*

Αποστολέας Θέμα: Μισθοδοσία ΠΔΣ  (Αναγνώστηκε 426005 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Μισθοδοσία ΠΔΣ
« Απάντηση #1008 στις: Ιουνίου 09, 2009, 06:40:31 pm »
γιατί καλέ?και εμείς,οι της ΠΔΣ,ωραίοι είμαστε!
+ και με μεσο! αχαχαχαχαχαααα! 8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:13:47 »

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1009 στις: Ιουνίου 16, 2009, 11:19:02 am »
Και οι ωρομίσθιοι με μέσο είναι.

Αποσυνδεδεμένος e-mary

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1010 στις: Ιουνίου 16, 2009, 12:23:31 pm »
Οι ωρομίσθιοι γλυκιά μου είναι από τον πίνακα που συντάσσεται βασει μορίων του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και της προυπηρεσίας τους. Γι' αυτό μη λέμε ό,τι θέλουμε γιατί με αναγκάζεις να σου πω ας διάβαζες να δώσεις ΑΣΕΠ και να μην έβαζες μέσο για ΠΔΣ εφόσον ήξερες ότι δεν πληρώνουν καλά. Με το μέρος σου είμαι για την καταβολή δεδουλευμένων εφόσον δεν εξομοιώνεις τις δίκαιες προσλήψεις μέσω πίνακα ωρομισθίων-αναπληρωτών με τις εξόφθαλμα αδιαφανείς της ΠΔΣ.
σαν πλανοι, ομως κατοχοι της αληθειας, σα να φτανουμε στο θανατο, αλλα, δεστε, ζουμε..σα λυπουμενοι, αλλα παντοτε εχουμε χαρα, σαν φτωχοι, ομως πλουτιζουμε πολλους' σα να μην εχουμε τιποτε, ομως τα παντα κατεχουμε.
Αποστολος Παύλος (

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1011 στις: Ιουνίου 16, 2009, 12:34:26 pm »
Προφανώς κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια... Ωστόσο είναι γνωστό και στις πέτρες ακόμα ότι με μέσον είναι μόνο οι ωρομίσθιοι της ΠΔΣ, όχι οι ωρομίσθιοι του κανονικού προγράμματος ούτε οι ωρομίσθιοι της ενισχυτικής στα γυμνάσια (τουλάχιστον μέχρι πέρσι)! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!
Εκτός αν κάνεις πλάκα και, όπου "μέσο", εννοείς αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο κλπ. ??? Αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν έχουν όλοι οι ωρομίσθιοι "μέσο", άρα πάλι δε μου βγαίνει...
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:13:47 »

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1012 στις: Ιουνίου 16, 2009, 04:41:27 pm »
ξεχνατε οτι υπαρχουν και οι ωρομισθιοι στα δημοτικα που και εκει απο ο,τι μου λενε οι αλλες ειδικοτητες γινεται χαμος. επισης μην ξεχνατε οτι υπαρχουν και μικροτεροι συναδελφοι που δεν γνωριζουν τα πραγματα. μην βιαζεστε να καταδικαζετε απαντες. χαλαρωστε και λιγο. καποιοι και μεσο εχουμε και ασεπ εχουμε και απληρωτοι ή ανεργοι παραμενουμε και ωραια παιδια ειμαστε και καλοι ανθρωποι. αμαν και αυτη η ηθικολογια περι καθαρης και μη προϋπηρεσιας και συνηθεστατα απο ανθρωπους που εχουν και μη καθαρη προϋπηρεσια.

αλλα ας μην ξεχνιομαστε στο θεμα μας: πληρωθηκε κανεις;  ::)

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1013 στις: Ιουνίου 16, 2009, 05:26:25 pm »
να σου πω αυτό που μου είπε κάποιος μέσα στα πράγματα:κάτσε να ανοίξει πρώτα η βουλή και βλέπουμε!
καλά μπάνια παιδιά!

Αποσυνδεδεμένος El_Pikpo

• Πλήρες μέλος
  • ■Δόξα και τιμή σε αυτούς που χάθηκαν χωρίς ίχνη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1014 στις: Ιουνίου 16, 2009, 06:15:02 pm »
Στην ΠΔΣ μπαίνεις φυσικά με μέσον από βουλευτή, υπουργό, παπά κτλ, όμως μπαίνεις και με τσαμπουκά στη Δ/νση της περιοχής που σε ενδιαφέρει, π.χ. πας και λες γιατί εγώ που είμαι 40+ και έχω παιδιά κτλ κτλ, δεν δουλεύω και αυτά τα κοριτσάκια που είναι 24 δουλεύουν; Το κάνεις με μέθοδο και κατεπανάληψη και παίρνεις 2 ώρες.

