*
Σελίδες: 1 ... 651652653654655 ... 696

Καμία αύξηση στους μισθούς των εκπαιδευτικών

"ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αμοιβές αντίστοιχες με το πραγματικό έργο, δεν χωρά καμία αμφιβολία επ’ αυτού. Εκείνο το οποίο μπορούμε να ισχυριστούμε είναι ότι στο πλαίσιο της δυνατότητας που έχει η ελληνική οικονομία, πολύ περισσότερο τώρα, κάτω από τις συνθήκες κρίσης, δυστυχώς δεν μπορούν αυτά τα πράγματα να βελτιωθούν."

ΑΣΕΠ: 2Π/2008 : Διόρθωση ορθής απάντησης κλάδου ΠΕ 04.05 γεωλόγων

2Π/2008 : Διόρθωση ορθής απάντησης κλάδου ΠΕ 04.05 γεωλόγων

Συμμετοχή μαθητών σε θερινά σεμινάρια στη Γερμανία

H Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας προσκαλεί τέσσερις (4) μαθητές ελληνικών σχολείων να παρακολουθήσουν θερινά σεμινάρια γλώσσας διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, από 25 Ιουνίου έως 24 Ιουλίου 2009 μαζί με παιδιά από άλλες 90 χώρες. 

ΠΕΑΕ: Ένσταση για σωστές απαντήσεις ΠΕ02 στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών

ΠΕΑΕ: Ένσταση για σωστές απαντήσεις ΠΕ02 στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών

Προσλήψεις Αναπληρωτών Δ/θμιας Εκπ/σης

Προσλήψεις Αναπληρωτών Δ/θμιας Εκπ/σης 

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2008-2009 προσλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί ως προσωρινοί αναπληρωτές:  14 κλάδων ΠΕ02.00, ΠΕ03.00, ΠΕ04.01, ΠΕ06.00, ΠΕ12.05, ΠΕ14.04, ΠΕ14.06 και ΠΕ18.10 για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προσλήψεις Αναπληρωτών ΠΕ70-ΠΕ60-ΠΕ11-ΠΕ06 στην Α/θμια Εκπ/ση

Προσλήψεις Αναπληρωτών ΠΕ70-ΠΕ60-ΠΕ11-ΠΕ06 στην Α/θμια Εκπ/ση 

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2008-2009 προσλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί ως προσωρινοί αναπληρωτές: 37 κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, 12 κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, 1 κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και 1 ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΑΣΕΠ: 3Π/2008 : Απαντήσεις Α' και

ΑΣΕΠ: 3Π/2008 : Απαντήσεις Α' και

ΑΣΕΠ: 2Π/2008 : Ορθή επανάληψη απαντήσεων πολλαπλών επιλογών Α' και


2Π/2008 : Ορθή επανάληψη απαντήσεων πολλαπλών επιλογών Α' και

ΑΣΕΠ: 2Π/2008 : Απαντήσεις Α' και

ΑΣΕΠ: 2Π/2008 : Απαντήσεις Α' και

ΠΕΑΕ - Κείμενο για τα θέματα των παιδαγωγικών για ΠΕ02, ΠΕ03,ΠΕ04,ΠΕ08,ΠΕ15

"Αυτοί που ευαγγελίζονται έναν άλλον εκπαιδευτικό με ατράνταχτο τρόπο τόσο από τα θέματα του γνωστικού αντικειμένου όσο και από τα παιδαγωγικά μάς απέδειξαν ότι το πρότυπό τους είναι ο εκπαιδευτικός που γνωρίζει ανούσιες λεπτομέρειες της παπαγαλίας, είναι ενοχικός και φοβικός στο σχολείο. Έχοντας, όμως, ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλο όραμα για το σχολείο κάνουμε τον παρακάτω σχολιασμό απευθυνόμενοι στους απανταχού θεματοθέτες…"

Οι απαντήσεις στα θέματα του διαγωνισμού ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών από τον Εκπαιδευτικό οργανισμό Γ. Καρφή

Οι απαντήσεις στα θέματα του διαγωνισμού ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών από τον Εκπαιδευτικό οργανισμό Γ. Καρφή

Απαντήσεις στο γνωστικό αντικείμενο ΠΕ19-ΠΕ20 στο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2009

Οι απαντήσεις είναι προτεινόμενες από τα μέλη του www.pde.gr για το γνωστικό αντικείμενο της Πληροφορικής ΠΕ19-ΠΕ20.

Δηλώσεις των κ.κ. Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Άρη Σπηλιωτόπουλου και Προέδρου του ΔΣ της ΔΟΕ Δημήτρη Μπράτη

"Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ο εκπαιδευτικός όχι απλώς λειτουργεί, αλλά θα έλεγα, λειτουργεί και αποτελεσματικά. Κι αυτό μπορεί κανείς εύκολα να το διαπιστώσει, βλέποντας πόσο σημαντική δουλειά γίνεται στα δημοτικά σχολειά όταν βλέπουμε παιδιά, τα οποία προκόβουν, προχωρούν μαθαίνουν γρήγορα γράμματα και στέκονται με υψηλό δείκτη ευφυΐας. Γι΄ αυτό και θα έλεγα ότι η παρουσία μας εδώ αποτυπώνει και τη βούληση μας να αγκαλιάσουμε το δάσκαλο και κυρίως να δώσουμε ξανά στο δάσκαλο την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, το κοινωνικό κύρος και να τον κάνουμε πάλι πρωταγωνιστή των εκπαιδευτικών εξελίξεων. "

Οι απαντήσεις στα θέματα του διαγωνισμού ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών από τα φροντιστήρια Κολλιντζά

Οι απαντήσεις στα θέματα του διαγωνισμού ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών από τα φροντιστήρια "Κολλιντζά"

Τα φροντιστήρια Κολλιντζά τροποποίησαν κάποιες απαν τήσεις σήμερα, λόγω κάποιων λάθος απαντήσεων που υπήρχαν χτες.


Οι απαντήσεις στα θέματα του διαγωνισμού ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών
Σελίδες: 1 ... 651652653654655 ... 696

Υποστηρίξτε το pde.gr








Ρήσεις

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32874
  • Τελευταία: Mar_mar
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1183068
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 765
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 18
Επισκέπτες: 694
Σύνολο: 712

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.153 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.