου. Μην τα ξαναλέμε...όσοι νομίζουν ότι απειλούνται, υπάρχει έξοδος: παραίτηση. Είδατε πόσες εκατοντάδες αποχώρησαν από το ΕΣΥ της Βρετανίας...δεν κλαίγονταν ολημερίς, αποχώρησαν...

Είναι σημαντική κίνηση το voucher. Περίμενα να διακδικήσουμε τα δώρα μας, επίδομα τηλεργασίας...αλλά με τους αστείους της ΟΛΜΕ που θεωρούσαν ότι έπρεπε να κλείσουν τα σχολεία δύο εβδομάδες αφού τα παιδιά δεν έκαναν όπως κάθε άλλη χρονιά καταλήψεις...και το είπαν ανοιχτά στο ΣΚΑΙ...τι να λέμε!!! Μπορεί κανείς να τους πάρει σοβαρά;;;; Μόνο σε επίπεδο 15μελούς μπορούν να έχουν μια σημασία...εκεί έχουν μείνει, τα άμοιρα τα μικρά παιδιά εκμεταλλεύονται. Αμόρφωτα τα θέλουν, όπως αμόρφωτοι έχουν μείνει και αυτοί. Για δείτε τι σπουδές έχουν κάνει οι συνδικαλιστές μας...τι μάθημα κάνουν...να ξεκινήσει η αξιολόγηση από αυτούς, προτείνω!!

Πουλάνε τη μόρφωση των παιδιών, για κομματικά οφέλη...και δεν κοκκινίζουν οι αχρείοι!!!!!

8
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 17, 2022, 12:22:21 μμ »
Και εκατομύρια να είναι τα κρούσματα πλέον, δεν έχουμε την επικινδυνόητα που είχαμε. Εμβόλιο, φάρμακα, η γνώση της αυτοπροστασίας είναι σημαντικά όπλα! 

9
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 15, 2022, 07:12:07 μμ »
Μέτρα ναι, αλλά στα σχολεία δεν παίρνουν κανένα μέτρο ούτε προστατευτικό ούτε αποτρεπτικό...! Ακολουθούμε τις ριψοκίνδυνες και παράλογες κινήσεις του Υπουργείου, που δεν έχει σχέδιο, οργάνωση, ούτε πρόθεση να μάς προστατέψει! Όσοι δεν έχουμε ακόμη κολλἠσει το οφείλουμε στην τύχη...
Μπαίνει περιορισμένος αριθμός μαθητών στα συγκεκριμένα τετραγωνικά των αιθουσών, όπως στα μαγαζιά και τις εκκλησίες;;; Δείχνουν οι μαθητές το πιστοποιητικό του εμβολιασμού τους, όπως εμείς στην Τράπεζα;;;Όχι, γιατί δεν είναι οι πιο πολλοί εμβολιασμένοι...! Τότε τι σόι προστασία μάς παρέχει η Κεραμέως κι η Ζέτα κι ο Γενικός Γραμματέας;;;Αυτοί, όμως, μια χαρά κάνουν τις τηλεδιασκέψεις τους και τις τηλεσυναντήσεις τους!!! ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!!!
Ας έρθει η Κεραμέως στο σχολείο μου για 1 μόνο εβδομάδα να κάνει μάθημα και της δίνω το μισθό μου όλου του μήνα, αντί να μου μιλάει για υπευθυνότητα και ψυχική υγεία των μαθητών! Τότε, θα σκεφτόταν τη δική της ψυχική υγεία και γενικά την υγεία;;; Κι ας αφήσουν πια αυτό το παραμύθι: όταν τους βολεύει είμαστε Ευρώπη, όπου έχουν ανοίξει τα σχολεία κι όπου δεν τους βολεύει, δεν είμαστε...! Άντε πια...!
Για κάποιους, σαν εσένα, μόνο στο σχολείο κολλάει ο ιός αυτός... "σχολειοφοβία" έχεις;;; Γιώργη, εσύ;;;;

