Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - student

Σελίδες: 123
1
Οι αναμεταδότες μεταδίδουν πάντα ότι θέλουν για να το βουλώνουν οι άσπροι σκλάβοι ωρομίσθιοι και αναπληρωτές των δομών του ΟΑΕΔ. Αυτοί λοιπόν οι φουκαράδες καλύπτουν τόσα χρόνια το μόνιμο προσωπικό των σχολείων του ΟΑΕΔ ,ενω το μόνιμο προσωπικό του ΟΑΕΔ προκλητικά κάθε μήνα συγκροτεί συνεργείο υπερωριακής απασχόλησης!!!
https://www.diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A86%CE%A0%CE%954691%CE%A92-8%CE%91%CE%94

Αλλά ποτέ δεν επαρκεί το μόνιμο προσωπικό για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στο έκτακτο προσωπικό!!! Φτάνει πια ο εμπαιγμός και επιτέλους να σταματήσουν τα τσιράκια τους να μεταδίδουν fake news!!! Το ποτάμι ξεχείλισε και σε λίγο θα ξεχυθεί για  τους πνίξει !!!

Όσο για τις φούσκες φιέστες  χωρίς εκπαιδευτικό περιεχόμενο που κατά καιρούς διοργανώνουν οι υπεύθυνοι υποχρεώνοντας το έκτακτο προσωπικό να συμμετέχει δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα !!! Χωρίς αξιοκρατικούς διορισμούς και μορφωμένο προσωπικό η βιωσιμότητα των σχολών του ΟΑΕΔ είναι πλήρως αμφισβητούμενη.

2
   Δεν φτάνει το υπάρχον μόνιμο προσωπικό....που να φτάσει, απ΄τη στιγμή που ότι ώρα θέλουν πάνε, ότι ώρα θέλουν φεύγουν και όταν βρίσκονται στην υπηρεσία σερφάρουν στο διαδίκτυο. Ο ιδιωτικός τομέας γι αυτούς τους κηφήνες καταστράφηκε. Διώξιμο θέλουν και να μπουν στη θέση τους άνθρωποι μορφωμένοι που έχουν διάθεση να δουλέψουν. Όλοι να διοριστούμε θέλουμε φίλε σκαντζόχοιρε γι αυτό έχουμε καταντήσει έτσι.
Πες τα χρυσοστομε !!! Επιτέλους να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους !!!

3
Μπορούμε να στείλουμε τις αιτήσεις αναγνώρισης μεταπτυχιακού και προϋπηρεσίας (μόνο για το 2017-2018) ταχυδρομικά?
Και αν ναι, σε ποια δ/νση?
Επίσης το μεταπτυχιακό είχε αναγνωριστεί πέρσι, πρέπει να το ξαναστείλουμε φέτος?
Ευχαριστώ.
Συνάδελφε σε καμία περίπτωση μη στείλεις τίποτε μόνος και ταχυδρομικά. Προφασίζονται ότι τα χάνουν !!! έχει συμβεί σε πολλούς συναδέλφους στο σχολείο μας.
Οτι στείλεις θα το στείλεις μέσω της ΕΠΑΣ όπου εργάζεσαι θα το πρωτοκολλήσεις, θα κρατήσεις αντίγραφο της αίτησης σου με τον αριθμό πρωτοκόλλου σου και θα ζητήσεις να το διαβιβάσει το σχολείο σου προς τη Διεύθυνση Προσωπικού και το Α Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Φέτος θα πρέπει να κάνεις νέα αίτηση για την ένταξη σου στα ΜΚ 2018-2019 προσκομίζοντας την προϋπηρεσία του προηγούμενου σχολικού έτους και αντίγραφο των ενσήμων τους εφόσον δούλευες και πέρσι. Αν πάλι δεν δούλευες πέρσι θα πρέπει να κάνεις αίτηση για ένταξη σου σε ΜΚ προσκομίζοντας όλη τη διδακτική σου προϋπηρεσία καθώς και αντίγραφα των ενσήμων τους. Για το μεταπτυχιακό σου επίσης θα πρέπει να κάνεις αίτηση συνάφειας  για το σχολικό έτος 2018-2019 προσκομίζοντας το μεταπτυχιακό σου τίτλο,  το βασικό σου πτυχίο γιατί έχει γίνει συγχώνευση ειδικοτήτων και βρήκαν νέα αφορμή να μην αποδίδουν σωστά τα ΜΚ των αναπληρωτών και των ωρομισθίων εκπαιδευτικών χωρίς τους μεταπτυχιακούς τους τίτλους.. Οπότε έτσι θα πρέπει να ενεργήσεις για να δεις αποτέλεσμα. Έχουν μάθει να μη σέβονται τους εκτάκτους υπάλληλους που στηρίζουν στην κυριολεξία τις ΕΠΑΣ !!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