Επίσης στην ΠΔΣ μπαίνεις και αν ξέρεις κάποιο άτομο μέσα στη Δ/νση της περιοχής που σε ενδιαφέρει, το καλύτερο είναι να ξέρεις το άτομο που διαχειρίζεται τα ρουσφέτια βουλευτών, υπουργών, παπάδων κτλ, μαζί με τους άλλους που πρέπει να βάλει στα σχολεία το άτομο αυτό μπορεί να περάσει και μερικούς "κάτω από το τραπέζι" ή με την "ανοχή" του Δ/ντή, έτσι μπορεί να μπει κάποιος ακόμα και χωρίς μέσον ή χωρίς να κάνει τσαμπουκά (ή παράσταση ριάλιτυ, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός, ότι θέλει ο πελάτης κτλ), όμως μιλάμε για ποσοστά που προσεγγίζουν πολύ μικρούς αριθμούς, η συντριπτική πλειοψηφία είναι με μέσον, είτε πολιτικό, είτε παπάδων, είτε συγγένειας με υπαλλήλους εκεί μέσα, υπαλλήλους (εκπαιδευτικούς) σχολείων κτλ.

Φυσικά, είμαι στη διάθεσή σας για κάθε αμφισβήτηση.

(Τα λεφτά; Ποιά λεφτά; Θέλουν και λεφτά;)
Nulla in mundo pax sincera... 

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1015 στις: Ιουνίου 16, 2009, 06:21:14 pm »
λοιπόν να δείτε που του χρόνου θα μας ζητήσουν να υπογράψουμε ότι όσοι δουλεύουμε στην ΠΔΣ δεν έχουμε απαίτηση να πληρωθούμε!
όχι βρε παιδιά πέστε μου τώρα αν έχω άδικο σε αυτό που θα πω:στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς μας δίνουν να συμπληρώσουμε ένα χαρτί με διάφορες ερωτήσεις!μία από αυτές είναι:ο λόγος που δουλεύετε στην ΠΔΣ είναι:α)γιατί πιστεύω στον θεσμόβ)για τα χρήματα!κλπ
μας δουλεύουν κιόλας!

Αποσυνδεδεμένος El_Pikpo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1016 στις: Ιουνίου 16, 2009, 06:23:51 pm »
Ξέχασα να προσθέσω, για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν ώρες ΠΔΣ και δεν έχουν μέσον, οπότε θα παίξει η παράσταση (ή το δρώμενο, ανάλογα το ιδιαίτερο κουλτουρόγουστο του καθενός), αν πάμε για ριάλιτυ, πάντα βάζουμε πολύ παλιά ή/και τρύπια ρούχα για να μας λυπηθούν και αν πάμε για τσαμπουκά κάνουμε προθέρμανση στο δρόμο τσακωνόμαστε λίγο με κανέναν ταρίφα π.χ. για να έρθουμε σε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας.

Άντε, και καλά γλέντια!

Αποσυνδεδεμένος El_Pikpo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1017 στις: Ιουνίου 16, 2009, 06:52:34 pm »
Με τον κίνδυνο να σας κουράσω, μια μικρή πινελιά κοινωνικής διάστασης, προσπαθώντας να προσεγγίσουμε την τελειότητα, στην περίπτωση που πάμε να ζητήσουμε ώρες ΠΔΣ δίνοντας παράσταση ριάλιτυ, έχουμε μαζί μας αντίγραφο πτυχίου, βιογραφικό κτλ και τα κρατάμε τυλιγμένα εμφανώς μέσα σε (παλιά) σακούλα από το Lidl.

(Πάντα στην υπηρεσία του πολίτη για κάθε είδους και περιεχομένου κοινωνικές παρεμβάσεις.)

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1018 στις: Ιουνίου 17, 2009, 11:12:25 am »
Καλημέρα  :)

Εγώ προσωπικά δεν πήγα να ζητήσω από κανέναν ώρες και με πήραν πέρυσι από 3 σχολεία για να πάω γιατί έχουν έλλειψη από μαθηματικούς. Και όποιος πιστεύει ότι οι ωρομίσθιοι είναι καθαρά από τον πίνακα κάνουν μεγάλο λάθος. Ξέρετε πολύ καλά τι μαγειρέματα γίνονται στις δευτεροβάθμιες και πως αν θέλουν παίρνουν κάποιον ως ωρομίσθιο και κανείς δεν παίρνει χαμπάρι. Αφού ποτέ δεν ανακοινώνονται τα ονόματα των ωρομισθίων που προσλαμβάνουν. Μην κρυβόμαστε τώρα πίσω από το δάχτυλό μας
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2009, 11:15:03 am από mariav »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1019 στις: Ιουνίου 17, 2009, 11:15:50 am »
ναι στους μαθηματικούς σε πολλές περιοχές δεν υπάρχει πρόβλημα και τους καλούν στην ΠΔΣ χωρίς μέσο!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1020 στις: Ιουνίου 17, 2009, 11:35:59 am »

Όχι μόνο μαθηματικούς.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1021 στις: Ιουνίου 17, 2009, 11:58:53 am »
δεν γνωρίζω για άλλες ειδικότητες!πάντως το σίγουρο είναι πως οι φιλόλογοι έχουν τεράστιο πρόβλημα στο να πάρουν ώρες ΠΔΣ σε όλους τους νομούς!
κανένα νέο κανείς για τα λεφτά μας?λέω μήπως με τα γεγονότα όπως τρέχουν μας πληρώσουν πριν ανοίξει η βουλή!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182786
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)