Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - filologos100

Σελίδες: 123 ... 32
1
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου . Αν προκύψει κατόπιν διαλόγου μια αξιολόγηση ουσίας που θα αφορά την βελτίωση της ποιότητας του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου μέσα στην τάξη ελάχιστοι θα πουν όχι. Δεν θα εγκαταλείψουμε όμως το μάθημα που αποτελεί τη βασική συνιστώσα της εκπαιδευτικής διαδικασίας για να ασχοληθούμε υπέρμετρα  με ατελείωτες γραφειοκρατικές διαδικασίες τυπολατρικου χαρακτήρα. Επίσης η αξία μας θα έπρεπε να κρίνεται από το τι μάθημα κάνουμε στην τάξη και όχι από το επικοινωνιακό φαίνεσθαι διοργάνωσης εκδηλώσεων  που ζητάει το ΦΕΚ. Δηλαδή θα αφήσω το μαθημα  και όλη την ημέρα θα  σχεδιάζω θεατρικές πχ και αθλητικές εκδηλώσεις;
Ουσία θέλουμε κύριοι και όχι ρηχούς εντυπωσιασμούς  με βάση τους νόμους της αγοράς.

2
Πώς θα το γράφει η προκήρυξη αφού έχουν δικαίωμα  να μεταπηδήσουν στη γενική; Δεν χρειαζεται πενταετία γιατί δεν κάνουν μετάταξη απλώς θα είναι επιτυχόντες σε άλλη προκηρυξη  στην οποία έκαναν τα χαρτιά τους πριν βγει ο διορισμός στην ειδική. Το μόνο εμπόδιο είναι να έχει περάσει ένα έτος από το ΦΕΚ διορισμού. Ποιος σας είπε ότι στην ειδική διορίστηκαν όλοι στα σπίτια τους; Πολλοί πήγαν μακριά. Άσε που τρέμουν τα ειδικά σχολεία. 

3
Όσοι διορίστηκαν στην ειδική αγωγή μπορούν να παραιτηθούν και να πάνε στη γενική χωρίς καμία συνέπεια  όταν θα γίνουν οι διορισμοί με το δεύτερο κύμα των 5000. Μέχρι τότε θα έχουν περάσει δύο χρόνια οπότε δεν θα τους πιάνει ο νόμος που λέει ότι δεν μπορούν να πάνε πουθενά για ένα έτος μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ διορισμού τους. Λίγοι το έχουν αντιληφθεί και αρχίζουν από τώρα να κάνουν σχέδια
για τη μεγάλη απόφαση  στη γενική.  Όποιος προλάβει και διοριστεί με τους πρώτους 5000 διορισμούς καλώς.  Με το δεύτερο 5000 θα γίνει χαμός.

4
Οικογενειακοί λόγοι συνυπηρετηση και εντοπιότητα.
Ο γάμος 4 μόρια . Από τα 4 μόρια τα δύο πρώτα παιδιά . 4 μόρια η συνυπηρετηση και 4 η εντοπιότητα
Αυτά μετράνε 

5
Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε με αυτό τον τρόπο στους εεπ. Ίσως και αυτό που λες.

6
Αρχικά πίστευα ότι η τοποθέτηση των νεοδιοριστων θα γίνει με βάση τη μοριοδοτηση των κριτηρίων μετάθεσης. Διαβάζοντας σε διάφορα φόρουμ σντιληφθηκα ότι αυτό δεν ισχύει. Επειδή πρόκειται για προσωρινή τοποθετηση την πρώτη χρονιά ένα προεδρικό διάταγμα του 97 ορίζει ότι θα μετρήσουν αθροιστικά οι οικογενειακοί λόγοι , η εντοπιότητα και η συνυπηρετηση. Δηλαδή δεν πρόκειται να μετρήσουν τα χρόνια προϋπηρεσίας και τα μόρια δυσμενών συνθηκών των σχολείων στα οποία υπηρέτησε. Αυτά θα προστεθούν τη δεύτερη χρονιά όταν πλέον θα διεκδικήσει οριστική τοποθέτηση.  Ο γάμος δίνει τέσσερα μόρια  . Τα δύο πρώτα παιδιά από τέσσερα μόρια το καθένα. Η συνυπηρετηση 4 μόρια και η εντοπιότητα 2.