4
Πέρυσι ήμουν αναπληρώτρια και το μεταπτυχιακό μου δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα. Είχα κάνει αίτηση από πέρυσι το Νοέμβριο! Κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο μου λένε ότι ακόμα δεν έχουν αναγνωριστεί όλα τα περσινά μεταπτυχιακά. Νομίζω πως είναι μια τακτική αποφυγής πλέον.. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το ψάξουν άμεσα;
Να απευθυνθείς σε δικηγόρο εργατολογο για να σε συμβουλεψει. Η κατάσταση τους δεν παλεύεται !!! Μόνο με δικηγόρο μπορείς να βρεις άκρη και όχι μονη σου !!!

5
Είναι φτηνές δικαιολογίες για τις αδικαιολόγητες ενέργειες της ανευθυνότητας και της έλλειψης σεβασμού απέναντι μας και κυρίως της μη εφαρμογή του νομου!!! Αν αφορούσε δικά τους συμφέροντα θα έκαναν το ίδιο ;;;;!!!! Δε βαρέθηκαν την ίδια κασέτα τόσα χρόνια με τα Χριστούγεννα ??? Περσυ τα κλιμακια των αναπληρωτων τα εβγαλαν σχεδον με τη ληξη της σχολικης χρονιας!!!. Οι ασφαλιστικες εισφορες που υφαρπαξαν τι εγιναν???Έλεος φτάνει πια !!! Ας στρωθουν στη δουλειά και ας αφήσουν τα χάχανα γιατί τους περιμένουν νέες καταγγελίες εξώδικα και δικαστήρια και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν για το αραλίκι τους σε βάρος μας. Επιτέλους θα εφαρμόσουν άμεσα και σωστά το νόμο ??? Απο αρχές Οκτωβρίου προσέλαβαν τους αναπληρωτες οι περισσότεροι είναι ίδιοι και δήθεν ψάχνονται στις κατινοκουβεντες  τους με τα φερέφωνα τους!!! Φτάνει πια !!!!

6
Όντως έχει καταντήσει πολύ κουραστική αυτή η κατάσταση.. δυστυχώς αυτό συμβαίνει όταν καλούνται να αξιολογήσουν τους φακέλους μας άτομα χωρίς προσόντα, αδαή και το κυριότερο εμπαθή. Το βιώνουμε χρόνια όλο αυτό στο πετσί μας.. καμία ενημέρωση για την μισθοδοσία μας όσο λειτουργούμε ατομικά!

Το παρολογο είναι ότι μας μοριοδοτουν τα μεταπτυχιακά για την πρόσληψη μας αλλά δεν θέλουν να εφαρμόσουν το νόμο και να τα συμπεριλάβουν στα ΜΚ!!! Τυχαίο δε νομίζω!!! Κερδίζουν από τις ασφαλιστικές εισφορές μας. Ας μην επαναπαυτούμε και ας κάνουμε τις ενστάσεις μας στη νέα υφαρπαγή των κοπων μας!!! Αφού συνεχίζουν για μια ακόμη φορά να μη λαμβάνουν υπόψη τις δεκάδες καταγγελίες - εξώδικα που έχουν δεχτεί ούτε τα δικαστήρια που εκκρεμούν σε βάρος τους !!! Εμείς με τη σειρά μας συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας !!! Που θα πάει αργά η γρήγορα θα αποδοθούν ευθύνες αε ολα τα αίσχη τους σε βάρος μας !!!

7
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΩΘΥΡ4691Ω2-ΜΟΜ

Κατάταξη αναπληρωτων
σε ΜΚ, σε εμένα προσωπικά παρόλο που αναγνωρίστηκε το μεταπτυχιακό τη προηγούμενη χρονιά, τώρα εδώ βλέπω μονο το ΜΚ λόγω προϋπηρεσίας. Ίσως βγει αργότερα αλλη απόφαση, ας ελπίζω οτι το κανουν για να επισπεύσουν τη διαδικασία για τις πληρωμές και να γίνει το ίδιο και για τους ωρομισθιους.

