Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - anna_s

Σελίδες: 123 ... 13
1
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Φεβρουάριος 02, 2021, 03:50:41 μμ »
Τα βύσματα να είναι καλά!!!!!!!!!!! Εμένα 2 φορείς με αποδέχτηκαν για β φορά αλλα το υπουργείο κωφεύει!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε οι αδικημένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απελπισία, πραγματικά.
Και πες ότι ζητάμε επανεξέταση της αίτησης αποδέσμευσης (που δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό, εφόσον δεν την αιτηθήκαμε οι ίδιοι, αφού είχε ζητηθεί υπηρεσιακά από τις διευθύνσεις μας)...πόόόότε θα ξαναγίνει ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ για να εξεταστεί; Έχουμε δέκα μέρες προθεσμία από τη θετική απάντηση του φορέα υποδοχής και γενικό ντεντλάιν 28/2... δε βλέπω να μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δυστυχώς. 😞

2
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Ιανουάριος 29, 2021, 03:00:16 μμ »
βγηκαν κ της πρωτοβαθμιας!

https://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item1294

 Δηλαδή από την πρωτοβάθμια αποδέσμευσαν μόνο όσους είναι αποσπασμένοι φέτος σε φορείς; Καλά βλέπω;;

3
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Ιανουάριος 14, 2021, 09:16:33 μμ »
Νέα ανακοίνωση στο apografi.gov.gr
http://apografi.gov.gr/162-νεα-ανακοινωση-κινητικοτητασ-2020.html
Οι προθεσμίες που αναφέρονται στην παρ 12 του άρθρου 6 στον 4440/2016 εχω την εντύπωση ότι αφορούν τον 2ο κύκλο κινητικότητας του έτους και όχι τον πρώτο. Για τον 1ο κύκλο μιλάει η παράγραφος 7 του 6 άρθρου. Αν δηλαδή δεν γίνουν αποδεσμεύσεις μέχρι 31 Ιανουαρίου ακυρώνονται οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών;

Μάλλον ναι. Όμως, σήμερα πληροφορήθηκα ανεπίσημα, από τη διεύθυνση της οργανικής μου, ότι τους ζητήθηκαν κάποιες πληροφορίες προκειμένου να γίνει ΚΥΣΠΕ για τις αποδεσμεύσεις. Φαίνεται να το τρέχουν φέτος το θέμα πιο αυστηρά εντός προθεσμιών..με σκοπό να γίνει και ο δεύτερος κύκλος που πέρσι δεν έγινε. Μακάρι! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους!

Αν κάποιος έχει επικοινωνία με αιρετούς ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ και μάθει κάτι πιο συγκεκριμένο, ας το γράψει σας παρακαλώ εδώ!

Edit_ Συγνώμη τώρα πρόσεξα την εξαίρεση: «... με εξαίρεση τις αποφάσεις μετάταξης ή απόσπασης για τις οποίες έχει διατυπωθεί η σύμφωνη γνώμη του αρμοδίου συλλογικού οργάνου αξιολόγησης της αίτησης και πληρούνται οι λοιπές νόμιμες προϋποθέσεις. Οι πράξεις του προηγούμενου εδαφίου ολοκληρώνονται υποχρεωτικά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου». Που σημαίνει τι;;

4
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Ιανουάριος 05, 2021, 12:03:09 μμ »
Καλή χρονια!

Είδε κανείς το παρακάτω στην αιτησή του; Τι κάνουμε τώρα; Λέτε να έχουμε θέμα;

"Έλεγχος Προϋποθέσεων Μετακίνησης
Αποτέλεσμα: Δεν ελέγχθηκε."

Καλή χρονιά! Γράφει δεν ελέγχθηκε γιατί πέρασε η προσθεσμία. Μέχρι 31/12 μπορούσαν να εγκρίνουν οι φορείς προέλευσης...αλλά ο δικός μας φορέας δεν μπορεί να εγκρίνει λόγω της αποδέσμευσης που περιμένουμε από τα ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ. Οπότε προχωράνε κανονικά οι αιτήσεις μας στους φορείς υποδοχής και η διαδικασία κανονικά και ισχύει το παρακάτω:

... σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 5 του ν. 4440/2016, όπως ισχύει, «.... Σε περίπτωση που, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, ο φορέας προέλευσης δεν βεβαιώνει την πλήρωση των προϋποθέσεων των παραγράφων 2, 3 και 4 του παρόντος, οι προϋποθέσεις αυτές ελέγχονται κατά τον χρόνο της αξιολόγησης των υποψηφίων και σε κάθε περίπτωση κατά τον χρόνο έκδοσης της πράξης απόσπασης ή μετάταξης.»

