*
Σελίδες: 1 ... 4567

Μεταπτυχιακό Πρόγρα΅΅α Σπουδών «Ιστορική έρευνα, βˆ†ιδακτική και Νέες τεχνολογίες»

Αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. του Πρώτου Μεταπτυχιακού από Απόσταση στις Επιστήμες της Αγωγής στην Ελληνική Γλώσσα

Το  Δ.Σ. του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. στην 137/14-9-2012 συνεδρία του, αποφάσισε την αναγνώριση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος εξ’ Αποστάσεως στις Επιστήμες της Αγωγής που παρέχει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ως ισότιμου προς τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών των Ελληνικών Α.Ε.Ι.

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Χορήγηση άδειας χωρίς αποδοχές για ολοκλήρωση σπουδών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2012-2013. Αναστολή χορήγησης-ανανέωσης άδειας υπηρεσιακής εκπαίδευσης.

ΔΟΕ: Μεταπτυχιακοί τίτλοι Ειδικής Αγωγής που αποκτώνται στο εξωτερικό

Μαζικές διαστάσεις λαμβάνει, πλέον, το φαινόμενο της απόκτησης μεταπτυχιακών τίτλων Ειδικής Αγωγής στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στη Βουλγαρία (Σόφια) και στην Ιταλία (Τορίνο).

Θέση ερευνητικού βοηθού/διδακτορικού

Δημιουργικότητα και σχολείο: καινούριες κατευθύνσεις για την εκπαίδευση στις σύγχρονες κοινωνίες

Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει την προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013

Προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας λειτουργεί, από το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004, θεσμοθετημένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ) με κύριο σκοπό την εμβάθυνση σε γνωστικές περιοχές της Πληροφορικής. Στόχος του Π.Μ.Σ. είναι η απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην "Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων" ή /και Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης  (Δ.Δ.Ε).

Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιλαχόντων υποψήφιων φοιτητών κατηγορίας Β ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Προγραμμάτων Σπουδών του ΕΑΠ - Οδηγίες και Πίνακες Αποτελεσμάτων

Θέση ερευνητικού βοηθού/διδακτορικού

Δημιουργικότητα και σχολείο: καινούριες κατευθύνσεις για την εκπαίδευση στις σύγχρονες κοινωνίες

Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ανακοινώνουν την έναρξη του 16ου κύκλου σπουδών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στα Πληροφοριακά Συστήματα (Master in Information Systems "M.I.S."), το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Πληροφοριακά Συστήματα.

Ενημερωτικό Πρόγραμμα Fulbright για Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Η.Π.Α. και Υποτροφίες

Το Ίδρυμα Fulbright είναι ένα διεθνές πρόγραμμα εκπαιδευτικών και πολιτιστικών ανταλλαγών που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1948. Στα 64 χρόνια λειτουργίας του, έχει χορηγήσει υποτροφίες σε περισσότερους από 4.700 Έλληνες και Αμερικανούς, ενώ ταυτόχρονα έχει προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για σπουδές στις Η.Π.Α. σε χιλιάδες πολίτες.

ΠΜΣ Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Υλικό: Τυπική, Ατυπη και Από Απόσταση Εκπαίδευση

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 διαγωνισμό εισαγωγής και φοίτησης στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος.

Προκήρυξη Μεταπτυχιακού στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει την προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012
Σελίδες: 1 ... 4567
105 επισκέπτες, 1 χρήστης, 106 συνολικά
killbee

Υποστηρίξτε το pde.gr
Ρήσεις

Τα πράγματα που διδάσκονται σε κολέγια και σχολεία δεν είναι εκπαίδευση, αλλά τα μέσα για την εκπαίδευση. - Ραλφ Γουόλντο Έμερσον (συγγραφέας)

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28229
  • Τελευταία: evelyndiama
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 954582
  • Σύνολο θεμάτων: 16666
  • Σε σύνδεση σήμερα: 214
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 105
Σύνολο: 106

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.179 δευτερόλεπτα. 24 ερωτήματα.