Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - pgenikos

Σελίδες: 12345
15
τελικά ρε παιδιά η εξ αποστάσεως είναι υποχρεωτική ή όχι? υπάρχει κάποια γραπτή υπογεγραμμένη εντολή για αυτό ή οχι?

16
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 07:31:39 μμ »
Συνάδελφοι τη βοήθειά σας. Αναλαμβάνω 8 ώρες σε δύο Ιεκ της περιοχής μου και ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός δικαιούμαι άλλες 2. Επικοινωνούν μαζί μου απο το τρίτο Ιεκ (σημειώνω οτι στο προηγούμενο εξάμηνο εργαζόμουν και στα τρία) και μου προτείνουν να πάρω 3 ώρες σε ημέρα που ήδη έχω κλείσει σε άλλο. Έπειτα απο τηλεφωνικές επικοινωνίες και mail τους εξηγώ πως δεν μπορώ να αναλάβω τις συγκεκριμένες ώρες, αφενός λόγω της εργασίας μου σε άλλο ιεκ , αφετέρου λόγω της υπέρβασης του 10ώρου που δικαιούμαι να εργαστώ. Αντί αυτού προτείνω ένα δίωρο μάθημα ημέρα και ώρα που είχα αντίστοιχα στο πρώτο εξάμηνο και που σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα υπήρχε και μπορούσα να το αναλάβω. Δυστυχώς ο διευθυντής μου είπε πως αφού αρνήθηκα τις συγκεκριμένες ώρες δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, χωρίς καν να με ρωτήσει αν μπορώ τουλάχιστον να αναλάβω ενα δίωρο μαθημα τις 3 ημέρες που δεν απασχολούμαι στα άλλα 2 ιεκ. Σημειώνω επίσης, πως και  πολλά τμηματα και ωρες υπάρχουν και σιγουρα έχουν κλειθεί συνυποψήφιοι που βρίσκονται χαμηλότερα απο εμένα. Απο έγκυρες πληροφορίες έμαθα πως με παρέκαμψε επειδή αρνήθηκα τις ωρες που μου πρόσφερε, ενώ είχε τη δυνατότητα να μου δώσει φυσικά τις ώρες και στην ημέρα που είχα αντίστοιχα στο πρώτο εξάμηνο. Δεν γνωρίζω αν η ευθύνη είναι δική μου και γιαυτό ζητάω τη γνώμη σας. Σκέφτομαι αρχικά την ένσταση αλλά  δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι με αυτή. Όποιος γνωρίζει αν και  πως μπορώ να αντιδράσω , ας με ενημερώσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 

17
ευχαριστώ για την απάντηση. Επομένως, να υποθέσω οτι δεν μοριοδοτείται ως μεταπτυχιακό στον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών   (ή κάνω λάθος ?)

18
παιδιά τη βοήθειά σας σας παρακαλώ....Μπαίνω στην σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ για να δω αν αναγνωρίζεται το μεταπτυχιακό στις επιστήμες αγωγής του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου και βλέπω στις αντίστοιχες στήλες κενά. Τι σημαίνει αυτό?

19
παιδιά στον ΟΠΣΥΔ είναι περασμένο μόνο το πτυχίο μου, οι προϋπηρεσίες και η η παιδαγωγική κατάρτιση τσεκαρισμένη. Όλα τα άλλα (οικογενειακή κατάσταση, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες,ECDL, σεμινάρια), δεν υπάρχουν. Άρα, στην
 ΥΠ1. περνάω τα πρώτα και τα υπόλοιπα στην ΥΠ.2...ή κάνω λάθος? Επίσης η ταυτότητα και η απόδειξη πληρωμής παραβόλου, θα γραφτούν κάπου ή δεν χρειάζεται?

20
 φίλε porcupintree τι εννοείς όταν λές οτι η νέμεσις έρχεται; έχεις κάποια πληροφορία για αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας στο Παιδείας; καλή χρονιά σε όλους!!!!!!

21
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια IEK του Υπουργείου Εργασίας (ΟΑΕΔ)
« στις: Οκτώβριος 02, 2018, 05:48:48 μμ »
Συναδελφοι ερώτηση. Βλέποντας τους πίνακες παρατήρησα οτι δεν υπάρχω πουθενά (πιστοποιημένους ή μη, αποκλειόμενους Δ.Υ. ή μη) ενώ ταχυδρόμησα κανονικότατα τα χαρτιά μου. έχω απόδειξη ΕΛΤΑ και ψάχνοντας στην αναζήτηση αντικειμένων μου δείχνει οτι η αποστολή παρεδόθη. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΩ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ!!!!!

