*
Σελίδες: 1 ... 687688689690

Έλλειψη Δασκάλων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΕΠΘ-Απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Παπακωνσταντίνου


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟN ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2008

Απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου σε επίκαιρη ερώτηση
του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Παπακωνσταντίνου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Παπακωνσταντίνου με θέμα την αντιμετώπιση της έλλειψης δασκάλων στο Δημοτικό Σχολείο Ελάτης του Νομού Κοζάνης, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

Πληρωμή αναπληρωτών καθηγητών


Ξ•Ο€ΞΉΟƒΟ„ΞΏΞ»ή Ο„Ξ·Ο‚ ΠανΡλλήΞ½ΞΉΞ±Ο‚ ΈΞ½Ο‰ΟƒΞ·Ο‚ Αδιόριστων ΕκπαιδΡυτικώΞ½ προς το Ξ₯Ξ Ξ•Ξ Ξ˜ ΟƒΟ‡Ξ΅Ο„ΞΉΞΊά ΞΌΞ΅ τις πληρωμέΟ‚ αναπληρωτώΞ½ ΡκπαιδΡυτικώΞ½

Ξ£ύμφωνα ΞΌΞ΅ τις καταγγΡλίΡς πολλώΞ½ συναδέλφων ΞΊΞ±ΞΉ έπΡιτα Ξ±Ο€ό ΡπικοινωνίΞ± ΞΌΞ΅ τις διΡυθύνσΡις δΡυτΡροβάΞΈΞΌΞΉΞ±Ο‚ ΡκπαίδΡυσης γνωρίΞΆΞΏΟ…ΞΌΞ΅ ότι ΞΏΞΉ συνάδΡλφοι αναπληρωτέΟ‚ Ξ΅ΞΊΟ€Ξ±ΞΉΞ΄Ξ΅Ο…Ο„ΞΉΞΊΞΏί Ο€ΞΏΟ… Ξ±Ξ½έλαβαν υπηρΡσίΞ± Ξ±Ο€ό το ΔΡκέμβριο ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅Ο„ά Ο€Ξ±ΟΞ±ΞΌέΞ½ΞΏΟ…Ξ½ απλήρωτοι. Ξ˜Ξ΅Ο‰ΟΞΏύΞΌΞ΅ την ΞΊΞ±Ο„άσταση Ξ±Ο…Ο„ή Ο„ΞΏΟ…Ξ»άχιστον απαράδΡκτη ΞΊΞ±ΞΉ απαιτούΞΌΞ΅ την άμΡση Ρπίλυση του προβλήματος.Β 

Προεγγραφές-Δηλώσεις ενδιαφέροντος νηπίων

Ξ‘ΞΞ‘ΞšΞŸΞ™ΞΞ©Ξ£Ξ— Ξ€Ξ₯ΠΟΞ₯ - Ξ₯Ξ Ξ•Ξ Ξ˜ - ΠροΡγγραφέΟ‚-ΔηλώσΡις Ρνδιαφέροντος Ξ½Ξ·Ο€ίων 

Ξ₯ΠΟΞ₯Ξ‘Ξ“Ξ•Ξ™ΞŸN Ξ•Ξ˜ΞΞ™ΞšΞ—Ξ£ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΞšΞ‘Ξ™ Ξ˜Ξ‘Ξ—Ξ£ΞšΞ•Ξ₯ΞœΞ‘Ξ€Ξ©Ξ
Ξ”Ξ•Ξ›Ξ€Ξ™ΞŸ Ξ€Ξ₯ΠΟΞ₯
ΑθήΞ½Ξ±, 11 ΦΡβρουαρίΞΏΟ… 2008