Υ.Γ.Να σημειώσω ότι η αποδέσμευση πέρσι είχε βγει το Μάιο 🤦🏽

5
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 10, 2020, 03:48:24 μμ »
Μάλλον άλλο ρωτάει ο actor. Με τον παλιό νόμο, στις μετατάξεις εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις δινόταν μια προθεσμία (πέντε ετών νομίζω) να επιστρέψουν στην εκπαίδευση αν το επιθυμούν. Εργαζόταν δηλαδή κάποιο χρονικό διάστημα ως διοικητικοί και τους δινόταν η ευκαιρία να επιστρέψουν αν το ήθελαν. Σε αυτό δεν αναφέρεσαι; Προσωπικά δεν γνωρίζω, αν κάποιος γνωρίζει ας του απαντήσει.

6
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 09, 2020, 05:47:03 μμ »

Μια συμβουλή: Όσοι σκέφτεστε τη μετάταξη, αναρωτηθείτε αν έχει κάποιον πολύ σοβαρό λόγο για να το κάνετε, αλλιώς θα το μετανιώσετε!

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες dem!
Αλλά γιατί τόση απογοήτευση;;

7
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 07, 2020, 10:25:47 μμ »
Καλησπερα σας
Θα ήθελα να ρωτησω αν σαν εκπαιδευτικοι που αιτουμαστε μεταταξη μεσω εσκ πρεπει να ενημερωσουμε την υπηρεσια της οργανικης μας για την διαδικασια εγγραφως η δεν ειναι απαραιτητο;
ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας

Εγώ που έκανα πέρσι αιτήσεις, δεν έκανα κάποιο έγγραφο. Η διεύθυνση της οργανικής μου παρέλαβε τις αιτήσεις μου (μόνο ηλεκτρονικά από την απογραφή) και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες. Μπορεί μετάταξη να μην πήρα, αλλά την αποδέσμευση την πήρα!! 😁
Για σιγουριά πάντως, θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με τη διεύθυνση όπου ανήκεις.

8
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 15, 2019, 04:47:16 μμ »
Μπες κ δες περιγραφη θεσης. Αν λέει συγκεκριμένο πτυχίο, έ, τότε αυτό θέλουν. Αν δε βρεθεί, θα το ξαναστείλουν το αίτημα για την επόμενη φάση. Κάντε έξυπνες κινήσεις.

Τα διάβασα τα περιγράμματα και γι αυτό αναρωτιέμαι. Όταν για παράδειγμα σε μια θέση γραμματειακής υποστήριξης (περιγράφεται το αντικείμενο, οι αρμοδιότητες και τα ουσιαστικά προσόντα στο περίγραμμα και είναι ξεκάθαρο τι δουλειά θα κάνει οποίος πάει εκεί) ζητά πτυχίο χημικού.. 🧐 τι στο καλο; Ουσιαστικά ρωτάω αν μπορεί να καλυφθεί θέση με άτομο που δεν κατέχει όλα τα τυπικά προσόντα, αλλά έχει ουσιαστικά προσόντα, σε περίπτωση που δε βρεθεί υποψήφιος με όλα τα τυπικά. Και η δική μου λογική λέει ότι το κενό παραμένει για επόμενο κύκλο...αλλά ποια λογική; Στην Ελλάδα ζούμε 🤯

9
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 14, 2019, 03:34:21 μμ »
Καλησπέρα!
Εμείς τώρα αιτούμαστε μόνο για θέσεις ΠΕ που ζητούν οποιοδήποτε πτυχιο ΑΕΙ, ή μπορούμε να αιτηθούμε και για θέσεις οι οποίες ζητούν συγκεκριμένο πτυχίο που δεν το έχουμε; (με το σκεπτικό ότι αν δε βρεθεί κάποιος με όλα τα τυπικά προσόντα, επιλέξουν εμάς με τα υπόλοιπα..😁)

10
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 04, 2019, 09:35:25 πμ »
Ευχαριστώ για την απάντηση...πάντως εδώ και πολύ ώρα...είναι shut down...θα δω αργότερα ή αύριο....

