Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - georgetta

Σελίδες: 1234 ... 6
15
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Νοέμβριος 22, 2011, 04:18:15 μμ »
Ύστερα από σχετική ερώτηση στις υπηρεσίες του Υπ. Διοικ. Μετ., λένε ότι μεταπτυχιακό και διδακτορικό δεν μετράνε αθροιστικά.. τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Σε πίνακες που έχει το υπουργείο, αν δηλώσεις και μεταπτυχιακό και διδακτορικό, προσθέτει 7 χρόνια στο βαθμό! το είδα σήμερα.

Μπορείς συνάδελφε να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος; Τι πίνακες ήταν; Μπορούμε κάπου να τους δούμε και εμείς;

Ευχαριστώ!

Βρήκα αυτό ! Νομίζω ότι είναι μα βάση την καινούρια κατάταξη http://www.gspa.gr/%282515348094266214%29/eCPortal.asp?id=1544&nt=18&lang=1&pID=235&p2ID=1543&lang=1#%CE%A0%CF%8C%CF%83%CE%BF%20%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CE%BF%20%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BB%CE%BF%CF%85%20%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82%20%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82;

16
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Νοέμβριος 22, 2011, 04:06:55 μμ »
Ύστερα από σχετική ερώτηση στις υπηρεσίες του Υπ. Διοικ. Μετ., λένε ότι μεταπτυχιακό και διδακτορικό δεν μετράνε αθροιστικά.. τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Σε πίνακες που έχει το υπουργείο, αν δηλώσεις και μεταπτυχιακό και διδακτορικό, προσθέτει 7 χρόνια στο βαθμό! το είδα σήμερα.

Μπορείς συνάδελφε να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος; Τι πίνακες ήταν; Μπορούμε κάπου να τους δούμε και εμείς;

Ευχαριστώ!

17
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2012
« στις: Νοέμβριος 19, 2011, 10:38:37 πμ »
Τους τελευταίους μήνες η bitch ήταν η βασίλισσα αυτού του forum ;D

Αυτό νομίζω όποιος παρακολουθεί και στο ελάχιστο το forum δεν μπορεί να έχει δαφορετική άποψη. Οι απαντήσεις της ήταν ΑΜΕΣΕΣ, ΕΥΣΤΟΧΕΣ και πάντα με το σκεπτικό να είναι με ακρίβεια σε αυτά που προβλέπουν οι νόμοι και οι διατάξεις για θέματα εκπαίδευσης.

Βοήθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ συναδέλφους. Την ευχαριστούμε πολύ !

Ελπίζουμε να συνεχίσει να είναι έτσι. Εϊναι άψογη διοικητική υπάλληλος και συνάδελφος και τιμά με την παρουσία της και την προσπάθειά της το forum.

18
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Νοέμβριος 19, 2011, 09:44:11 πμ »
Πάλι στις ΔΕΚΟ θα είναι οι ευνοημένοι:

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=107179&catid=13

Μήπως να βάλουμε πλώρη για ΔΕΗ μεριά;

Στην ΔΕΗ συνάδελφε τόλμισαν μέχρι και να κατεβάσουν διακόπτη στο υπουργείο Υγείας. Είδες τι αγώνα είχαν και έχουν ;  Ενώ εμείς.......... 8)

19
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2012
« στις: Νοέμβριος 16, 2011, 03:42:14 μμ »


ο κανόνας φέτος λέει "δηλώνω περιοχές μετάθεσης όπου θέλω αν δεν έχω οργανική κάπου αλλού. Αν έχω οργανική, τότε δηλώνω περιοχές μόνο εκεί που θα μπορέσω σίγουρα να λάβω πάλι οργανική. Αλλιώς απλά παίζω ρώσικη ρουλέτα"  8) 8) 8)

