Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - anna_s

Σελίδες: 123 ... 13
1
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 15, 2019, 04:47:16 μμ »
Μπες κ δες περιγραφη θεσης. Αν λέει συγκεκριμένο πτυχίο, έ, τότε αυτό θέλουν. Αν δε βρεθεί, θα το ξαναστείλουν το αίτημα για την επόμενη φάση. Κάντε έξυπνες κινήσεις.

Τα διάβασα τα περιγράμματα και γι αυτό αναρωτιέμαι. Όταν για παράδειγμα σε μια θέση γραμματειακής υποστήριξης (περιγράφεται το αντικείμενο, οι αρμοδιότητες και τα ουσιαστικά προσόντα στο περίγραμμα και είναι ξεκάθαρο τι δουλειά θα κάνει οποίος πάει εκεί) ζητά πτυχίο χημικού.. 🧐 τι στο καλο; Ουσιαστικά ρωτάω αν μπορεί να καλυφθεί θέση με άτομο που δεν κατέχει όλα τα τυπικά προσόντα, αλλά έχει ουσιαστικά προσόντα, σε περίπτωση που δε βρεθεί υποψήφιος με όλα τα τυπικά. Και η δική μου λογική λέει ότι το κενό παραμένει για επόμενο κύκλο...αλλά ποια λογική; Στην Ελλάδα ζούμε 🤯

2
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 14, 2019, 03:34:21 μμ »
Καλησπέρα!
Εμείς τώρα αιτούμαστε μόνο για θέσεις ΠΕ που ζητούν οποιοδήποτε πτυχιο ΑΕΙ, ή μπορούμε να αιτηθούμε και για θέσεις οι οποίες ζητούν συγκεκριμένο πτυχίο που δεν το έχουμε; (με το σκεπτικό ότι αν δε βρεθεί κάποιος με όλα τα τυπικά προσόντα, επιλέξουν εμάς με τα υπόλοιπα..😁)

3
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 04, 2019, 09:35:25 πμ »
Ευχαριστώ για την απάντηση...πάντως εδώ και πολύ ώρα...είναι shut down...θα δω αργότερα ή αύριο....

Κάνεις την αίτηση και τη στέλνεις μαζί (μπορεί να μην χρειάζεται ...αλλά θα έλεγα στείλε την ) με μία αίτηση προς τη Δ/νση Εκπαίδευσης σου αναφέροντας τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης και τους κωδικούς των θέσεων που επέλεξες στην αίτηση σου.... ...τουλάχιστον έτσι έκανα σε προηγούμενο κύκλο.

Ααα η αίτηση είναι μια δηλαδή; Με όλους τους κωδικούς μαζί; Δεν το ήξερα! Ευχαριστώ!
Δεν περιμένουμε δηλαδή να μας επιλέξουν σε κάποια θέση για να ζητήσουμε αποδέσμευση Ε;
Καλή επιτυχία σε όλους!

4
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 03, 2019, 11:42:29 μμ »
Καλησπέρα συνάδελφοι....
Ιδέα μου είναι ή γενικώς δεν μπορούμε να μπούμε στο σύστημα ; το πρωί κάτι πήγε να γίνει αλλά μετά...τίποτε....

Επίσης γνωρίζουμε κάτι νεότερο επί του θέματος του "απαγορευτικού" των αποδεσμεύσεων ή κάτι θα αλλάξει αυτή τη φορά ;

Ευχαριστώ όποιος έχει διάθεση...να απαντήσει...

Εγώ μπήκα και χθες και σήμερα κανονικά. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ, αλλά προφανώς έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Φαντάζομαι θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες.
Για την αποδέσμευση ούτε εγώ γνωρίζω κάτι νεότερο..όπως και να χει την προσπάθεια μας θα την κάνουμε! Διαδικαστικά πως γίνεται η αίτηση για την αποδέσμευση; Μέσω της διεύθυνσης εκπαίδευσης;

5
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Νοέμβριος 29, 2019, 08:35:25 πμ »
Καλησπέρα, οι 1600 μετατάξεις στο υπουργείο παιδείας αφορούν την εκπαίδευση ή φορείς του υπουργείου. Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει. Ευχαριστώ.

Καλημέρα!
Αφορούν διοικητικές θέσεις σε φορείς του υπουργείου παιδείας.

6
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Νοέμβριος 12, 2019, 08:58:01 μμ »
Αν προσέξεις ο νόμος για την αποδέσμευση (ο 4440) αναφέρει και την απόσπαση. Από πότε ο 1824 προβλέπει σύμφωνη γνώμη αποδέσμευσης από ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ για την απόσπαση; Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε φορείς εκτός υπουργείου Παιδείας χρειάζεσαι αποδέσμευση με την έννοια του αντικαταστάτη. Δε σημαίνει ότι καταλαβαίνει το ίδιο και το υπουργείο βέβαια.

Έχω την εντύπωση ότι οι αποσπάσεις μέσω ΕΣΚ δε μας αφορούν ούτως ή άλλως, γιατί γίνονται μεταξύ ίδιων κλάδων! Οι δικές μας αποσπάσεις μάλλον θα συνεχίσουν να γίνονται εκτός κινητικότητας. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Όσον αφορά την αποδέσμευση, θα μπορούσε να «διαβαστεί» και έτσι.. εγώ είπα τι γνωρίζω ότι συνέβαινε μέχρι τώρα.

