Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Semi90

Σελίδες: 123 ... 51
1
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2023
« στις: Απρίλιος 22, 2023, 12:59:41 πμ »
Καλησπέρα σε όλους. Να πω και εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια σε όσους διοριστούν και ένα παραπάνω συγχαρητήρια στους 21 φιλολόγους της ειδικής αγωγής! Να παίξουν κανένα τζοκεράκι, που κατάφεραν έστω να μπουν. Αναφερόμαστε σε νούμερα αστεία, σε καταστάσεις γελοιότητας. Για μία ακόμα φορά θα πω ότι η ειδική αγωγή πήγε στον κάδο σκουπιδιών και δεν αναφέρομαι μονάχα στους ΠΕ02 αλλά σε ολόκληρη την ειδική. Αισθάνομαι το λιγότερο προσβεβλημένη για αυτό που είδα. Είναι ντροπή του Υπ.παιδ. να κόβει από που; Από την ειδική αγωγή! Περικοπές αποκλειστικά και μόνο στη βθμια! Δε θα πω τίποτα άλλο, πέραν του ότι επιβάλλεται να φανούμε λογικοί. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό, όπως το εκλαμβάνει ο καθένας.
Καλό βράδυ.

2
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Μόρια Πε02
« στις: Μάρτιος 25, 2023, 10:34:55 μμ »
Αν το δούμε αισιόδοξα για την ειδική ίσως μιλάμε για 56 και πάνω μόρια για την επόμενη χρονιά. Αισιόδοξα πάντα… Για τη γενική αν γίνουν διορισμοί τότε θα μπορούμε να κάνουμε κάποιες εκτιμήσεις. Και πάλι όλα αυτά αποτελούν σενάρια και υποθέσεις. Οι ΠΕ02 αποτελούν έναν από τους πιο ζόρικους κλάδους. Δυστυχώς τα 50+ μόρια δε δείχνουν θετικές εκβάσεις. Είμαι σχεδόν κοντά στα 60 μόρια και μπήκα πριν ένα μήνα στην ειδική. Πόσο θετικά τα κρίνετε εσείς;

3
Φιλολογικά μαθήματα / Απ: Έκθεση Γ' Λυκείου
« στις: Μάρτιος 21, 2023, 10:07:11 μμ »
Kαλησπέρα σε όλους. Θα αναλάβω μετά από μία παύση ενός έτους έκθεση γ´ λυκείου. Βλέποντας τη φετινή ύλη παρατηρώ κάποιες διαφορές. Σα να εντοπίζω ότι οι ερωτήσεις πια είναι πιο "γενικές και αόριστες" να πω; Πιο μη στοχευμένες να πω; Επίσης στο μέρος που αφορά τη λογοτεχνία βλέπω ότι σε φετινά βοηθήματα του 2022 δε ζητούν κειμενικούς δείκτες. Πώς γίνεται μέσα σε έναν χρόνο να έγιναν τόσες αλλαγές; Κάνω λάθος; Οποιοσδήποτε μπορεί να μου δώσει τα φώτα του θα τον υπερευχαριστώ!

4
Επιβεβαιώνω κ εγω οτι ο αριθμός θα είναι μονοψήφιος. Αν και πέρυσι η Ε φάση είχε δωσει 16 άτομα. Δεν τους συγκινεί τίποτα, ούτε του χρόνου πρόκειται να τους συγκινήσει. Πιστεύω ότι αν φέτος κινήθηκαν με αυτούς τους αριθμούς του χρόνου η κατάσταση θα χειροτερεψει και στην ειδική, καθώς αναμένεται σημαντική αναδιαμόρφωση των πινάκων στους οριστικούς απο τις ενστάσεις και τα άτομα του Φρεντερικ που δικαιώθηκαν και θα μπουν στους πίνακες. Τα συμπεράσματα δικά σας..δε νομίζω οτι ο κλάδος μας κ η συνολική κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Η αλλαγή θα ερθει μόνο μέσα από την αλλαγή κλάδου.

Θεωρώ ότι είναι πια πολύ αργά για αλλαγή κλάδου. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

5
Να κλάψουμε ή να γελάσουμε!? Εμπαιγμός!

