0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα στην παρέα!Εγώ έχω δουλέψει 4 χρόνια ως ωρομίσθια, τα 3 πρώτα 12ωρο και πέρυσι 9ωρο. Επίσης έχω δουλέψει μια χρονιά στη
Μη με παρεξηγείτε, και γω από επαρχία είμαι, ευκαιρία ψάχνω να φύγω από ΑθήναΕίχα φίλη στο νομό Αιτωλοακαρνανίας με θεία σε γραφείο. Η κοπέλα δεν είχε κάνει καν αίτηση για ωρομίσθια και την φώναξε η θεία της μια μέρα, της έδωσε δουλειά σε ολοήμερο και μετά από δυο μήνες δούλεψε και σε πρωινό. Εγώ στην Αθήνα έκανα δυο χρόνια να δουλέψω πρωινό έχοντας δηλώσει τα πάντα. Μάλλον κάποιοι πιστεύουν στην ορθότητα των πινάκων. Εγώ έχω αποθηκεύσει πίνακα γιατί κάθε λίγο και λιγάκι πέρυσι όλο και κάποιος πέρναγε μπροστά μου. Τώρα τσεκάρω τα πάντα.
Το προηγούμενο ποστ μου θύμισε πολλά.. Κι εγώ σε επαρχία ζω.. Γνωρίζω περίπτωση φιλολόγου που διορίστηκε κατά το διάστημα 2000-2002, από το πουθενά, χωρίς ΑΣΕΠ χωρίς τίποτα..Άλλες περιπτώσεις ατόμων που έπαιρναν ώρες αμέσως μόλις ορκίζονταν.Κι εγώ θαλασσοπνίγομαι κάθε φορά για να πάω να δώσω ΑΣΕΠ μην έχοντας καλά καλά ούτε τα χρήματα για τα εισιτήρια ούτε που ν'αφήσω το παιδί μου ( είμαι χήρα και το μεγαλώνω μόνη). Πράγματι δεν πρέπει να περιμένουμε από κανέναν να υπερασπιστεί τα δικαιώματά μας.Αυτό το κατάλαβα αργά.Πίστευα πως είναι ντροπή να ζητήσω ώρες ΠΔΣ, το θεωρούσα ζήτημα αξιοπρέπειας.Όταν άρχισα σιγά-σιγά να ενημερώνομαι συνειδητοποίησα πως αν διεκδικούσα το δίκιο μου τόσα χρόνια, τώρα θα ήμουν διορισμένη.
Παράθεση από: tihea στις Σεπτεμβρίου 30, 2007, 11:51:32 am Το προηγούμενο ποστ μου θύμισε πολλά.. Κι εγώ σε επαρχία ζω.. Γνωρίζω περίπτωση φιλολόγου που διορίστηκε κατά το διάστημα 2000-2002, από το πουθενά, χωρίς ΑΣΕΠ χωρίς τίποτα..Άλλες περιπτώσεις ατόμων που έπαιρναν ώρες αμέσως μόλις ορκίζονταν.Κι εγώ θαλασσοπνίγομαι κάθε φορά για να πάω να δώσω ΑΣΕΠ μην έχοντας καλά καλά ούτε τα χρήματα για τα εισιτήρια ούτε που ν'αφήσω το παιδί μου ( είμαι χήρα και το μεγαλώνω μόνη). Πράγματι δεν πρέπει να περιμένουμε από κανέναν να υπερασπιστεί τα δικαιώματά μας.Αυτό το κατάλαβα αργά.Πίστευα πως είναι ντροπή να ζητήσω ώρες ΠΔΣ, το θεωρούσα ζήτημα αξιοπρέπειας.Όταν άρχισα σιγά-σιγά να ενημερώνομαι συνειδητοποίησα πως αν διεκδικούσα το δίκιο μου τόσα χρόνια, τώρα θα ήμουν διορισμένη.Σε καταλαβαίνω tihea μου γιατί και εγώ σε επαρχία ζω και ξέρω και εγώ ανάλογες περιπτώσεις ατόμων που να διορίζονται από το πουθενά .Πραγματικά σε θαυμάζω για το κουράγιο και την επιμονή σου.Σου εύχομαι από καρδιάς να διοριστείς πολύ γρήγορα. .Να σε ρωτήσω όμως κάτι επειδή και εγώ μέχρι τώρα πίστευα τα ίδια για την ΠΔΣ από ποιον πρέπει να ζητήσεις ώρες από διευθυντή του σχολείου;Στη δική μου την περίπτωση και αυτός λειτουργεί βυσματικά και εμένα δεν μ αρέσουν αυτά και δεν έχω διάθεση ούτε να παρακαλέσω για το αυτονόητο που είναι 2-3 ώρες ΠΔΣ