7
Μην μπερδεύετε τις εντολές του υπουργείου εσωτερικών με τις ειδικές διατάξεις που ισχύουν για τι υπουργείο Παιδείας.  Οι διορισμοί θα προχωρήσουν κανονικά .Ήδη έχει τρέξει η προκήρυξη  και κοντευουμε προς το τέρμα. Τα ίδια λέει και ο μπρατης που πάντα έχει καλές πηγές . Τελικά η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

8
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Διδακτορικό (varia)
« στις: Ιούλιος 08, 2020, 12:17:28 μμ »
Δυστυχώς ο επαισχυντος νόμος γαβρογλου ήταν θέμα χρόνου να οδηγήσει σε τέτοια φαινόμενα.
Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της εμπορευματοποίησης.Να έχει ο άλλος δύο διδακτορικά και να παρακαλάει να μπει στην εκπαίδευση. Πολλοί ήδη έχουν ξεκινήσει σε χώρες της βαλκανικής διδακτορικό.

9
Όχι. Παρότι βιολόγοι θα διοριστούν αρκετοί στη γενική αγωγή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση που λες δηλαδή να δουλέψει ως αναπληρωτής οπουδήποτε με μηδενική προϋπηρεσία.

10
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/319774_metatheseis-deyterobathmias-ekpaideysis-2020-pinakas-kenon/pleonasmaton
Τα κενά με τα οποία έγιναν οι μεταθέσεις φέτος στη δευτεροβάθμια. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Τα νούμερα συγκλινουν με τα νούμερα που έδωσε ο κορδης για τις μετατάξεις. Σ

11
Ο κορδης τα έδωσε στη δημοσιότητα αυτά τα κενά για τη δευτεροβάθμια.

13
Δημοσιεύτηκαν στο ίντερνετ τα οργανικά κενά στη γενική αγωγή στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια. Πηγαίνετε στο άλλο θέμα στο φόρουμ να τα δείτε.  Δυστυχώς η πρωτοβάθμια έχει μεγάλο προβάδισμα στην κατανομή που θα γίνει .
Τα κενά των φιλολόγων είναι λίγα και αυτό σημαίνει ότι ελάχιστοι φιλόλογοι θα διακινδυνεύσουν πλέον να αφήσουν την ειδική περιμένοντας τη γενική  εκτός αν είναι στις πρώτες θέσεις .
Μου φαίνονται υπερβολικά λίγα τα κενά αλλά από την άλλη είναι στοιχεία που έδωσε ο κορδης με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι πε78 θεωρώ ότι έχουν αρκετά κενά.
Στην πρωτοβάθμια οι δάσκαλοι έχουν απίστευτα οργανικά κενά και αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος τους που διορίζεται στην ειδική θα κάνει πίσω και θα περιμένει τη γενική.
Στη δευτεροβάθμια επίσης πολλά κενά έχουν οι βιολόγοι.

14
Αυτά είναι τα οργανικά κενά αυτή τη στιγμή  χωρίς τις συνταξιοδοτήσεις. Με τις συνταξιοδοτήσεις θα αυ αυξηθούν σε όλους τους κλάδους.  Αναπληρωτές πήρε 40.000 γιατί περιλαμβάνονται και κενά αλλού είδους όπως λειτουργικά παράλληλες στηρίξεις ...
Οι διορισμοί όμως γίνονται σε οργανικά κενά και μόνο. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η δευτεροβάθμια είναι δυστυχώς πολύ πίσω και στην κατανομή της γενικής βλέπω την πρωτοβάθμια να παίρνει μεγάλο ποσοστό.
Δυστυχώς πρόκειται για στοιχεία που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν αφού δόθηκαν από τους αιρετούς του κυσδε και του κυσπε.

Σελίδες: 123 ... 32

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30774
  • Τελευταία: Vivkt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1088415
  • Σύνολο θεμάτων: 18263
  • Σε σύνδεση σήμερα: 470
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 29
Επισκέπτες: 394
Σύνολο: 423

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.081 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.