0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΣΠΑΙΤΕ τι ισχυεί; Διαβάζοντας καποια site είδα οτι ο νεοδιοριζόμενος εκπαιδευτικός υποχρεούται να παρακολουθήσει τα μαθήματα κάποιας παιδαγωγικής σχολής (ΑΣΠΑΙΤΕ) για να αποκτήσει παιδαγωγική κατάρτιση μέσα σε 2 χρόνια απο την ανάληψη διορισμού του,αλλίως σύμφωνα με νόμο υπάρχει η δυνατότητα ανάκλησης.
Επίσης διάβασα οτι γίνονται σεμινάρια παιδαγωγικών στους νεοδιόριστους.
Το ερώτημα μου είναι τελικά τι ισχυεί καθώς ,όπως ξέρουμε, σχολές ΑΣΠΑΙΤΕ υπάρχουν μόνο σε μερικές μεγάλες πόλεις της ελλάδας, οπότε αν διοριστεί κάποιος σε ενα νησί για παράδειγμα δεν θα έχει την δυνατότητα παρακολούθησης της σχολής.
Τα σεμινάρια παιδαγωγικών αντικαθιστούν το ΑΣΠΑΙΤΕ;
Παράθεση από: papaki στις Ιουλίου 26, 2006, 11:12:22 amΑΣΠΑΙΤΕ τι ισχυεί; Διαβάζοντας καποια site είδα οτι ο νεοδιοριζόμενος εκπαιδευτικός υποχρεούται να παρακολουθήσει τα μαθήματα κάποιας παιδαγωγικής σχολής (ΑΣΠΑΙΤΕ) για να αποκτήσει παιδαγωγική κατάρτιση μέσα σε 2 χρόνια απο την ανάληψη διορισμού του,αλλίως σύμφωνα με νόμο υπάρχει η δυνατότητα ανάκλησης.Πολύ σωστά. Έτσι ισχύει.