ΠροΡγγραφέΟ‚-ΔηλώσΡις Ρνδιαφέροντος Ξ½Ξ·Ο€ίων

Από το Ξ₯πουργΡίΞΏ ΕθνικήΟ‚ ΠαιδΡίΞ±Ο‚ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ˜ΟΞ·ΟƒΞΊΞ΅Ο…ΞΌάτων Ξ±Ξ½Ξ±ΞΊΞΏΞΉΞ½ώνΡται ότι προκΡιμέΞ½ΞΏΟ… Ξ½Ξ± Ξ΅Ο€ΞΉΟ„Ξ΅Ο…Ο‡ΞΈΞ΅ί ΞΏΟΞΈΞΏΞ»ΞΏΞ³ΞΉΞΊή ΞΊΞ±Ο„Ξ±Ξ½ΞΏΞΌή Ο„Ο‰Ξ½ ΞΈέσΡων των Ξ½Ξ·Ο€ίων πρώτης ηλικίΞ±Ο‚ στα νηπιαγωγΡίΞ± ΞΊΞ±ΞΉ ορθόΟ‚ προγραμματισμόΟ‚ Ξ³ΞΉΞ± την απορρόΟ†Ξ·Οƒή Ο„ΞΏΟ…Ο‚ την ΡπόμΡνη ΟƒΟ‡ΞΏΞ»ΞΉΞΊή Ο‡ΟΞΏΞ½ΞΉά, παρακαλούνται όλοι ΞΏΞΉ Ξ³ΞΏΞ½Ξ΅ίΟ‚ ΞΊΞ±ΞΉ κηδΡμόνΡς των Ξ½Ξ·Ο€ίων που στις 31 ΔΡκΡμβρίΞΏΟ… 2008 συμπληρώΞ½ΞΏΟ…Ξ½ ηλικίΞ± 5 ΡτώΞ½, Ξ½Ξ± προβούΞ½ σΡ προΡγγραφέΟ‚-δηλώσΡις Ρνδιαφέροντος Ξ³ΞΉΞ± την Ξ΅Ξ³Ξ³ΟΞ±Ο†ή Ο„Ο‰Ξ½ παιδιώΞ½ τους στα νηπιαγωγΡίΞ±.Β 

Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Σ.Γ.Μ.Ε.


Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Σ.Γ.Μ.Ε. 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟN ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2008

Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Σ.Γ.Μ.Ε.

Ίδρυση Εθνικού Επιμελητηρίου Πληροφορικής


Δελτίο Τύπου

Ίδρυση Εθνικού Επιμελητηρίου Πληροφορικής
Ε.ΤΕ.Π.

Οι εξελίξεις στον  χώρο της πληροφορικής δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής. Δυστυχώς συνεχίζεται να μην υπάρχει κανένας κεντρικός σχεδιασμός, κανένα όραμα ή στόχος για την ανάπτυξη της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών στη χώρα μας. Η κυβέρνηση μας με τη συμφωνία που υπέγραψε με την Microsoft, υποβαθμίζει όλους τους επιστημονικούς φορείς της χώρας, γίνεται πελάτης μιας πολυεθνικής εταιρείας με ένα δυσβάσταχτο κόστος για τον έλληνα φορολογούμενο και φέρνει την δημόσια διοίκηση της χώρας να εξαρτάται από ένα συγκεκριμένο λογισμικό, χωρίς την δυνατότητα παρέμβασης. Μια αντιευρωπαϊκή πολιτική, που αποκλείει το ελεύθερο λογισμικό και οδηγεί το κλάδο μας να εξαρτάται από τα προϊόντα μιας συγκεκριμένης εταιρίας. Μια πολιτική που αντί να παράγει νέες τεχνολογίες και να προωθεί την ερεύνα στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ μας, αξιοποιώντας  το επιστημονικό δυναμικό της χώρα μας, μας φέρνει στο ρόλο του καταναλωτή εισαγόμενης τεχνογνωσίας.
 

