Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - demy4

Σελίδες: 123 ... 13
1
Τα μεταπτυχιακά όπως και τα διδακτορικά πρέπει να ανοίγουν πόρτες. ΤΈΛΟΣ!! Χωρίς αντίκρισμα πτυχίο δεν πρέπει να κάνει κάποιος ιδίως σε τόσο δύσκολα αντικείμενα. Θεωρητική φυσική ή θεωρητικά μαθηματικά το κάνεις προφανώς γιατί γουστάρεις τις επιστήμες και μόνο!! Απορώ γιατί οι μαθηματικοί και οι φυσικοί δεν έρχονται στο Πολυτεχνείο. Πραγματικά θα τα είχαν για πλάκα όλα τα μαθήματα. Και μιλάω ως απόφοιτος με πτυχίο από θετικές επιστήμες (γεωλογία) και ΕΜΠ (Πολιτικός μηχανικός) καθώς επίσης έχω μάστερ και διδακτορικό στη μηχανική υλικών από ΕΜΠ. Στο δεύτερο πτυχίο είχα άνω των 10 μαθημάτων καθαρά μαθηματικά και οι στατικές ήταν φυσικες επί της ουσίας. Μηχανολόγοι, κ ηλεκτρολόγοι το ιδιο. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί το φυσικό κ το μαθηματικό θεωρούνται καθηγητικές σχολές.
Για 'μένα να σου απαντήσω ότι ανέκαθεν με ενδιέφερε αποκλειστικά και μόνο η διδασκαλία .

2
math22 το έχεις παρακολουθήσει και το λες αυτό?

3
Θενκς δεν ξερω κανενα οποτε κανενας δεν ειναι απο το Μαθηματικό του ΑΠΘ. Ασχετο αλλα αυτο δεν λογίζεται για ειδική αγωγή ε; Γιατι δεν κανεις ενα αλλο μεταπτυχιακο που θα έχει και αντίκρισμα στην αγορα εργασίας; Να δωσεις τζαμπα 2400 για Μαθήματα που ειναι αμφιβόλου ποιότητας; Αν θελεις παρε μερικα σεμιναρια απο το ΠΑΜΑΚ πάνω στην σχολικη ψυχολογια διδακτικη κλπ που θα σου κοστίσουν 100-200ευρω θα παρεις και μορια στον ΑΣΕΠ και θα παρεις και γνωση
Μωρέ σεμινάρια έχω κάνει και ενώ οφείλω να ομολογήσω ότι έμαθα πολλά από αυτά,  θεωρώ πως ένα μεταπτυχιακό έχει άλλη "βαρύτητα".

4
Εμένα μου φάνηκε φθηνό μεταπτυχιακό,,,,,και η διδακτική των μαθηματικών με ενδιαφέρει.
Αλήθεια γιατί το "θάβεις"? Μήπως ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?

5
Καλησπέρα. Έχει κάνει κανείς το ΠΜΣ διδακτική των μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας? Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες. Ευχαριατώ.

6
Άδειες / Απ: Άδεια ανατροφής τέκνου
« στις: Αύγουστος 03, 2020, 08:17:48 μμ »
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι εδώ. Σε περίπτωση που έχει γίνει χρήση μειωμένου ως αναπληρώτρια τότε κατάλαβα ότι βγαίνει ένα "υπόλοιπο" που μπορεί να δικαιούμαι μέχρι να κλείσει τα 4 το παιδί. Διάβασα σε προηγούμενες απαντήσεις ότι μπορεί να δικαιούται ο σύζυγος την 9μηνη ανατροφής . Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που και ο σύζυγος είναι νεοδιόριστος εκπαιδευτικός?

7
Άδειες / Απ: Άδεια εγκυμοσύνης
« στις: Αύγουστος 03, 2020, 01:04:53 μμ »
Ευχαριστώ πολύ.... συντρέχει λόγος
Ελπίζω ο λόγος να είναι "περαστικός" καταρχήν.
Μία συνάδελφος πήγαινε σε γυναικολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο σε απογευματινό ραντεβού-που πληρώνεις- και της έγραφε άδεια επαπειλούμενης (χωρίς να συντρέχει και λόγος). Καλή τύχη.

8
Δημόσια προϋπηρεσία δεν είναι και εργασία με σύμβαση σε δήμους; Μισθολογικά θα μετράει και αυτή.
  :-[ :-[ σωστά!!! Δεν το γνώριζα, δεν μου το είχε πει ποτέ κανένας. Σε ευχαριστώ.

