Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - johnd

Σελίδες: 1234 ... 22
15
Είναι γιατί το θέλεις ή γιατί το ξέρεις?
Τώρα θα μπορούσα να γράψω "επειδή έτσι θέλω" και μετά να απολαύσω το τρολάρισμα.


17
Β/θμια / Απ: Ειδική Αγωγή ΠΕ03
« στις: Οκτώβριος 21, 2018, 04:43:46 μμ »
Έχω την αίσθηση ότι το ''και'' μπήκε καταλάθος οπότε η φράση θα ήταν ''αφού αφαιρεθούν οι προσλήψεις για παράλληλη στήριξη για μαθητές γενικών σχολείων''. Εκτός αν εννοεί τις προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ για υποστήριξη μαθητών γενικών σχολείων.
Φιλόλογος δεν είμαι, αν ήμουν θα τα είχα κάψει τα παιδιά, αλλά αυτά τα δύο συνεχόμενα "για" δεν μου κάθονται καλά. Το "και" ενδιάμεσα το διόρθωνε αυτό, οπότε μάλλον δεν είναι λάθος.

18
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική διδασκαλία 2018-19
« στις: Οκτώβριος 20, 2018, 03:44:18 μμ »
Μόλις άκουσα στην ΕΡΤ για Νοέμβριο. Και καλά από το υπουργείο λένε ότι θέλουν να την ξεκινήσουν νωρίτερα από άλλες χρονιές. Αυτό θα είναι καλό διότι όσοι καταφέρουν να φτιάξουν το πρόγραμμά τους 5ήμερο, θα συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα για επίδομα ΟΑΕΔ το καλοκαίρι. Με έναρξη στα μέσα Δεκεμβρίου, στην καλύτερη μαζεύονται 118-122 ένσημα. Χρειάζονται 125.

19
Β/θμια / Απ: Ειδική Αγωγή ΠΕ03
« στις: Οκτώβριος 18, 2018, 02:48:36 μμ »
Για το 2017-2018 εξαντλήθηκε ο πίνκας με πάνω από 500 ονόματα και πήραν και γενικής. Αν υποθέσουμε ότι θα αυξηθούν οι θέσεις ειδικής αγωγής, μέχρι 700-800 θέση θα βρίσκουν δουλειά.

20
Β/θμια / Απ: Ειδική Αγωγή ΠΕ03
« στις: Οκτώβριος 18, 2018, 12:43:02 μμ »
Aν μιλαμε για μαθηματικους απο του χρονου μονο μεταπτυχιακα θα δουλευουν
Του χρόνου θα είναι χειρότερα τα πράγματα με τις προσλήψεις διότι θα είμαστε ΜΕΤΑ τις εκλογές. Φέτος έχουν ξεσκιστεί στις προσλήψεις.
Πάντως θα πρέπει να προστεθούν 200-300 άτομα ακόμα με μεταπτυχιακό για να μην ελπίζουν οι έχοντες σεμινάριο. Και νομίζω σε σχέση με πέρσι προστέθηκε διψήφιο νούμερο.
Μετά πολλοί με μεταπτυχιακό έχουν στόχο να μεταπηδήσουν στον πίνακα γενικής κάποια στιγμή, οπότε σε έναν βαθμό ίσως να σταθεροποιηθεί ο αριθμός αυτών που κάνουν χρήση του διδακτορικού τους για πρόσληψη. Όχι δηλαδή προς τον αριθμό ατόμων με μεταπτυχιακό που θα συνεχίσει να αυξάνει, αλλά ως προς τον αριθμό ατόμων με μεταπτυχιακό που θα επιλέγουν της ειδική.
Όσοι έχουν μόρια προϋπηρεσίας στην ειδική και κάποιο σεμινάριο, θα βρίσκουν θέση - αν δεν πατώσουν οι προσλήψεις - στην ειδική για 2-3 χρόνια ακόμα τουλάχιστον. Απλά έτσι πιστεύω.

