*
Σελίδες: 1 ... 598599600601602 ... 614

Δηλώσεις του Υπουργού κ. Στυλιανίδη και της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κας. Πάλλη-Πετραλιά

Συ΢ητήσαμΡ Ξ³ΞΉΞ± τα προγράμματα σπουδώΞ½ ΞΊΞ±ΞΉ τα μητρώΞ± τα οποίΞ± πρέπΡι Ξ½Ξ± Ο…Ο€άρχουν Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± μπορούΞΌΞ΅ Ξ½Ξ± πιστοποιούΞΌΞ΅ τις δυνατότητΡς ΞΊΞ±ΞΉ τις ΞΉΞΊΞ±Ξ½ότητΡς Ο„όσο των ΡκπαιδΡυτικώΞ½ όσο ΞΊΞ±ΞΉ των ΡκπαιδΡυομένων

Μέτρα για το αδιάβλητο των Πανελλαδικών

ΝέΞ± ΞΌέτρα Ξ³ΞΉΞ± το αδιάβλητο των ΠανΡλλαδικώΞ½ ΡξΡτάσΡων που ΞΈΞ± ισχύσουν Ξ±Ο€ό Ο†έτος, Ξ±Ξ½Ξ±ΞΊΞΏίνωσΡ το Ξ₯Ξ Ξ•Ξ Ξ˜.

Ανανεώθηκαν οι πίνακες προϋπηρεσίας

Ανανεώθηκαν οι πίνακες προϋπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων

Λήξη διδακτικού έτους 2007 · 2008 Προαγωγικές και Απολυτήριες εξετάσεις Γυμνασίων και Γεν. Λυκείων και Προαγωγικές και Πτυχιακές εξετάσεις ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. και ΕΠΑ.Σ.


Λήξη διδακτικού έτους 2007 · 2008 Προαγωγικές και Απολυτήριες εξετάσεις Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων και Προαγωγικές και Πτυχιακές εξετάσεις ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. και ΕΠΑ.Σ.

∆ιεξαγωγή δη΅οψηφίσ΅ατος για την Ευρωσυνθήκη

 «Τρία χρόνια µετά την απόσυρση του Ευρωσυντάγµατος, ύστερα από το ηχηρό ΟΧΙ των λαών της Γαλλίας και της Ολλανδίας, η Συνταγµατική Συνθήκη επανέρχεται µεταµφιεσµένη σε νέα πιο «εύπεπτη» µορφή, τη γνωστή Συνθήκη της Λισσαβώνας.»

ΟΛΜΕ - κατάργηση σχολείων

Το ∆.Σ. της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την απόφαση του ΥΠΕΠΘ, µε την οποία καταργούνται σχολικές µονάδες, όπως τα Γυµνάσια Παναγιάς Πρεβέζης, Τύριας και Μηλιωτάδων του νοµού Ιωαννίνων.

Εξοπλισμός 170 Σχολικών Εργαστηρίων Πληροφορικής


 Eξοπλίζονται τα εργαστήρια πληροφορικής 170 Σχολικών Mονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα με 1.748 υπολογιστές και 170 servers μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2008 ώστε με τη νέα σχολική περίοδο τα εργαστήρια να είναι πλήρως λειτουργικά

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Καθηγητών Γενικής Παιδείας ΤΕΕ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

«Για πολλοστή φορά σας γνωρίζουμε πως με τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους, όλοι οι ωρομίσθιοι καθηγητές Γενικής Παιδείας στα ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ θα βρεθούμε στο έλεος του Θεού, λόγω άρνησης άσκησης κοινωνικής πολιτικής έως σήμερα!»

Έκτακτη ανακοίνωση για τους διορισμούς Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε.

«Διευκρινίζεται ότι για τους 132 συναδέλφους, που διορίζονται με το 40%, δεν τίθεται ως προϋπόθεση από το ΥΠ.Ε.Π.Θ η επιτυχία στον ΑΣΕΠ.»

Δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών σχετικά με τη νέα ρύθμιση του ΥΠΕΠΘ για τους αναπληρωτές

«Η Ξ½έΞ± ρύθμιση ΞΌόΞ½ΞΏ ως ΡμπαιγμόΟ‚ ΞΌΟ€ΞΏΟΞ΅ί Ξ½Ξ± Ο‡Ξ±ΟΞ±ΞΊΟ„Ξ·ΟΞΉΟƒΟ„Ξ΅ί Ξ±Ο€ό τον ΞΊόσμο της ΡκπαίδΡυσης ΞΊΞ±ΞΉ ως Ο„ίποτα άλλο.Β»...

Δήλωση του Υπ. κ. Στυλιανίδη μετά τη συνάντησή του με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο


Δημοσιογράφος:
Θα μας πείτε δύο λόγια για τα πλαστά πτυχία, γι αυτή την ΕΔΕ που έχετε διατάξει έτσι κι αλλιώς;
Υπουργός: Τόσο η διοίκηση όσο και η δικαιοσύνη στα ζητήματα αυτά είναι αμείλικτη.

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π


 Εγκύκλιος Μεταθέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού  και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού

Η νέα ρύθμιση για το διορισμό των αναπληρωτών


- Θεσμοθετείται μέγιστος χρόνος παραμονής για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς τα 3 διδακτικά έτη (24 μήνες). Ο εκπαιδευτικός που θα συμπληρώνει 24 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας, είναι επιτυχών του ΑΣΕΠ και έχει παιδαγωγική επάρκεια, διορίζεται στη δημόσια εκπαίδευση.

- Κατ’ εξαίρεση, για κοινωνικούς λόγους, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν την 30-6-2008 40 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας, ανεξαρτήτως του αν είναι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, και εφόσον έχουν ή θα αποκτήσουν παιδαγωγική επάρκεια, διορίζονται εντός πενταετίας στη δημόσια εκπαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.

ΟΛΜΕ - Πρόβλημα με την εξεταστέα ύλη Ιστορίας της Γ' Λύκείου

Αδυναµία κάλυψης της προβλεπόµενης διδακτέας ύλης σε πολλά σχολεία στο µάθηµα «Ιστορία του Νεότερου και του Σύγχρονου Κόσµου» της Γ' τάξης Λυκείου, που για πολλούς µαθητές και µαθήτριες συµπίπτει και µε την εξεταστέα ύλη για τις πανελλαδικές εξετάσεις πρόσβασης στην τριτοβάθµια εκπαίδευση.

Τοποθέτηση σε οργανική θέση των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ

Οι υπεράριθ΅οι όλων των ειδικοτήτων να τοποθετούνται κατά προτεραιότητα σε κενές οργανικές θέσεις ή να τοποθετούνται ως πλεονάζοντες σε σχολεία ΅ιας ο΅άδας σχολείων που περιλα΅βάνει τα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ της ίδιας πόλης ή γειτονικών πόλεων, αν δεν υπάρχει σχολείο στην ίδια πόλη ή στην περιοχή ΅ετάθεσης ή σε γειτονική πόλη σύ΅φωνα ΅ε τις εκτι΅ήσεις των οικείων ΠΥΣβˆ†Ε.
Σελίδες: 1 ... 598599600601602 ... 614
128 επισκέπτες, 2 χρήστες, 130 συνολικά
mcris, Babis_Trikala

Υποστηρίξτε το pde.gr
Ρήσεις

Σέβομαι την πίστη, ωστόσο η αμφιβολία είναι αυτή που σου εξασφαλίζει τη μόρφωση. - Γουίλσον Μίζνερ (θεατρικός συγγραφέας)

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28191
  • Τελευταία: eirinaki!
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 953117
  • Σύνολο θεμάτων: 16646
  • Σε σύνδεση σήμερα: 220
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 128
Σύνολο: 130

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.255 δευτερόλεπτα. 22 ερωτήματα.