Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - yiannk

Σελίδες: 123 ... 9
1
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Φεβρουάριος 23, 2021, 07:28:54 μμ »
Ε όχι και δεν σημαίνει τίποτα. Εδώ είναι όλο το ζουμί! Ανοιχτές  φυσικά και ήταν οι πόρτες για τον καθένα. Απλά οι δημόσιοι και οι συνταξιούχοι ήταν σε 2η κατηγορία. Και οι μη πιστοποιημένοι σε άλλη.
Η φράση ''δε σημαίνει και τίποτα'' αναφέρεται στις ''πρόνοιες'' του παρόντος συστήματος των ΙΕΚ,όχι στους εκπαιδευτές.Εννοώ πως είναι να διδάξουν θα διδάξουν (ανεξαρτήτως  του ποιοι είναι, αν είναι π.χ. νέοι με όρεξη και καλοί εκπαιδευτές ή βαριεστημένοι 60άρηδες). Το είπα ξεκάθαρα ,η πίτα θα μοιραστεί σε λιγότερους ,κι εγώ π.χ. που δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος ή συνταξιούχος θα έχω πολύ λιγότερες ώρες αυτό το εξάμηνο λόγω ακριβώς των όσων περιέγραψα,ότι δηλαδή διπλασιάστηκαν οι υποψήφιοι του μητρώου. Και ναι, ούτε κι εγώ συμφωνώ με την παρούσα κατάσταση (είμαι πιστοποιημένος με αρκετά χρόνια εμπειρίας στα ΙΕΚ). Απλά περιέγραψα την κατάσταση πως έχει με την καραντίνα, την οικονομική δυσπραγία κλπ....Το είπα πριν ,συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.

2
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Φεβρουάριος 23, 2021, 06:30:54 μμ »
Τι 14000? Εδώ υπάρχουν κωδικοί 22000+...
Υπάρχει πίνακας στον οποίο είμαι κι εγώ όπου κάποιος έχει αριθμό μητρώου 27.000 και κάτι ,πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ακόμα περισσότεροι υποψήφιοι από αυτό τον αριθμό.Εφόσον ήμασταν 14.000 εγγεγραμμένοι στην έναρξη του μητρώου όπως αναφέρθηκε παραπάνω (αλήθεια,πώς ξέρουμε ότι ήταν τόσοι;),αυτό σημαίνει πως οι υποψήφιοι σχεδόν διπλασιάστηκαν γενικά....Κάποιοι από τους νεοεισερχόμενους έχουν όντως 70,80 μόρια και κάποιοι έχουν πολύ λίγα π.χ. 10-20.Τουτέστιν ,η πίτα θα μοιραστεί σε περισσότερα κομμάτια.Για τους λόγους που συνέβη αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα με τον cdipis (συνταξιούχοι που θέλουν να συμπληρώσουν εισόδημα,η μη μετακίνηση λόγω της  καραντίνας,η γενικότερη οικονομική δυσπραγία που επικρατεί κ.λ.π.).Αυτό  είναι όντως φαινόμενο των καιρών που το ''σύστημα'' δε το είχε προβλέψει όταν ξεκίνησε τη δημιουργία του μητρώου αλλά σε τελική ανάλυση δε σημαίνει και τίποτα αφού και πριν το μητρώο και τον κορωνοιό οι ''πόρτες'' των ΙΕΚ ήταν ανοιχτές στους πάντες για διδασκαλία,φυσικά και στους συνταξιούχους.Όσο για την ποιότητα της παρεχόμενης κατάρτισης ,όλοι ξέρουμε ποια θα (ξανα)είναι εξ αποστάσεως...

3
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Φεβρουάριος 16, 2021, 09:55:59 πμ »
Γνωρίζει κάποιος έμπειρος αν με κατεύθυνση Ιστορίας σε πτυχίο Ιστορίας- αρχαιολογίας μπορείς να διδάξεις κάποια μαθήματα στο εαρινό; Διαβάζω στα προγράμματα σπουδών μόνο για κατεύθυνση αρχαιολογίας.. Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει.
Ενδεχομένως να μπορεί να διδάξει στο τμήμα ''Φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων'' .Για να γίνει αυτό ,όμως, πρέπει να μην υπάρχουν υποψήφιοι με κατεύθυνση Αρχαιολογίας ,ή,αν υπάρχουν, να αρνηθούν τη διδασκαλία οπότε ελλείψει υποψηφίων με πρώτη ανάθεση να ανατεθούν ώρες σε σένα που έχεις συναφές αντικείμενο.Γενικά ,φαντάζομαι είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο κι εξαρτάται φυσικά από το ΙΕΚ που έχεις κάνει αίτηση,πόσα τμήματα έχει,πόσους υποψήφιους προς διδασκαλία κλπ.

