0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Έχω υπηρετήσει ένα χρόνο την οργανική μου και θέλω να κάνω απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ. Όταν βγουν τα κενά και δεν υπάρχει κάποιο σχολείο που να με ενδιαφέρει, μπορώ απλά να μη δηλώσω κανένα σχολείο; Και αν γίνει έτσι, παραμένω στην οργανική μου ή πρέπει να κάνω αίτηση στο ΠΥΣΔΕ όπου να λέω ότι θέλω να αποσύρω την αίτηση μου; Υπάρχει περίπτωση να με τοποθετήσουν σε κάποιο κενό χωρίς να το έχω δηλώσει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Δεν χρειάζεται αίτηση για να αποσύρεις την αρχική σου αίτηση για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ.Αν τελικά δεν δηλώσεις σχολεία παραμένεις στην οργανική σου. Κανένα πρόβλημα!
Μπορείτε να δηλώσετε μόνο το σχολειο που θέλετε γιατί ενδέχεται με τις αποσπασεις ή τις άδειες να προκύψει κενό.
Με το δεδομένο ότι μπορεί κάποιος να ζητήσει απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και να αφήσει λειτουργικό κενό στο σχολείο του, δηλώνουμε και σχολεία που δεν εμφανίζουν λειτουργικό κενό, όπως συμβαίνει και στις οργανικές τοποθετήσεις όταν φεύγει από το σχολείο του κάποιος με βελτίωση.
Με το δεδομένο ότι μπορεί κάποιος να ζητήσει απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και να αφήσει λειτουργικό κενό στο σχολείο του, δηλώνουμε και σχολεία που δεν εμφανίζουν λειτουργικό κενό, όπως συμβαίνει και στις οργανικές τοποθετήσεις όταν φεύγει από το σχολείο του κάποιος με βελτίωση.Ναι, γίνεται αυτό, αλλά όσοι ζητούν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ, συνήθως θέλουν να πάνε πιο κοντά και πιο "καλά" από εκεί όπου ήταν πριν. Επομένως, δεν ξέρω τι σόι λειτουργικά κενά αφήνουν κ κατά πόσο εξυπηρετούν.
Αν πάρεις απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και μετανιώσεις μετά αυτή την επιλογή μπορείς μετά να κάνεις ανάκληση;
Συνεννοείσαι με το ΠΥΣΔΕ. Αν προλάβεις να ενημερώσεις εγκαίρως ότι θες να παραμείνεις στην οργανική σου, ίσως ανακληθεί η απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ.