Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Simple

Σελίδες: 123 ... 9
1
Καλησπέρα σε όλους.
Μια ερώτηση αναφορικά με νεοδιόριστη συνάδελφο του 2022 στην Ειδική Αγωγή. Τοποθετήθηκε προσωρινά σε Ειδικό σχολείο εντός αστικού ιστού ωστόσο μετά από ένα μήνα μετακινήθηκε (με απόφαση Διευθυντή εκπαίδευσης) σε υποστελεχωμένο Ειδικό εκτός πόλης (περίπου 45 χλμ).
- θεωρείται ότι υπηρετήθηκε άτυπα η οργανική; Με άλλα λόγια, υποβάλει κανονικά αίτηση για οριστική τοποθέτηση σε λίγες μέρες;
- επιπλέον, δύναται να λάβει κανονικά απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ το δεύτερο έτος χωρίς να υπηρετήσει τη νέα οργανική; Συνεπώς, διαθέτει κανονικά δικαίωμα μετάθεσης εκτός ΠΥΣΠΕ για την εγκύκλιο που θα εκδοθεί του χρόνου;

Η άποψή μου είναι ότι υπηρετείται κανονικά αφού δεν πρόκειται για υπαιτιότητά της αλλά για μετακίνηση εντός ΠΥΣΠΕ για υπηρεσιακούς λόγους (και όχι απόσπαση), βλ. εγκύκλιο μεταθέσεων: "Ο χρόνος υπηρεσίας σε θέσεις προσωρινής τοποθέτησης των νεοδιοριζομένων και των μετατασσομένων εκπαιδευτικών, καθώς και ο χρόνος παραμονής των εκπαιδευτικών στη διάθεση των υπηρεσιακών συμβουλίων, για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον δεν οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα, λαμβάνεται υπόψη για τη θεμελίωση του δικαιώματος μετάθεσης"

Καλοδεχούμενη όποια απάντηση.

2
Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τις εξετάσεις Π.Ε.Γ.Π. που υλοποιήθηκαν τον Μάιο του 2022. Λήφθηκε το ποσό των 85€ περίπου για επιτήρηση.

3
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιανουάριος 22, 2022, 02:41:32 μμ »
Αγαπητέ Simple,
Εύχομαι να γίνονται καθε χρόνο διορισμοί και μάλιστα πολλοί. Για αυτό πάλευα και αυτό θα θεωρώ πάντα δίκαιο.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια αντίδραση στους πιθανούς διορισμούς. Δεν έχει όμως την ίδια πηγή παρόλο που είναι λυπηρή κάθε τέτοια άποψη.
Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εγώ προσωπικά τον γνώριζα καλά. Πρόσεξε όμως αυτά που θα αναφέρω και κρίνε εσύ στο τέλος.
Υπάρχουν πολλές περιοχές που ζήτησαν το περσινό καλοκαίρι να ιδρυθούν νέες οργανικές στην πληροφορική(για α/θμια μιλώ). Δεν εισακούστηκαν και τελικά σχεδόν όλοι οι διορισμοί των πληροφορικών έγιναν σε μέρη που αμφιβάλλω αν υπάρχει αεροδρόμιο!
Αν υποθέσουμε ότι σε λίγες μέρες αποχωρήσουν λόγω σύνταξης από την εκπαίδευση 100 πληροφορικοί, θα είναι δίκαιο να διοριστούν άλλοι τόσοι ακόμη κι αν εγώ δεν διεκδικήσω καμία από αυτές. Αυτό λέει ο νόμος. Φυσικά δεν θα είχε κάποιο κόστος, μάλιστα είναι ηλίθιος νόμος ειδικά εν καιρώ που φαίνεται να ρολάρουν ξανά οι διορισμοί, αλλά το προσπερνώ. Φαντάσου όμως να πάει το υπουργείο να θυμηθεί τάχα μου ότι πρέπει  να συστήσει φέτος τις οργανικές που του είχαν ζητήσει από πέρσι αυτές οι πολλές περιοχές στην α/θμια;;; Έχω το δικαίωμα κατά τη γνώμη σου να θεωρηθώ εξαπατημένος; Ότι με δ!@0L0στειλαν τζάμπα (χωρίς δικαίωμα διεκδίκησης των θέσεων αυτών) για να μπουν άλλοι; Δεν εγείρονται ηθικά ζητήματα;
Αυτά. Δεν κουράζω ξανά. Πραγματικά εύχομαι πολλούς διορισμούς φέτος ξανά καθώς και αποτροπή πιθανόν αδικιών, έτσι τουλάχιστον όπως τις ορίζω εγώ.