22
Ειδική Αγωγή / Απ: Αναπληρωτές Ε.Α. Δευτεροβάθμιας 2018-19
« στις: Σεπτέμβριος 04, 2018, 08:56:14 μμ »
ρε παιδιά....είδα το σύστημα πριν λίγο να περνάει τρέχοντας έξω απο το σπίτι μου...το ρώτησα που παει...και μου λέει ...στον επόμενο

23
Νησιά / Απ: Μικρά νησιά
« στις: Αύγουστος 30, 2018, 05:38:12 μμ »
Λοιπόν σε σχέση με το Αγαθονήσι, θα πρέπει να έχετε υπόψιν οτι κάθε τάξη έχει ένα παιδί (και δεν υπάρχουν όλες οι τάξεις). Πέρυσι λειτούργησε η Α, Β και Γ Γυμνασίου, καθώς και η Β Λυκείου. Αυτός που έκανε Αγγλικά, λογικά είχε ώρες και στο Δημοτικό και ίσως, κάποιο επιπλέον μάθημα εκτός ξένης γλώσσας που μπορούσε να του ανατεθεί. Φέτος η μία μαθήτρια που θα φοιτούσε στην Γ Γυμνασίου έφυγε για Κάλυμνο. Οι τάξεις που θα λειτουργήσουν λοιπόν, είναι Β Γυμνασίου και Α, Γ Λυκείου.

24
Νησιά / Απ: Μικρά νησιά
« στις: Αύγουστος 30, 2018, 01:00:29 μμ »
Πριν πας Αγαθονήσι σκέψου το καλά. Πολύ μικρό μέρος (80 κάτοικοι περίπου το χειμώνα), φέτος γνωρίζω οτι το Γυμνάσιο-ΛΤ έχει μείνει με 3 μαθητές και το Δημοτικό με κανά 6άρι. Κάποια ενοικιαζόμενα (τιμές 200-250)υπάρχουν στο λιμάνι κυρίως (ένα πολύ καλό αλλά πιο ακριβό). Καλοί άνθρωποι, ευγενικοί και φιλόξενοι. Υπήρχαν 2 μόνιμοι, τώρα έμεινε μόνο ο διευθυντής. Καλός αλλά αγχώδης. Ένα σχολείο 5 μαθητών(όταν ήμουν εγώ) το έκανε να φαίνεται για 105. Δουλεύει με αναπληρωτές, κι αυτοί όχι όλοι ΠΩ. Συγκοινωνιακή σύνδεση αρκετά καλή, αρκεί να μην ξεμείνει το τοπικό καράβι (νήσος ΚΑΛΥΜΝΟΣ) και δεν έχει απαγορευτικό πάνω απο 6 b (που συχνά έχει). Λειτουργεί η καφετέρια στο λιμάνι όλο το χρόνο(μαγειρεύει κατά παραγγελία) και  ένα εστιατόριο, ενώ υπάρχει κι ένα μίνι μάρκετ στο λιμάνι(το άλλο έκλεισε) κι ένα στο Μεγάλο Χωριό (δεν έχει όμως πολλά πράγματα).  Το νησί εξυπηρετείται απο έναν γιατρό(πολιτικό ή στρατιωτικό), αλλά αν χρειαστείς κάτι εξειδικευμένο(πχ. οδοντίατρο), πρέπει να πας Σάμο(μιά ώρα με το καράβι).Αεροπορικώς, ταξιδεύεις απο Σάμο για Αθήνα ή Θεσσ/νίκη, αλλά τα εισιτήρια είναι ακριβά. Ακτοπλοϊκώς, πρέπει να πας Πάτμο με το τοπικό καράβι(2 ώρες), κι απο εκεί θα πάρεις το BLUE STAR για Πειραιά.

25
ΠΓΕ 3....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!!

26
Οι αναπληρωτές δευτεροβάθμιας, θεωρούνται πολιτικοί υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα ή ΝΠΔΔ- όπως λέει η προκήρυξη στην υπεύθυνη δήλωση- ή οχι?

27
Οι αναπληρωτές δεν θεωρούνται μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά υπάλληλοι ορισμένου χρόνου...Γιαυτό το λόγο δεν νομίζω πως εμπίπτουν στις περιπτώσεις που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση και ως εκ τούτου, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους κανονικά...αν έχω άδικο διορθώστε με συνάδελφοι !!!!

28
Οικονομικά / Απ: Οδοιπορικά
« στις: Μάιος 15, 2018, 06:05:00 μμ »
καταθέτεις κάθε μήνα στο σχολείο διάθεσης τα εξής δικαιολογητικά:
-χιλιομετρική απόσταση σχολείων (θα σου την δώσει ο διευθυντής του σχολείου τοποθέτησης)
-μηνιαίο πρόγραμμα μετακινήσεων (πρέπει να σου πει ο διευθυντής σου)
-πράξεις ανάληψης υπηρεσίας στα σχολεία διάθεσης
-μηνιαίο πρόγραμμα σχολείων διάθεσης
-πρακτικό διορισμού απο ΠΥΣΔΕ
-φωτοτυπία άδειας οδήγησης
-φωτοτυπία διπλώματος ή αντί των δύο τελευταίων, αποκόμματα εισητηρίων.

Σελίδες: 12345

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31380
  • Τελευταία: cinnamon_girl
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1123257
  • Σύνολο θεμάτων: 18613
  • Σε σύνδεση σήμερα: 454
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 21
Επισκέπτες: 379
Σύνολο: 400

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.09 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.