0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
- Για δεύτερη συνεχή χρονιά έγιναν οι μεταθέσεις καθηγητών του κλάδου ΠΕ04 κατά ειδικότητα, παρά το νόμο 1566/85, που ορίζει τις οργανικές θέσεις με ενιαίο τον κλάδο ΠΕ04, σε αντίθεση προς τα ΠΔ για τις μεταθέσεις και το αίτημα της ΟΛΜΕ. Αποτέλεσμα αυτού είναι η δημιουργία κατάφωρων αδικιών στις μεταθέσεις του κλάδου που προκάλεσαν δικαιολογημένη αναστάτωση και αγανάκτηση στους συναδέλφους. Καλούμε το ΥΠΕΠΘ να προχωρήσει σε συμπληρωματικές μεταθέσεις με ενιαίο τον κλάδο ΠΕ04, προκειμένου να αρθούν οι μεγάλες αδικίες που προκάλεσε και πάλι αυτή η μεθόδευση του Υπουργείου Παιδείας.
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 21, 2009, 10:10:18 am - Για δεύτερη συνεχή χρονιά έγιναν οι μεταθέσεις καθηγητών του κλάδου ΠΕ04 κατά ειδικότητα, παρά το νόμο 1566/85, που ορίζει τις οργανικές θέσεις με ενιαίο τον κλάδο ΠΕ04, σε αντίθεση προς τα ΠΔ για τις μεταθέσεις και το αίτημα της ΟΛΜΕ. Αποτέλεσμα αυτού είναι η δημιουργία κατάφωρων αδικιών στις μεταθέσεις του κλάδου που προκάλεσαν δικαιολογημένη αναστάτωση και αγανάκτηση στους συναδέλφους. Καλούμε το ΥΠΕΠΘ να προχωρήσει σε συμπληρωματικές μεταθέσεις με ενιαίο τον κλάδο ΠΕ04, προκειμένου να αρθούν οι μεγάλες αδικίες που προκάλεσε και πάλι αυτή η μεθόδευση του Υπουργείου Παιδείας.... διορίστηκα ώς χημικός ... τοποθετήθηκα ως χημικός ..... μετατέθηκα ως χημικός .... περιμένω να ανοίξουν οι θέσεις ως χημικός ....ΔΙΔΑΣΚΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!Επιτέλους να σταματήσει η κοροϊδία με το σπασμενο ΠΕ4 στις μεταθέσεις .... Ας δηλώνουν ξεχωριστά τα κενά για Λύκεια ( που ο καθένας διδάσκει "κυρίως" την ειδικότητα του ) και σε Γυμνάσια ( που όλοι τα κάνουν όλα )
Νομιζω ότι οι πιο αδικημενοι είναι οι Φυσικοί από αυτήν την ιστορία (των μεταθέσεων εννοώ).Και οι πιο ευνοημένοι μάλλον οι Γεωλόγοι.Π.χ. βλέπω ότι πήραν μετάθεση στην: Γ' Αθήνας : 9