4
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Φεβρουάριος 16, 2021, 09:47:22 πμ »
δεν εχει γινει σε ολους, οσοι εκαναν μετα την ανακοινωση πχ. χτες γινεται οριστικοποιηση μια φορά, οσοι εκάναν νωριτερα της ανακοινωσης αυτοι  μονο.
Ούτε αυτό ισχύει 100%.Εγώ είχα κάνει οριστικοποίηση από την Πέμπτη 11/2,χτες που μπήκα παρέμενε οριστικοποιημένη η δήλωση αλλά καλού-κακού έκανα εκ νέου οριστικοποίηση και φυσικά τη δέχτηκε χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στα δηλωθέντα μαθήματα.

5
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Φεβρουάριος 03, 2021, 02:43:37 μμ »
::)
Η καθυστερηση αυτη γνωριζει καποιος εγκυρα που οφειλεται? Γιατι πολλα ακουγονται και ο χρονος περνα...
Γιατί τόση βιασύνη;Πρώτα πρέπει να τελειώσει το εξάμηνο,να παραδοθούν οι βαθμολογίες,να δουν ποιοι τυχόν κόβονται,ποια τμήματα θα συνεχίσουν και με πόσους κ.ο.κ. Αφού γίνουν όλα αυτά πιθανολογώ ότι κατά τις 10-20 Φεβρουαρίου θα ανοίξει το μητρώο ώστε να κάνουμε δήλωση μαθημάτων και το επόμενο εξάμηνο να αρχίσει αμέσως μετά.Κι απ΄ ότι φαίνεται θα συνεχίσουμε με τηλεκπαίδευση. Έτσι έχουν τα δεδομένα,χωρίς να έχω καμιά ιδιαίτερη πληροφόρηση.

6
Κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Εγώ την έκανα, πάντως. Ανέβασα ξανά τα αρχεία με το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ γιατί τα ζητούσε χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί αφού ήδη τα είχα ανεβάσει όταν γράφτηκα στο μητρώο ,όπως όλοι.Στην προυπηρεσία δεν ανέβασα τίποτα αφού ήδη την είχα ανεβάσει ,όπως όλοι επίσης. Πιστεύω ότι όταν ξανανοίξει το μητρώο για το νέο εξάμηνο, τότε θα πρέπει να προσθέσω την νέα προυπηρεσία που θα έχω ως τότε. Γενικά, δεν κατάλαβα τι καινούριο προσφέρει όλο αυτό εκτός κι αν κάποιος από τους ήδη εγγεγραμμένους έχει αποκτήσει από τον Αύγουστο μέχρι τώρα κάποιο καινούριο προσόν....

7
Ναί! Τα "βήματα" είναι:

1oν) Αποριστικοποίηση (στο τέλος της φόρμας)

2ον) Συμπλήρωση τυχόν νέων προσόντων (αν υπάρχουν) και ανάρτησή τους (μαζί με τα σχετικά αρχείοα pdf) στο σχετικό πεδίο. [αν δεν υπάρχουν νέα προσόντα για καταγραφή, πάτε κατ΄ ευθείαν στο 3ο βήμα]

3ον) (νέα) Οριστικοποίηση
Είσαι σίγουρος; Εσύ αυτό έκανες; Αν ναι, τελικά υπέθετα λάθος.

8
Στο τέλος του μητρώου έχει ένα πλήκτρο που γράφει ''αποριστικοποίηση μητρώου''. Υποθέτω ,όσοι είναι ήδη μέλη του μητρώου δεν το πατάμε ή δεν κατάλαβα καλά; Ξέρει κανείς στα σίγουρα να μας πει ;Αν το πατήσω θα διαγραφώ από το μητρώο ή μήπως πρέπει να το πατήσω π.χ. για να να μου δοθεί η δυνατότητα της επικαιροποίησης στοιχείων; Υποθέτω,όπως έγραψα πριν,ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλά δεν παίρνω όρκο. Καμία ιδέα;  (έστειλα και e-mail και περιμένω απάντηση επί του θέματος,αλλά μέχρι τότε περιμένω...)

