Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - kostasMath

Σελίδες: 12
1
http://www.asep.gr/webcenter/content/conn/ucmserver/path/Enterprise%20Libraries/asep/news_files/august/forma_enst.doc?lve

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ
Προϋπηρεσία   Κοινωνικά κριτήρια (ΣΚΠ, ΟΜΑ)
Ιδιωτική προϋπηρεσία      Τριτεκνία
Προϋπηρεσία σε δυσπρόσιτο      Πολυτεκνία
Προϋπηρεσία δημόσια       Μη ένταξη σε πίνακα
Προσόντα ένταξης στον κλάδο      Άλλο
Κριτήρια κατάταξης/μοριοδότησης      
Παιδαγωγική κατάρτιση      
Τουλάχιστον μπορούμε να κάνουμε μια ένσταση για όλα η θα πρέπει να τις κάνουμε ξεχωριστά! ::)

2
Πιερία             3    απο 7  Ιουλίου 2015  έως  5 Μαΐου 2016
Ευρου            1
Καβαλας         4
Ξάνθης           0 :o τελείωσαν?
Ροδόπης         2
Δράμας           3
Λάρισας          11

3
Αλλαγή επαγγέλματος ναι ή όχι
Τι κάνεις όταν όνειρο γίνεται εφιάλτης?
Θα παρατούσατε την ‘’εργασία’’ του εκπαιδευτικού  για να εργαστείτε σε κάτι άσχετο με τις σπουδές?  Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού… .
Εξαιρετικά δύσκολο όταν συνειδητοποιείς τις λάθος επιλογές σου, τόσα χρόνια θα πάνε χαμένα, θα γίνουν βέβαια περισσότερα αν πεις όχι!
Μη έχοντας να περιμένει κανείς κάτι από τη δημόσια εκπαίδευση,  αναφέραμε στη πιθανότητα να δουλέψει κάτω από ανθρώπινες συνθήκες ώστε να προγραμματίσει τη ζωή του. Μέχρι πότε  θα πιστεύουμε πως  το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το πλασέμπο της παραπαιδείας…
Δεν περίμενα να κάνω ότι κορόιδευα στους άλλους που εγκαταλείπουν το αγώνα, αλλά το 2015 νομίζω πως μόνο όσοι είναι εκτός πραγματικότητας πιστεύουν πως υπάρχει μέλλον στην εκπαίδευση.

4
   Αριθμός γυμνασίων και γενικών  λυκείων κατά είδος , φορέα, διδακτικό  προσωπικό κατά κλάδο  , νομό , φύλο.         
http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A1402/Other/A1402_SED21_TB_AN_00_2014_01E_F_GR.xls
http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A1402/Other/A1402_SED23_TB_AN_00_2014_01E_F_GR.xls

Ας προσθέσω και την πρωτοβάθμια αν και δεν θα έπρεπε…
για δημοτικά
http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A1401/Other/A1401_SED12_TB_AN_00_2014_01E_F_GR.xls
 και νηπιαγωγεία http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A1401/Other/A1401_SED11_TB_AN_00_2014_01E_F_GR.xls

7
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Επικοινωνία με Κουράκη
« στις: Απρίλιος 08, 2015, 09:08:02 μμ »
Κουράκης: Αγαπητές φίλες και φίλοι η νέα μου σελίδα στο facebook, από όπου θα μπορούσατε να ενημερώνεστε (αν θέλετε) και να επικοινωνείτε μαζί μου (ακόμη κι αν δεν θέλετε!), είναι η εξής: http://on.fb.me/1c7WrCq
Ζήλεψε την επιτυχία του  Λοβέρδου! Δεν έχασα την ευκαιρία , τα έγραψα και ξεθύμανα η απάντηση βέβαια ήταν αναμενόμενη
Εκ μέρους του Αναπληρωτή Υπουργού σας ενημερώνουμε ότι σαφώς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Η νέα ηγεσία έχει έρθει αντιμέτωπη με προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν όλα μαζί και ταυτόχρονα. Όπως καταλαβαίνετε, οι όποιες αλλαγές και βελτιώσεις θα πρέπει να γίνουν σταδιακά και σε διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς.
Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία και την κατάθεση των προτάσεων σας, καθώς βοηθούν περισσότερο το έργο που έχουμε να κάνουμε. Όλα αυτά τα ζητήματα εξετάζονται προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να πιάσουμε το νήμα από την αρχή. Μετά την κατάθεση των νομοσχεδίων, θα μπορέσουμε σταδιακά να αντιμετωπίσουμε ένα - ένα και με υπευθυνότητα όλα τα προβλήματα.
Γραφείο Τύπου Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων


8
Αναθέσεις/Ωράριο / Ανάθεση Μαθηματικών Γυμνασίου
« στις: Σεπτέμβριος 03, 2014, 01:06:46 μμ »
 Καταστροφή!!!! Δεν θα πάρουν αναπληρωτές μαθηματικούς έδωσαν β ανάθεση στους πε19-20.  :'( :'( :'( :'(

9
Γράφουμε για ξεκλείδωμα των πινάκων όταν υπάρχουν 7 περιπτώσεις με ελεύθερη είσοδο. >:(
1 σκλήρυνση κατά πλάκας (η αρρώστια μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά σε οποιαδήποτε ηλικία)
2 περιπτώσεις αναιμίας( για τον πίνακα Γ)
3 απολυμένοι από ιδιωτικά ( με τεράστια προϋπηρεσία)
4 παιδαγωγική επάρκεια ( για ορισμένες ειδικότητες)
5 Τρίτεκνοι ( το ποσοστό παραμένει 20% αλλά μεταξύ τους η σειρά αλλάζει )
6 πολύτεκνοι ( 3 + 1 δώρο προσφορά που συμφέρει)
7 μετανάστες ( από Ε.Ε Κροατία* και τους υπηκόους εκτός της ΕΕ που απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση
Μόρια που προσμετρούνται:
Σε θέσεις μονίμων εκπαιδευτικών, πριν από την αποχώρηση τους εφόσον έχει προσφερθεί μέχρι το 31/8/2005
Στα δημόσια σχολεία που τελούν υπό τη διοικητική εποπτεία του αρμόδιου, σε κάθε κράτος υπουργείου των κρατών –μελών της ΕΕ, επιφυλασσόμενης της διάταξης της παρ.10 του άρθρου 8 του Ν. 2817/2000
 Με την προϋπόθεση πως η πρόσληψη έγινε από φορείς των χωρών – μελών της ΕΕ υπό την προϋπόθεση ότι η λειτουργία των σχολείων τελεί υπό τη διοικητική εποπτεία του αρμοδίου σε κάθε κράτος, υπουργείου.

Οι κάτοχοι πτυχίου εξωτερικού απαιτείται να έχουν απολυτήριο Ελληνικού εξατάξιου Γυμνασίου ή Λυκείου ή ισότημου σχολειου. Οσοι δεν έχουν το απολυτήριο αυτό, απαιτείται να εχουν πιστοποιητικό ελληνομάθιας για την πλήρη γνώση και την άνετη χρήση της Ελληνικής γλώσσας που χορηγείται από την επιτροπή του άρθρου 14 παρ 10 του ν.1566/1985ή από το Γλώσσας ( επίπεδο Γ2) το πιστοποιητικό αυτό απαιτείται και για τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΔΕ κα ΤΕ


*Το 2010 η Κροατία δεν ήταν μέλος της ΕΕ δεν ξέρουμε πόσα κράτη θα γίνουν μέλη και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να κυβερνήσει η αντιπολίτευση για τα ψήφαλακια μπορεί παραχωρήσει πιστοποιητικό ελληνομάθειας σε όσους έχουν πτυχίο από τα 4.000.000 προσφύγων και να τους αναγνωρίσει την προϋπηρεσία, ή ακόμη χειρότερα έξτρα μόρια!
Θα έχουν και τα μόρια από κοινωνικά και ακαδημαϊκά κριτήρια όταν γίνει ασεπ και ξεκλειδώσουν οι πίνακες.

ΥΓ το 10% για αναπηρία πάνω από 67% δεν έχει ψηφιστεί δεν το ξέχασα.

Σας έφτιαξα την ημέρα  :D, θα έρθουμε αντιμέτωποι με όσα γράφω , τα επόμενα χρόνια σε περίπτωση που γίνει ασεπ θα επιστρέψουν και οι έλληνες μετανάστες.

