Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - karanatasa

Σελίδες: 12
1
Φτανει πια! τα εχετε καταφαει τα παιδια χωρισ κανενα λογο. Ας αφησουμε να δειξει το μελλον τι θα συμβει. Δε χρειαζεται να προδιαθετουμε τα παραγματα χωρισ να ειμαστε σιγουροι για κατι.Γιατι τοσο ΄΄ξαφνικο΄΄ ενδιαφερον αραγε?

2
ο καθένας έχει την άποψη του. επειδη λοιπον το ζω ολο αυτο δεν προσπαθω να πεισω κανεναν με τα λεγομενα μου οποιος ενδιαφερεται μπορει να το παρακοπουθησει. το κατακρινουν ολοι διότι αφορα την ειδική αγωγη.  τι να κανουμε δεν ειχαμε περισσοτερα χρηματα να παρακολουθησουμε το ιδιο μεταπτυχιακο σε αλλη χωρα και στην ελλαδα μπαινουν πολυ λίγοι . παλι θα την κανουμε την προσπαθεια να μπουμε και ελληνικο πανεπιστημιο βεβαια, διότι ότι μαθαίνεις είναι για το καλό των παιδιών. εγω προς το παρον είμαι ευχαριστημενη. ολες οι απαραιτητες ωρες καλυπτονται και εχει αρκετη δουλιτσα.  σιγουρα υπαρχουν και τα λαμογια αλλα ας μην μας παιρνει ολους η μπαλα

και γω συμφωνω σ αυτο. αν ηταν κανενα αλλο μεταπτυχιακο κανεισ δεν θα ελεγε τιποτα. ελεοσ με την ειδικη αγωγη...οτι μπορει ο καθενασ κανει.

3
τι να πω? απλα οποιοσ εχει αμφιβολιεσ μπαινει στο site και βλεπει το προγραμμα σπουδων. παντωσ συνεχιζω να πιστευω οτι ισχυουν αυτα που λεω.

4
 σ αυτο αναφερομαι και ξερω πωσ εχουν παει δυο φορεσ μεχρι στιγμησ. και το συγκεκριμενο λειτουργει απο περσι.και μεχρι τα χριστουγεννα θα πανε και αλλεσ φορεσ. τα σχολεια στη βουλγαρια ειναι κλειστα τα χριστουγεννα.γιορταζουν και αυτοι.

5
Το κανει και μια φιλη μου το μεταπτυχιακο. ειναι πολυ ευχαριστημενη γιατι απο την πρωτη φορα που πηγε ξεκινησαν αμεσωσ τα μαθηματα. υπηρχε πολυ καλη συννενοηση με τουσ καθηγητεσ και το προγραμμα σπουδων.θα πηγαινει καθε εβδομαδα απ οτι ξερω και εχει φουλ εργασιεσ. δεν ειναι εξ αποστασεωσ.και θα τηρηθουν ολα τα νομοτυπα σχετικα με παρουσιεσ και αυτα. τα πραγαματα εγιναν πολυ πιο δυσκολα φετοσ για το μεταπτυχιακο,δεν ειναι καθολου ευκολο.

6
, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης, ύστερα από σχετική εισήγηση της κατά νόμο αρμόδιας Επιτροπής, έχει αναγνωρίσει το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΟΦΙΑΣ ''ΑΓ. ΚΛΙΜΕΝΤ ΟΧΡΙΝΤΣΚΙ'' στη Βουλγαρία ως ομοταγές προς τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Έχει επίσης αναγνωρίσει την ισοτιμία της ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ και της ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ως προς τις αντίστοιχες Σχολές των ελληνικών ΑΕΙ.

 

Ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. αναγνώρισε το αγγλόφωνο πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου σπουδών DIPLOMA Μagistr – Special Education, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν (τα οποία αναφέρονται σε συμβατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα τακτικής παρακολούθησης με 60 ECTS, διάρκεια δύο εξαμήνων και μεταπτυχιακή εργασία), ως ισότιμο προς τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών των ελληνικών Α.Ε.Ι. (Δ.Σ. 110 Α΄/18-03-2011). 

 

Ο τίτλος σπουδών MAGISTR της Βουλγαρίας δύναται να αναγνωριστεί  ως ισότιμος προς τα μεταπτυχιακά διπλώματα ειδίκευσης που απονέμονται από τα ελληνικά Α.Ε.Ι., σε κάτοχο πτυχίου της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, εφόσον η εγγραφή στο πρόγραμμα έχει πραγματοποιηθεί μετά το 2000,  πληρούνται οι προϋποθέσεις των Νόμων 3328/2005, 2083/1982 και 3685/2009 και πρόκειται για εγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Βουλγαρία .