Κάνεις την αίτηση και τη στέλνεις μαζί (μπορεί να μην χρειάζεται ...αλλά θα έλεγα στείλε την ) με μία αίτηση προς τη Δ/νση Εκπαίδευσης σου αναφέροντας τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης και τους κωδικούς των θέσεων που επέλεξες στην αίτηση σου.... ...τουλάχιστον έτσι έκανα σε προηγούμενο κύκλο.

Ααα η αίτηση είναι μια δηλαδή; Με όλους τους κωδικούς μαζί; Δεν το ήξερα! Ευχαριστώ!
Δεν περιμένουμε δηλαδή να μας επιλέξουν σε κάποια θέση για να ζητήσουμε αποδέσμευση Ε;
Καλή επιτυχία σε όλους!

11
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Δεκέμβριος 03, 2019, 11:42:29 μμ »
Καλησπέρα συνάδελφοι....
Ιδέα μου είναι ή γενικώς δεν μπορούμε να μπούμε στο σύστημα ; το πρωί κάτι πήγε να γίνει αλλά μετά...τίποτε....

Επίσης γνωρίζουμε κάτι νεότερο επί του θέματος του "απαγορευτικού" των αποδεσμεύσεων ή κάτι θα αλλάξει αυτή τη φορά ;

Ευχαριστώ όποιος έχει διάθεση...να απαντήσει...

Εγώ μπήκα και χθες και σήμερα κανονικά. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ, αλλά προφανώς έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Φαντάζομαι θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες.
Για την αποδέσμευση ούτε εγώ γνωρίζω κάτι νεότερο..όπως και να χει την προσπάθεια μας θα την κάνουμε! Διαδικαστικά πως γίνεται η αίτηση για την αποδέσμευση; Μέσω της διεύθυνσης εκπαίδευσης;

12
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Νοέμβριος 29, 2019, 08:35:25 πμ »
Καλησπέρα, οι 1600 μετατάξεις στο υπουργείο παιδείας αφορούν την εκπαίδευση ή φορείς του υπουργείου. Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει. Ευχαριστώ.

Καλημέρα!
Αφορούν διοικητικές θέσεις σε φορείς του υπουργείου παιδείας.

13
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Νοέμβριος 12, 2019, 08:58:01 μμ »
Αν προσέξεις ο νόμος για την αποδέσμευση (ο 4440) αναφέρει και την απόσπαση. Από πότε ο 1824 προβλέπει σύμφωνη γνώμη αποδέσμευσης από ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ για την απόσπαση; Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε φορείς εκτός υπουργείου Παιδείας χρειάζεσαι αποδέσμευση με την έννοια του αντικαταστάτη. Δε σημαίνει ότι καταλαβαίνει το ίδιο και το υπουργείο βέβαια.

Έχω την εντύπωση ότι οι αποσπάσεις μέσω ΕΣΚ δε μας αφορούν ούτως ή άλλως, γιατί γίνονται μεταξύ ίδιων κλάδων! Οι δικές μας αποσπάσεις μάλλον θα συνεχίσουν να γίνονται εκτός κινητικότητας. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Όσον αφορά την αποδέσμευση, θα μπορούσε να «διαβαστεί» και έτσι.. εγώ είπα τι γνωρίζω ότι συνέβαινε μέχρι τώρα.

14
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Νοέμβριος 12, 2019, 12:18:53 πμ »
Όταν λέμε αποδέσμευση δεν εννοούμε την ίδια αποδέσμευση όπου περιμένουμε τον αντικαταστάτη σε περίπτωση απόσπασης; Αυτό καταλαβαίνω.

Όχι. Εννοούμε αποδέσμευση από το υπέροχο υπουργείο μας..που για να την πάρουμε χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ..μέχρι τώρα τουλάχιστον!

Σελίδες: 123 ... 13

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30370
  • Τελευταία: Wilkins
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1062766
  • Σύνολο θεμάτων: 18020
  • Σε σύνδεση σήμερα: 420
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 17
Επισκέπτες: 377
Σύνολο: 394

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.055 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.