Το έγραψα ότι το αίτημα είναι κατά βάση ηθικό.

Ωστόσο, σε αυτό το πλαίσιο συζήτησης, καταστρατήγηση του πίνακα υπήρχε και στο παρελθόν* όπου περιοχές - φιλέτα δίνονταν σε αναπληρωτές Β φάσης είτε τη σημερινή εποχή σε 3μηνίτες κ.ο.κ. Επιπλέον, αναφορικά με την Ειδική Αγωγή, τα 700+ νεοϊδρυθέντα Τ.Ε. στα οποία αναμένεται να διοριστούν εκπ/τικοί ΕΑΕ το καλοκαίρι, γιατί να μην δωθούν νωρίτερα στους διορισμένους του 2020 ώστε να συμπεριληφθούν στις προτιμήσεις τους στη φετινή εγκύκλιο των μεταθέσεων;

Το ατομικό σύνολο αξιών του καθενός ορίζει το τι είναι ηθικό (για εκείνον) ή όχι. Με τη σειρά του οφείλει να το διεκδικήσει και ορθά πράττει. Αυτό που ενοχλεί είναι ο παρτακισμός και η αδικοπραξία έναντι άλλων εκπαιδευτικών που επιθυμούν τον διορισμό τους. Να υπάρξει διάκριση επομένως του: "Δικαίωμα μετάθεσης μετά το ένα έτος στην περιοχή διορισμού για όλους" και στο "Να μην γίνουν διορισμοί το καλοκαίρι ή να πραγματοποιηθούν το 2023 προκειμένου εμείς να διεκδικήσουμε τα νέα οργανικά κενά σε περιοχές συμφερόντων"**.
Το πρώτο θα το στηρίξω, το δεύτερο θα το πολεμήσω.

* Μην γίνει αναφορά σε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ οι οποίοι (και καλά) επειδή δεν έκαναν προσφυγή, έμειναν αδιόριστοι (επί ΣΥΡΙΖΑ). Εκεί και αν υπήρξε καταστρατήγηση. Το ηθικό δεν θα ήταν να διοριστούν και οι έχοντες περισσότερα μόρια στον διαγωνισμό;

** Σε αυτούς τους echo chamber κύκλους που αναφέρθηκα παραπάνω, έγραψα το εξής ως μια συμβιβαστική λύση: "Δικαίωμα μετάθεσης για όλους στον 1 χρόνο, παράλληλα να παρέχονται όλα τα οργανικά κενά στην περίοδο υποβολής προτιμήσεων των υποψήφιων διοριστέων το καλοκαίρι" Και τα δύο ίσχυαν μέχρι πρότινος. Μάντεψε τι μου απάντησαν οι συνάδελφοι :-\

4
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιανουάριος 21, 2022, 09:59:16 μμ »
Είναι ικανοί να ζητήσουν ακύρωση των διορισμών ή αναβολή τους για το 2023, αν δεν πάρουν μετάθεση πρώτα..