 

Mε αφορμή την ύπαρξη ελλειμματικής παρουσίασης της επίσημης Βεβαίωσης του Οργανισμού σχετικής με αίτηση πληροφόρησης για το αγγλόφωνο πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου σπουδών DIPLOMA Μagistr – Special Education από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΟΦΙΑΣ ''ΑΓ. ΚΛΙΜΕΝΤ ΟΧΡΙΝΤΣΚΙ'' στη Βουλγαρία, εφιστούμε την προσοχή στην ανάγκη τήρησης των προβλεπόμενων από το Ν. 3328/2005 προϋποθέσεων για την αναγνώριση τίτλων σπουδών.  Διευκρινίζουμε ότι ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. αναγνώρισε το αγγλόφωνο πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου σπουδών DIPLOMA Μagistr – Special Education, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν (τα οποία αναφέρονται σε συμβατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα τακτικής παρακολούθησης με 60 ECTS, διάρκεια δύο εξαμήνων και μεταπτυχιακή εργασία), ως ισότιμο προς τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών των ελληνικών Α.Ε.Ι. (Δ.Σ. 110 Α΄/18-03-2011). 

 

 

 

Το παρόν έγγραφο σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την Πράξη Αναγνώρισης «ισοτιμίας» ή «ισοτιμίας και αντιστοιχίας» των τίτλων σπουδών που απονέμονται από το παραπάνω  Ίδρυμα. Η ακαδημαϊκή κρίση των τίτλων σπουδών γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που τίθενται στο ν. 3328/2005. 

 

Σπουδές στην Ελλάδα σε παραρτήματα ξένων Πανεπιστημίων  δεν εμπίπτουν  στις νομοθετημένες διατάξεις περί αναγνώρισης τίτλων σπουδών από το  ΔΟΑΤΑΠ . Ο Ν. 3328/2005 απαιτεί  το σύνολο των σπουδών να έχει διανυθεί σε Ομοταγή Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της αλλοδαπής.

 

Σχετικά με τη διαδικασία της αναγνώρισης τίτλων σπουδών της αλλοδαπής, διευκρινίζεται ότι είναι απαραίτητη η υποβολή αίτησης στο ΔΟΑΤΑΠ για την ακαδημαϊκή κρίση τους, όπως προβλέπει ο Ν.3328/2005.       


ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ E-MAIL ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ.

7
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ. ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.

8
μηπωσ υπαρχει καποιοσ που να ττο εχει κανει αυτο το μεταπτυχιακο και να γνωριζει κατι παραπανω?

9
τελικα μαθαμε τιποτα γι αυτο το μαστερ? γιατι το ξαναβγάλανε απο τη universal.edu,gr  και λεει πωσ ξεκιναει το σεπτεμβριο. ασ πει καποιοσ που γνωριζει κατι γιατι ενδιαφερομαι πολυ... :(

10
μου φαινεται οτι μασ κοροιδευουν τελικα.κανεισ τοσο κοπο, περιμενεισ και τελικα τιποτα.αν ακουσει κανεισ  κατι στη συνεχεια ασ στειλει....

11
μα επι πληρωμησ ηταν. 5000 εβγαινε και ειναι το μοναδικο μεταπτυχιακο στο νηπιαγωγων.

12
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Κατάργηση Μεταπτυχιακών
« στις: Ιανουάριος 22, 2011, 03:26:32 μμ »
γνωρίζει κανεισ αν τα μεταπτυχιακα που αρχιζαν φετοσ καταργουνται? γιατι ειχα επιλεγει στο μεταπτυχιακο του νηπιαγωγων του δ.π.θ και μου ειπαν οτι καταργειται.ισχυει; τσαμπα το διαβασμα;

13
σαν τι πληροφορια? σιγουρα παντωσ οι ερωτησεισ θα ειναι γενικεσ και λιγεσ, κανα δυο μαλλον. ;D

14
Τι να μην απελπιστουμε, τα μαθαινεισ και τα ξεχνσ στο λεπτο, ειναι τοσα πολλα...ουφ! ελπιζω να μην ειναι τοσο απαιτητικοι σε μασ αφου θα παρουν κ τα λεφτακια τουσ μετα... σιγουρα πανω απο 30?
 ???

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28190
  • Τελευταία: Jaha
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 953017
  • Σύνολο θεμάτων: 16645
  • Σε σύνδεση σήμερα: 294
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 18
Επισκέπτες: 215
Σύνολο: 233

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.09 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.