21
Όταν κάποιος με 10-15 χρόνια προϋπηρεσία(πριν βγάλετε το κομπιουτεράκι, οι προϋπηρεσίες δεν είναι όλες της τάξης των 5-8 μηνών το χρόνο), κάποια από αυτά στα κατσάβραχα, βλέπει κάποιον με πτυχίο 2-3 ετών να του τρώει την θέση, ε ναι, επιπόλαια θα σκέφτεται. Αν μάλιστα δεν έχει και τον χρόνο ή το χρήμα να τσιμπήσει ένα μεταπτυχιακό, εκεί να δεις πως η επιπολαιότητα χτυπάει κόκκινο.

Δημοσκοπήσεις σε forum, είναι πραγματικά παρηγοριά στον άρρωστο που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οπότε ας σεβαστούμε τουλάχιστον το δικαίωμα του άλλου να μην νιώθει ότι φωνάζει μόνος του στην μέση του πουθενά και ας μείνουμε πραγματικά άφωνοι. Χωρίς να το δηλώνουμε.

Φτάνει νομίζω που προσπερνάμε τον άλλον στον πίνακα και ουσιαστικά εκτροχιάζουμε την ζωή του, μια ζωή που έχτιζε 10+ χρόνια. Δεν ξεκινάει να την χτίσει τώρα, όπως κάποιος που πήρε τα τελευταία 2-3 χρόνια πτυχίο.

Όσο για την ειδική αγωγή, είναι απολύτως αναγκαία στα σχολεία, είναι απολύτως αναγκαία για τα παιδιά, αλλά οι πίνακες έπρεπε να μείνουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. Όχι να χτίζει κάποιος προϋπηρεσία σε 3 χρόνια, που ο άλλος χρειάστηκε 10, επειδή είχε την πληροφόρηση και το χρήμα να πάρει μεταπτυχιακό και μετά, από την πολύ αγάπη στα παιδιά που συνεχίζουν να έχουν ανάγκη, να πηδάει στον πίνακα γενικής και να ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του.

22
Κλάδος ΠΕ03 Μαθηματικών / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ03
« στις: Οκτώβριος 08, 2018, 10:22:58 πμ »
Δεν νομίζω, συνάδελφε. Δεν πιστεύω ότι έχουν γίνει περισσότερες προσλήψεις, μια από τα ίδια. Βέβαια, φέτος υπάρχει η εναλλακτική ενισχυτική που πέρυσι δεν υπήρχε. Πάντως, προς το τέλος της σχολικής χρονιάς θα μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά!

"εναλλακτική ενισχυτική"

Τι είναι αυτό;

23
Κλάδος ΠΕ03 Μαθηματικών / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ03
« στις: Οκτώβριος 07, 2018, 12:33:07 μμ »
Σε σχέση με πέρσι έχουν τρέξει περισσότερες προσλήψεις ή μου φαίνεται;

24
Οι πίνακες δεν έπρεπε να είχαν ποτέ ενοποιηθεί. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Όταν βλέπεις τον άλλον με πτυχίο του 2014-15 και απλό σεμινάριο, επειδή του το σφύριξαν και είχε και χρόνο και άνεση να το αποκτήσει, να τρώει την δουλειά του άλλου με πτυχίο 15-20 χρόνια πίσω, ε κάτι πάει στραβά.

25
Μαθήματα κατ'οίκον / Απ: Τιμές για ιδιαίτερα Μαθηματικών
« στις: Σεπτέμβριος 21, 2018, 02:15:59 μμ »
ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΜΩΝ..ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ

Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν στην Άρτα ή ποια είναι η οικονομική κατάσταση των κατοίκων της Άρτας, αλλά ανάλογα και με τον ανταγωνισμό που έχεις εκεί, μην τρέξεις να ανεβάσεις τιμές απότομα σε οικογένειες που σε εμπιστεύονταν τόσα χρόνια. Μπορεί να βοήθησες τα παιδιά τους, αλλά και αυτοί σε βοήθησαν να ξεκινήσεις και να βάλεις και κάποια λεφτά στην άκρη. Γνώμη μου, τσέκαρε που παίζει ο ανταγωνισμός και βάλε παρόμοιες τιμές, αλλά στους παλιούς σου πελάτες, κάνε καλύτερες τιμές, μην τους κολλάς το πτυχίο στην μούρη διότι μπορεί να το πάρουν στραβά.