Ημερίδα Βιολογίας στη Χαλκίδα – 29 Φεβρουαρίου 2008


ΗΒ Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας και τους εκπαιδευτικούς, Νικολάου Δέσποινα, Βιολόγο, ΓΕ.Λ. Κανήθου και Δημακογιάννη Σταυρούλα, Βιολόγο, Γυμνάσιο Νέας Αρτάκης και Στασινάκη Παναγιώτη, Βιολόγο, ΓΕ.Λ. Νέας Αρτάκης και συνδιοργανωτές τη Νομαρχία Ευβοίας, το Δήμο Χαλκιδέων οργανώνει ημερίδα με τίτλο:

«Η Βιολογία στις κοινωνίες του σήμερα και του αύριο»

Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ερευνητές με διακεκριμένο ερευνητικό έργο στην επιστήμη της Βιολογίας θα παρουσιάσουν στις εισηγήσεις τους σύγχρονα ζητήματα Βιολογίας (Σύγχρονη Διαγνωστική Νοσημάτων, Γενετικά νοσήματα, Βλαστοκύτταρα, Ρύπανση Περιβάλλοντος – Πόσιμο Νερό, Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Βιοηθική, Βιοτεχνολογία). Η ημερίδα θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα (απέναντι από το εργατικό κέντρο), την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008. Οι ώρες διεξαγωγής της θα είναι 10.00 - 17.00.

Επιστολή της ΟΛΜΕ για την απεργία στις 13/2/2008

Επιμορφωτικά σεμινάρια του Συμβουλίου της Ευρώπης


Επιμορφωτικά σεμινάρια του Συμβουλίου της ΕυρώπηςΒ 

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα Επιμορφωτικά σεμινάρια του Συμβουλίου της Ευρώπης για το Α' Εξάμηνο του 2008, καλούνται να ανατρέξουν για πληροφορίες στην προκήρυξη με αριθμ. πρωτ. 8336/Ι-09/01/08 του ΥΠΕΠΘ που έχει σταλείΒ σε όλα τα Β σχολεία.

Μέτρα στήριξης της απεργίας


Ενημερωτικό προς τις ΕΛΜΕ για τα μέτρα στήριξης της απεργίας.

Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στη γενικήΒ απεργία και στα συλλαλητήρια στις 13-2-2008.

Προτάσεις της ΟΛΜΕ για το εργασιακό καθεστώς και τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών

Απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς με αναπηρία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΥΠΕΠΘ - Απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου με θέμα τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς με αναπηρία

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟN ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2008
Απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Τσιάρα.

    Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Τσιάρα με θέμα τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς με αναπηρία και ειδικές ανάγκες, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

Διάθεση Προγραμμάτων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικών στις ΤΠΕ

Μεταβολές στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2008-2009


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΥΠΕΠΘ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 6 - 2 - 2008 

    Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι το μηχανογραφικό δελτίο που θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι τον προσεχή Ιούλιο για εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2008-09 θα έχει τις ακόλουθες μεταβολές σε σύγκριση με το περσινό δελτίο: 

Συμπληρωματικη Προκήρυξη Αποσπάσεων ΠΕ02 σε Πανεπιστήμια Εξωτερικού 2008-09

Ημερίδα με θέμα: «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2008»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΥΠΕΠΘ - Ημερίδα με θέμα: «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2008»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟN ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2008

Ημερίδα με θέμα: «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2008»

Με την ευκαιρία του 5ου Εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008 ημερίδα, με θέμα: «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2008» (αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιγί, Υπ.Ε.Π.Θ) από το Γραφείο της Δικτυακής Εκπαιδευτικής Πύλης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τον Ελληνικό Κόμβο Ασφαλούς Διαδικτύου «saferinternet.gr». Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης

Σελίδες: 1 ... 687688689690

Υποστηρίξτε το pde.gr








Ρήσεις

Εκπαίδευση είναι να μαθαίνεις εκείνα που ουδέποτε υποψιαζόσουνα πως αγνοούσες. - Ντάνιελ Μπούρστιν (ιστορικός)

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32315
  • Τελευταία: mixalios11
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1161206
  • Σύνολο θεμάτων: 19229
  • Σε σύνδεση σήμερα: 747
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 14
Επισκέπτες: 505
Σύνολο: 519

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.113 δευτερόλεπτα. 19 ερωτήματα.