Αυτό όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα ισχύσει. Γενικά φαντάζομαι στους συναδέλφους που έχουν κυρίως οργανική (όχι ότι δεν πρέπει να απασχολεί και τους άλλους, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ που πρέπει να έχουμε...) Αλλά με τι κριτήρια αφού δεν είμαστε σίγουροι πάλι. Επίσης μια και εγώ ενδιαφέρομαι να πάω σε "κορεσμένη" περιοχή συγκεκριμένα Λάρισα ή Καρδίτσα με αυτή την λογική (επειδή έχω οργανική αλλά και αυτή όπως είναι πλέον μπορεί και να χαθεί-εννοώ με συγχωνεύσεις κ.τ.λ) άραγε για το τι είμαστε σίγουροι; Και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε ποτέ να πάμε στην περιοχή που μας ενδιαφέρει;

20
..........αυτη η ασυδοσια και ο ωχαδελφισμος μας εφεραν οικονομικα στην κατασταση που ειμαστε

Σε αυτό το σημείο διαφωνώ. Μας έφεραν συνάδελφε οι ρεμούλες των κυβερνήσεων ολων τα τελευταία 30 χρόνια και οι μίζες 10 μεγάλων γνωστών εταιριών στην Ελλάδα και οικογενειών. Μιλάμε για εκατοντάδες δισ........... :'(


21
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Νοέμβριος 08, 2011, 04:56:59 μμ »
Γειά σας . Αν είναι εύκολο ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω και εγώ σε ποιό βαθμό θα βρεθώ. Διορίστηκα Αύγουστο 2009 και είχα 2 μήνες και 20 ημέρες προυπηρεσίας. Έχω δύο μεταπτυχιακά (κατάλαβα ότι το ένα θα μετρήσει). Σε ποιό βαθμό θα μπω;

Υποθέτω Ε.
Μ.Κ. 0 θα έχω; Πόσο θα χρειαστεί να περιμένω για να αλλάξω Μ.Κ. και πόσο για βαθμό;

Ευχαριστώ !

22
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Οκτώβριος 30, 2011, 10:40:49 μμ »
Με προεδρικό διάταγ΅α, που εκδίδεται ύστερα από
πρόταση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθ΅ισης και
Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονο΅ικών, ΅πορεί
να προβλέπεται
η αναγνώριση για βαθ΅ολογική και ΅ι-
σθολογική ένταξη και της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό
το΅έα των κρατών - ΅ελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
, ΅έ-
χρι επτά (7) έτη, κατ’ ανώτατο όριο και υπό τις προϋπο-
θέσεις που ορίζονται στο εδάφιο πέ΅πτο της παρούσας
παραγράφου. Με το ίδιο διάταγ΅α ρυθ΅ίζεται ο τρόπος
και οι προϋποθέσεις αναγνώρισης αντίστοιχης προϋπη-
ρεσίας και για τους υπηρετούντες, κατά την έναρξη ι-
σχύος του διατάγ΅ατος, υπαλλήλους και ρυθ΅ίζεται κά-
θε αναγκαίο ζήτη΅α για την εφαρ΅ογή της διάταξης του
προηγού΅ενου εδαφίου.

Μπορεί να αναγνωριστεί αν βγει προεδρικό διάταγμα για ιδιωτική προυπηρεσία σε κράτη μέλη της Ευρωπ. Ένωσης.

ερώτηση: μιλάει μόνο για άλλα κράτη ή ιδέα μου είναι

με ποια λογική κάνει κάποιος αίτηση για κάτι που δεν έχει βγει το ΠΔ που μπορεί να δώσει αναγνώριση για κάποιες χώρες αλλά δεν λέει την Ελλάδα ξεκάθαρα ?

γιατί μου φαίνονται φωτογραφικές αυτές οι διατάξεις ?????

α. αναφέρεται σε ιδιωτική προϋπηρεσία σε κράτη μέλη της Ε.Ε. ( στην οποία ανηκει ΚΑΙ η Ελλάδα) . Από τη στιγμή που δεν την εξαιρεί, οι διατάξεις ισχύουν και για την Ελλάδα - και για λόγους ισης μεταχείρισης βέβαια ( εκτός και αν ορισθεί διαφορετικά με το ΠΔ αν και νομίζω ότι σε περίπτωση που την εξαιρέσει θα πέσουν βροχή οι ενστάσεις και οι προσφυγές στη δικαιοσύνη).

