Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - elia

Σελίδες: 1
1
Σχολική ζώνη / Ορισμός υπεύθυνου ολοημέρου
« στις: Οκτώβριος 18, 2018, 05:03:34 μμ »
Φέτος δουλεύω σε 6(!!!) δημοτικά αναπληρώτρια πληροφορικής. Οι 10 ώρες είναι στο σχολείο βάσης, στο οποίο πηγαίνω 2 ημέρες, και είμαι και τις 2 στο ολοήμερο. Το σχολείο είναι γενικώς αρκετά ανοργάνωτο, κυρίως όσον αφορά τη λειτουργία του ολοήμερου και οι δάσκαλοι έχουν τη λογική "φύγε εσύ σήμερα, αύριο εγώ". Αν και δεν κάνω εφημερίες, στο διάλειμμα του ολοήμερου μένω έξω. Το πρόβλημα είναι στο σχολασμα όπου κάποιοι γονείς αργούν συστηματικά. Υπεύθυνος ολοήμερου δεν έχω καταλάβει ποιος είναι τις μέρες που είμαι εκεί, δεν έχει αναρτηθεί πουθενά. Στις 16:00 η άλλη συνάδελφος στραβωνει όταν φεύγω και σήμερα μου είπε "κάτσε σήμερα εσύ γιατί χθες εγώ περίμενα ως τις 16:30". Της απάντησα ότι δεν είμαι εγώ υπεύθυνη ολοήμερου και έφυγα. Και άλλη μέρα όταν ρώτησα ποιος είναι υπεύθυνος σφύριζε κλέφτικα.
Το ερώτημα μου είναι, μπορούν να με βάλουν υπεύθυνη ολοήμερου ενώ είμαι σε 6 σχολεία και απαλλάσσομαι από την εφημερία;

2
Από του χρόνου, εκτός απροόπτου, θα έχω πάρει και το δεύτερο πτυχίο μου. Είμαι ΠΕ86 και εργάζομαι ως αναπληρώτρια στην πρωτοβάθμια (δε δηλώνω πλέον καν δευτεροβάθμια), και το δεύτερο πτυχίο θα είναι ΠΕ70. Καθώς το να με πάρουν αναπληρώτρια ΠΕ70 το θεωρώ απίθανο (θα είμαι στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας, σωστά;), αναρωτιέμαι αν θα μπορώ τουλάχιστον να αξιοποιήσω το δεύτερο πτυχίο για να κάνω τουλάχιστον τη ζωή μου λίγο πιο εύκολη (να συμπληρώνω ωράριο χωρίς να χρειάζεται να τρέχω σε 10 σχολεία). Ότι είδα για απόδοση δεύτερης ειδικότητας αφορά μονίμους, οπότε αναρωτιέμαι εγώ θα είμαι σαν να μην έχω καν δεύτερο πτυχίο;

3
Επειδή γίνεται κατάχρηση του άλλου τόπικ και δεν μπορούν να ενημερωθούν για τις προσλήψεις όσοι το χρειάζονται, είπα να ανοίξω καινούριο τόπικ, μπας και....

Μήπως να ανοίξουμε ενα άλλο θεμα με τίτλο πχ  "τσακωμος αναπληρωτών πληροφορικης" και να αφησουμε αυτο για ενημέρωση προσληψεων???
Γιατί ο καθένας με το πονο του!
Δεν θεωρώ ότι υπήρξε κάποιος τσακωμός στο άλλο τόπικ, απλά ένα μέλος το οποίο έμπαινε και προσπαθούσε συνεχώς να προκαλεί εντάσεις. Οι υπόλοιποι νομίζω ότι είχαμε καλό επίπεδο συζήτησης, γι' αυτό πήρα το θάρρος να ανοίξω καινούριο τόπικ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογη συζήτηση στο fb, αφού μπερδεύομαι από τα πολλά γκρουπ και το αδόμητο των συζητήσεων. Επέλεξα να ανοίξω λοιπόν εδώ συζήτηση.

Υ.Γ. : Δεδομένου ότι το εμπρηστικό μέλος είχε δηλώσει ότι ο προγραμματισμός είναι κλάδος των μαθηματικών, και ότι κάποιος ΠΕ20 μπορεί να προηγηθεί μηχανικού (συνεπώς δεν έχει καταλάβει ότι οι προσλήψεις μας είναι ανεξάρτητες), θεωρώ ότι μπορούμε απλά να τον αγνοήσουμε, όσο και αν συχνά όλους μας δυσκολεύει να αφήνουμε πράγματα αναπάντητα. Θεωρώ ότι εδώ μέσα τόσα χρόνια, έστω και μέσω ψευδωνύμων έχουμε ένα βαθμό γνωριμίας, ώστε να μπορέσουμε να αγνοήσουμε κάποιες προκλήσεις.