26
Β/θμια / Απ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΠΛΡΩΤΩΝ ΣΜΕΑΕ ΠΕ02
« στις: Ιούλιος 03, 2018, 12:17:15 μμ »
Όπως φαίνεται όχι στο κλάδο αυτό δεν αξίζει.Από φέτος δεν ξέρω αυτοί που είναι στον κύριο αν θα προσληφθούν όλοι..Με βάση τα περσινά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει άρα δεν υπάρχει ελπίδα.Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δεν ξέρω για σενα που θα καταθέσεις του χρόνου αλλά για τους επόμενους σίγουρα όχι.Το κακό είναι πως σε κάποιες ειδικότητες όπως στους μαθηματικούς παίρνει ακόμη και απ το πίνακα γενικής χωρίς να έχουν εξειδίκευση σε ειδική αγωγή.Η γνώμη μου είναι πως εκεί θα μπορούσε να παίρνει φιλόλογους αφού είναι και τόσοι πολλοί..
Μπήκαν 350 άτομα φέτος στους πίνακες ειδικής αγωγής των μαθηματικών, σε σχέση με πέρσι, οπότε αμφιβάλλω από του χρόνου να πάρει μαθηματικούς γενικής. Και στους μαθηματικούς πάει να δημιουργηθεί ανάλογη κατάσταση, με γοργούς ρυθμούς. Οπότε, όποιος πρόλαβε, τον Κύριο είδε.
Τώρα αυτό, το να βάλεις φιλόλογο να διδάξει μαθηματικά και μάλιστα σε παιδί που έχει αυξημένες ανάγκες, το αφήνω ασχολίαστο.

27
Από ότι ξέρω η Ενισχυτική σταματάει με την λήξη των μαθημάτων και δεν συνεχίζει μέσα στις εξετάσεις. Ελπίζω πάντως να το σκέφτονται να κάνουν μια εξαίρεση, έστω φέτος, διότι αν δεν κάνω λάθος μαζεύονται γύρω στα 120-122 ένσημα και χρειάζονται 125 για ταμείο. Για κάποιον που θα δυσκολευτεί να βρει τα εξτρά, έστω και 4-5 παρουσίες μέσα στον Ιούνιο θα ήταν πολύ πιο σημαντικές από ότι δείχνουν. Επίσης και τα παιδιά πολλές φορές εκφράζουν την επιθυμία για επιπλέον μαθήματα εντός του Ιουνίου.

28
Δεν νομιζω να ζεστενεται τιποτα. Διορισμοι με προυπηρεσια δεν γινονται..
Τα 15 χρονια θεωρω οτι ειναι η μεγαλυτερη υπερβολη. Αν καποιος ειχε 7 χρονια πριν το 2010 ειχε διοριστει με 24 μηνο και ασεπ ή με 40% ή 30μηνο μεχρι το 2008. Νονιζω καταλαβαινουμε ολοι οτι δεν βγαινει. Τα 30 μηνα μεχρι το 2008 υπαρχουν και σε φεκ για να δουμε ποιοι οντως ειχαν τοσες μεγαλες προυπηρεσιες.


Ναι αν έχεις μέσο ή άκρες μαζεύεις ένα κάρο μήνες σε 7 χρόνια. Αν δεν έχεις;
Κάποιοι φαίνεται νομίζετε ότι όσοι διορίζονται ως αναπληρωτές/ωρομίσθιοι προσθέτουν 5-7 μήνες προϋπηρεσία στο πολύ άνετο κάθε χρονιά. Σας έχω νέα. Αυτά είναι μαθηματικά που δεν βλέπουν την πραγματικότητα ούτε με κιάλια. Κάντε το κόπο και πηγαίνετε μια βόλτα στους πίνακες αναπληρωτών και δείτε πόσοι με πολλά χρόνια αναπλήρωσης βρίσκονται κάτω από αυτούς που μάζεψαν ένα σκασμό μήνες μέσα σε 2-3 χρόνια την τελευταία πενταετία, πριν θεωρήσετε ως δεδομένο ότι όλοι είναι και κάνουν τα ίδια.

Σελίδες: 1234 ... 22

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28720
  • Τελευταία: CHRISTINAT77
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 978713
  • Σύνολο θεμάτων: 16940
  • Σε σύνδεση σήμερα: 223
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 9
Επισκέπτες: 191
Σύνολο: 200

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.032 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.