β. το ΠΔ θα πρέπει να εκδοθει πολύ σύντομα - μέσα στο μήνα σύμφωνα με το Νόμο. Με βάση το Νόμο όμως, αυτος έχει ισχύ απο 1/11 εξ ου και δικαιολογείται να γίνεται η αίτηση από τώρα. Ουσιαστικά αυτό επιτρέπει στον αιτούντα να "κερδίσει" κάποιες μέρες  - καθώς η όση υπηρεσία αναγνωρίσει θα μετρήσει είτε από την ημερομηνία αιτήσεως είτε από 1/11 - αυτό μένει να το δουμε με διευκρινιστική γιατί ουσιαστικά σε αυτή τη φαση θα μετρήσει ως "πλεονάζων χρόνος" - αλλά ο πλεονάζων αυτός χρόνος θα μετρήσει ως 31/10, δηλαδή ως την ημερομηνία που είχαν αναγνωρίσει  ή είχαν αιτηθεί αναγνώρισης υπηρετήσεων  πριν το νομο.... γιαυτό και είναι κρίσιμο να γίνει τώρα η αίτηση. Ενδεχομένως βέβαια, αργότερα να ρυθμιστεί διαφορετικά αυτο το σημείο και τελικά να αποδειχτεί ότι τσάμπα τρέχαμε αλλά καλύτερα νομίζω να τρέξουμε τώρα παρά να κλαίμε αργότερα....

γ. εννοείται ότι οι διατάξεις είναι φωτογραφικές και βεβαίως εκλαμβάνω το ερώτημά σου ως ρητορικό.  ;) ;) Αλλά αν μπορέσει και κανας άλλος χριστιανός να επωφεληθεί από αυτή τη "φωτογραφικότητα" ε δεν ειναι και κακό....

Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν η άδεια ανατροφής τέκνου αποτελεί "πραγματική δημόσια υπηρεσία" για την κατάταξη σε βαθμό; Ή πρέπει να αφαιρεθεί από τη συνολική υπηρεσία;

αυτό μάλλον θα διευκρινιστεί σε ύστερο χρόνο. Προς το παρον, ορίζεται ως πραγματική δημόσια υπηρεσία...τώρα τι θα σκεφτούν αύριο οι γερμανο-γαλλικοί εγκέφαλοι....ουδείς γνωρίζει.

Απ'ότι κατάλαβα στο δημοσίευμα όμως πρέπει να έχει γίνει αναγνώριση. Υποβάλοντας αίτηση και αφού δεν συνεδρίασε το ΠΥΣΔΕ πως έχεις πάρει αναγνώριση;  Θα μου πείς ευθύνη του ΠΥΣΔΕ είναι να συνεδριάσει ( ;; πιθανόν την ίδια ημέρα αίτησης ;;)

23
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Οκτώβριος 30, 2011, 05:27:52 μμ »
τα ένσημα πρέπει να είναι και επικυρωμένα. Η αιτηση και τα ενσημα κατατίθενται στο ΠΥΣΔΕ οργανικής.
Επειδή ίσως να ζητηθει και έγγραφο του ασφαλιστικου φορέα ( πχ ικα, τεβε) για το ακριβές διάστημα ασφάλισης -ότι δηλαδή ανέρχεται πχ σε πέντε έτη, επτά μήνες και οκτώ ημέρες - αλλά αυτό έιναι λίγο δύσκολο να το έχετε στα χέρια σας αύριο, μπορείτε παράλληλα με την αίτησή σας να συνυποβάλετε και υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώσετε ότι θα προσκομίσετε τα λοιπά έγγραφα μόλις αυτά εκδοθούν από τον ασφαλιστικό φορέα ( οπότε και καλύπτεσθε).