7
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Νοέμβριος 12, 2019, 12:18:53 πμ »
Όταν λέμε αποδέσμευση δεν εννοούμε την ίδια αποδέσμευση όπου περιμένουμε τον αντικαταστάτη σε περίπτωση απόσπασης; Αυτό καταλαβαίνω.

Όχι. Εννοούμε αποδέσμευση από το υπέροχο υπουργείο μας..που για να την πάρουμε χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ..μέχρι τώρα τουλάχιστον!

8
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Νοέμβριος 10, 2019, 03:49:29 μμ »
Συγκροτήθηκε επιτέλους η κεντρική επιτροπή κινητικότητας.. για να δούμε...

https://workenter.gr/sites/default/files/fek_ypes.pdf

9
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Οκτώβριος 17, 2019, 04:12:25 μμ »
Καλησπέρα!
Υπάρχει κάποιος εδώ που ζήτησε τα πρακτικά των επίμαχων ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ (της μη αποδεύσμευσης) να μας τα κοινοποιήσει να έχουμε μια ιδέα πως θα κινηθούμε;

(Αν και για εμάς που δεν έχουμε κάνει ακόμα αιτήσεις δεν υπάρχει κανένα φως..επόμενο κύκλο ακούμε και επόμενο κύκλο δε βλέπουμε!!)

10
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Οκτώβριος 10, 2019, 03:29:40 μμ »
πάντως αυτός ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί >:(
με την εκκίνηση του νέου κύκλου κινητικότητας μέσω ΕΣΚ θεωρώ πως πρέπει όλοι εμείς που θιγόμαστε
από το "μπλόκο" του ΥπΠΕΘ να συνασπιστούμε και ομαδικά να πιέσουμε αιρετούς, ΚΥΣΔΕ κ την ηγεσία του υπουργείου

αν μη τι άλλο να μην μας περνάνε για ιθαγενείς...

Και με δικηγόρους, με αγωγές ή ότι άλλο...

Όποιος γνωρίζει, ας μου προτείνει σας παρακαλώ κάποιον δικηγόρο στην Αθήνα, που να είναι καλός στα δημοσιοϋπαλληλικά! Και σε πμ αν θέλετε, για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

11
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Οκτώβριος 04, 2019, 10:45:00 μμ »
Άδωνις εν δράσει!
Οι υπόλοιποι ακόμα περιμένουν την αποδέσμευση...
Υ.Γ. Η μετάταξη δεν είναι για λόγους υγείας, διότι θα αναφερόταν η σχετική γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας.

 Άρα η αποδέσμευση δεν είναι απαραίτητη τελικά..αρκεί να ξέρεις τον υπουργό!! 🤔🤫

12
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Σεπτέμβριος 26, 2019, 03:33:46 μμ »
Δεν έχουν τις άδειες και το ωράριο των διοικητικών υπαλλήλων;;

Δεν ξέρω σε τι είδους διαθέσεις ακριβώς αναφέρεται ο daidalos, αλλά οι αποσπασμένοι σε Διευθύνσεις με απόφαση περιφερειακού διευθυντή (που γίνονται κανονικά για σοβαρούς λόγους υγείας κυρίως) έχουν ωράριο και διακοπές σχολείου. 8-2, Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι.

14
Δηλαδή μου λέτε ότι δεν ξέρω πως τοποθετήθηκα στο σχολείο που ήμουν;;; Φυσικά και έγινε όπως το λέω!! Δηλώνω πάντα Β' και Δ΄Κυκλάδων. Πέρσι λοιπόν, θυμάμαι ότι μετά τα Χριστούγεννα μου έβγαινε μόνο ένα κενό: στο γυμνάσιο Εμπορειού της Σαντορίνης, που δε με ενδιέφερε άρα και δεν το επέλεξα. Τέλη Φεβρουαρίου, που ανακοινώθηκαν κάποιες προσλήψεις, μπήκα πάλι στον οπσυδ και είδα ότι υπήρχαν ένα κενό στην Σαντορίνη (το ίδιο, μάλλον δεν πήγε κανείς), ένα στη Μύκονο και ένα στη Τήνο (συγκεκριμένα σχολεία τονίζω). Επέλεξα λοιπόν το συγκεκριμένο σχολείο της Τήνου, στο οποίο και τοποθετήθηκα. Δεν καταλαβαίνω γιατί με αμφισβητείτε. Αυτήν ακριβώς την διαδικασία ακολουθησα πέρσι. Και είναι πολύ πρακτικό για όλους, ακόμη περισσότερο για μας τους νησιώτες...

Αυτή η διαδικασία που περιγράφετε είναι η διαδικασία των ειδικών προσκλήσεων, όπου όντως επιλέγεις συγκεκριμένα σχολεία και προσλάμβανεσαι για συγκεκριμένο σχολείο, δεν έχεις δυνατότητα να τοποθετηθείς αλλού. Δε γίνεται στις αρχικές φάσεις. Γίνεται στα εναπομείναντα κενά μετά τις μεγάλες φάσεις. Το αν θα γίνει και φέτος δεν μπορούμε να το ξέρουμε, όπως επίσης δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα μείνουν κενά για να αναγκαστούν να κάνουν ειδικές προσκλήσεις.

Σελίδες: 123 ... 13

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1041966
  • Σύνολο θεμάτων: 17818
  • Σε σύνδεση σήμερα: 426
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 10
Επισκέπτες: 373
Σύνολο: 383

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.073 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.