Συνάδελφε εσκεμμένα για μια ακόμη φορά έβγαλαν τα ΜΚ των αναπληρωτών χωρίς να λάβουν υπόψη τα μεταπτυχιακά και διδακτορικα. Είναι ένας ακόμη φτηνός τρόπος να μην αποδίδουν ορθα τις ασφαλιστικές μας εισφορές. Ξεκινήστε να κάνετε ενστάσεις μήπως και ξεμπλοκάρουν απο τις συνήθεις μεθοδεύσεις τους!!! Για μια ακόμη φορά δεν κάνει σωστά τη δουλειά της η διοίκηση και τα παπαγαλάκια της την καλύπτουν!!!  Ντροπή και αίσχος στους ανευθυνουπευθυνους και τα παπαγαλάκια τους. Υποτίθεται εκφράζουν το υπουργείο εργασίας!!;;;😞

8
Πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν ακόμη την εκκαθάριση της περσινής σχολικής χρονιάς με την απόδοση της μη ληφθεισας αδειας αλλά και με τα ενσημα Μαΐου Ιουνίου που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στο συστημα !!! Τι έχουν να μας πουν τα παπαγαλάκια της διοίκησης?? Δεν βαρέθηκαν ακόμη να  υποστηρίζουν τους βολεμένους της διοίκησης που "εργάζονται" σε ρυθμούς χελώνας ??? Κρίμα για μια ακόμη φορά κρίμα!!!

9
Μαζι με αυτό βγήκε και για κάποιους αναπληρωτές και η αναγνώριση των μεταπτυχιακών


https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ω9ΙΧ4691Ω2-ΠΦΠ

Να σαι καλά συνάδελφε, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αναμένουμε την εφαρμογή των αποπληρωμών μας με την ορθή απόδωση των κλιμακίων μας και την ολοκλήρωση των διαδικασιών πριν απολυθούμε !!!

10
ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΛΗΨΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.4354/2015
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%92%CE%96%CE%954691%CE%A92-1%CE%99%CE%95

Σήμερα λοιπόν αναρτήθηκαν τα κλιμάκια των μονίμων εκπαιδευτικών εμπειροτεχνών του ΟΑΕΔ και αφορύν την αναπροσαρμογή από το 2018 !!!
Aναμένουμε και την ολοκήρωση των αποφάσεων και των συμβασιούχων ταλαίπωρων εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ !!! πριν να απολυθούν !!!

11
Καλησπέρα παιδιά! Πραγματικά η κατάσταση έχει ξεφύγει και βγήκε στην επιφάνεια η ασχετοσύνη τους...δυστυχώς την πληρώνουμε εμείς..αφού άνοιξαν τους φακέλους γιατί δεν έβαλαν και τα ΜΚ για το μεταπτυχιακό;; Τα λάθη είναι πολλά και πάλι..η χρονιά τελειώνει..και εμείς χωρίς καμία απάντηση!


Σε καμία περίπτωση δεν είναι ασχετοσύνη αλλά εσκεμμένα ροκανίζουν το χρόνο για να περάσει ακόμη μια σχολική χρονιά με οικονομικες εκκρεμότητες. Ωστόσο   ο Νόμος 4354 ισχύει από το 2015 http://dide.flo.sch.gr/site/wp-content/uploads/2013/05/DideFlorinas_%CE%9D%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82_4354_2015_%CE%A6%CE%95%CE%9A176%CE%91_%CE%9C%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF.pdf και περιλαμβάνει Μισθολογικά κλιμάκια που αφορούν προϋπηρεσία αλλά και μεταπτυχιακούς τίτλους !!!
Επίσης η απόδοση των κλιμακίων στους μόνιμους του ΟΑΕΔ έγινε από 1/1/2016 https://yperdiavgeia.gr/pdfjs/web/viewer.html?file=/decisions/downloadPdf/22950782
και εμείς περιμένουμε ακόμη την ορθή απόδοση των κλιμακίων μας !!!
Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στο συνεχή εμπαιγμό μας !!!