το τεβε ( επειδή το ίδιο έγγραφο χρησιμοποιούμε και στις συντάξεις) εκδίδει την σχετική  βεβαίωση  , το ίκα τη βεβαίωση διαδοχικής ασφάλισης. Και στις δύο περιπτώσεις, ο ενδιαφερόμενος προσκομίζει τα πρωτότυπα ένσημα μαζί με φωτοτυπία τους την οποία επικυρώνουν ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ οι υπάλληλοι του ικα και σας επιστρέφουν τα πρωτότυπα. Σε καμία περίπτωση - προς Θεού!! -  μη δώσετε πουθενά τα πρωτότυπα ένσημα. Για να λάβετε τη σχετική βεβαίωση από τα ταμεια αυτά, κάνετε παράλληλα και αίτηση για "αναγνώριση χρόνου υπηρέτησης για βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη"  Ωστόσο, καλό είναι να τους πιέσετε και λίγο για να τις βγάλουν γρήγορα τις βεβαιώσεις ( μερικά ικα ας πούμε κάνουν μέχρι και δύο μήνες...) >:( >:(

Με συγχωρείς Bitch 

για να μας βοηθήσεις περισσότερο γίνεται να γίνεις πιο συγκεκριμένη.

Στο ΤΕΒΕ θα ζητήσουμε να μας εκδώσουν βεβαίωση περιόδου ασφάλισης (προφανώς σε αυτούς θα κάνουμε μια αίτηση που θα αναγράφουμε για "αναγνώριση χρόνου υπηρέτησης για βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη").

Στην υπηρεσία μας αφού δεν θα έχουμε ακόμη το χαρτί της βεβαίωσης τι μπορούμε να γράψουμ κρατώντας ένα αριθμό πρωτοκόλλου με ημερομηνία 31/10/2011 ;
Αναγνώριση χρόνου υπηρέτησης για βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη ... Με τι συννημένα ; Ο συνολικός χρόνος πριν εκδοθεί από το ΤΕΒΕ δεν θα γνωρίζουμε με ακρίβεια πόσο θα είναι; Εξάλλου στο ΤΕΒΕ δεν θα μπορούν και προφορικά να μας τον πουνε κατευθείαν. Στην υπεύθυνη δήλωση τι μπορούμε να γράψουμε;

Ευχαριστώ !

24
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Οκτώβριος 13, 2011, 08:36:05 μμ »


Συνάδελφε, χωρίς να θέλω να ζητήσω από τον καθένα εκπαιδευτικό εδώ μέσα, πήρες κάποιο τηλέφωνο στην ΟΛΜΕ ; Φυσικά το ερώτημα δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε εσένα... Ο καθένας μπορεί να βρει τρόπους να αντιδράσει, άλλους αποτεσματικότερους και άλλου μη.

Σημασία έχει ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ χωρίς να κάνουμε κάτι.


Προσωπικά έχω πάρει πολλά τηλέφωνα στην ΟΛΜΕ.
Κατάφερα να μιλήσω και με τον πρόεδρο και του είπα αν δεν κατεφέρει να κινητοποιήσει ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους και να οδηγήσει τον κλάδο μας σε μια απεργία διαρκείας ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Δεν έχει λόγο να είναι πρόεδρος της ΟΛΜΕ. Θα μου πείτε φοβήθηκε; Θα το κάνει;

Εγώ πάντως είπα τις απόψεις μου.

Μακάρι να το κάνουν και άλλοι.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!

[/quote]

Και τι σου απάντησε ο πρόεδρος σε όλα αυτά;;;πως τον άκουσες;;;δικαιολογήθηκε, υπεραμύνθηκε, εκφράστηκε γενικώς;;;;;;
[/quote]

Περίπου, αυτά που είπες. Δηλαδή, ρίχνει το μπαλάκι σε εμάς για την μικρή συμμετοχή στο παρελθόν.  Σημασία έχει όμως συνάδελφε εμείς τι θα κάνουμε και όχι αυτός.

