0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... θα εξετασθει μετα απο τις αιτησεις των συναδελφων στη διαθεση..!!
Αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και σε υπηρεσίες, φορείς του ΥΠΕΠΘΟι αιτήσεις για αποσπάσεις ακολουθούν την ανακοίνωση των μεταθέσεων, οπότε και ανακοινώνεται η σχετική εγκύκλιος των αποσπάσεων.Αιτήσεις σε φορείς και υπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ προηγούνται των υπολοίπων αποσπάσεων και η ικανοποίηση της αίτησης απόσπασης σε φορέα ή υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ, αποκλείει την ικανοποίηση αιτήματος απόσπασης σε ΠΥΣΔΕ.Αιτήσεις για απόσπαση στον ίδιο νομό (εντός ΠΥΣΔΕ), γίνονται την ίδια χρονική περίοδο.Μετά την κοινοποίηση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ από το ΚΥΣΔΕ, κάθε ΠΥΣΔΕ κοινοποιεί τα υπάρχοντα λειτουργικά κενά και συνεξετάζοντας τις αιτήσεις προτίμησης * όσων αποσπάστηκαν στο νομό, * αυτών που ζητούν απόσπαση ενώ είναι ήδη τοποθετημένοι σε σχολείο του νομού * των εκπαιδευτικών που παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕτοποθετεί τους εκπαιδευτικούς στα λειτουργικά κενά του νομού.
Παράθεση από: Dadi στις Μαρτίου 05, 2011, 09:40:58 pm.... στην περιοχη μου υπάρχουν 2 λειτουργικά κενά και 5 σε διάθεση ΠΥΣΔΕ ( ο ένας με περνάει σε μόρια ... όταν κάναμε δηλώσεις σχολέιων επέλεξε να μην δηλώσει το σχολέιο με την οργανική για να πάει στο καλό λειτουργικό ... εγώ επέλεξα την οργανική με την λογική "μια οργανική είναι καλό να έχει κανείς και βλέπουμε αργότερα" )Αυτοί που είναι σε διάθεση ΠΥΣΔΕ μένουν λοιπόν στα λειτουργικά κενά και όταν κάνω αίτηση για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ ( εχω ξεχρεώσει την οργανική μου ) μου λένε πως ήδη έχουν τοποθετημένους εκεί ....Κα΄που εκεί μπαίνει το "πολύ μας μπερδεύεις ... δεν λες καλά που είσαι εδώ και έχεις και οργανική ... δεν βλέπεις τι γίνεται ( θα μου πουν φέτος ) " .... και με μένω με το .... ΕΠΑΛ στο χέρι.Συναδελφε, δεν μπορεις να εχεις και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.....
.... στην περιοχη μου υπάρχουν 2 λειτουργικά κενά και 5 σε διάθεση ΠΥΣΔΕ ( ο ένας με περνάει σε μόρια ... όταν κάναμε δηλώσεις σχολέιων επέλεξε να μην δηλώσει το σχολέιο με την οργανική για να πάει στο καλό λειτουργικό ... εγώ επέλεξα την οργανική με την λογική "μια οργανική είναι καλό να έχει κανείς και βλέπουμε αργότερα" )Αυτοί που είναι σε διάθεση ΠΥΣΔΕ μένουν λοιπόν στα λειτουργικά κενά και όταν κάνω αίτηση για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ ( εχω ξεχρεώσει την οργανική μου ) μου λένε πως ήδη έχουν τοποθετημένους εκεί ....Κα΄που εκεί μπαίνει το "πολύ μας μπερδεύεις ... δεν λες καλά που είσαι εδώ και έχεις και οργανική ... δεν βλέπεις τι γίνεται ( θα μου πουν φέτος ) " .... και με μένω με το .... ΕΠΑΛ στο χέρι.
Μετά την κοινοποίηση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ από το ΚΥΣΔΕ, κάθε ΠΥΣΔΕ κοινοποιεί τα υπάρχοντα λειτουργικά κενά και συνεξετάζοντας τις αιτήσεις προτίμησης * όσων αποσπάστηκαν στο νομό, * αυτών που ζητούν απόσπαση ενώ είναι ήδη τοποθετημένοι σε σχολείο του νομού * των εκπαιδευτικών που παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕτοποθετεί τους εκπαιδευτικούς στα λειτουργικά κενά του νομού.
... όλοι αυτοί μπαίνουν σε κατάταξη με βάση τα μόρια τους και μοιράζονται τα λειτουργικά κενά σύμφωνα με το ποιος προηγείται σε μόρια ( και ανάλογα με τα σχολεία που έχει δηλώσει ) ?