Ας παρατηρήσουμε όλοι μαζί πόσα άτομα θα περιλαμβάνει η αθμια. Θεωρώ δεδομένο ότι θα έχουν για ακόμη μία φορά έναν εξαιρετικό αριθμό. Ας μας βάλει σε σκέψεις όλο αυτό, την επόμενη φορά που θα μείνουμε θεατές σε αυτήν την κατάσταση.

6
Κάποιο νεότερο για προσληψεις αναπληρωτών; Αριθμό και πότε περίπου?😥

Με μεγάλη μου λύπη επιβεβαιώνω ότι η φάση αυτή δε θα έχει άτομα της ειδικής αγωγής όσον αφορά τη βθμια. Τουλάχιστον για τους ΠΕ02 δεν ξέρω και αν μιλάμε για 2-3 άτομα στο σύνολο. Αυτό όμως ισχύει για όλη την ειδική. Πραγματικά με λυπεί όλο αυτό.

7
Αυτό ήθελα να γράψω.... δεν προκύπτει από πουθενά για τόσο μικρό αριθμό για την ειδική αγωγή της δευτεροβάθμιας... μια προσωπική εκτίμηση ότι θα έχει πολλά ΑΜΩ

Δυστυχώς από όσα διαβάζω δεν υπάρχουν πιστώσεις για την ειδική αγωγή. Προ λίγου διάβασα ότι η φάση πάει για την επόμενη εβδομάδα, μιας και τελικά μέχρι αύριο καταγράφονται κενά. Πολύ δυσάρεστα νέα ακόμα και στο παρά πέντε λήξης του σχολικού έτους, 3 μήνες πριν. Οι φιλόλογοι λοιπόν ερχόμαστε αντιμέτωποι με 2 δρόμους. Ο 1ος λέει "Πάμε και όπου βγει". Έναν δρόμο που τον έχουμε μέσα μας, διότι είναι ο πιο εύκολος. Ο 2ος δρόμος λέει: ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ! Συνάδερφοι ενταχθείτε στην ομάδα "Πρωτοβουλία φιλολόγων ειδικής αγωγής! Ενημερωθείτε για τους τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να κινηθούμε για την ερχόμενη χρονιά! Αν προεκλογικά είχαμε αυτήν την αντιμετώπιση, μετεκλογικά θα πιάσουμε πάτο, αν και έχει γίνει ήδη αυτό. Οι νέοι πίνακες της Γενικής θα φέρουν αρνητικές εκπλήξεις. Μη μένετε άπραγοι! 20 άτομα δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα! 2000 άτομα όμως κάνουν θαύματα! Έχετε για πρότυπο την αθμια! Διεκδίκηση είναι η μαγική λέξη!

8
Δεν προκύπτει από πουθενά το 20 για όλη την δευτεροβάθμια.... θα δούμε βέβαια σύντομα.

Στην ειδική αγωγή γίνεται αναφορά όχι σε ολόκληρη τη βθμια.

9

Κάποιοι συνάδελφοι (ΠΕ02) σε χθεσινή επικοινωνία με το υπουργείο ανέφεραν ότι πάνω απο 10-15 άτομα ειδικής αγωγής σε όλη τη δευτεροβάθμια δε θα έχουν. Δεν υπάρχουν πιστώσεις..αναρωτιέμαι γιατί θεωρείται φάση τότε..και όχι ειδική πρόσκληση κ για μας..

Η αλήθεια είναι πως δε βγαίνει νόημα το να γίνεται μία κανονική φάση και να μην υπάρχουν πιστώσεις για την ειδική. Μήπως αφορά αποκλειστικά τη γενική και την πρωτοβάθμια; Αλλά γιατί έτσι στην απ έξω η ειδική αγωγή; Αφού κενά υπάρχουν και για αυτό δε χωρά αμφιβολία.

