Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Dimeos

Σελίδες: 1 ... 3536373839 ... 63
505
Ας ξαναρωτήσω μήπως κανένας καλός συνάδελφος ξέρει. Πόσο μπορεί να είναι τα κενά σε Αχαία και Ηλεία; Φαντάζομαι όχι πολλά αλλά για μερικούς που είμαστε στην κόψη του ξυραφιού είναι σημαντικός ο αριθμός.
πριν τη β φάση Αχαια ήταν μηδενικά τα κενά....ή σχεδόν. για Ηλεία ηξερα για 7 και αν θυμάμαι καλά πήρε 4....

506
Μειωσαν και οι αναθέσεις στους ξενόγλωσσους τα κενά όπως συνέβη με την Αρτα...τα έχουμε ξαναπεί. Αλλά και η Αιτωλοακαρνανία μου φαίνεται πολύ περίεργο που τα έφτασε στα 6. Αν ισχύει αυτό, η μείωση από πέρσι κοντεύει 50% στο νομό και σε άλλους περισσότερο. Τι γίνεται? Βλέπω και την Εύβοια επίσης αισθητά μειωμένη. Όποιος έχει την παραμικρή πληροφόρηση για κενά ας την μοιράζεται μαζί μας, μιας και όλοι οι άλλοι μας έχουν γραμμένους.....
πριν τη β φάση η εύβοια είχε 16 κενά, 8 στην Α και 8 στη Β......πήραν 4 και 4.....αν δεν έχει γίνει κάτι άλλο θα είναι 8 τα κενα συνολικά.
επίσης αν μπεις στο σάιτ της βοιωτίας θα δεις ότι τα κενά είναι 16....πριν τη β φάση....πήραν 5....επομένως 11, αν βέβαια δεν τα έχουν φάει.
τηλεφώνησα Λακωνία και μου είπαν 5 το πολύ
Κορινθία 4

507
Εγώ έχω σειρά 800+ και δε θα κάνω αίτηση για τις προσφυγικές δομές. Θα περιμένω την τρίτη φάση αναπληρωτών (είδα και παραπάνω σε άλλο μήνυμα συναδέλφου ότι υπάρχουν 140 κενά πλήρους στους φιλολόγους, οπότε θα μείνω ως έχω).
Πάντως, επειδή πρόκειται για προσλήψεις μειωμένου ωραρίου, συμφέρει μόνο τους ντόπιους, καθώς οι μετακινήσεις δεν ενδείκνυνται και δεν αξίζει να γίνουν για 6-8 ή 10 ώρες την εβδομάδα! Επιπλέον, αποτρεπτικά θα λειτουργήσει και το θέμα της υγιεινής, δηλ. οι προσληφθέντες θα πρέπει να κάνουν ένα σωρό εμβόλια (ηπατίτιδας, ελονοσίας, γρίπης κλπ), ώστε να αισθάνονται πιο ήσυχα και πιο άνετα ως προς την υγεία τους!
αυτό που με ανησυχεί είναι οι ελάχιστες πιστώσεις που έχουν μεινει......300-400......και πρέπει να πάρουν τεχνικές ειδικότες και εμάς, μαζί ΠΕ03 και 04

509
Απ' όσα διάβασα κατάλαβα πως θα προσληφθούν 400 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί πλήρους ωραρίου για τις προσφυγικές δομές και 200 φιλόλογοι, μαθηματικοί, αγγλικής, πληροφορικής και φυσικής αγωγής συνολικά, μειωμένου ωραρίου, με κριτήριο τη σειρά στο φετινό πίνακα αναπληρωτών. https://xenesglosses.eu/2016/09/schetika-tis-proslipsis-prosfigikes-domes-zep-idikotites-stin/
Νομίζω πως οι νεώτεροι συνάδελφοι θα κάνουν σίγουρα αιτήσεις, καθώς είναι ένας τρόπος να αποκτήσουν προυπηρεσία. Τώρα, οι παλιότεροι εξαρτάται τι περιμένουν στις επόμενες φάσεις αναπληρωτών και τι ανάγκες έχουν!
Όπως και να 'χει καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλους!
νομίζω ότι αν σε πάρουν στους πρόσφυγες, δεν διαγράφεσαι από τον πίνακα για τη γ φάση ή κάνω λαθος;;

510
Δεν είναι κακό το after πάντως!
Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα τουλάχιστον...
πἐστε για ύπνο......μη χανετε το χρόνο σας. αύριο τα σπουδαία

511
Ευχαριστώ. Καταστροφή. Πώς  τα  εξαφάνισαν  και  κει; η Ηλεία  έπερνε  πολλους  πε 02  όπως  και  η  Αιτωλιακαρνανία....Έχει  κανείς  άλλη  πληροφόρηση  για  Κέρκυρα, Α΄Εύβοιας ;
Α και β ευβοιας 8 εκαστη

512
Μήπως  γνωρίζει  κάποιος  τα  κενά  που  έδωσε  η  ηλεία  για  β΄φάση;
4

513
  Ε τι άλλο;;;; Υπάρχει άλλη ομάδα στη Σαλόνικα εκτός από την Παοκάρα;;;; Τούμπα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!
ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

514
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ 02 2016-17
« στις: Σεπτέμβριος 07, 2016, 11:04:05 μμ »
Aπό τους Κουράκη-Μπαλτά που σέβονταν τους εργασιακούς κανόνες των υπαλλήλων και που έπρεπε να υπογράψουν προσωπικά, καλύτερος ο Φίλης.
τα ξημερωματα δεν εχει καμια λογική....μονο και μονο για να λεει ότι όλοι ειναι στον αγιασμο και ταλαιπωρει τους ανθρώπους