9
οσοι ειναι ηδη στο μητρωο πρεπει να ξαναμπουμε να οριστικοποιησουμε παλι την αιτηση?
Δε νομίζω, εξάλλου το σύστημα αιτήσεων είναι κλειστό για όσους είναι ήδη μέλη του μητρώου.

10
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Νοέμβριος 23, 2020, 09:37:57 πμ »
Αυτό που περιγράφεις δεν συμβαίνει. Αυτό που ισχύει και το οποίο δεν είχα προσέξει στο ποστ της συναδέλφου είναι το εξής: αν δηλώσεις ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος, τότε ανεξάρτητα από μόρια μπαίνεις στο τέλος του πίνακα. Προφανώς πρόκειται για τέτοια περίπτωση. Κατά τα άλλα προηγούνται οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, βάσει των μορίων τους και έπονται οι μη πιστοποιημένοι πάλι βάσει των μορίων τους. Η ανεργία δεν αποτελεί κριτήριο κατάταξης.
Έτσι ακριβώς γίνεται.Και τώρα περιμένουμε να μας τηλεφωνήσουν από τους δήμους αν δημιουργηθούν τμήματα ;Απορώ τι θα γίνει φέτος εξαιτίας της πανδημίας.

11
Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση:

Ξέρετε εάν κάποιος που δουλεύει με σύμβαση ΙΔΟΧ στο δημόσιο (όχι στην εκπαίδευση), μπορεί να διδάξει ως ωρομίσθιος σε ΔΙΕΚ, εννοείται εκτός του ωραρίου που απασχολείται ήδη στο Δημόσιο;

Υπάρχει κάποιο κώλυμα ή απαιτείται κάποια άδεια;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιον γνωρίζει και μου απαντήσει!
Ναι,μπορεί, μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα. Χρειάζεται άδεια άσκησης εκπαιδευτικού έργου από την υπηρεσία που δουλεύεις.

12
      Μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει αν οι προσλήψεις των εκπαιδευτών στα ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας αναρτώνται στην  ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπως γίνεται με τα ΙΕΚ του Ο.Α.Ε.Δ. ;
      Αν ναι πιο είναι το Link ;
Ναι,αναρτώνται αλλά σε (πολύ) μεταγενέστερο χρόνο. Κάποιες χρονιές,τις έβλεπα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ακόμη και μήνες μετά την έναρξη του εξαμήνου κι αφού ήδη είχε αρχίσει το επόμενο εξάμηνο. Κι εννοείται ήταν χωρίς ονόματα, μόνο με αριθμούς μητρώου.

 Έχουν καλέσει κανένα συνάδελφο; Υποτίθεται ότι από Δευτέρα ξεκινάνε τα μαθήματα κι απορώ πως θα προλάβουν να κάνουν τις αναθέσεις μέσα σε 2-3 μέρες κι ενώ μεσολαβεί ΣΚ...Ίσως γίνει μύλος πάλι μέχρι να βρεθεί ποιος θα διδάξει τι,δεδομένου κι ότι σε πολλά μαθήματα υπάρχουν ένα σωρό ειδικότητες που μπορούν να τα διδάξουν χώρια που οι οδηγοί σπουδών είναι γεμάτοι με λάθη και παραλείψεις...

13
Εξακολουθώ να μην με βρίσκω στους νέους πίνακες ούτε στους μεν ούτε στους δεν  ξαναέστειλα email με την αίτηση επισυναπτόμενη και βλέπουμε !!!
Mια από τα ίδια,δεν είμαι (πάλι) σε κανέναν πίνακα. Η υπόθεση κατάντησε ανέκδοτο.Στο μητρώο λέει ότι η αίτηση μου είναι σε φάση υπολογισμού ή κάτι τέτοιο,τελοσπάντων. Ένσταση δεν πρόκειται να κάνω γιατί δεν ξέρω πολύ απλά για ποιο λόγο να την κάνω. Τουτέστιν,συνάδελφε, καλά κρασιά.

14
Παρομοίως...οπότε τι κάνουμε? ένσταση?
To πρωί μίλησα (επιτέλους!!!) με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και τους είπα ότι δεν είμαι σε κανένα πίνακα. Μου είπαν ότι εντός της ημέρας αναμένονται νέοι αναμορφωμένοι πίνακες που θα περιλαμβάνουν τους πάντες. Ίδωμεν....

Σελίδες: 123 ... 9

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30341
  • Τελευταία: Ulysses1
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1060278
  • Σύνολο θεμάτων: 18001
  • Σε σύνδεση σήμερα: 566
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 38
Επισκέπτες: 484
Σύνολο: 522

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.108 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.