Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - manpan

Σελίδες: 12
1
Απόλυτα αναμενόμενο το νομοσχέδιο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς-κάποτε και της προόδου.<<Ανεκτό συνταγματικά>> όπως άλλωστε είχε αποφανθεί το Σ.τ.Ε. και για το σύστημα αναπλήρωσης ως το 2019.Κακό το Σ.τ.Ε.παρεμπιπτόντως όταν δικαιώνει Α.Σ.Ε.Πίτες όμως κατά πως λένε κάποιοι:<<Δεν χαράζουν πολιτική τα δικαστήρια αλλά οι κυβερνήσεις>>.Και τα κάγκελα του όχλου ενίοτε αν δες μας αρέσει κάποια απόφαση των κυβερνήσεων.Και καλό το Σ.τ.Ε. όταν παίρνουμε αναδρομικά και προσφεύγουμε για το 36μηνο.Γιατί στην χώρα αυτή μετράει το πως θα πιέσεις και θα εκβιάσεις...Η κομματική πελατεία μην στεναχωρεθεί και μας μαυρίσει στις εκλογές.Ποιά δικαιοσύνη...

2
Έχω μόρια από γραπτό Α.Σ.Ε.Π. από το 2002.Και υψηλή βαθμολογία από τον γραπτό του 2004 και τον 2006.Ωφέλησαν κάπου τότε;Ούτε αναπληρωτή δεν με πήραν!Πιστεύετε πως τώρα θα τον υπολογίσουν;Μπα...

3
Πώς άρχισε δηλαδή να εμπλέκεται ο Α.Σ.Ε.Π.στις προσλήψεις από 4/6/2016;

4
Επίσης δεν είναι δεδομένο πως χαμηλόβαθμοι διορίζονται πάντα όταν προσφεύγουν.

5
Προς Στέλιο(διαχειριστή):<<Ευχαριστώ>> ιδιαιτέρως για τον πολύ <<τιμητικό>> τρόπο διαγραφής μηνυμάτων.Πολύ δημοκρατικό.Είναι και γνωστό πως είμαι τραμπούκος.<<Ευχαριστώ>> και πάλι!

6
Προς Kolokotronis:Οι κλαπέντες του 60-40% και προσέφυγαν που τοποθετούνται;😉

7
<<Πτυχίο και προϋπηρεσία μόνο>>.

8
Προς Salamaki:Ο τρόπος ο νεοελληνικός σκέψης σου χαρακτηριστικός:το συμφέρον σου πάνω από όλα!Το μεταλαμπαδεύεις και στους μαθητές σου προφανώς.Προυπηρεσια έχω από το 2003.Υψηλόβαθμος επιτυχών του Α.Σ.Ε.Π. τρις,συμμετέχων τετράκις,υψηλόβαθμος στους 2(200 θέσεις κάτω από τους διοριστέους) και φυσικά προσφεύγων στα δικαστήρια για την κατάφωρη κλοπή μου στους απευθείας διορισμένους.Με 27 μήνες προϋπηρεσία από το 2003 Μ Ο Ν Ο ως ωρομίσθιος ουδέποτε ως όφειλαν λόγω του υψηλού βαθμού μου από το 2004 ως αναπληρωτής ΜΟΛΟΝΟΤΙ βάζαμε σε όλη την χώρα για αναπλήρωση.

Το συμπέρασμα για μηδενικής πόθεν;Επίσης ακόμα η χώρα έχει ως κυρίαρχη λογική την νοοτροπία σου ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ;ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΛΑΔΟΣ,ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ;Η ΠΑΡΤΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ;Ντροπή!

9
<<Προϋπηρεσία και μόνο.Δεν υπάρχει πλαστή προϋπηρεσία.>>Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία μεταβολή του ατομικού συμφέροντος στους πολίτες αυτής της χώρας παρά την λαίλαπα της κρίσης.Δεν ευθύνονται αυτοί όμως.Όταν δεν υπάρχει συντεταγμένη Πολιτεία αυτά θα συνεχίζουν αενάως να λέγονται.

10
Όσο <<αρνούμαστε>> οι πλείστοι να διοριστούμε όσο το δυνατόν πιο αξιοκρατικά,όσο η Πολιτεία ενεργεί ως υπηρέτης διαφόρων συνδικαλιστικών συμφερόντων,όσο σε μια <<ευνομούμενη>> κατ’επίφαση ελληνική Πολιτεία κάποιοι που δίνουν εξετάσεις Α.Σ.Ε.Π. θεσπισμένες από την ίδια(!) διώκονται(!) και τιμωρούνται(!)-μολονότι επιτυχών και υψηλόβαθμος σε 2 διαγωνισμούς ουδόλως Α.Σ.Ε.Πολάγνος-& συζητάμε ακόμα ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣτΕ(527/2015) λες και προ αυτής ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ,ενώ θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ(διορισμό αναδρομικό και αναδρομικά χρήματα ως ηθική βλάβη),όσο δεν ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ(όχι εκ του πονηρού από <<πονηρούς αξιολογητές>> τόσο θα <<βουλιάζουμε>> από την πίεση της κοιλιάς-πείνας στις λίστες του τρίτου κόσμου ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Εις υγείαν των νομοταγών και έντιμων κορόιδων και του βραχυπρόθεσμου κέρδους!

11
Πλην δικαστικών διορισμών.

12
Απλά να πω πως όταν προ τριάμιση χρόνων εκδόθηκε η 527 επισκέφθηκα δύο γνωστούς δικηγόρους που ασχολούντο με εκπαιδευτικά ζητήματα στα δικαστήρια για να πάρω γνώμες και οι δύο είχαν διαφορετική εκτίμηση(!) για τις πιθανότητες μιας προσφυγής.Ο ένας κατηγορηματικά υπέρ ο άλλος κατηγορηματικά κατά!Οπότε κάποιες φορές δεν είναι μόνο θέμα δικηγόρου.

13
Ο δικηγόρος υποστηρίζει πως αναδρομικά δικαιούνται όποιοι δεν δούλεψαν στο υπουργείο Παιδείας κατ’αρχάς(δλδ. αν η προσφυγή π.χ.συμπίπτει με ταυτόχρονη εργασία του δικαιωθέντος ως ωρομισθίου θα εισπράξει την χρηματική διαφορά αν ως αναπληρωτή όχι-είναι παρόμοια η χρηματική ανταμοιβή) και εν συνέχεια ανεξαρτήτως εκκαθαριστικού του και οποιασδήποτε εργασίας του στον ιδιωτικό τομέα.Όπως έγραψα και πριν επιφυλάττομαι για περιπτώσεις παρόμοιες με αυτές δλδ.συμβασιούχος σε Δήμο.

14
Αναδρομικά δικαιούται κάποιος,αν δεν λαθεύω σύμφωνα με τα λεχθέντα του δικηγόρου,από την στιγμή που προσέφυγε κάποιος και από εκεί και πέρα όσες χρονιές δεν εργάστηκε ως καθηγητής/δάσκαλος ανεξαρτήτως εκκαθαριστικού(εννοώ τας πως και πολύ καλή εργασία να έχει κάποιος σε άλλη εργασία δεν έχει σημασία).Με επιφύλαξη φυσικά αυτό.

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28723
  • Τελευταία: Drosia
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 978727
  • Σύνολο θεμάτων: 16940
  • Σε σύνδεση σήμερα: 234
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 25
Επισκέπτες: 202
Σύνολο: 227

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.026 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.