4
Η Κοινότητα του PDE / Πώς κρατάμε ισορροπίες ως γονείς;
« στις: Νοέμβριος 14, 2013, 09:08:39 μμ »
Συνάδερφοι, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα θέμα ως μαμά, και επειδή υποθέτω ότι δεν είμαι η μόνη, είπα να σας το γράψω μπας και έχετε καμία γνώμη να μου πείτε ... η κόρη μου πηγαίνει νηπιαγωγείο, και μάλιστα συστεγαζόμενο με δημοτικό όπου δούλευα παλιά. Έξω από το σχολείο σχηματίζονται τα γνωστά μαμαδοπηγαδάκια, όπου όπως φαντάζεστε ένα από τα αγαπημένα θέματα είναι το θάψιμο προς τους δασκάλους, όπως άλλωστε γίνεται και στα παιδικά πάρτι. Αρχικά καθόμουν αμίλητη ή ψέλιζα κάτι όταν λέγονταν χοντράδες. Έγινε και σκηνικό όμως όπου μαμά μιλούσε χυδαία για δασκάλα του δημοτικού μπροστά στα παιδιά, από το οποίο όπως καταλαβαίνετε αποχώρησα άμεσα (όχι μόνο γιατί θίχτηκα για την συνάδερφο, αλλά κυρίως επειδή δεν ήθελα το παιδί μου να ακούει τέτοιες βρισιές, απορώ πώς καθόντουσαν οι άλλες). Έκτοτε δεν συμμετέχω στα πηγαδάκια. Σήμερα όμως πήρε το αυτί μου να κανονίζουν οι μαμάδες των φίλων της κόρης μου βόλτα σε παιδότοπο, και στεναχωρήθηκα που η κόρη μου εξαιτίας μου θα το χάσει ... το πρόβλημα υποθέτω ότι θα συνεχίσει και στο δημοτικό, αφού όλα μαζί θα πηγαίνουν στο συστεγαζόμενο.
Ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας, όσοι έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο, τι στάση κρατούσατε;

5
Κλάδος ΠΕ19-ΠΕ20 Πληροφορικής / ΕΝΟΤΗΤΑ
« στις: Νοέμβριος 13, 2009, 11:18:56 μμ »
Φτιάχνω αυτό το καινούριο topic με την ελπίδα η συζήτηση σε αυτό να αφορά το μέλλον και το κοινό καλό όλου του κλάδου. Παρακαλώ όλους τους συναδέρφους, εδώ, να μην παρασυρθούν σε διαμάχες.

6
Ανοίγω αυτό το θέμα, για να μπορούμε να συνεννοούμαστε για τις κινήσεις μας (οι υπόλοιποι ΠΕ19 και οι ΠΕ20, ως προς το θέμα της αναγνώρισης παιδαγωγικής επάρκειας του ΔΤΨΣ), χωρίς να χρειάζεται να διαβάζουμε δεκάδες σελίδες ατέρμονων συζητήσεων.

Ο Χασαπόπουλος είπε τελικά τίποτα;

Όσον αφορά το alfavita : το έθαψαν το θέμα μας τελείως, τι νόημα έχει να τους στείλουμε εμείς οτιδήποτε; Αυτό που έχει νόημα είναι να σταματήσουμε να μπαίνουμε εκεί. Έτσι και αλλιώς μόνο παραπληροφόρηση προσφέρει κατά τη γνώμη μου (π.χ. επί δύο μήνες βγάζει ανακοινώσεις του τύπου "από μέρα σε μέρα θα βγει η τάδε εγκύκλιος"), ενώ για εμάς τους Πληροφορικούς που τόσα χρόνια είμαστε στην αβεβαιότητα, μια φορά δεν δημοσιεύει έγκαιρα καμιά πληροφορία να ξέρουμε τι μας γίνεται. Αν σταματήσουμε να μπαίνουμε εμείς, θα πέσουν στο μισό τα hits τους, και ίσως μετά να μας υποστηρίξουν λίγο παραπάνω...

7
Δουλεύω σαν τρελή από την αρχή της χρονιάς, τρέχω από σχολείο σε σχολείο ουσιαστικά χωρίς να πληρώνομαι, κάνω του κόσμου της θυσίες, μόνο και μόνο για να καταφέρω κάποια μέρα να διοριστώ. Στο τέλος της χρονιάς μαζεύω τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, όλο καμάρι που ήμουν τόσο θύμα και δούλεψα πάλι τόσο πολύ. Περιμένω όλο αγωνία να ανανεωθούν οι πίνακες, για να ανακαλύψω στο τέλος ότι στον πίνακα διορισμών "κατέβηκα" 50 ολόκληρες θέσεις!!! Ο διορισμός που τόσο περιμένω αντί να πλησιάζει απομακρύνεται...

Μήπως μας δουλεύουνε;

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28720
  • Τελευταία: CHRISTINAT77
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 978713
  • Σύνολο θεμάτων: 16940
  • Σε σύνδεση σήμερα: 223
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 9
Επισκέπτες: 192
Σύνολο: 201

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.044 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.