Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - comba

Σελίδες: 12345 ... 29
29
μας δουλεύουν μου φαίνεται!!!πάλι τα ίδια με πέρσυ-ας βρουν τα περσυνα >:(

30
από πόσες ώρες και πάνω γίνεσαι αναπληρωτής?? δεν διευκρινίζεται...

31
δεν έχει σημασία το τι ΠΡΕΠΕΙ (και τόσα χρόνια έπρεπε αλλά δεν εφαρμόζονταν)
αλλά από ΠΟΙΟΥΣ κόβουν ώρες

32
ξεφτίλα >:( >:(όλα στους μόνιμους....
πρώτα ο μόνιμος μετά ο μόνιμος και μετά βλέπουμε....

33
Σε αλλη πολη βλεπω τωρα βλεπω υποψηφιο που δεν υπαρχει καν στους αρχικους , να εμφανιζεται στους τελικους και μαλιστα να κερδιζει την πρωτη θεση
απλά ελέγχεις εάν υπήρχε ψηλά και στους πίνακες του 2015 τότε ήταν λάθος της επιτροπής

34
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Σεπτέμβριος 21, 2016, 10:27:54 μμ »
αφού κάθε φορά από τις προκυρησόμενες ειδικότητες υλοποιείτε το 1/8 αυτών γιατί μας πρήζετε και κάνουμε χαρτια τζάμπα. >:( >:(
Πρέπει πρώτα να βγαίνουν οι ΤΕΛΙΚΕΣ ειδικοτητες και μετά να καλεί καθε ΙΕΚ τις αντίστοιχες ειδικότητες καθηγητών που απαιτούνται και οχι ολες όπως τώρα...μια ζωή ανάποδα

35
για τους τελικούς πίνακες καμιά πληροφορία για τον χρόνο ανάρτησης??? δεν πιστεύω κανενα μήνα πάλι >:(

36
omg!!!! Δεν εμφανίζομαι πουθενα!!! ευτυχώς πήρα πρωτόκολλο με διπλή πληρωμή courier.....full ένταση λόγω ανυπαρξίας!!!!!!!

37
ΑΣΠΑΙΤΕ / Απ: Προκήρυξη για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ 2016-2017
« στις: Αύγουστος 04, 2016, 08:08:45 μμ »
παλιά με την ΣΕΛΕΤΕ "πετούσες άγκυρα στην εκπαίδευση", τώρα "πετάς τα τριαντάρια κάθε χρονιά"...........ο υπερπληθυσμός των κατόχων ΑΣΠΑΙΤΕ επάρκειας σε συνδιασμό με τους μηδενικούς διορισμούς έχει καταστήσει το πτυχίο πλεόν χωρίς ισχύ.
τουλάχιστον να μετρούσε στην εκπαίδευση ενηλίκων θα ήταν ένα κίνητρο σημαντικό για να κάνει κάποιος αίτηση.

38
όταν όμως η κομμώτρια με τις full ώρες που μαζεύει έρθει το πλήρωμα του χρόνου (πολιτική συγκυρία) και σου γίνει προισταμένη ( το παράδειγμα ειναι πραγματικό)  και ως πληροφορικός θα σε βάζει να τις γράφεις τα cd για τα παιδιά της, να στένεις τα mail του σχολείου, να γραφεις σε word τα κείμενα τότε θα νιώσεις την συναδερφικότητα για τα καλά.....αλλά θα είναι αργά.