10
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 15, 2022, 07:07:43 μμ »
Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από τόσο καιρό κοιτάμε και ασχολούμαστε με τον αριθμό των κρουσμάτων. Δεν είναι ο αριθμός των κρουσμάτων που θα έπρεπε να κρατάει τα σχολεία κλειστά. Ο αριθμός των διασωληνομένων είναι. Ο στόχος "να μην εξαπλωθεί ο ιός και να μην κολλήσουν όλοι" έχει χαθεί από το καλοκαίρι του 2020. Από τότε ο στόχος (θα έπρεπε να) είναι "να κολλήσουμε όσο πιο αργά και σταδιακά μπορούμε έτσι ώστε να έχουμε όλοι μία ευκαιρία για σωστή περίθαλψη". Αυτό ουδέποτε ήταν η προτεραιότητα της κυβέρνησης όμως. Και αυτό που βλέπουμε να εκτυλίσετε αυτή την εβδομάδα, είναι ότι τα κρούσματα πέφτουν σε αριθμό (ευτυχώς), αλλά οι διασωληνομένοι έχουν πάρει ξανά την ανηφόρα από έναν αριθμό που ήταν ήδη πέρα από τα όρια του συστήματος. Την επόμενη εβδομάδα θα φανεί η ενδοσχολική εξάπλωση και οι διασωληνομένοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται.
Τίποτα δεν πρέπει να κρατά τα σχολεία κλειστά. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες των κλειστών σχολείων αυτά τα τελευταία έτη, όταν αποκαλυφθούν, θα τραβάτε τα μαλλιά σας... στην οικονομία, στην υγεία, παντού!!! Νομίζετε ότι δεν συνδέεται η μόρφωση με την υγεία των ατόμων. Υπάρχουν παλλαπλοί τρόποι προστασίας πια, εμβόλιο, μάσκες, δεν είμαστε στο σημείο που ήμαστε, επομένως οι κραυγές σας δεν πείθουν. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να θεωρούμαστε κλάδος τεμπέληδων. Ακόμη και αν θεωρείτε ότι έχουμε περισσότερη έκθεση από άλλες επαγγελματικές ομάδες, όπως οι υγειονομικοί, θα είχε νόημα να ζητήσουμε επίδομα, ενίσχυση, όχι να ζητάμε να μην δουλεύουμε για να προστατευτούμε. Αν ήταν έτσι, ας έκλειναν πρώτα τα νοσοκομεία, γιατί κινδυνεύουν οι γιατροί!!! Η παιδεία είναι ίδιας αξίας με την υγεία...όσοι δεν το έχετε καταλάβει...λυπάμαι, αλλά δεν κάνετε για το επάγγελμα.

Πρώτοι εμείς πρέπει να εκτιμάμε την αξία του επαγγέλματος - λειτουργήματός μας. Αν όχι εμείς, ποιος; Δεν αναρωτιέμαι πια γιατί η κοινωνία μας απαξιώνει, διαβάζω τα μηνύματά σας και συμπεραίνω ότι πρώτοι εσείς έχετε απαξιώσει τους εαυτούς σας!!! Σχολεία ανοιχτά...

11
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 12, 2022, 06:24:51 μμ »
H αδιάγνωστη υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια (HCM) που είναι το σύνηθες αίτιο θανάτου νεων αθλητών δεν εμφανίστηκε μετά τα εμβόλια. Υπάρχει μάλιστα και ο όρος "καρδιά του αθλητή". Και υπάρχουν έρευνες σύμφωνα με τις οποίες διάφορες ουσίες επιβαρύνουν τέτοιες καταστάσεις. Μπορείτε εύκολα να τα γκουγκλάρετε αυτά, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Γιατρός δεν είμαι να ξέρω περισσότερα, έτυχε να συναντήσω 5 πράματα για λόγους που δεν σας αφορούν. Θεωρώ όμως ότι η βολική και η αυθαίρετη υπόθεση είναι ότι οι θάνατοι των αθλητών το 2021 οφείλονται στα εμβόλια ενώ του 2020 σε άλλο αίτιο.