Τον πήρε κάποιος άλλος τηλέφωνο; Εσύ, δεν θα ήθελες να τον πάρεις;

Τα πράγματα εξαρτώνται ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!! Σταματήστε να κλαίγεστε (έχουμε χρόνο για αργότερα αν περάσει το ενιαίο...)

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΔΕΝ ΚΛΑΙΣ !  ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ! Ας αναρωτηθεί ο καθένας μας, τί έκανε και το τι θα κάνει ...

25
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Οκτώβριος 13, 2011, 08:01:21 μμ »
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=100905&cati

Όλοι παρόντες. Η ΟΛΜΕ άφαντη.

στη 48ωρη της ΑΔΕΔΥ συμμετέχει και η ΟΛΜΕ πάντωςΠάλι καλά.

Συνάδελφε, χωρίς να θέλω να ζητήσω από τον καθένα εκπαιδευτικό εδώ μέσα, πήρες κάποιο τηλέφωνο στην ΟΛΜΕ ; Φυσικά το ερώτημα δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε εσένα... Ο καθένας μπορεί να βρει τρόπους να αντιδράσει, άλλους αποτεσματικότερους και άλλου μη.

Σημασία έχει ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ χωρίς να κάνουμε κάτι.


Προσωπικά έχω πάρει πολλά τηλέφωνα στην ΟΛΜΕ.
Κατάφερα να μιλήσω και με τον πρόεδρο και του είπα αν δεν κατεφέρει να κινητοποιήσει ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους και να οδηγήσει τον κλάδο μας σε μια απεργία διαρκείας ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Δεν έχει λόγο να είναι πρόεδρος της ΟΛΜΕ. Θα μου πείτε φοβήθηκε; Θα το κάνει;

Εγώ πάντως είπα τις απόψεις μου.

Μακάρι να το κάνουν και άλλοι.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!

26
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Οκτώβριος 11, 2011, 08:42:51 μμ »
Ξέρουν να απεργούν και να πετυχαίνουν !!! ΜΠΡΑΒΟ ! http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=98380&catID=11


Συνάδελφοι σκεφθείτε για το ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ !

Θυμίζω εκεί θα είναι και στελέχη της ΟΛΜΕ
   >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

27
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Οκτώβριος 11, 2011, 08:12:23 μμ »
Μόλις ανακοίνωσαν κατά παράβαση του κανόνα της βουλής θα ζητήσουν την ψήφο του στις 20 Οκτώβρη. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ .... ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ !

Συνάδελφοι σκεφθείτε για το ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ !

Θυμίζω εκεί θα είναι και στελέχη της ΟΛΜΕ  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

28
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« στις: Οκτώβριος 11, 2011, 07:30:46 μμ »
Σας αναφέρω μια ανακοίνωση που είδα  νωρίτερα http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=47684

Τι λέτε;  Μάλλον θέλουν να μην πετύχει το Συλλαλητήριο τα συνδικαλιστικά μας όργανα... κάτι γίνεται... θέλουν πολύυυυυυυυυυ γιαούρτι!


Επίσης μου έκανε εντύπωση το γεγονός για τις απεργίες που είδα πριν λίγο στο γνωστό κανάλι της κυβέρνησης mega. Απεργίες μέχρι και οι εφοριακοί....

Για εμάς ούτε κουβέντα !!! Αφού εμείς μάλλον πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το Ενιαίο.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ !!! Εκεί όλο και κάποιο από τα συνδικαλιστικά μας όργανα θα είναι εκεί. Ευκαιρία να τα πούμε από κοντά αφου τηλέφωνο δεν σηκώνουν >:( >:( >:(

Σελίδες: 1234 ... 6

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31797
  • Τελευταία: pantsi
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1139393
  • Σύνολο θεμάτων: 18913
  • Σε σύνδεση σήμερα: 563
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 21
Επισκέπτες: 428
Σύνολο: 449

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.11 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.