*

Αποστολέας Θέμα: ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΠΥΣΠΕ  (Αναγνώστηκε 1883 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntinoula

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 20
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΠΥΣΠΕ
« στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 01:29:40 am »
Αντιμετωπίζω το εξής θέμα και θα ήθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουνε. Κάθε συμβουλή είναι πολύτιμη.
Είμαι νηπιαγωγός και στις κρίσεις των Προισταμένων στις 8/12 το ΠΥΣΠΕ με τοποθέτησε Προισταμένη. Σις 15/12 με πήρε τηλέφωνο η γραμματέας του ΠΥΣΠΕ να με ενημερώσει ότι εκ παραδρομής ανέβασε το όνομά μου στον πίνακα στην σελίσα της Διέυθυνσης γιατί το Πυσπε στις 14/12 τοποθέτησε την συνυποψηφία μου, με κριτήριο την αρχαιότητα. Σε ερώτηση μου εάν έκανε ένσταση , η γραμματέας επέμενε ακόμα και την επόμενη μέρα που πήγα να υποβάλλω την δική μου, ότι δεν έκανε ένσταση. Είναι δύνατον χώρις να γίνει ένσταση το Πυσπε αυτοβούλως να επανεξετάσει τις αιτήσεις μας?
Σύμφωνα με την αριθμ. Φ.361.22/169/171671/Ε3 Υπουργική Απόφαση με θέμα « Διευκρινήσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων προϊσταμένων νηπιαγωγείων», επισημαίνεται «η ανάγκη προσεκτικής μελέτης και απαρέγκλιτης τήρησης των ρυθμίσεων του ν. 4327/2015, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στη διαδικασία επιλογής».
Ωστόσο στην κατά αντιπαράθεση εξέταση της ένστασης μου, τα μέλη του ΠΥΣΠΕ με ενημέρωσαν ότι δεν θα αξιολογηθώ για τα τυπικά μου προσόντα, καθώς κατέχω την πιστοποίηση Α΄ επιπέδου στις ΤΠΕ και έχω πραγματοποιήσει τις επιμορφώσεις Α΄ και
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2015, 01:32:52 am από ntinoula »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4006
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • E-mail
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΠΥΣΠΕ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:03:24 »

Αποσυνδεδεμένος edesta

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 354
  • Έκπληξη
    • Προφίλ
Απ: ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΠΥΣΠΕ
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 11:49:40 pm »
Χωρίς να γνωρίζω τις λεπτομέρειες και από την εμπειρία μου και μόνο, μάγκες το παίζουν όλοι από το τηλέφωνο και προφορικά. Όταν αρχίζεις και τους ζορίζεις (εφόσον έχεις δίκιο, διότι και οι ίδιοι οι νόμοι πολλές φορές έχουν κάτι παράθυρα να για να βολεύονται αυτοί που πρέπει) είτε δε θα σου απαντάνε καθόλου είτε μόνο προφορικά (δηλαδή καθόλου :) ) Δυστυχώς το σύστημα της μη απάντησης δημιουργεί πολλά προβλήματα στον ενδιαφερόμενο. Προσοχή όπως είπα και πριν, πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό και αφού κοιτάξεις τη νομοθεσία να είσαι σίγουρη ότι έχεις δίκιο, καθώς και εμείς έχουμε την τάση να αυτοδικαιωνόμαστε. Εσύ τώρα μπορείς να τους ξεκατινιάσεις σε όλη την άνω ιεραρχία και θα είχε ενδιαφέρον να εμπλακούν οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, διότι δε νομίζω να έγινε αυθαιρεσία στο ΠΥΣΠΕ που ανήκεις μόνο σε εσένα, με άλλα λόγια μάλλον έχουν γίνει πολλές αυθαιρεσίες. Αν το αντέχεις μπορείς να βρεις και ένα δικηγόρο. Δε θα κάτσουν να κάνουν βλακείες μαζί σου γνωρίζοντας ότι θα εμπλακεί η δικαιοσύνη. Όπως είπα λοιπόν μόνο γραπτά με πρωτόκολλο ή email ή καλύτερα και τα δύο (στέλνεις τη γραπτή αναφορά και στέλνει την ίδια αναφορά σκαναρισμένη και ως email).

 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 14
Επισκέπτες: 600
Σύνολο: 614

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.059 δευτερόλεπτα. 33 ερωτήματα.