Δυστυχώς, σε άτυπα δίκτυα επικοινωνίας, τα συζητούν ήδη και καταφέρονται εναντίον των όποιων διορισμών φέτος το καλοκαίρι αν δεν λάβουν μετάθεση πρώτα. Η αγωνιστική διάθεση, η προθυμία και η συναδελφικότητα εξαντλείται τελικά μόνο σε echo chamber κύκλους. Η ικανοποίηση του αιτήματός τους μόνο χωρίς να ενδιαφέρονται για τα χιλιάδες οργανικά (και μη) στα σχολεία προσθέτει ένα ακόμα λιθαράκι στον αλληλοσπαραγμό και τη διχόνοια του κλάδου.

5
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιανουάριος 21, 2022, 09:45:32 μμ »
Η σκανδαλώδης καταστρατήγηση του πίνακα. 8)

Άρθρο 62, παρ. 5, ν.4589/2019: "και υποχρεούνται να παραμείνουν στη θέση τοποθέτησής τους για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο (2) σχολικών ετών. Οποιαδήποτε υπηρεσιακή μεταβολή που επιφέρει μεταβολή της τοποθέτησης αυτής, όπως απόσπαση ή μετάθεση, βάσει γενικής ή ειδικής διάταξης κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, δεν επιτρέπεται. Σε περίπτωση διορισμού στην Ε.Α.Ε. ισχύει η υποχρέωση του πρώτου εδαφίου και, επιπροσθέτως, ο νεοδιοριζόμενος υποχρεούται να υπηρετήσει στην Ε.Α.Ε. για χρονικό διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών"

Άρθρο 42, ν.4722/2020: "Με την επιφύλαξη του τελευταίου εδαφίου, οι νεοδιοριζόμενοι υποχρεούνται να παραμείνουν στην περιοχή διορισμού τους για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο (2) σχολικών ετών και οποιαδήποτε υπηρεσιακή μεταβολή που επιφέρει μεταβολή της τοποθέτησης αυτής, όπως απόσπαση ή μετάθεση, βάσει γενικής ή ειδικής διάταξης κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, δεν επιτρέπεται"

Καμία καταστρατήγηση του πίνακα. Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, έχοντας λάβει γνώση της νομοθεσίας που τις διέπει. Το αίτημα έχει ηθική βάση όχι νομική.
Απίθανο επίσης να υλοποιηθεί εφόσον αφενός έχει παρέλθει η περίοδος μεταθέσεων για φέτος και αφετέρου οι της Ειδικής υπηρέτησαν και αυτοί κανονικά τη διετία.

6
ok! Μου έστειλαν από το helpdesk λινκ επιβεβαίωσης και έγινε η εγγραφή και η αίτηση.

Δεν απάντησαν από το helpdesk αλλά μάλλον το είδαν καθώς λήφθηκαν τα email (το είχε κλικάρει 3 φορές το άτιμο "Ξέχασα τα στοχεία εισόδου" ;D) που απαιτούνταν για την ενεργοποίηση του λογαριασμού. Λύθηκε το θέμα με το yahoo και προχώρησε κανονικά στην αίτηση. Όλα καλά!

7
Δεν σου επιτρέπει αν πρώτα δεν κάνεις λογαριασμό με τους κωδικούς taxis. Eγώ γράφτηκα και έκανα αίτηση αλλά όταν πάω να εγγράψω άλλο άτομο δεν στέλνει μαιλ επιβεβαίωσης (στο yahoo).
Ούτε σε φίλη έρχεται το email επιβεβαίωσης στο yahoo της. Είναι θέμα όντως. Άνοιξα αίτημα στην υποστήριξη https://iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=14 αλλά μάλλον έκανα το λάθος να γράψω στα στοιχεία επικοινωνίας την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση yahoo με συνέπεια να μην λαμβάνει τον αριθμό του αιτήματος. Ελπίζω να επικοινωνήσουν στο κινητό της σύντομα ειδάλλως θα υποβάλω ξανά αίτημα με άλλο email.
Ίδωμεν!

