Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Lechuck

Σελίδες: 123 ... 6
1
Καλή επιτυχία συναδέλφισσα... :D

2
http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130830_Dieukolunsi_Ekpaideutikwn_DE_gia_parousia_sta_sxoleia_kata_tin_enarksi_tou_sxolikou_etous.doc

Όσοι εκπαιδευτικοί B/θμιας εκπαίδευσης όλων των κλάδων έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης α) ως κατά προτεραιότητα (σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ), β) ως ειδική κατηγορία (ασθένειες που εμπίπτουν στο αρθ.13 του ΠΔ50/96 και πολύτεκνοι), γ) με συνεξέταση, ή αίτηση μετάταξης έως 19 Ιουλίου 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν1824 ή έχουν μεταταχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν4057 και του ν4172 οφείλουν να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που θα αποσπαστούν αντί της 2-9-2013 στις 5-9-2013.

Αυτό αφορά και αυτούς που έχουν πάρει μετάταξη στην Α/θμια;

Όσοι έχουν μεταταγεί  πρέπει να το δουν αυτό. Πρέπει να παρουσιαστούν στις 5-9 και όχι στις 2-9. Το ΦΕΚ θα βγει ενδιάμεσα. Και μάλλον δε θα υπάρχει τροποποίηση στα ονόματα

Αυτό αφορά και τους μεταταγμένους στην Αθμια? Δεν είμαι σίγουρος.

3
Το αρχείο είναι κενό!!!

4
Συγχωρείσαι! Και όπως λέμε και στους μαθητές, από τα λάθη μαθαίνουμε...  :D

5
τό μόνο που μάθαμε σήμερα είναι ότι όσοι μεταταχθουν στην διοίκηση ( όχι στα ΙΕΚ) θα πάνε στις κατά τόπους διευθύνσεις ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης. Έτερον ουδέν.

over and out... πάω για τρέξιμο!!

καλά δεν το πιστεύω!!!! νόμιζα ότι πάνε στις Διευθύνσεις Β/θμιας !!!!!!!!!! το ίδιο πίστευαν και όσους ξέρω που έκαναν αίτηση !!!!!

ε ρε γλέντιααααα

Εάν παρατηρήσετε στην απόφαση με τις θέσεις διοικητικού προσωπικού, απλά αναφέρεται π.χ. Διεύθυνση Δράμας χωρίς τη βαθμίδα.

Ναι, όμως ήταν αίτηση μετάταξης άρα προφανώς και εννοούσε ΔΠΕ.

Δεν είναι έτσι. Και στη Δνση Βθμιας να πάει κανείς μετάταξη θα πάρει. Από εκπαιδευτικός σε διοικητικός.

6
Τα sites και ειδικά το Alfavita και το Esos, έχουν κάθε συμφέρον να γράψουν ότι κάποια αποτελέσματα θα βγουν νωρίτερα από ότι είναι να βγουν, ώστε να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τα hits τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση που να λέει ότι οι μετατάξεις θα βγουν σήμερα.
Όταν έχεις άγχος και αγωνία όμως πιάνεσαι από την παραμικρή πληροφορία... 8)

7
Σχόλιο συναδέλφου σε είδηση του Alfavita πριν λίγο που ανέφερε ότι οι μετατάξεις θα βγουν σήμερα. Το μεταφέρω αυτούσιο χωρίς να ξέρω αν είναι έγκυρο ή όχι:

"Από το υπουργείο λένε ότι ήδη έστειλαν το ΦΕΚ στο τυπογραφείο. Είναι θέμα ωρών. Θα μπορούσαν να τα κοινοποιήσουν και με δελτίο τύπου, για να μάθουμε και τα μαντάτα..."

8
Το Υπουργείο είναι 2 εβδομάδες μακριά από τις μεγαλύτερες απεργίες που έχει δει ο κλάδος εδώ και χρόνια. Νομίζετε ότι θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά βγάζοντας άλλους 1500 εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα? Εδώ θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι με κάποιο "δώρο", όχι να αρχίσει κι άλλους πολέμους...

Όλα γίνονται αλλά ας λαμβάνουμε υπόψη και τις συνθήκες όταν κάνουμε υποθέσεις.

9
Μετα απο ερώτηση στο υπουργείο μου ξεκαθάρισαν προχθές οτι η ξένη γλώσσα είτε ΚΠΓ είτε Cambridge είτε TOEFL  είτε οτι αλλο θέλετε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ οποίος τα έβαλε κουτοπονηρα σκεφτομενος απλα θα βει στον τακκο.


Προσωπικά θα καταγγείλω κάθε περίπτωση που θα ξέρω οτι έδωσε πλαστα δικαιολογητικά.
εχει να πεσει δωσημο που θα παει σύννεφο

Συγγνώμη αδελφέ, χρειάστηκε να κάνεις ερώτηση στο Υπουργείο? Είναι σαν να μας λες ότι δεν ήσουν σίγουρος ούτε εσύ. Οπότε γιατί θα αρχίσεις να καταγγέλλεις όποιον το έβαλε αφού δεν είναι και τόσο σίγουρο?