10
Καλησπέρα και από εμένα και καλή δύναμη σε όλους. Κύριε @Patreas έχουμε αγωνία για τους συναδέρφους μας! Στους ΠΕ02 εα που θα γίνει κανονική φάση, θα έχουμε έναν αριθμό πάνω από 15 άτομα;

11
Σε όλα αυτά να ευχαριστήσουμε τον Κύριο @Patreas για ακόμα μία φορά. Αν και τώρα τελευταία χτυπάει τελευταία στιγμή και μας αγχώνει λίγο παραπάνω, είναι πάντα εκεί και μας στηρίζει. Τώρα αν είστε κάπου μέσα στο υπουργείο βοηθήστε και εσείς λίγο τους ΠΕ02. Δεν έχουν κάνει κάτι κακό, για να πληρώνουν τέτοια αντιμετώπιση. Σπούδασαν όσο δεν πάει και αγαπούν αυτό που κάνουν.

12
Αυτό που λέτε συνέχεια και ονομάζετε ένα μήνυμα πολυπόθητο πρέπει να σταματήσει. και ναι εγώ δεν το έχω πάρει ποτέ αλλά ούτε και θα ήθελα να το έπαιρνα Απρίλη ή Φεβρουάριο ή Μάρτιο μήνα..  είναι κοροϊδία αντί να μας παίρνουν ολους μαζί μια και καλή Σεπτέμβριο. το υπουργείο παιδείας μας έχει αναλωσιμους και εμείς θεωρούμε και το μήνυμα τους πολυπόθητο...του χρόνου οι μισές προσλήψεις θα γίνουν διότι δεν θα έχουμε εκλογες

Ε καλά! Είναι πολυπόθητο! Τώρα τι να πω είστε ο/η μόνος/η που "ακούω" να το λέει. Αν σας έρθει το μήνυμα Φεβρουάριο μήνα, μην το δεχτείτε! Πείτε τους πως από αντίδραση στο σύστημα δεν το δέχομαι και σας απορρίπτω εγώ!

Κοιτάξτε να σας πω. Εγώ τους τελευταίους μήνες έχω παλέψει πάρα πολύ για να αλλάξει έστω κάτι σε αυτήν την κατάσταση. Όχι μόνο εγώ αλλά και άλλα παιδιά. Τώρα το αν οι ΠΕ02 στο μεγαλύτερο μέρος τους μιζεριάζουν και δεν κινητοποιούνται, δε φέρω ευθύνη εγώ. Με μεγάλη μου χαρά να πατούσα ένα κουμπάκι και να άλλαζε αυτό.

13
Συγχαρητήρια,θυμάμαι το άγχος σας...καλή αρχή! Που σας πήραν αν επιτρέπεται?εμένα δυστυχώς με.προσπερασε ο πίνακας γιατί δεν τα είχα δηλώσει όλα..☹️ Ήλπιζα σε μια ειδική πρόσκληση αλλά φοβάμαι ότι λόγω εκλογών ίσως αυτό να μη συμβεί.Ενθαρρυντικο αυτό που μάθατε,ευχαριστούμε για την πληροφόρηση!

Σας ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να μπείτε όλοι όσοι μείνατε ή έστω οι περισσότεροι! Προσωπικά δεν καθησυχάζω και δεν πρόκειται να μείνω αμέτοχη σε όσα συμβαίνουν με τους ΠΕ02 εα! Θα συνεχίσω να στηρίζω!

14
Δε θα γίνει άλλη φάση. Αν τυχόν γίνει θα είναι πολύ μικρός ο αριθμός. Ας πούμε περίπου 30 άτομα. Τίποτα δηλαδή.

Καλά αν ακούσει ο κόσμος εσάς κάηκε! Είχατε πει ότι θα πάρουν μικρό νούμερο και πήραν 110+ άτομα κ φτάσαμε το 2050. Προφανώς και το 110 δεν το λες και αισιόδοξο αλλά δεν το λες και 50 άτομα. Καλό θα ήταν αν δε γνωρίζετε να μην εξωτερικεύετε με τόση σιγουριά την άποψή σας. Στεναχωρείτε και κόσμο! Καλή δύναμη σε όσα παιδιά περιμένουν! Έχω μάθει ότι θα γίνει και άλλη φάση αρχές Απριλίου. Και του χρόνου θα πω σε όσους καταφέραμε και είδαμε το πολυπόθητο μήνυμα!

Σελίδες: 123 ... 51

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31884
  • Τελευταία: kostas1985
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1145150
  • Σύνολο θεμάτων: 18962
  • Σε σύνδεση σήμερα: 464
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 436
Σύνολο: 439

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.097 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.