12
Βγήκε σήμερα η απόφαση της μισθολογικης κατάταξης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A8%CE%9E%CE%954691%CE%A92-5%CE%A6%CE%A5
οπου δεν συμπεριληφθησαν τα μεταπτυχιακά  >:(!!! Τους εχουμε μάθει πλέον , προσπαθούν να ροκανισουν το χρόνο για να περάσει και αυτή η σχολική χρονιά. Έχουμε όμως μεγάλη υπομονή και ετοιμάζουμε τις ενστάσεις μας με όλα τα πρωτοκολημμενα έγγραφα και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά μας που είχαμε αποστείλει προς το υπηρεσιακό συμβούλιο της διοίκησης το οποίο  βεβαίως δεν τα έλαβε για μια ακόμη φορά υπόψη του. Τις επόμενες ημέρες οι ενστάσεις θα πέφτουν βροχή και δεν βαριόμαστε να στέλνουμε έγγραφα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στις δικες που θα ακολουθήσουν και φυσικά θα αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ  :o. Να επισημάνουμε επίσης ότι είμαστε πλέον έτοιμοι να απευθυνθούμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς του δημοσίου, όπως επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, εισαγγελέα και όπου αλλού χρειαστεί για να δικαιωθούμε από το συνεχή εμπαιγμό και να ναι επίσης σίγουροι οι ανευθυνουπεύθυνοι ότι θα τους αποδοθούν ευθύνες!!! Φτάνουν οι δικαιολογίες !!!Αναμένουμε την ορθή απόδοση των κλιμακίων μας όπως ορίζει ο Νομος 4354
http://dide.flo.sch.gr/site/wp-content/uploads/2013/05/DideFlorinas_%CE%9D%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82_4354_2015_%CE%A6%CE%95%CE%9A176%CE%91_%CE%9C%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF.pdf   
ο οποίος ισχύει απο το 2015 !!!!

13
Ούτε και εγώ επιθυμώ περαιτέρω διάλογο μαζί σου εφόσον οι απόψεις μας είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες. Παρόλα αυτά δεν θα σταματήσω να λέω την αλήθεια από την δική μου οπτική και να συμπαρίσταμαι σε συναδέλφους που βλέπουν πολλά..νιώθουν την αδικία αλλά φοβούνται να μιλήσουν. Και ένας να αφυπνιστεί μου αρκεί..
Καλή σου συνέχεια!
Συνάδελφε αναμένουμε ακόμη την απόδοση των Μισθολογικών Κλιμακίων και των μεταπτυχιακών μας φυσικά!!! εμείς οι αναπληρωτες!!! Τελειώνει η σχολική χρονιά και μας έχουν φλομώσει στις υποσχέσεις αμοιβοντας μας με ΜΚ1 απο τον Οκτώβριο  εως και σήμερα.Ωστόσο, παρόλη την προσπάθεια παρεμπόδισης απο τα παπαγαλάκια οι νέες αγωγές ετοιμάζονται και σύντομα  θα κατατεθούν στην ελληνική δικαιοσύνη. Στον αγώνα μας αυτό συμμετέχουν και ωρομίσθιοι συνάδελφοι.  Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!!! Θα αποδοθούν ευθύνες οσο και αν προσπαθούν να τις αποφύγουν με φθηνές δικαιολογίες οι διοικούντες.

14
Κανένα έλεος όταν μου λέτε πως ξέρετε σε ποια περιφέρεια ανήκω;; τι σημασία έχει αυτό;; δυστυχώς σας έκανα κι άλλα ερωτήματα τα οποία πάλι πέρασαν απαρατήρητα.. Ναι μιλάω απαξιωτικά γιατί είναι ανικανες οι κομμωτριας και ραπτρες να μοριοδοτουν τα προσόντα όντας αδαείς.. Και να τρέχω για ενστάσεις για το αυτονόητο και να αγχωνομαστε μην τυχόν και δεν δουλέψουμε. Δυστυχώς εργαζόμαστε σε έναν από τους πιο βρώμικους φορείς και χαίρομαι που υπάρχουν λίγα λαμπρά παραδείγματα που αγωνίζονται και διεκδικούν την ίση μας μεταχείριση.

Συνάδελφε αφες αυτοις ου γαρ οιδασι τι ποιουσι... Διυλίζουνε τον κώνωπα και καταπινουνε την καμηλο !!!!

Σελίδες: 123

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28710
  • Τελευταία: ΖΩΗ 1993
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 978488
  • Σύνολο θεμάτων: 16936
  • Σε σύνδεση σήμερα: 205
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 10
Επισκέπτες: 194
Σύνολο: 204

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.06 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.