Σε λίγο θα μας πείτε ότι πέθανε και η Τζόινερ από το εμβόλιο της Pfizer.
Καλό!!!

Δεν νομίζω ότι αξίζει να απαντάμε σε τέτοια ποσταρίσματα. Έχουν ξεκάθαρα κολλητική ουσία εγκεφαλική, η οποία δεν διαλύεται με τίποτα. Λειτουργικά αναλφάβητα όντα δεν παραδέχονται ποτέ ότι λαθεύουν κάπου και διαστρεβλώνουν το κάθετί ώστε να ταιριάζει στη θεωρία τους. Όλα ξεκινούν από τον φόβο. Όποιος δεν ξέρει να τον δειαχειρίζεται πέφτει στις παγίδες του.

Φίλοι, θα ήμουν πιο ήσυχος, αν δεν κάνατε θόρυβο και πολύ περισσότερο αν δεν πιάνατε κρεβάτια στα νοσοκομεία μας. Τα χρειαζόμαστε. Δικοί μας άνθρωποι μένουν εκτός, για να νταντεύουμε ασυνείδητους πολίτες. Αρκετά!!!


12
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 10, 2022, 02:04:06 μμ »
Έρχεται η ώρα που τα παιδιά μας δεν θα χρειάζεται να σπουδάζουν. Θα παίρνουν ένα πτυχίο βιολόγου μέσω FACEBOOK και θα μπορούν να λένε ό,τι θέλουν.
Γράφονται απίστευτα πράγματα στο νήμα. Ο φανατισμός τυφλώνει.
Καλή υπομονή σε όλους.
Θα συμφωνήσω...δεν φανατίζομαι, αλλά κατανοώ ότι μπορεί σε αυτό το νήμα να έχω εκ παραδρομής εκστομίσει κοτσάνες.

Υπομονή...

13
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 10, 2022, 02:03:08 μμ »
Νovak εσύ ?
Πολύ πετυχημένο, φίλε!!! Με έκανες και γέλασα!!!

Ίρμα, τι πρόβλημα έχεις εσύ ακριβώς με το άνοιγμα των σχολείων; Αφού δεν εμβολιάζεσαι, έστω και για το 5% της κάλυψής του, σου λέω εγώ, πάει να πει ότι δεν φοβάσαι τον κόβιντ. Γύρνα στη δουλειά σου, ησύχως. Οι πληροφορίες σου από πού αντλούνται; Γιατί ξέρεις έχουμε και εμείς εντατικολόγους στον κύκλο μας και μαθαίνουμε τι γίνεται και τι όχι, τι νομίζουν κάποιοι ότι γίνεται και πώς τους βολεύει να παρουσιάζουν ότι γίνεται. Αν δεν έχεις εμβολιαστεί, σπεύσε πάντως, γιατί τα νούμερα είναι συντριπτικά... τα αληθινά... μην τα μάθεις ιδίοις όμμασι, όπως τόσοι και τόσοι...

Φίλε serton, εσύ, αυτοπροβάλλεσαι ως παρτάκιας...ωραία να κλείσουν όλα να σε πληρώνει το κράτος, έτσι;; Γιατί, τι τόσο ξεχωριστό έχει η δική σου και μόνο ζωή;;; Φίλε, αν το εργασιακό σου περιβάλλον το θεωρείς επικίνδυνο, άλλαξέ το! Είμαστε εδώ και πολύ καιρό εν μέσω πανδημίας, θα είμαστε κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμη, δεν μπορείς να έχεις τέτοιες αξιώσεις. Είναι παράλογο!!! Ζούμε σε κοινωνίες με πολλαπλές δυνατότητες αλλά και ανάγκες. Αναπροσαρμοζόμαστε για να επιβιώνουμε. Προστατεύσου με όσα μέσα σου προσφέρονται... να απαιτείς να είναι ΟΛΑ κλειστά από την άνεση της μισθωτής σου βολής, είναι στα μάτια μου, απάνθρωπο!

