*
Σελίδες: 1234

Νέα Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στην Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2012-2013 (ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΚΕΔ)

Όλες οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) από 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ έως και 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, να δεχθούν αιτήσεις ενδιαφερομένων οι οποίοι επιθυμούν να εργασθούν στο πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας και βρίσκονται ήδη
εγγεγραμμένοι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών γενικής παιδείας έτους 2012-2013, για τα Σ.Κ.Ε.Δ. για τα οποία δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον κατά την πρώτη πρόσκληση.

Υπενθύμιση για τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στα Γυμνάσια όλης της χώρας

ΟΛΜΕ: Σχετικά με οικονομικές εκκρεμότητες στην ΠΔΣ

Οργάνωση και Λειτουργία της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης σχολ. έτους 2011-2012

Σας καλούμε να προχωρήσετε στην οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης με ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα 7 Nοεμβρίου 2011

Απάντηση της Υφυπουργού στην ερώτηση σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων στους Αξιολογητές-Σχεδιαστές και Καταχωριστές της ΠΔΣ για τα σχολικά έτη 2008-2009 & 2009-2010

Απάντηση της Υφυπουργού στην ερώτηση σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων στους Αξιολογητές-Σχεδιαστές και Καταχωριστές της ΠΔΣ για τα σχολικά έτη 2008-2009 & 2009-2010

Π.Ε.Α.:Σχετικά με την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη (ΠΔΣ)

"Πιστεύουμε ότι ο νέος τρόπος πρόσληψης εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα της ΠΔΣ είναι προς την θετική κατεύθυνση θέσπισης νέων κριτηρίων πρόσληψης και διαφάνειας. Ζητούμε την άμεση νομοθετική κατοχύρωση του προγράμματος με ταυτόχρονη αναβάθμισή του και σε κάθε περίπτωση η προσλήψεις να γίνονται μέσα από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων από το διαφανέστερο σύστημα δηλαδή προσλήψεων συμβασιούχων του δημόσιου τομέα."

ΠΕΑΕ: Σχετικά με την ΠΔΣ

"1.           Η Υπουργός Παιδείας υπό τη διαρκή πίεσή μας ανακάλεσε την αρχική απόφαση, βρήκε αίφνης τα χρήματα, μας προέτρεψε όλους να ησυχάσουμε (!!!) και ανακοίνωσε την άμεση έναρξη του προγράμματος της ΠΔΣ.
2.           Καθόρισε ως κριτήριο για τις προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών στην ΠΔΣ το έτος λήψης πτυχίου κόντρα στο ρουσφετολογικό και αδιαφανές καθεστώς που ίσχυε μέχρι τώρα.
3.          .... "

Νέα Εγκύκλιος για την ΠΔΣ 2009-2010


Νέα Εγκύκλιος για την ΠΔΣ 2009-2010ΟΛΜΕ: Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη

"Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ για ακόμη μια φορά τονίζει την αναγκαιότητα της άμεσης έναρξης της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης (ΠΔΣ).
Επισημαίνουμε την αναγκαιότητα ιδιαίτερα μετά το δεύτερο έγγραφο του ΥΠΕΠΘ (ΓΔ – 1547/8-10-09) όπου αναφέρεται ότι: «το Πρόγραμμα αναστέλλεται προσωρινά, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν εξασφαλιστεί οι αναγκαίοι οικονομικοί πόροι για την επιτυχή και αποτελεσματική υλοποίησή του»."

ΠΕΑΕ: Αντιδράσεις για ΠΔΣ

"Την Πέμπτη 8/10 το ΥΠΕΠΘ έστειλε έγγραφο προς όλες τις δευτεροβάθμιες της χώρας να διακόψουν το πρόγραμμα της ΠΔΣ. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι αυτό συνέβη για να οριστούν κριτήρια στις προσλήψεις, ίσως και να επανεξεταστούν οι συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών (ωρομίσθιο, ασφάλιση κλπ). "

Διευκρινίσεις για το Πρόγραμμα πρόσθετης διδακτικής στήριξης (ΠΔΣ) σχολικού έτους 2009-2010

"...για το μέλλον της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης,  σας ενημερώνουμε ότι το Πρόγραμμα αναστέλλεται προσωρινά, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν εξασφαλιστεί οι αναγκαίοι οικονομικοί πόροι για την επιτυχή και αποτελεσματική υλοποίησή του."

Παρέμβαση της ΟΛΜΕ για την ΠΔΣ

Μετά το υπ’ αρίθμ. ΓΔ1544/8-10-2009 έγγραφο του ΥΠΕΠΘ και λόγω του επείγοντος χαρακτήρα του θέματος, σας ζητούμε η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη να ξεκινήσει άμεσα και οι προσλήψεις του εκπαιδευτικού προσωπικού να γίνουν, αποκλειστικά, από τον Ενιαίο Πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων.

ΟΛΜΕ: Όχι στο εμπόριο ελπίδων - Καταγγελία για την ΠΔΣ

"Το ΥΠΕΠΘ ανακοίνωσε 10 μέρες πριν τις εκλογές πως ξεκινά η Πρόσθετη  Διδακτική Στήριξη (ΠΔΣ), προσλαμβάνοντας ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς με ευθύνη  του  Διευθυντή Εκπαίδευσης και όχι με βάση τον Ενιαίο Πίνακα αναπληρωτών- ωρομισθίων, όπως είχε δεσμευτεί επανειλημμένα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ."

ΟΛΜΕ - Προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Π.Δ.Σ. - Ανακοινοποίηση

"...ενόψει δε της έναρξης της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης
 (Π.Δ.Σ.) στα Λύκεια, επανερχόμαστε και σας υπενθυμίζουμε τη θέση της Ομοσπονδίας για πρόσληψη ωρομισθίων στη Π.Δ.Σ. με τρόπο όμοιο με αυτόν που εργάζονται στο κανονικό πρόγραμμα (πρόσληψη μέσω Ενιαίου Πίνακα Αναπληρωτών –Ωρομισθίων). "

ΟΛΜΕ: Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη – Ανώτατο όριο μαθητών ανά τμήμα

ΟΛΜΕ: Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη – Ανώτατο όριο μαθητών ανά τμήμα
Σελίδες: 1234

Υποστηρίξτε το pde.gr
Ρήσεις

Όταν ένα γνωστικό αντικείμενο γίνει τελείως παρωχημένο, τότε το κάνουμε υποχρεωτικό μάθημα. - Πίτερ Φέρντιναντ Ντρούκερ (συγγραφέας)

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32335
  • Τελευταία: StefaniaF
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1162440
  • Σύνολο θεμάτων: 19251
  • Σε σύνδεση σήμερα: 635
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 17
Επισκέπτες: 572
Σύνολο: 589

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.059 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.