9
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2021
« στις: Σεπτέμβριος 06, 2021, 09:31:39 μμ »
Αναφορικά με τους νεοδιόριστους Ειδικής Αγωγής 3ΕΑ/2019:

1. Ο ν.4722/2020 αναφέρει χαρακτηριστικά για διετή παραμονή στην περιοχή διορισμού και τροποποίησε την περ. α) της παρ. 5 του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 που σημείωνε για υποχρεωτική παραμονή στη θέση τοποθέτησης για δύο έτη.

2. Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια αρκετοί συνάδελφοι να ζητήσουν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ το δεύτερο έτος (ήτοι το 2021-2022) μετά τον διορισμό τους εφόσον καλύπτεται η προϋπόθεση της παραμονής στην περιοχή διορισμού.

3. Ακολούθουσε εγκύκλιος του Παιδείας που υπογράμμισε ότι είναι δυνατό να ικανοποιηθούν από τα αρμόδια Π.Υ.Σ.Π.Ε. / Π.Υ.Σ.Δ.Ε. αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής που διορίστηκαν με το ΦΕΚ αρ.1289/Γ’/19-08-2020 από το σχολείο οριστικής τοποθέτησης σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής: https://www.alfavita.gr/sites/default/files/2021-07/2021_88045_%CE%952_%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B7_%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%82_%CE%A0%CE%A5%CE%A3%CE%94%CE%95_%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%95%CE%91%CE%95.pdf

4. Σύμφωνα με την εγκύκλιο των μεταθέσεων, ΠΔ50/96, "ο χρόνος υπηρεσίας σε θέσεις προσωρινής τοποθέτησης των νεοδιοριζόμενων και των μετατασσόμενων εκπαιδευτικών, καθώς και ο χρόνος παραμονής των εκπαιδευτικών στη διάθεση της οικείας Διεύθυνσης, για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον δεν οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα (παρ. 2 του άρθρου 8 του Π.Δ. 50/1996, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 7 του Π.Δ. 100/97)" και σε συνδυασμό με "Όσοι εκπαιδευτικοί τοποθετήθηκαν οριστικά, ενώ ήταν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ πλέον του ενός έτους, θεωρείται ότι έχουν ήδη υπηρετήσει το οφειλόμενο ένα έτος εντός του ΠΥΣΠΕ και ΔΕΝ απαιτείται να υπηρετήσουν εκ νέου την οργανική τους θέση. Αντίθετα, σε περίπτωση βελτίωσης η θεμελίωση δικαιώματος για μετάθεση προϋποθέτει υπηρέτηση της νέας οργανικής", οδήγησε στη

5. Θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης κανονικά (για όσους έλαβαν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ το δεύτερο έτος) αλλά όχι δικαιώματος βελτίωσης εντός ΠΥΣΠΕ (αλλαγή οριστικής τοποθέτησης): https://www.especial.gr/apospasi-entos-perioxis-themeliwsi-dikaiwmatos-metathesis-egkyklios-me-diefkriniseis/

10
Είναι δυνατόν να δώσουν περιοχή με 5π.χ κενά στη λίστα και μετά να μην διοριστεί κάνεις εκεί;Επίσης σίγουρα δίνουν και αριθμό κενών;γιατί εγώ ήξερα ότι δίνουν μόνο νομους;

1. Όσα κενά και να δώσει σε μία περιοχή είναι σίγουρο ότι θα καλυφθούν καθώς, στην πρόσκληση για διορισμό, παρέχεται το δικαίωμα να κάνουν αίτηση ΟΛΟΙ όσοι βρίσκονται στον τελικούς αξιολογικούς πίνακες.
Σκέψου το περίπου όπως στους αναπληρωτές. Η Δ Δωδεκανήσου θα καλυφθεί ακόμα και προς το τέλος του πίνακα.
2. Ναι, θα δοθεί αριθμός κενών ανά περιοχή. Ρίξε μια ματιά εδώ στην εγκύκλιο για διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 62 του ν.4589/2019 (Α΄ 13), υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/99231_%CE%951_%CE%A5.%CE%91._%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CE%A9%CE%9B%CE%92%CE%A746%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%97-3%CE%A54.pdf

Υ.Γ. Στην Ειδική νομίζω έμειναν μετρημένες στα δάχτυλα πιστώσεις διορισμών αδιάθετες καθώς για παράδειγμα δεν βρέθηκε εργοθεραπευτής με νοηματική. Ωστόσο, το καθεστώς εκεί ήταν διαφορετικό καθώς στους κύριους πίνακες υπήρχαν ειδικά τυπικά προσόντα όπως Braille, ΕΝΓ κ.ο.κ.