10
http://thriskeftika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_3973.html
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. ;D
Για τις ακριτικές περιοχές, δυσπρόσιτες περιοχές ορεινών όγκων, για τις νησιωτικές περιοχές με τα πολλά προβλήματα που και το Σύνταγμα και για τα δύο, το άρθρο 101, μας λέει να πάρουμε ειδικά μέτρα, θα επαναφέρουμε το θεσμό της εντοπιότητας σε λίγες μέρες….
 Συμπληρώθηκε το 50% κατά προτεραιότητα! ???
 Όσες θέσεις και να ανέβεις φέτος με τα μόρια του 2010 με τον τρόπο που θα γίνουν οι προσλήψεις θα κατέβεις εκατοντάδες θέσεις….
Όποιος πηγαίνει με δική του διάθεση σε κάποιο από τα μέρη αυτά που προείπαμε δηλαδή να παίρνει επιπλέον μόρια, >:( τι να τα κάνει τα μόρια αφού δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 16,80 όταν γίνει ασεπ.
Με βοήθησε ο κ. Αβραμόπουλος με ένα ελικόπτερο του Στρατού και επισκέφθηκα πάρα πολλά νησιά για μια ώρα στο καθένα πήγαινα 8), αν έχουν και οι αναπληρωτές δωρεάν παραχώρηση ελικοπτέρου τότε μπορούν να πάνε όλοι στις ακριτικές περιοχές γιατί μέσα σε 3 μέρες δεν προλαβαίνεις ούτε να ενημερωθείς για την πρόσληψη!
Όσοι περίμεναν να δουλέψουν φέτος στις ακριτικές περιοχές τώρα θα πρέπει να το ξεχάσουν….

11
Εργασιακά / Συνταξιοδοτήσεις 2014
« στις: Απρίλιος 21, 2014, 08:21:44 μμ »
Αύριο ξεκινούν επίσημα οι αιτήσεις για συνταξιοδότηση. Οπλιστείτε με υπομονή και σπεύστε να καταθέσετε αιτήσεις. Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα μπορούν να εξαγοράσουν ως 7 έτη.
Να θυμάστε η ζωή είναι μικρή, θα πρέπει να προλάβετε να χαρείτε την σύνταξη όσο μπορείτε ακόμη. Σκεφτείτε και τους χιλιάδες ανέργους συναδέλφους που περιμένουν και όσους κάνουν αίτηση για μετάθεση από μεθαύριο.

12
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000015/public/

Η πρότασή αφορά την εξαίρεση των δαπανών κάθε εθνικού προϋπολογισμού για την εκπαίδευση από τον υπολογισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος, στις περιπτώσεις που οι δαπάνες αυτές υπολείπονται του μ.ο της ευρωζώνης για τα τελευταία 5 έτη

Η καταπολέμηση της ανισότητας με την παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και την κατάρτιση για όλους τους νέους της Ευρώπης. 2. Η διασφάλιση των αναγκαίων υποδομών και μέσων για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στην Ευρώπη εν μέσω κρίσης. 3. Ενίσχυση και προάσπιση της ανάπτυξης και των δημοκρατικών θεσμών και εξασφάλιση της απασχόλησης των νέων γενεών μέσω της επένδυσης στην εκπαίδευση. 4. Η υποστήριξη των ευρωπαϊκών πολιτικών Ορίζοντας 2020.
Κάντε κλικ εδώ για να υποστηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000015/public/signup.do

13
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/oaed_olh_h_apofash_gia_tis_10_000_proslhpseis_anergwn_hlikias_apo_30_ews_66_etwn.2649191.html
Άλλο ένα προεκλογικό δωράκι σε επιχειρήσεις για να προσλάβουν τα δικά τους άτομα, τώρα που δεν μπορούν να τους βολέψουν στο δημόσιο χρησιμοποιούν τον οαεδ.
Τα φροντιστήρια μπορούν να ενταχτούν στο πρόγραμμα και να κάνουν προσλήψεις εκπαιδευτικών? Τουλάχιστον να βολευτούν και εκπαιδευτικοί μην φάνε όλα τα χρήματα οι αφισοκολλητές…
Για όλα βρίσκουν λύση μόνο τους εκπαιδευτικούς δεν μπορούν να βολέψουν πουθενά!!!

14
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Διακοπές 4-7 Μαρτίου
« στις: Ιανουάριος 12, 2014, 02:41:39 μμ »
Λευκή εβδομάδα ή αλλιώς σχολική ανάπαυλα , τιτλοφορείται ο νέος τουριστικός θεσμός στη χώρα μας, που θα εφαρμοστεί από φέτος και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα μετά την Καθαρά Δευτέρα, στις 4-7 Μαρτίου, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία θα κλείσουν τα σχολεία, για διακοπές.

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28664
  • Τελευταία: teacher01
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 977006
  • Σύνολο θεμάτων: 16913
  • Σε σύνδεση σήμερα: 288
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 16
Επισκέπτες: 228
Σύνολο: 244

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.05 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.