515
  Έχει βγάλει η γλώσσα μου μαλλιά να λέω ότι αν δεν υπήρχε αυτός ο φαύλος κύκλος των αποσπάσεων,όπου η διαπλοκή πάει σύννεφο και έχω ουκ ολίγα παραδείγματα που το αποδεικνύουν,τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους μας και για την....βυσματωμένη βόρεια Ελλάδα φυσικά και το κυριότερο πιο ΔΙΚΑΙΑ.    Αλλά τι σας νοιάζει εσάς εκεί κάτω στο κλεινόν άστυ?? Για σας πέρα βρέχει.... Με την ίδια σειρά στον πίνακα ο ένας να δουλεύει στην Αθήνα και ο άλλος με την ίδια  σειρά παρακαλώ να μην βλέπει την Σαλόνικα ούτε με τα κυάλια.... Είναι ΔΙΚΑΙΟ???
τουλάχιστον είσαι ΠΑΟΚΑΡΑ;;

516
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ 02 2016-17
« στις: Σεπτέμβριος 07, 2016, 10:12:30 μμ »
Είπαμε ο φιλης θα προλάβει το 1ο κουδούνι!
έχει βάλει στοίχημα το παλικάρι!!!

517
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών / Απ: καταταξη στους πινακες
« στις: Αύγουστος 05, 2016, 08:14:52 μμ »
πρεπει να συμπληρωσεις 24 μηνες και θα σου περασουν τους 20.συμβουλη αν μπορεις μεινε στο ιδιωτικο.....δεν θα βρεις ακρη στο δημοσιο

518
διαμαρτυρίες για σχέδιο Φίλη

Τετάρτη 13 Απριλίου, ώρα 2:30 μ.μ.  Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση ! Άστοχη και άδικη η εισήγηση του                                              Υπ. Παιδείας που αφόρα τον τρόπο κατάταξης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών                                                       

Η πρόταση- εισήγηση που κοινοποίησε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας στις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ) και στο δημόσιο διάλογο για το φετινό τρόπο κατάταξης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο άστοχη, άδικη και απαράδεκτη. Τα κριτήρια που προτείνει το Υπουργείο Παιδείας για το νέο τρόπο πρόσληψης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών δημιουργούν τεράστιες ανακατατάξεις στη σειρά του πίνακα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε όλες τις ειδικότητες και απέχουν από τις προτάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η εισήγηση του Υπουργείου Παιδείας καταστρατηγεί την προϋπηρεσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με το όριο που θέτει –αναγνώριση έως και 60 μήνες προϋπηρεσίας–, «ξυπνώντας» μνήμες του επαίσχυντου νόμου Διαμαντοπούλου, που καταργούσε στην πράξη, από το 2010, την πραγματική προϋπηρεσία των συναδέλφων. Επίσης, απορία δημιουργεί η αλλαγή του βαθμού συντελεστή μοριοδότησης των χρόνων προϋπηρεσίας.

Η εισήγηση του υπουργείου υποβαθμίζει τον καθημερινό αγώνα των συναδέλφων μας αναπληρωτών που υπηρετούν σε κάθε γωνιά της χώρας, ανατρέπει τον προγραμματισμό τους.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», σύμφωνα και με τις αποφάσεις των Γενικών του Συνελεύσεων, διαφωνεί ριζικά με την εισήγηση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας για το νέο τρόπο πρόσληψης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Εάν ο υπουργός και η κυβέρνηση ενδιαφέρονται πραγματικά για τους μαθητές, για τους εκπαιδευτικούς και γενικότερα για την στήριξη του δημόσιου σχολείου τότε αρχικά θα έπρεπε να είχαν καταθέσει πλαίσιο μόνιμων διορισμών σε όλες τις πραγματικές ανάγκες και φυσικά ένα μόνιμο πλαίσιο πρόσληψης αναπληρωτών, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας. Δυστυχώς όμως ο προσωρινός τρόπος κατάταξης και πρόσληψης αναπληρωτών, καμία δέσμευση για μόνιμους διορισμούς και οι περιορισμένες πιστώσεις για την επόμενη χρονιά περιγράφουν τη ζοφερότητα που θέλουν να φέρουν στην εκπαίδευση.
Για το λόγο αυτό επισημαίνουμε την ανάγκη άμεσης αντίδρασης της ΔΟΕ και της βάσης του εκπαιδευτικού κόσμου, ώστε η τελική πρόταση για την αλλαγή του τρόπου κατάταξης των αναπληρωτών συναδέλφων να απηχεί στην πράξη τις θέσεις του Κλάδου.
Στο πλαίσιο αυτό ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει Παράσταση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 2:30 μ.μ. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης (Λεωφόρος Κνωσού 6).
http://www.e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/19003-2016-04-10-19-24-06
μια χαρά σου έρχεται η ημερομηνία. σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αύριο παραιτείσαι, οποτε Τετάρτη έτοιμος για διαμαρτυρία

Σελίδες: 1 ... 3536373839 ... 63

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30402
  • Τελευταία: geka1984
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1066581
  • Σύνολο θεμάτων: 18056
  • Σε σύνδεση σήμερα: 425
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 13
Επισκέπτες: 382
Σύνολο: 395

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.071 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.