11
Διευκρίνιση:

Το κουτάκι ως προς την αποδοχή πρόσληψης αναπληρωτών/διορισμού μονίμων έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια. Θα παρέχεται η δυνατότητα να δηλώσετε όλες τις περιοχές στις οποίες θα δοθούν κενά. Με άλλα λόγια λόγια θα γνωρίζετε πόσα είναι τα κενά και σε ποιες περιοχές χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα ανοίξουν όλες οι περιοχές στην Ελλάδα (για παράδειγμα στους δασκάλους Ειδικής σύμφωνα με την 3ΕΑ/2019, δεν "άνοιξαν" οργανικά στο νομό Ιωαννίνων, στις ΠΕ60ΕΑΕ δεν άνοιξε η Α' Θεσσαλονίκης κ.ο.κ.).

12


Μόλις έγινε report στον συντονιστή αν και δεν το συνηθίζω.
Αντισυναδελφικότατο post. Εργάζομαι ως ΠΕ70 για δέκα χρόνια σε σχολεία Γενικής Εκπαίδευσης εκ των οποίων τα τρία είναι σε δομή ΕΑΕ. Έχω παρακολουθήσει και συμμετέχει σε καταπληκτικά projects αγωγής υγείας συναδέλφων ψυχολόγων είτε μέσω ΕΔΕΑΥ είτε σε ΣΜΕΑΕ. Έχουν αλλάξει τη ζωή παιδιών. Όσο για τους κοινωνικούς λειτουργούς, έχω δει παρεμβάσεις στην οικογένεια (είτε ημεδαπών είτε αλλοδαπών) την εποχή της κρίσης που αφενός μπορεί να έλυναν οικονομικά προβλήματα (ενημέρωση και αίτηση για εύρεση εργασίας, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, επίδομα θέρμανσης, ενοικίου, συζητήσεις με ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για να αποφευχθούν εξώσεις, αίτηση για παιδικές κατασκηνώσεις κ.α.) αφετέρου ομαλοποίησαν (στον βαθμό που μπορούν) την καθημερινότητα της οικογένειας (διαμάχες, τσακωμοί, ρουτίνες, ατομική καθαριότητα κ.α.). Λυπάμαι που ενδεχομένως έχεις συνεργαστεί με συναδέλφους με την ποιότητα δουλειάς που αναφέρεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να στιγματίζεις ολόκληρες ειδικότητες που θεωρώ απαραίτητες στο σημερινό σχολείο.

Υ.Γ. Εσύ δεν είσαι πού έκραζες ότι όλοι τα βάζουν με τους ΠΕ70; Το ίδιο σου το μήνυμα θα μπορούσε να επικαλεστεί κανείς για δασκάλους που εξαφανίζονται από τις 11:30 για να πάνε στη λαϊκή αγορά ή έχουν κανονίσει καφεδάκι.
Υ.Γ.2. Απολογούμαι για την κατάχρηση του χώρου. Δεν θα γραφτεί άλλο μήνυμα αναφορικά με αυτό το θέμα. Αν το επιθυμεί ο συνάδελφος, μπορούμε να μιλήσουμε μέσω pm.