 Δεν μπορώ βέβαια να φανταστώ κάποιον εκπαιδευτικό πανεπιστημιακής μόρφωσης να μην μπορεί να ξεχωρίσει το 2ο πτυχίο από την πιστοποίηση Α' Επιπέδου ή το ECDL αλλά αν είχα αμφιβολίες δεν νομίζω ότι θα άρχιζα τις καταγγελίες μετά. Αυτοί που δεν έχουν αμφιβολίες βέβαια, μπορούν και ίσως πρέπει να το κάνουν κιόλας.

10
Αναρωτιέμαι όσοι μεταταγούν σε διοικητικές θέσεις, ΙΕΚ και Δνσεις, ποιο είναι το καθεστώς μεταθέσεών τους? Βγαίνουν μεταθέσεις κάθε χρόνο και για αυτούς? Αν μεταταγείς ας πούμε σε μια Δνση Δωδ/νήσου, έμεινες εκεί μέχρι τα γεράματα?

11
O Αρβανιτόπουλος μπορεί να είναι καθηγητής πανεπιστημίου, πλέον όμως είναι κυρίως πολιτικός. Σκέφτεται πολιτικά και δρα πολιτικά. Δεν θέλει να έχει την τύχη της Διαμαντοπούλου.
Έχει ήδη ανοίξει μέτωπα με την εκπαιδευτική κοινότητα και δεν νομίζω ότι θέλει να ανοίξει περισσότερα. Δεν νομίζω ότι το θέμα των οργανικών γίνεται εκ του πονηρού. Ίσως να το θεωρεί όντως "δώρο".

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκοπιμότητες σε άλλα ζητήματα, απλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο θα αποδειχτεί μάλλον θετικό.

12
Εγω δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να βγαλουν τα ονοματα την δευτερα,ακομα και 2000..οσων ,ας πουμε,ικανοποιηθηκαν στο ιδιο ΠΥΣΠΕ.ΠΡΩΤΑ πρεπει να βγει ο αξιολογικος πινακας με τα μορια.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ/ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ.Το γραφει καθαρα.Ισως ειναι το μονο που γραφει καθαρα.
Εκτος αν το κανουν την ιδια μερα.Βγαινει πρωτα ο αξιολογικος πινακας και μετα τα πρωτα αποτελεσματα.Αυτο..ειναι εφικτο να γινει;

Καταρχήν άνετα τους βγάζουν και ταυτόχρονα. Από την άλλη στην Υ.Α. αναφέρει ότι θα συνταχθούν, όχι ότι θα ανακοινωθούν οι πίνακες.

13
καλημέρα..

.. πέρα από τον αλγόριθμο που είναι επτασφράγιστος  δεν θα ΄πρεπε να δημοσιοποιηθούν τα μόρια κάθε μετατασσόμενου, τα οποία έχουν ληφθεί υπόψη στην παρούσα διαδικασία, για να μαντέψουμε  ί σ ω ς  πως λειτούργησε ο μηχανισμός ??

Στις μεταθέσεις, αντίστοιχα, σε κάθε Διεύθυνση - όπως τόσα χρόνια ξέρουμε -  αναρτώνται οι πίνακες με τα μόρια δυσμενών συνθ., οικογεν. κατάστασης, πού υπηρετεί ο καθένας (σε ποιό σχολείο ή στη διάθεση) κλπ.

Κανονικά, αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν ΠΡΙΝ τα τελικά αποτελέσματα. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ εν προκειμένω δεν προβλέπονται; Κι αν υπάρχουν λάθη και "λάθη" σε ό,τι δηλώθηκε, πώς θα διορθωθούν;
και πότε ;  Την επόμενη χρονιά ; ;)

Νομίζω πως όλοι έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε: είτε κάναμε αίτηση μετάταξης, είτε όχι. Νομίζω.

Εϊναι , νομίζω, η μοναδική φορά που ούτε η διαδικασία είναι γνωστή, ούτε επιτρέπεται αλλαγή στην αίτηση, ούτε ακύρωση, ουτε ένσταση.

Για μένα αυτό μυρίζει παγίδα. Αλλά, ρε αδερφέ, ο νόμος τι λέει; Ξέρει κανείς; Δικαιώματα δεν έχουμε πια;

Ιερεμία από που προκύπτει ότι δεν επιτρέπεται ακύρωση? Κάποιοι συνάδελφοι κατέθεσαν αιτήσεις ανάκλησης. Δεν γίνεται να μην ακυρωθεί μια αίτησή σου όταν ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα.

14
Μην το κάνεις! Δεν αξίζει για 120 μόρια!  ;D

Σελίδες: 123 ... 6

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30175
  • Τελευταία: nik kar
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1047373
  • Σύνολο θεμάτων: 17878
  • Σε σύνδεση σήμερα: 532
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 31
Επισκέπτες: 499
Σύνολο: 530

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.126 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.