39
1. Όταν ο άλλος είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο μαζί σου και δημοτικό να μην έχει τελειώσει είναι συνάδελφος.
αυτό μπορεί να ισχύει όπου υπάρχουν μόνιμες εργασιακές σχέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα π.χ. υπάλληλοι (και πάλι με εξαιρέσεις γιατί όπως είπαμε και ο διευθυντής και ο κυλικειάρχης είναι στο ίδιο χωρο αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι) .
Στα ΙΕΚ προσλαμβανόμαστε βάσει της ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ μας ιδιότητας με ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ανεξάρτητων υπηρεσιών (=δεν υπάρχει υπαλληλική σχέση) και αυτήν την στιγμή δεν είμαστε ούτε καν υποψήφιοι εκπαιδευτές. (δεν αναφέρομαι στις καθηγητικές ειδικότητες διότι έχουν λίγες ώρες).
Άρα εάν είμαι π.χ.Γιατρός  συνάδερφοι μου είναι "αυτός πού έχει το ίδιο επάγγελμα-Μπαμπινιώτης" όλοι οι Γιατροί του πλανήτη ασχέτως χώρου και χρόνου. εάν είμαι φυσιοθεραπευτής συνάδερφοί μου είναι όλοι οι φυσιοθεραπευτές όλου του πλανήτη.
άλλο παράδειγμα: έστω ότι στο ίδιο γραφείο συστεγάζονται με αντικείμενο π.χ. "συμβουλευτικές υπηρεσίες" ένας μηχανικος και ένας λογιστής,αυτοί μεταξύ τους αισθάνονται και είναι συνεργάτες και όχι συνάδερφοι καθότι αισθάνονται και είναι συνάδερφοι με αυτούς που έχουν την ίδια ιδιότητα δηλαδή ο λογιστής με το "συνάφι" του και ο μηχανικός με το "συνάφι" του ...
τώρα εάν κάποιος δεν έχει βγάλει δημοτικό και θέλει να διδάσκει αυτό είναι επιλογή του και δεν το κρίνω (καθότι είναι δουλειά του υπουργείου να τον επιτρέπει), απλά να γνωρίζει ότι στην εκπαίδευση συνήθως ο διδάσκων έχει μεγαλύτερο τίτλο εκπαίδευσης από τον διδασκόμενο!!!!!!!!!!!!!διότι πολλοί μαθητές στα ΙΕΚ έχουν ήδη ανώτατους τίτλους και είναι κρίμα. το επίπεδο εκπαίδευσης της νεολαίας  έχει ανέβει και δεν μπορεί να μένουμε στο 1821.....όταν με Λύκειο ήσουν αρχηγός!!!!

40
και συνταξιούχοι μπαίνουν στο τέλος. Ερωτώ να στον πίνακα πιστοποιημέων υπάρχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι τι γίνεται;προηγούνται έναντι των μη πιστοποιημένων ιδιωτών;
είναι θολό αυτό το σημείο....

41
Κοίτα η εκπαίδευση δεν χωράει ανώτερους και κατώτερους.
Εφόσον είσαι στον ίδιο χώρο με κάποιον και κάνεις την ίδια δουλειά, είσαι συνάδελφος.
Οι υπερεπιστήμονες με τα διδακτορικά ας φύγουν από τα ΙΕΚ και ΕΠΑΛ και ας πάνε στην NASA.
Και σου το λέει κάποιος που έχει διδακτορικό και έχει και πολύ αξιόλογους συναδέλφους που είναι Δ.Ε.
στην εκπαίδευση υπάρχουν τυπικά προσόντα και γιαυτό υπάρχει κατάταξη σε ΠΕ,ΤΕ,ΥΕ και ο καθένας σύμφωνα με το αντικείμενό του έχει τις αντίστοιχες αναθέσεις (Α,Β,Γ) αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάποιοι ανώτεροι και κάποιοι κατώτεροι απλά μην προσπαθούν κάποιοι να κρύψουν τον τίτλο τους και να προσπαθούν με δόλιους τρόπους να βαπτιστούν από ΔΕ σε ΤΕ και από ΤΕ σε ΠΕ χωρίς να έχουν τα τυπικά προσόντα.
ο "ίδιος χώρος" δεν είναι επιχείρημα διότι :α) ως ωρομίσθιοι είμαστε περαστικοί δυστυχώς από πολλούς χώρους και β) στον ίδιο χώρο υπάρχουν και πολλοί άλλοι όπως: ο κυλικιάρχης, το συνεργείο καθαρισμού, ο διευθυντής κλπ αυτό τι σημαίνει???
"ιδια δουλειά" σε καμιά περίπτωση δεν κάνουμε διότι το αντικείμενο κάθε βαθμίδας είναι άλλο...και σε σπάνια περίπτωση που σε κανένα εργαστηριακό μάθημα παρεβρίσκονται ταυτόχρονα ΠΕ με ΔΕ πάλι υπάρχουν συγκεκριμένα αντικείμενα που διδάσκει ο καθένας εκ του νόμου.
τώρα για τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των διδασκόντων σίγουρα η διαφορετική βαθμίδα που κατατάσεται (ΠΕ,ΔΕ,ΥΕ) ο καθένας δεν αποτελεί εμπόδιο στο να είναι άριστες οι σχέσεις μεταξύ τους ........

42
Πώς θα έπρεπε λοιπόν να σε αποκαλούν οι άλλοι αν έχεις διδακτορικό?
Δόκτορα? Να σου μιλάνε στον πληθυντικό? Να βαράνε προσοχές?
κατά προτίμηση "μάστορα" θα ήταν πιο ειλικρινές :D :D :D

Σελίδες: 12345 ... 29

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31884
  • Τελευταία: kostas1985
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1145123
  • Σύνολο θεμάτων: 18962
  • Σε σύνδεση σήμερα: 590
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 15
Επισκέπτες: 447
Σύνολο: 462

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.075 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.