Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - achilleas23

Σελίδες: 123 ... 14
3
Δεν άνοιξε το σύστημα ακόμη ? Προσπαθώ να δηλώσω περιοχές αλλά μου λέει δεν έχω πρόσβαση στο φάκελο

https://xenesglosses.eu/2017/08/anoikse-opsyd-apo-istoriko-epilogi-ton-periochon/

4

Εντωμεταξύ είναι πολύ ηλιθιο το όποιο επιχείρημα προβάλλουν είτε εκάστοτε Κυβερνηση είτε Τροικα για δυσκολια και απαγορευση τελεσης μονιμων διορισμων. Ενας Χ ελαχιστος αριθμος αναπληρωτών απαιτείται ΚΆΘΕ χρονιά και στις 2 βαθμίδες! Με αυτά τα χρήματα ας έκαναν μόνιμους διορισμούς....


Το πρόβλημα είναι από που προέρχονται τα χρήματα. Τα περισσότερα είναι από προγράμματα ΕΣΠΑ και αυτά δε μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για μόνιμες προσλήψεις. Βρε αλλάξανε όλο το πρόγραμμα και τη φύση του ολοήμερου σχολείου για να μπορούν να χρησιμοποιούν τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ και για το πρωινό μέρος του σχολείου.

Μόνιμες προσλήψεις μπορούν να γίνουν μόνο μέσω τα κονδύλια που παίρνει το υπουργείο από τον προυπολογισμό του κράτους.

5
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: Αναπληρωτές 2015-2016
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2015, 02:02:26 μμ »
Nα δημιουργηθεί ένα σύστημα διοριμών που θα επιλέγει τους καλύτερους και δεν θα αποκλείει κανέναν από το να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Αν θέλουμε η παλαιότητα να αποτελεί το κριτήριο τους ποιός μπαίνει σε μία τάξη και διδάσκει, ας επιστρέψουμε στην επετηρίδα να τελειώνουμε.


Πώς αξιολογείς κάποιον, αν δεν κάνει την εργασία, για την οποία εκπαιδεύτηκε;

Γιατί ένα είναι σίγουρο, με το διαγώνισμα του ΑΣΕΠ δε μπορείς να το κάνεις.

Στο τέλος χωρίς μια δοκιμαστική περίοδος σε μια τάξη δε γίνεται.

6
Κλάδος ΠΕ70 Δασκάλων / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ70 2015-16
« στις: Σεπτέμβριος 25, 2015, 06:35:16 μμ »
Λείπουν όμως τα ολοημερα

7
Όπως είπα πιο πάνω, οι αναβολές δεν λύνουν το πρόβλημα. Και την Άνοιξη να φτάσει τη δίκη, αν η απόφαση είναι υπερ των προσφυγέντων θα τεθούν αναδρομικά ζητήματα, από την εγκυρότητα της πρόσληψης μέχρι την νομιμοποίηση του να μπουν οι προυπηρεσίες στους πίνακες.

Μόνο αν αποφασίσει το ΣΤΕ ότι η αποφασή του θα ισχύει αναδρομικά. Ή μήπως ανακλήθηκαν οι διορίσμοι που έγιναν τα τελευταία χρόνια με το 60-40 εξαιτίας της απόφασης 527/2015;

8
η δικαστικη αποφαση θα βγει αμεσα. Ασφαλιστικα ειναι. Τελη Οκτωβρη θα εχει βγει.

Τα ασφαλιστικά βγήκαν κιόλας.Ηταν αρνητική η απάντηση. Στις 8/10 γίνεται η κύρια δικη.

9

Ο Λοβέρδος όταν έφερε τον νόμο του προς ψήφιση, στο αρχικό σχέδιο νόμου δεν υπήρχε η παρ. 4 στο αρ. 5 (το οποίο βρίσκεται πλέον στον 3848 ως αρ. 5Α). Ο Λοβ ήθελε μόνο να δώσει μόρια προϋπηρεσίας στα απομακρυσμένα σχολεία. Του είπαν λοιπόν κάποιοι στη βουλή ότι δεν έχει νόημα να δίνεις αυτά τα μόρια, αφού είναι κλειστοί οι πίνακες, και τότε έφερε τροπολογία που προσθέτει την παρ. 4 στο αρ. 5, το οποίο ανοίγει τους πίνακες, αλλά αποκλειστικά για τις προϋπηρεσίες απομακρυσμένων. Δυστυχώς κάποιοι γουστάρουν να το ερμηνεύουν ως ότι ανοίγει τους πίνακες για κάθε προϋπηρεσία. Αν ήταν έτσι, θα άλλαζε το αρ. 9, και δεν θα πρόσθετε παράγραφο στο άρθρο 5 που αφορά τα απομακρυσμένα.

Χώρια που άφησε απείραχτο το αρ. 9, με αποτέλεσμα να αναιρεί το ένα άρθρο το άλλο.


Με άλλα λόγια υποστηρίζεις ότι ο Λοβέρδος είχε μόνο σκοπό στον πίνακα των αναπληρωτών να δημιουργήσει μια ομάδα σχολείων που θα δίνουν μόρια,και μάλιστα διπλά, ένω τα υπόλοιπα όχι, σε ένα πίνακα που είναι "κλειστός". Μόνο που το διαβάζεις, ξέρεις τι σκοτωμός θα γινόταν, αν το εφαρμόζανε έτσι.