Έχω την εντύπωση, όμως, ότι μεταξύ αιτούντος απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και αποσπασμένου από άλλο ΠΥΣΔΕ, προηγείται ο πρώτος αν είναι οργανικά τοποθετημένος στην ίδια περιοχή μετάθεσης ανεξαρτήτως μορίων. Δηλαδή, αν ανήκω οργανικά σε σχολείο της
Μετά την κοινοποίηση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ από το ΚΥΣΔΕ, κάθε ΠΥΣΔΕ κοινοποιεί τα υπάρχοντα λειτουργικά κενά και συνεξετάζοντας τις αιτήσεις προτίμησης * όσων αποσπάστηκαν στο νομό, * αυτών που ζητούν απόσπαση ενώ είναι ήδη τοποθετημένοι σε σχολείο του νομού * των εκπαιδευτικών που παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ
ΠαράθεσηΈχω την εντύπωση, όμως, ότι μεταξύ αιτούντος απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και αποσπασμένου από άλλο ΠΥΣΔΕ, προηγείται ο πρώτος αν είναι οργανικά τοποθετημένος στην ίδια περιοχή μετάθεσης ανεξαρτήτως μορίων. Δηλαδή, αν ανήκω οργανικά σε σχολείο της
Πρωτα και κυρια να επισημανω οτι το εν λογω αποσπασμα δεν στηριζεται σε σαφως ορισμενη νομοθεσια αλλα αποτελει ενημερωση αιρετων σχετικα με την πρακτικη τοποθετησης των εκπαιδευτικων σε λειτουργικα κενα.
οταν διαλεγουμε οργανικη ειμαστε πολυ προσεκτικοι και δηλωνουμε μονο αυτη που θελουμε κι οχι αυτη που πιανουμε με τα μορια που εχουμε..!!
παραθεση απο DadiΣυνάδελφε ... δεν διάβασες καλά τον τίτλο του τόπικ . ( Αποδέσμευση )"Χαρίζω" την οργανική μου ... για ένα λειτουργικό κενό ( δεν ψάχνω λειτουργικό κενό κρατώντας καβάτζα την οργανική μου ... ) Και για να είμαι συγκεκριμένος ( και να μην αδικήσω και εσένα ) το χαρίζω για "καποια" λειτουργικά κενά ( ήδη πηγα'ινω σε 2 σχολεία οπ....Συναδελφε διαβασα πολυ καλα το τopic..απλα αυτο που λες δεν υπαρχει,οποτε σου απαντησα μονο για τις δυο πιθανοτητες που εχεις..!! "χαριζω οργανικη ή αποδεσμευομαι απ αυτη" ..οπως το λες δεν υφισταται...γι αυτο οταν διαλεγουμε οργανικη ειμαστε πολυ προσεκτικοι και δηλωνουμε μονο αυτη που θελουμε κι οχι αυτη που πιανουμε με τα μορια που εχουμε..!!
Παράθεση από: Damien στις Μαρτίου 08, 2011, 03:09:56 pmΠρωτα και κυρια να επισημανω οτι το εν λογω αποσπασμα δεν στηριζεται σε σαφως ορισμενη νομοθεσια αλλα αποτελει ενημερωση αιρετων σχετικα με την πρακτικη τοποθετησης των εκπαιδευτικων σε λειτουργικα κενα.Τι κρίμα. Και γω νόμιζα ότι είναι ορισμένο σε κάποια διάταξη
Παράθεση από: antonis2200 στις Μαρτίου 08, 2011, 04:51:21 pmπαραθεση απο DadiΣυνάδελφε ... δεν διάβασες καλά τον τίτλο του τόπικ . ( Αποδέσμευση )"Χαρίζω" την οργανική μου ... για ένα λειτουργικό κενό ( δεν ψάχνω λειτουργικό κενό κρατώντας καβάτζα την οργανική μου ... ) Και για να είμαι συγκεκριμένος ( και να μην αδικήσω και εσένα ) το χαρίζω για "καποια" λειτουργικά κενά ( ήδη πηγα'ινω σε 2 σχολεία οπ....Συναδελφε διαβασα πολυ καλα το τopic..απλα αυτο που λες δεν υπαρχει,οποτε σου απαντησα μονο για τις δυο πιθανοτητες που εχεις..!! "χαριζω οργανικη ή αποδεσμευομαι απ αυτη" ..οπως το λες δεν υφισταται...γι αυτο οταν διαλεγουμε οργανικη ειμαστε πολυ προσεκτικοι και δηλωνουμε μονο αυτη που θελουμε κι οχι αυτη που πιανουμε με τα μορια που εχουμε..!!Μαλλον δεν τα ξέρεις πολύ καλά ... όταν υπάρχει οργανική που δεν την δηλώνει κανείς , την παίρνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ο έχων τα λιγοτερα μόρια ( την δηλώσει δεν την δηλώσει ) ... και όμως !!! Ημουν ο τελέυταίος σε μόρια και έτσι πήρα υποχρεωτικά την οργανική και στις επόμενες τοποθετήσεις νεοδιόριστων ( παρόλο που υπήρχε 1 διάθεση ΠΥΣΔΕ και κανένα οργανικό κενο ) έφεραν αλλους 4-5 που τους έβαλαν σε λειτουργικά κενα !!!