13
υπάρχει κάποιος περιορισμός που σίγουρα ειναι για ένα χρόνο

Άρθρο 58 του ν.4653/2020:
"Στο άρθρο 62 του ν. 4589/2019 (Α΄ 29) ύστερα από την παράγραφο 5 προστίθεται νέα παράγραφος 5Α ως εξής:

5Α. Εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., οι οποίοι διορίζονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους και δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία ή αναλαμβάνουν υπηρεσία και, μέσα σε ένα έτος από τη δημοσίευση του ΦΕΚ διορισμού, παραιτούνται, αποκλείονται από τους διορισμούς και τις προσλήψεις κατά το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση του διορισμού και τα δύο επόμενα σχολικά έτη. Αν το τρίτο έτος αποκλεισμού συμπίπτει με το πρώτο έτος ισχύος νέων πινάκων κατάταξης, τα πρόσωπα που αποκλείονται μπορούν να διοριστούν ή προσληφθούν μόνο κατά το δεύτερο έτος ισχύος των νέων πινάκων


Με παράδειγμα: Εάν κάποιος έλαβε ΦΕΚ διορισμού στις 20/08/2020 και οι διορισμοί Γενικής ολοκληρωθούν νωρίτερα, έχει τις παραπάνω κυρώσεις. Ωστόσο, είναι αξιοπερίεργο ότι το Υπ. Παιδείας δεν παρείχε τη δυνατότητα μέσω ΟΠΣΥΔ στους ΕΕΠ/ΕΒΠ που διορίστηκαν με 1ΕΑ/2ΕΑ του 2019 και είχαν καταθέσει αίτηση και για την 3ΕΑ/2019 να υποβάλλουν αίτηση διορισμού. Με άλλα λόγια, δεν τους επέτρεψε να παραιτηθούν αυτοδίκαια και να διοριστούν σύμφωνα με άλλη προκήρυξη. Μάλιστα, στην εγκύκλιο - πρόσκληση για περιοχές διορισμού, επισημαίνεται:

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης:
Όσοι διορίστηκαν ως μέλη ΕΕΠ/ΕΒΠ με την αριθμ. 23418/Ε4/17-02-2020 απόφαση (Γ΄ 241 και Γ΄ 404) (παρ. 4 και παρ. 5Α του άρθρου 62 του ν.4589/2019, όπως τροποποιήθηκε και προστέθηκε με το άρθ. 44 του ν.4692/2020 και με το άρθ. 58 του ν.4653/2020, αντίστοιχα)

Το ερώτημα είναι άλλο:
Αν "σπάσει" τους διορισμούς σε δύο φάσεις, στη δεύτερη φουρνιά το καλοκαίρι του '22 (ή γενικά μετά τον Αύγουστο του 2021) θα τους επιτρέψει να λάβουν μέρος; Ο νόμος δεν έχει απαγορεύσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση, οπότε μια εγκύκλιος - δήλωση περιοχών που θα τους αποκλείει, προσβάλλεται νομικά.

Υ.Γ. Μια απορρόφηση και των 10.500 με τη μία, θα έλυνε τον γόρδιο δεσμό.

14
Αφήνω αυτό εδώ για συζήτηση. Πρόκειται για τα γραφόμενα ενός μέλους που ενίοτε συνδέεται στο forum προκειμένου να μοιραστεί "εκ των έσω" πληροφορίες, να σημειώσει τις διεκδικήσεις του κλάδου της κ.ο.κ. Τις περισσότερες φορές βέβαια καταλήγει να δημιουργεί έριδες καθώς απαντά σε συγκεκριμένες μόνο αναρτήσεις ενώ άλλοτε δικαιολογεί με ευφάνταστους τρόπους το γεγονός ότι οι προβλέψεις τις πέφτουν έξω.

μέχρι 10 Φεβρουαρίου οι κατανομές.

Σελίδες: 123 ... 9

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32258
  • Τελευταία: spyridoula.n1
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1157370
  • Σύνολο θεμάτων: 19178
  • Σε σύνδεση σήμερα: 265
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 4
Επισκέπτες: 181
Σύνολο: 185

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.133 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.