10
Ο ανηψιος μου δεν εχει δάσκαλο και στο δημοτικο ειπαν στην αδελφή μου πως περιμενουν δασκαλους Οκτωβρη  :o

Αν σκεφτείς το χρονοδιάγραμμα κατά κει πάει. 23 ο οριστικος πίνακας. Ας πούμε την ίδια μέρα οι προσλήψεις. Παρουσίαση στη διευθυνση 3 μέρες συνήθως, άρα πάμε ως τη Δευτερα 28. Μετά τις 29 θα ξέρουμε το σχολείο που θα πάμε.

11
Κλάδος ΠΕ70 Δασκάλων / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ70 2015-16
« στις: Σεπτέμβριος 18, 2015, 06:48:26 μμ »
Κατάλαβα .... Το "κουτάκι" τι είναι?

Στην αίτηση κάτω από τις περιοχές που δηλώνεις ειναι και η επιλογη αν θέλεις να εργαστείς και στην υπόλοιπη Ελλαδα. Το κουτάκι που σημειώνεις διπλα στην επιλογη είναι το διάσημο "κουτάκι" που βλέπεις εδω παντού.

13
Πιο πριν είχες αφήσει να εννοηθεί ότι κατάχρηση γίνεται επειδή τάχα μου κάποιοι που έχουν κανονικές ενστάσεις, δεν θα τους δοθεί ευκαρία να τις καταθέσουν. Τώρα λες ότι γίνεται κατάχρηση επειδή τάχα μου θα μείνουν κλειστά τα σχολεία. Καταλαβαίνω την αγωνία σου να στηριχθείς κάπου, να πεις κάτι.  ;)

Αλλά plz, τα σχολεία μένουν κλειστά επειδή έκανε τη βλακεία το υπουργείο να μην βγάλει εξ αρχής ΦΕΚ. Να τα λέμε όλα, έτσι; Διαφορετικά οι ενστάσεις θα είχαν γίνει πολυυυυυυυυυ νωρίτερα και δεν θα είχες να λες αυτό που είπες. Τα του καίσαρως το καίσαρι παρακαλώ.


Κάποιος άλλος έκανε αυτη την παρατήρηση για την κατάχρηση, την οποία αναφέρεις, δεν είναι από μένα και η παρατήρησή μου για καθυστέρηση αφορά τη συγκεκριμένη διαδικασιά του ελεγχου των ενστάσεων και αυτή τη στιγμή μετράει κάθε μέρα.

Και αν το πας έτσι μπορώ να πω χωρίς της προσφυγες δε θα υπηρχε η ανάγκη για ΦΕΚ, αν ο Συριζα ψηφιζε το καινουριο νομοσχέδιο όλα αυτα δε θα γίνονταν και οι προσφυγές θα είχαν αλλο θεμα κοκ.

Έγω μιλάω για την διαδικασία των ενστάσεων, για όλα τα άλλα είναι υπεύθυνα τα δικαστήρια.

14
Άποψή σου. Τεκμηρίωσα τους λόγους γιατί είναι επίσης σωστή διεύθυνση. Αν δεν τους δέχεσαι είναι δικό σου θέμα.

Έχει ήδη γίνει με πολλούς... απλώς αφήνουν τον χρόνο να περάσει.

Το να μην εφαρμοστεί μια διάταξη ενός νόμου δεν είναι ούτε κάτι δύσκολο, ούτε κάτι κακό, αν αυτή είναι αντισυνταγματική, ή αν αυτή έρχεται σε αντίθεση με μία άλλη διάταξη του ίδιου νόμου. Θα μπορούσαν κάλλιστα να αναστείλουν την εφαρμογή της για αργότερα.

Για κάποιον όμως λόγο που μόνο αυτοί ξέρουν, θέλουν πάση θυσία να την εφαρμόσουν. Θέλουν πάση θυσία να ανοίξουν οι πίνακες, κι ας παραβιάζεται το αρ. 9 παρ. 2 του 3848.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Η απαγορεύσεις που εισάχθηκαν φέτος είναι πρωτοφανείς και απαράδεκτες*. Αφού όπως λες εσύ κι άλλοι είναι δεδομένο ότι θα απορριφθούν από την επιτροπή του υπουργείου, τότε δεν έχουν κανέναν σοβαρό λόγο να μην της δεχτούν σε πρώτη φάση οι διευθύνσεις. Όσον αφορά τα περί καταχρήσεως, αυτό ισχύει μόνο αν αποδεικνύεται ότι κάποιος παθαίνει ζημιά με το να κάνω εγώ ένσταση, τη στιγμή που κάνω την ένσταση. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς.

* Και γιατί ήξεραν ότι θα υπάρξουν πολλές τέτοιες ενστάσεις; Από πού είχαν τέτοια πληροφόρηση; Διαβάζουν το μυαλό μας; Πηγαίνουν σε μέντιουμ; Μυρίζουν τα δάκτυλά τους; Ή μήπως νιώθουν ένοχοι για κάτι;

Με όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες δε χρειάζεσαι πολύ σκέψη για να μαντέψεις τι θα γινόταν.

Και κατάχρηση δημιουργείται από το γεγονός ότι καθε ένσταση που υποβλήθηκε θα πρέπει να ελεγχθεί. Αν ο αριθμός τους εξαιτίας αυτής της υπόθεσης είναι αρκετά μεγάλος  μπορεί να  δημιουργήθει καθυστέρηση στη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών με απότέλεσμα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά για μεγαλύτερο διάστημα και οι αναπληρωτές να χάσουν ημερομίσθια και ένσημα.

Σελίδες: 123 ... 14

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28663
  • Τελευταία: teacher88
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 976983
  • Σύνολο θεμάτων: 16912
  • Σε σύνδεση σήμερα: 370
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 29
Επισκέπτες: 217
Σύνολο: 246

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.052 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.