9
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Να ρωτήσω ακόμα κάτι (μου γεννήθηκε η απορία από την απάντηση σου): και προϋπηρεσία σε δήμους, όχι όμως ως εκπαιδευτικός θα αναγνωρίζεται? Στην διεύθυνση θα πρέπει να απευθυνθώ φαντάζομαι...

10
Νεοδιόριστοι / βαθμολογική και μισθολογική αναγνωριση.
« στις: Αύγουστος 02, 2020, 08:51:22 μμ »
Καλησπέρα. Μπορεί να ρωτάω και βλακεία....
Ανήκω σε δύο κλάδους εκ των οποίων ο ένας ΠΕ 03 και ο άλλος ΤΕ 16. Η συνολική μου προϋπηρεσία έχει αποκτηθεί στον ΠΕ 03 κλάδο. Σε περίπτωση διορισμού μου ως ΤΕ 16 θα μου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία μου ή θα είναι σα να ξεκινάω από την αρχή?
Ευχαριστώ.

11
Άδειες / Άδεια ανατροφής/ μειωμένο/ άνευ
« στις: Αύγουστος 02, 2020, 08:44:44 μμ »
Καλησπέρα.
1)Σε περίπτωση διορισμού παίρνεις άδεια ανατροφής αν υπάρχει ανήλικο παιδί μέχρι 4 αλλά αν έχει γίνει χρήση της άδειας μειωμένου όταν ήμουν  αναπληρώτρια αλλά όχι και των 270 ημερών (όπως διάβασα κάπου) δικαιούμαι κάποιες "υπόλοιπες" μέρες που ενδεχομένως υπολείπονται των 270?
Ευχαριστώ.
2) Η άδεια ανατροφής άνευ μέχρι 4 μήνες ισχύει ακόμα? Αυτήν τη άδεια μετά την χρωστάμε να την υπηρετήσουμε?

12
Καλημέρα σας !Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος ...δήλωσα σαν επιλεγόμενο το μάθημα EDUG526 έκανα καλά?το διδάσκει ο κ. Σαλβαράς...είχα επιλέξει το EDUG624 αλλά το άφησα...λέω να το επιλέξω στο επόμενο 4μηνο...γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει αν έκανα καλά?
Ευχαριστώ πολύ!
Αν το 624 είναι η Δυσλεξία, πάρτο με Δουκανάρη. Βοηθάει πολύ στα webex και βάζει και καλούς βαθμούς.

13
Το 2015 έτσι ήτανε . Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι . Τότε δεν το έγραφε η αίτηση και το συμπλήρωνες μόνος σου (στο μιλητό ήτανε η πληροφορία) . Και τότε 50 ευρώ ήτανε . Άρα τι έχεις να χάσεις εάν το γράψεις στην αίτηση (να γλιτώσεςι το 50ευρω)? Αφου η βαθμολογία δεν ενδιαφέρει κανέναν έτσι και αλλιώς . Και όσοι το ζητάνε που πατάνε ?Υπάρχει νομοθεσία ? Δεν το νομίζω !
Μάλλον δεν το έγραψα αναλυτικά για να το καταλάβεις. Και τώρα η αίτηση δεν το έγραφε για το βαθμό, και μου ζήτησαν ξεχωριστή αίτηση για το βαθμό, όπως και για την παιδαγωγική επάρκεια ήθελε επίσης ξεχωριστή αίτηση. ϊσως έχει αλλάξει κάτι...ή η υπάλληλος λόγω Αυγούστου να αναπλήρωνε κάποιον αρμόδιο και δεν γνώριζε.

14
Όταν κάνεις την αίτηση ΔΟΑΤΑΠ συμπληρώνεις χειρόγραφα( δεν αναγράφεται στην αίτηση) ότι θες και την βαθμολογία για να μην πλερώνεις παράβολο μετά .
Στον ΟΠΣΥΔ συμπληρώνεις το ΜΠΣ και το καταθέτεις στην Διεύθυνση σου .
Με ΙΕΠ δεν ασχολείσαι εσύ , το ξαποστέλνει η Δνση για συνάφεια .
Δημήτρη πότε ίσχυε αυτό που γράφεις? Εμένα το καλοκαίρι ζήτησαν ξεχωριστή αίτηση και παράβολο +50 ευρώ.

Σελίδες: 123 ... 13

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32310
  • Τελευταία: Alex.pe83
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1160988
  • Σύνολο θεμάτων: 19226
  • Σε σύνδεση σήμερα: 660
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 5
Επισκέπτες: 394
Σύνολο: 399

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.079 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.