Λαμβάνουμε τα μέτρα προστασίας μας, γιατί είναι μια ιδιαίτερη ίωση, αλλά στα μάτια μου πια είναι μια απλή ίωση. Αυτό θέλω να πιστεύω, για να μπορώ να λειτουργώ φυσιολογικά στην καθημερινότητά μου: με μάσκα, εμβολιασμό, αποστάσεις, ανοιχτά παράθυρα, λιγοστές επισκέψεις και εξόδους, απαραίτητες μετακινήσεις και μόνο εδώ και δύο έτη...φυσιολογική ζωή προσαρμοσμένη στα όρια που έχει θέσει η πανδημία.

Φοβισμένα ανθρωπάρια δεν χρειάζονται στα σχολεία. Αν δεν αντέχετε, αποχωρήστε, γιατί οι νέες γενιές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για πολύ χειρότερα. Με τρομαγμένους ενήλικες να τους μορφώνουν...δεν περιμένουμε πολλά, ίσως τίποτα.

Όσο για την ιδέα να μείνουν κλειστά τα σχολεία για 2-3 ημέρες για να διατεθούν τα σελφ, να πω μόνο ότι όσοι ήθελαν τεστ, τα είχαν προμηθευτεί! Με ό,τι αυτό σημαίνει...

Για επίλογο: πόσοι μαθητές και καθηγητές είχαν νοσήσει στις διακοπές και ανενόχλητα μετέφεραν τον ιό γύρω τριγύρω;;;; Δεν κολλά, φίλοι μου, μόνο στα σχολεία...αλλά τα σχολεία είναι απαραίτητο να μένουν ανοιχτά!!!!! Κακώς έκλειναν πρώτα πρώτα. Πολύ κακώς...ο κόσμος να χαλάσει, η εκπαίδευση πρέπει να συνεχίζεται αδιάλειπτα...

Καλή χρονιά και πάλι (γέλασα τόσο πολύ με το "κομματόσκυλο" και άλλα τέτοια...πρώην κνίτης, νδκράτης...;;;;!!!! βουλωμένο γράμμα διαβάζετε κάποιοι) !!!!


14
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 09, 2022, 08:29:43 μμ »
Όλοι φοβόμαστε. Με τον εμβολιασμό μας όμως είμαστε καλυμμένοι σε μεγάλο ποσοστό. Οκ ναι κι εγώ μπορεί να ανήκω σε αυτούς που δεν θα με πιάσει το εμβόλιο και να χρειαστεί να νοσηλευτώ ή να πεθάνω. Δεν θα απαιτώ να κλείσουν όλα όμως, για να σωθώ!! Ανοιχτά όλα, ανοιχτά τα σχολεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατευτούμε. Είδατε πόσα παιδιά έχουν νοσήσει το διάστημα των διακοπών τους;;; Δεν περίμεναν τα σχολεία για να κολλήσουν...

Απλή ίωση, επιμένω, για τους εμβολιασμένους. Και άλλες ιώσεις σε στέλνουν στο νοσοκομείο ή στον θάνατο. Αλλά στέλνουν ελάχιστους...έτσι και οι εμβολιασμένοι είναι ελάχιστοι σε νοσοκομεία, μεθ ή νεκροταφεία. Καλή τύχη σε όλους μας!!!! Καλή χρονιά χωρίς αρρώστιες!!!

Σελίδες: 123 ... 69

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30916
  • Τελευταία: nikolaos 0305
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1096131
  • Σύνολο θεμάτων: 18354
  • Σε σύνδεση σήμερα: 321
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 7
Επισκέπτες: 274
Σύνολο: 281

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.115 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.